Ben de aynı şeyleri düşünüyorum hep, sürekli yatıyorum kızıma vakit ayıramıyorum bana bişey olur mu diye aklıma geliyor depresyona mı giriyorum yatmaktan anlamadım. Ağlıyorum ikş gündür her şeye
evet dışarıda giydirmek için kozmonot tulumlar çok rahat oluyor...Kızlar kendi tecrübelerime göre benim olmazsa olmazlarım..
*Avent göğüs kalkanı(ilk günden kullanılmalı)
*Dışarda giydirmek için tulum(battaniye açıldı üşüdü derdi olmuyo)
* Bebek için iç zıbın yada içlik diye geçiyor. Bebekler için dikişsiz üretiliyor. İlk günlerde kıyafetler tenini incitmesin diye kullanılıyor..
*Depend hasta külodu
*Göğüs pompası(tercihen elektrikli)
*Yan yatış yastığı(kötü bi deneyimim var Allah korudu)
Aklıma geldikçe yazarım..
Ya canım yazmadan duramadım, emzik konusunda haklısın ama bu kucak konusunda katılmıyorum sana. Bebek kendini annesinin kucağında iyi hissediyor sadece emmesi için almak doğru gelmiyor bana seninki kucak sevmiyormuş güzel birşey ama çocuk kucak istemesine rağmen almamak için sürekli emzik verilmez yazık o sıcaklığı istiyor kucakta rahatlıyor bazı bebekler. Ben kızımı hep kucağımda uyuttum iyki de uyutmuşum diyorum büyüyünce zaten gelmiyor zorla oturtsanda kalkıyor :) her bebek farklı tabiki ben de emzik kullandım ama sadece rahat uyusun diye..Bnde kizimda emzik kullanmam derdim damak yapiisni bozuyo die ama emzik cok iyi bisey ve kizimda kullandim bn.1 yasini gecince kendisi birakti emmek istemedi.bebekler memeye düskun olurlar ac olsalarda olmasalarda meme onlarin en guven aldiklari seydir o yuzden surekli emmek ister.ben emziriyodum memeyi cekince emzigi verip yatiriyodum uyuyodu.daha 1 kere ayagmda sallamadm kucakta uyutmadim cok iyiydi uyku aliskanligi.bn cok rahat ettim valla bnce kullanmalisin.bide bebek olunca emme disinda hic kucaga almamak lazim kucaga alisirsa cok huysuz bi bebek olur.bn hic kimseye kucaklatmadim kizim hic kucagi sevmezdi cok rahattm.nacizane tavsiyem olsun size
Peki detaylı ultrasonda 4.lüde anlaşılabilen rahatsızlıklar anlaşılabiliyormuymuş21. haftada bnce artık 4lü taramaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü detaylı ultrason zamanı gelmiş oluyor
Canım ben muştayım muşun ilçesinde ama nasipse 2 haftaya bursaya gidicem kontrollerimi doğumu orda devam ettirmek istiyorumaaa bnde kaçırmışım hayırlı olsun Allah sana kızın gibi hayırlı gelinler nasip eder inşallah (=
20. haftadayım 4-5 kilo aldım
hangi ilçedesin?
kramp mı giriyor acaba? bebek son aylarda bile o kdar rahatsız edici vuramaz.bnde bişey sorucam kızlar..bazen çok ani bi hareket oluyor karnımda..bebişmi vuruyor ani dönüyormu bilmiyorum ama irkiliorum hatta ay diye bağırdım az önce..onunla beraber ellerim ayaklarım uyuşuyo..hani dirseğinizi biyere çarparsınız kolunuz uyuşur ya öyle..ne olabilir bu
Canm bende 20haftaya yeni girdim 1.5kilo aldm şimdilik böyle ama iki haftada çıktı gobegimHanımlar kaçıncı haftanızdanız ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar :) Ben 17. Haftamdayım ve 2 kilo almışım
Hamile yastığı değil canım bebek için yan yatış yastığı. Sırt üstü yatmamaları gerekiyor bebeklerin..Tabsiyelerin için sağol canım. Hamile yastığı neden gerekli senin için uykudu düşüyor muydun yoksa. Ben almam diye düşünüyodum
kramp olabilirmi çok değişik bişey doktora sormayı unuttum msjlada nasıl anlatıcam diye yazamadım birincisinde hatırlamıorum böyle şeylerkramp mı giriyor acaba? bebek son aylarda bile o kdar rahatsız edici vuramaz.
Canim okdum Rabbim derdine şifa etsin inş..duanda unutma ismim AyferMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Tabikide dusunceler de farkli olabilir her cocukta ayni olmayabilir cnm.kucaga almamak icin emzigi vermedim.ama tercih yapmam gerkseydi emzigi secerdim tabikide.seninki huysuz olmayanlardanmis.bn cevremde cok goruyorum kucaginda cocuguyla ev supuren vardi.bnm kiz hep bnle uyudu zaten suan ayirmaya calisiyorum ama gece karanlikta kalkip anne diye agliyo eli yuzume dokunup oyle uyucak cok duskun malesef.Ya canım yazmadan duramadım, emzik konusunda haklısın ama bu kucak konusunda katılmıyorum sana. Bebek kendini annesinin kucağında iyi hissediyor sadece emmesi için almak doğru gelmiyor bana seninki kucak sevmiyormuş güzel birşey ama çocuk kucak istemesine rağmen almamak için sürekli emzik verilmez yazık o sıcaklığı istiyor kucakta rahatlıyor bazı bebekler. Ben kızımı hep kucağımda uyuttum iyki de uyutmuşum diyorum büyüyünce zaten gelmiyor zorla oturtsanda kalkıyor :) her bebek farklı tabiki ben de emzik kullandım ama sadece rahat uyusun diye..
ALLAh razı olsun ayfercim her zaman dua edicem canım çok teşekkür ederimCanim okdum Rabbim derdine şifa etsin inş..duanda unutma ismim Ayfer
Bu yavrumu tam 40 ta doğuracamYaa gercektenmi.Allhm saglik sihat versin.kizin yok ama insallh kiz evlat gibi gelinlerin olur tabi 5. Yi duzunmezsen
Sana ozel msj yazmaya çaliştım ama beceremedimALLAh razı olsun ayfercim her zaman dua edicem canım çok teşekkür ederim
GüzellHepsiburada.com da küvet seti indirimdeymiş kızlar sizce nasıl :)
küveti beğendim .nasıl olsa alınacak yavaş yavaş ihtiyaşları toparlamak lazım dimi amaHepsiburada.com da küvet seti indirimdeymiş kızlar sizce nasıl :)
Öyle gerçekten herşeye hevesleniyorum :))küveti beğendim .nasıl olsa alınacak yavaş yavaş ihtiyaşları toparlamak lazım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?