Kısa kol olay benden mi çıktı ben uzun kollu çıtçıtlı almıcam yaz için demek istemiştim yoksa ilk üç ay için uzun kollu takımlar alıcam bende yeleği falanda olucak :)

Kızlar ben de tecrübesiz olduğum için detaylı sorup teyit ettireceğim size gidip yine de yanlış almayımşimdi şöyle iki kanat kapatmalı olana zıbın deniyo dimi. Göbeği düşene kadar onlar iyi oluyo diyolar. O kapatmalıdan kaç tane olmalı elimizde sizce? Bi de çıtçıtlı badiyi kısa kollu alıyım üst kıyafetini uzun kollu alırım diye süşünüyodum. Çıtçıtlıları da mı uzun kollu alacaksınız

Kızlar kendi tecrübelerime göre benim olmazsa olmazlarım..
*Avent göğüs kalkanı(ilk günden kullanılmalı)
*Dışarda giydirmek için tulum(battaniye açıldı üşüdü derdi olmuyo)
* Bebek için iç zıbın yada içlik diye geçiyor. Bebekler için dikişsiz üretiliyor. İlk günlerde kıyafetler tenini incitmesin diye kullanılıyor..
*Depend hasta külodu
*Göğüs pompası(tercihen elektrikli)
*Yan yatış yastığı(kötü bi deneyimim var Allah korudu)

Aklıma geldikçe yazarım..

Hanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
Hormonlardan canım bende dün akşamdan beri bebek oynamadı diye sabah çok ağladım sonra şekerli çay içtim oynadı ama çok korktum halbuki biliyorum sürekli oynamıyorlar hormonlar işte

Tabsiyelerin için sağol canım. Hamile yastığı neden gerekli senin için uykudu düşüyor muydun yoksa. Ben almam diye düşünüyodum

bana da oluyo canım bugünlerde de kızıma cok üzülüyorum sanki ona vakit ayıramıyorum doyamıyorum bi türlü ona baktıkça cok üzülüyorum ya bana bişe olursa doğumda kızım nolur böyle kötü düşünceler kaplıyo bazen sebepsiz ağlamak geliyo içimden B Beklenngn

Cvplar icin çok teşekkürle canlar iyiki burasi var en azindan dertleşiyorum..cok iyi geliyor..inş inş burada hepimizin hayirli guzel haberlerini duymak nasip olsun..

Ben ikili üçlu testleri yaptırmadım ama dörtlüyü yapmak istiyorum da maalesef bulunduğum ilçede yapılmıyor 21 haftamda bursada yaptırsam olurmu acaba..sizler nezaman yaptirdıniz

Ben ikili üçlu testleri yaptırmadım ama dörtlüyü yapmak istiyorum da maalesef bulunduğum ilçede yapılmıyor 21 haftamda bursada yaptırsam olurmu acaba..sizler nezaman yaptirdıniz
21. haftada bnce artık 4lü taramaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason zamanı gelmiş oluyor

Cvplar icin çok teşekkürle canlar iyiki burasi var en azindan dertleşiyorum..cok iyi geliyor..inş inş burada hepimizin hayirli guzel haberlerini duymak nasip olsun..

Amin canım benim de durum seninkiyle aynı. Bi gün bi coşuyorum oh artık iyiyim hep iyi olcam sanıyorum. Ertesi gün diplerdeyim. Göz yaşım burnumun ucında hazır allahım hayırla sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasibetsin hepimize amin. Bi de akıntı rengim pembe gibi o çok düşürüyo beni. Doktor normal desi ama nasıl normal anlamadım

Ikinci gebeligim olmasina ragmen tam anlamiyla hisssetmiyom bebegimi.arada pit pit oluyo ama o mu degilmi anlamiyom.ocak 2 de kontrolum var bir ay olcak.boyle olunca insan kotu hissediyo sanki bebk yokmus gibi yada bisey olmus gibi hissediyom.insallh iyidir

Hanimlar benim bugun modum cok ďüşuk ağlamakliyim hep sizdede oluyormu böyle hisler...
yaa.. bende son 2-3 gündür böyleyim aynen... yakında kontrolüm var , 4 haftadır da görmedim hiç, herhalde onun stresinden böyle oldum diye düşünüyorum. Belki sizde stres yapmışsınızdır bireylere çok...

canım merak etme benim de 2. gebeliğim ve bende dediğin gibi aynı durumdayım net olarak bi kaç kez hissettim sadece onun dısında pıt pıt bi his oluyo arada birde sol tarafıma yattıgımda kasam bzen hissediyorum ama cok hafif yine bi sorun yoktur uzme kendini benim geçen haftaydı kontrol bi sıkıntı yok cok şükür eminim senin de yoktur

Evet canım,nasipse 4.prensim yolda:))Sağlıkla kavusuruz inşallah.
aaa bnde kaçırmışım hayırlı olsun Allah sana kızın gibi hayırlı gelinler nasip eder inşallah (=
Hanımlar kaçıncı haftanızdanız ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar :) Ben 17. Haftamdayım ve 2 kilo almışım
20. haftadayım 4-5 kilo aldım
hangi ilçedesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…