Ben de aynı şeyleri düşünüyorum hep, sürekli yatıyorum kızıma vakit ayıramıyorum bana bişey olur mu diye aklıma geliyor depresyona mı giriyorum yatmaktan anlamadım. Ağlıyorum ikş gündür her şeye

evet dışarıda giydirmek için kozmonot tulumlar çok rahat oluyor...
emzik bende kullandım bıraktırırkende zorlanmadım gece veya dışarıdayken iyi oluyor
ne kadar iyi bebek arabası alırsanız alın 2 sene sonra baston arabaya dönüyosunuz (=
çoraplı tek altlar var lcw'de..onlarda çok iyi oluyor..çorap çıkma çıkarma sorunu olmuyor
tülbent gibi zıbınlardan 3-4 tane almıştım
penye battaniyede çok kullanılıyor
birde fular gibi mama önlükleri varya onlarda baya kullanışlı aklımıza geldikçe yazarız (=

bnde bişey sorucam kızlar..bazen çok ani bi hareket oluyor karnımda..bebişmi vuruyor ani dönüyormu bilmiyorum ama irkiliorum hatta ay diye bağırdım az önce..onunla beraber ellerim ayaklarım uyuşuyo..hani dirseğinizi biyere çarparsınız kolunuz uyuşur ya öyle..ne olabilir bu

Ya canım yazmadan duramadım, emzik konusunda haklısın ama bu kucak konusunda katılmıyorum sana. Bebek kendini annesinin kucağında iyi hissediyor sadece emmesi için almak doğru gelmiyor bana seninki kucak sevmiyormuş güzel birşey ama çocuk kucak istemesine rağmen almamak için sürekli emzik verilmez yazık o sıcaklığı istiyor kucakta rahatlıyor bazı bebekler. Ben kızımı hep kucağımda uyuttum iyki de uyutmuşum diyorum büyüyünce zaten gelmiyor zorla oturtsanda kalkıyor :) her bebek farklı tabiki ben de emzik kullandım ama sadece rahat uyusun diye..

aaa bnde kaçırmışım hayırlı olsun Allah sana kızın gibi hayırlı gelinler nasip eder inşallah (=

20. haftadayım 4-5 kilo aldım

hangi ilçedesin?
Canım ben muştayım muşun ilçesinde ama nasipse 2 haftaya bursaya gidicem kontrollerimi doğumu orda devam ettirmek istiyorum

kramp mı giriyor acaba? bebek son aylarda bile o kdar rahatsız edici vuramaz.

Canim okdum Rabbim derdine şifa etsin inş..duanda unutma ismim Ayfer

Tabikide dusunceler de farkli olabilir her cocukta ayni olmayabilir cnm.kucaga almamak icin emzigi vermedim.ama tercih yapmam gerkseydi emzigi secerdim tabikide.seninki huysuz olmayanlardanmis.bn cevremde cok goruyorum kucaginda cocuguyla ev supuren vardi.bnm kiz hep bnle uyudu zaten suan ayirmaya calisiyorum ama gece karanlikta kalkip anne diye agliyo eli yuzume dokunup oyle uyucak cok duskun malesef.

Benimki 5 yaşında gece kalkıp kendisi geliyor aramıza giriyor bazen fark ediyoruz bazen şaşırıyoruz ne ara gelmiş diye :) bizimki abarttı tabi ama seninki küçük diye hatırlıyorum boşver senin kokunu alsın sen de onunkini, bazı pedegoglar hiç sakınca görmüyor benimde işime geliyor

Hepsiburada.com da küvet seti indirimdeymiş kızlar sizce nasıl :)

Eklentiler

• B0A95E02-0C22-406C-B4D2-C0AB617EE662.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…