2 yasinda ama ben zorlaniyorum.yatak odasi soguk diye oturma odasinda koltukta yatiyoz sabah kalktigimda felc gibi kalkiyom her yerim agriyo.hic uyuyamiyom rahat yatamiyom kizla.baklm napcaz

Ben çocuk düşünmeden önce kucağıma almam alismasin diyodum, şuan kucağımdan indirmek diyorum,35 e doğru bir evlat sahibi olucam kısmetse kucağımda tenimde hissetmeliyim, suanki duygularım bambaşka, ya belki birdaha çocuk yapamicam doya doya sarıp sarmalamaliyim , önceden annelik duyguları oluşmadığından sanırım kucağıma almam, sadece emerken diyodum,şuan dogsada kucaklasam kimselere vermesem diyorum :) ay ne güzel oluyolar minicik minicik,hele göğsüne yaslanıp uyumalari Allahım yazarken için eridi ya:)

Ben üniversiteye gidene kadar annemlerle yattım doya doya:) sevgi yumağına bandirilmis gibiydi, o günler geride kaldı şimdi istesekte olmuyor, en büyük hobimdi hele kış gecelerinin daha çok severdim sürekli ortalarında yatardim, zaman ne çabuk geçmiş, annem diyorki iyiki yatirmisiz, şimdi istesekte ortamiza giren biri yok, herkes ayrı yerlere dağıldı. Hakkaten öyle oldu. O günleri hatırladım içim sizladi bir an

Aynen canım o anları yaşarken hiç bitmesin isteyeceksin zaten, her anı o kadar güzel ki bir daha geri dönmüyor tadını çıkarmak lazım bol bol koklamak öpmek lazım ben hala kokluyorum kızımı bebekliğindeki gibi olmasada çok farklı bi koku mis gibi.. dünyadaki en güzel çocuk seninkiymiş gibi gelecek, çok masumlar gerçekten.. Allaha çok şükür ki mucizesinden mahrum bırakmamış bizi, isteyen herkese nasip olsun inş.

Evet benim dr.um da tahlil yapmadan direk verdi mutlaka kullan dedi zaten gebelikten öncede normalin altındaydı 12.haftada verdi vana demir.balık yagı ve vitamin ilacı

Bende yavaştan alayım bari.
Battaniye tulum zıbın.
Peki biberon ne alacaksınız ?
Ben oğlumda mamajoo almıştım.
Ben chicconun geniş agızlı biberonunu almştm hem mama içti hem de 15 ay emzirdim yani anne gögsüne yakın uç idi bırakmadı beni.yine aynısından alıcam 2.yede ilk günler süt ve emme sıkıntısı oluyo bu sefer sarılık çıkıyo mama bile olsa beslemek gerekiyo

kramp olabilirmi çok değişik bişey doktora sormayı unuttum msjlada nasıl anlatıcam diye yazamadım birincisinde hatırlamıorum böyle şeyler
Olabilir ama bilmiyorum canım. Sor istersen mesaj yaz. Bize yazdığın gibi anlaşılıyodu yani. Bence anlar. Geçmiş olsun..

Günaydın güzel anneler hayırlı Cuma’lar bugün benim kontrolüm vardı veeee cinsiyeti öğrendim kızım oluyoooo çok şükür Rabbime elhamdulillah Rabbim herkese versin inşaallah bir hafta geriden geliyorduk ama şimdi bir hafta öne geçmişiz ve 19+1 olmuşuz çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

günaydınnn. hayırlı cumalarrr

gözün aydın cnm kızçen sağlıkla gelsin inşallah

Günaydın hayırlı cumalar.Sağlıcakla gelsin inşaallah minnoşun:) önce baştan popoya ölçülüyordu şimdi kafası ölçülüyor ya ondan olmuştur. Bizimde 8 9 gün gerideydi. Son gidişimizde birgün önde çıktı ölçüleri çok şükür bugünlere. Bir haftadan fazla oldu tekme hissedeli. Bu sabah benle bir uyandı ardarda kıpırtısını hissettim. Galiba hıçkırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…