Günaydın kızlar,
Ben alışverişi aslında detaylı ultrason sonrasına bırakmak istiyorum ama arada bişeyler görünce dayanamayıp alıyorum. Şimdilik 4 tane müslin örtü, 2 tane uyku tulumu ve 1 tane de kundak aldım. İlk çocuğum olduğundan ne giydirilir nasıl giydirilir hiç bilmiyorum, yazın kolay gibi geliyor ama Mayıs sonu doğacak inşallah, haziran falan İstanbul'da bazen biraz serin geçebiliyor... ama bilemedim uzun kollu body e ihtiyaç olur mu? tecrübeli anneler biraz yazıp anlatsa çok güzel olur aslında hem de pozitif şeylerden bahsetmiş oluruz içimiz açılır :)
Dün Kaan Kocatepe nin videosunu izledim youtube den, ilk gebeliklerde 21. haftadan önce hissedilmez genelde diyor biraz rahatlattım kendimi. İnşallah cumartesi de kontrolümüz iyi geçer de gönül rahatlığıyla yeni yılı karşılarız...

Herkese merhaba kızlar..
Kıyafet konusunda benim fikrimce çok kısa kollu almayın..
Çoğumuzun bebeği nisan da gelmeye başlayacak..
Şehrine göre değişir ama yenidoğana kısa kollu giydirilmez.
Bana doktorum ilk aylarda kendine göre bir fazla giydiricen demişti. Gerçi oğlum kış bebeğiydi. Ama yine de nisan mayıs çok sıcak olmaz..

Kızlar h&m de özellikle yenidoğan badilerde baya inidirim var ben kızıma oradan alıyorum memnunum. Kalıpları dar değil lcw koton gibi. Şimdi yine oradan biraz body alacağım çok lazım oluyor. Ben antalyada yaşadığım için ekime kadar tek body ile durur ev içinde. İlk haftalar için bir kaç tane de uzun kol alacağım

evet kızlar bence de yenidoğana kısa kollu giydirilmez benim kızım 5 Haziran da doğmuştu daha soğuklar olmuştu ilk zamanlar hep uzun kollu giydirdim

bende bu hafta sonu kızımın bebeklilk kıyafetlerine bakayım diyorum erkek bebişin giyebileceklerini ayırıp yıkarım :)

Evet bende dün C&A ya baktım. H&M de güzel indirimler var. Oraya kendim için gideceğim kışlık hamile tunik almam lazım.
Yılbaşı diye çok güzel indirimler var dayanamayıp bı tane ince tulum aldım.
Aslında şimdi sizi okuyunca aklıma geldi battaniye baksam olurmus.
Bidahakine bakayım bende

Merhaba kızlar.Benim küçük oğlum da Mayıs doğumlu.İzmir sıcağında bile uzun kollu durduk epey zaman.En azından kırkı çıkana kadar kollamak lazım diye düşünüyorum.Benim battaniye kundak gibi şeyler zaten var.Giysilerini de nasipse 6.aydan sonra almaya başlayacağım inşallah.

Bende yavaştan alayım bari.
Battaniye tulum zıbın.
Peki biberon ne alacaksınız ?
Ben oğlumda mamajoo almıştım.

Mayis da daha hava asiri sicak olmaz ki yenidogmus olcak bebislerimiz.kisa kollu hemn giydirmem ben.icine ince bi atlet tarzi bisey ustune uzun kollusu uzerinede ince penye yelek.yada yelek yerine ince battaniyesine sarili olcak zaten

Slm.cnm.cinsiyeti ogrendinmi.eger soylediysen gormedim kacirmisimdir.merak ettim

Ben emzirmeyi istiyorum, yine de biberon almamıza gerek var mı?
Bir de ben emzik vermek istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşleri neler? Emzik alacak mısınız?
Emzik oğlum 2 yada 3ay kullanmıştı.
Biz de çok ısrar etmedik .
Ama faydası oluyor .
Bı gün taksiyle bı yere gidiyordum.
Acikti ağlıyor emziği verince biraz idare etti.

Bir de ben emzik vermek istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşleri neler? Emzik alacak mısınız?
Biberon da ne olur ne olmaz almıştım.
Onunda çok faydasını gördüm.
Mesela ilk sütun gelmeyince mecbur mama veriyorlar.
Bide ben süt sagip evde biraktigim oluyordu babasına.
O arada dışarda isim varsa hallediyordum.
Yada arkadaşlarla dışarda bulistuk.
Süt sagip gidiyordum.
Biraz mizmizlaninca saydığım sütü veriyordum çok rahat oluyordu .
Akşamları ben uyuyordum babasına sagilmis sütü oğlana veriyordu bana uyku kalıyordu.

Bnde kizimda emzik kullanmam derdim damak yapiisni bozuyo die ama emzik cok iyi bisey ve kizimda kullandim bn.1 yasini gecince kendisi birakti emmek istemedi.bebekler memeye düskun olurlar ac olsalarda olmasalarda meme onlarin en guven aldiklari seydir o yuzden surekli emmek ister.ben emziriyodum memeyi cekince emzigi verip yatiriyodum uyuyodu.daha 1 kere ayagmda sallamadm kucakta uyutmadim cok iyiydi uyku aliskanligi.bn cok rahat ettim valla bnce kullanmalisin.bide bebek olunca emme disinda hic kucaga almamak lazim kucaga alisirsa cok huysuz bi bebek olur.bn hic kimseye kucaklatmadim kizim hic kucagi sevmezdi cok rahattm.nacizane tavsiyem olsun size

selam kızlarrr..biberon ben kızımda philips avent kullanmıştım çok memnundum ondan alırım yine...ebebekte hergün ayrı indirim oluyor orayıda takıp edin..ebebeğin sitesinde ihtiyaç listesi var ordanda bakabilirsiniz (=..bide göğüs kalkanı alın aventin..hem sütler oraya birikiyor hemde yara olan göğüs uçlarını acıtmıyor benim kurtarıcım olmuştu..mayıs ayı soğuk oluyor..bursada mayıs ortası montla fotolarımız var..ilk ay hastane çıkışını falan çok almayın iki takımlar tulumlar giydiriliyor bide çok çabuk büyüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…