Hormonlardan canım bende dün akşamdan beri bebek oynamadı diye sabah çok ağladım sonra şekerli çay içtim oynadı ama çok korktum halbuki biliyorum sürekli oynamıyorlar hormonlar işteHanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
Kızlar kendi tecrübelerime göre benim olmazsa olmazlarım..
*Avent göğüs kalkanı(ilk günden kullanılmalı)
*Dışarda giydirmek için tulum(battaniye açıldı üşüdü derdi olmuyo)
* Bebek için iç zıbın yada içlik diye geçiyor. Bebekler için dikişsiz üretiliyor. İlk günlerde kıyafetler tenini incitmesin diye kullanılıyor..
*Depend hasta külodu
*Göğüs pompası(tercihen elektrikli)
*Yan yatış yastığı(kötü bi deneyimim var Allah korudu)
Aklıma geldikçe yazarım..
Biberon olarak lansinoh markasınınkiler güzel.Bunda da ondan almayı düşünüyorum.Bende yavaştan alayım bari.
Battaniye tulum zıbın.
Peki biberon ne alacaksınız ?
Ben oğlumda mamajoo almıştım.
Evet canım,nasipse 4.prensim yolda:))Sağlıkla kavusuruz inşallah.Slm.cnm.cinsiyeti ogrendinmi.eger soylediysen gormedim kacirmisimdir.merak ettim
Tabiki de oluyoe bazen çok ağlamaklı bazende çok sinirli oluyorum sebepsiz yereHanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
Gebelik hormonları :))Ani iniş çıkışlı duygu halleri bende de varHanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
Yaa gercektenmi.Allhm saglik sihat versin.kizin yok ama insallh kiz evlat gibi gelinlerin olur tabi 5. Yi duzunmezsenEvet canım,nasipse 4.prensim yolda:))Sağlıkla kavusuruz inşallah.
21. haftada bnce artık 4lü taramaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason zamanı gelmiş oluyorBen ikili üçlu testleri yaptırmadım ama dörtlüyü yapmak istiyorum da maalesef bulunduğum ilçede yapılmıyor 21 haftamda bursada yaptırsam olurmu acaba..sizler nezaman yaptirdıniz
Cvplar icin çok teşekkürle canlar iyiki burasi var en azindan dertleşiyorum..cok iyi geliyor..inş inş burada hepimizin hayirli guzel haberlerini duymak nasip olsun..
yaa.. bende son 2-3 gündür böyleyim aynen... yakında kontrolüm var , 4 haftadır da görmedim hiç, herhalde onun stresinden böyle oldum diye düşünüyorum. Belki sizde stres yapmışsınızdır bireylere çok...Hanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
canım merak etme benim de 2. gebeliğim ve bende dediğin gibi aynı durumdayım net olarak bi kaç kez hissettim sadece onun dısında pıt pıt bi his oluyo arada birde sol tarafıma yattıgımda kasam bzen hissediyorum ama cok hafif yine bi sorun yoktur uzme kendini benim geçen haftaydı kontrol bi sıkıntı yok cok şükür eminim senin de yokturIkinci gebeligim olmasina ragmen tam anlamiyla hisssetmiyom bebegimi.arada pit pit oluyo ama o mu degilmi anlamiyom.ocak 2 de kontrolum var bir ay olcak.boyle olunca insan kotu hissediyo sanki bebk yokmus gibi yada bisey olmus gibi hissediyom.insallh iyidir
aaa bnde kaçırmışım hayırlı olsun Allah sana kızın gibi hayırlı gelinler nasip eder inşallah (=Evet canım,nasipse 4.prensim yolda:))Sağlıkla kavusuruz inşallah.
20. haftadayım 4-5 kilo aldımHanımlar kaçıncı haftanızdanız ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar :) Ben 17. Haftamdayım ve 2 kilo almışım
hangi ilçedesin?Ben ikili üçlu testleri yaptırmadım ama dörtlüyü yapmak istiyorum da maalesef bulunduğum ilçede yapılmıyor 21 haftamda bursada yaptırsam olurmu acaba..sizler nezaman yaptirdıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?