- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Evet bende dün C&A ya baktım. H&M de güzel indirimler var. Oraya kendim için gideceğim kışlık hamile tunik almam lazım.Kızlar h&m de özellikle yenidoğan badilerde baya inidirim var ben kızıma oradan alıyorum memnunum. Kalıpları dar değil lcw koton gibi. Şimdi yine oradan biraz body alacağım çok lazım oluyor. Ben antalyada yaşadığım için ekime kadar tek body ile durur ev içinde. İlk haftalar için bir kaç tane de uzun kol alacağım
Peki şimdiden indirimde güzel ince uzun kollu patikli tulumlar var alsam olur mu?evet kızlar bence de yenidoğana kısa kollu giydirilmez benim kızım 5 Haziran da doğmuştu daha soğuklar olmuştu ilk zamanlar hep uzun kollu giydirdim
Bende yavaştan alayım bari.Merhaba kızlar.Benim küçük oğlum da Mayıs doğumlu.İzmir sıcağında bile uzun kollu durduk epey zaman.En azından kırkı çıkana kadar kollamak lazım diye düşünüyorum.Benim battaniye kundak gibi şeyler zaten var.Giysilerini de nasipse 6.aydan sonra almaya başlayacağım inşallah.
Slm.cnm.cinsiyeti ogrendinmi.eger soylediysen gormedim kacirmisimdir.merak ettimMerhaba kızlar.Benim küçük oğlum da Mayıs doğumlu.İzmir sıcağında bile uzun kollu durduk epey zaman.En azından kırkı çıkana kadar kollamak lazım diye düşünüyorum.Benim battaniye kundak gibi şeyler zaten var.Giysilerini de nasipse 6.aydan sonra almaya başlayacağım inşallah.
olur tabi tulumlar çok kullanışlı oluyorPeki şimdiden indirimde güzel ince uzun kollu patikli tulumlar var alsam olur mu?
Bende yavaştan alayım bari.
Battaniye tulum zıbın.
Peki biberon ne alacaksınız ?
Ben oğlumda mamajoo almıştım.
Emzik oğlum 2 yada 3ay kullanmıştı.Ben emzirmeyi istiyorum, yine de biberon almamıza gerek var mı?
Bir de ben emzik vermek istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşleri neler? Emzik alacak mısınız?
Biberon da ne olur ne olmaz almıştım.Ben emzirmeyi istiyorum, yine de biberon almamıza gerek var mı?
Bir de ben emzik vermek istemiyorum. Sizlerin bu konudaki görüşleri neler? Emzik alacak mısınız?
Bnde kizimda emzik kullanmam derdim damak yapiisni bozuyo die ama emzik cok iyi bisey ve kizimda kullandim bn.1 yasini gecince kendisi birakti emmek istemedi.bebekler memeye düskun olurlar ac olsalarda olmasalarda meme onlarin en guven aldiklari seydir o yuzden surekli emmek ister.ben emziriyodum memeyi cekince emzigi verip yatiriyodum uyuyodu.daha 1 kere ayagmda sallamadm kucakta uyutmadim cok iyiydi uyku aliskanligi.bn cok rahat ettim valla bnce kullanmalisin.bide bebek olunca emme disinda hic kucaga almamak lazim kucaga alisirsa cok huysuz bi bebek olur.bn hic kimseye kucaklatmadim kizim hic kucagi sevmezdi cok rahattm.nacizane tavsiyem olsun sizeBen emzirmeyi istiyorum, yine de biberon almamıza gerek var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?