Hamile yastığı değil canım bebek için yan yatış yastığı. Sırt üstü yatmamaları gerekiyor bebeklerin..
Ben de okudum canım. Allah kucağını boş bırakmasın inş.ALLAh razı olsun ayfercim her zaman dua edicem canım çok teşekkür ederim
2 yasinda ama ben zorlaniyorum.yatak odasi soguk diye oturma odasinda koltukta yatiyoz sabah kalktigimda felc gibi kalkiyom her yerim agriyo.hic uyuyamiyom rahat yatamiyom kizla.baklm napcazBenimki 5 yaşında gece kalkıp kendisi geliyor aramıza giriyor bazen fark ediyoruz bazen şaşırıyoruz ne ara gelmiş diye :) bizimki abarttı tabi ama seninki küçük diye hatırlıyorum boşver senin kokunu alsın sen de onunkini, bazı pedegoglar hiç sakınca görmüyor benimde işime geliyor
Ya canım yazmadan duramadım, emzik konusunda haklısın ama bu kucak konusunda katılmıyorum sana. Bebek kendini annesinin kucağında iyi hissediyor sadece emmesi için almak doğru gelmiyor bana seninki kucak sevmiyormuş güzel birşey ama çocuk kucak istemesine rağmen almamak için sürekli emzik verilmez yazık o sıcaklığı istiyor kucakta rahatlıyor bazı bebekler. Ben kızımı hep kucağımda uyuttum iyki de uyutmuşum diyorum büyüyünce zaten gelmiyor zorla oturtsanda kalkıyor :) her bebek farklı tabiki ben de emzik kullandım ama sadece rahat uyusun diye..
Benimki 5 yaşında gece kalkıp kendisi geliyor aramıza giriyor bazen fark ediyoruz bazen şaşırıyoruz ne ara gelmiş diye :) bizimki abarttı tabi ama seninki küçük diye hatırlıyorum boşver senin kokunu alsın sen de onunkini, bazı pedegoglar hiç sakınca görmüyor benimde işime geliyor
Aynen canım o anları yaşarken hiç bitmesin isteyeceksin zaten, her anı o kadar güzel ki bir daha geri dönmüyor tadını çıkarmak lazım bol bol koklamak öpmek lazım ben hala kokluyorum kızımı bebekliğindeki gibi olmasada çok farklı bi koku mis gibi.. dünyadaki en güzel çocuk seninkiymiş gibi gelecek, çok masumlar gerçekten.. Allaha çok şükür ki mucizesinden mahrum bırakmamış bizi, isteyen herkese nasip olsun inş.Ben çocuk düşünmeden önce kucağıma almam alismasin diyodum, şuan kucağımdan indirmek diyorum,35 e doğru bir evlat sahibi olucam kısmetse kucağımda tenimde hissetmeliyim, suanki duygularım bambaşka, ya belki birdaha çocuk yapamicam doya doya sarıp sarmalamaliyim , önceden annelik duyguları oluşmadığından sanırım kucağıma almam, sadece emerken diyodum,şuan dogsada kucaklasam kimselere vermesem diyorum :) ay ne güzel oluyolar minicik minicik,hele göğsüne yaslanıp uyumalari Allahım yazarken için eridi ya:)
Evet benim dr.um da tahlil yapmadan direk verdi mutlaka kullan dedi zaten gebelikten öncede normalin altındaydı 12.haftada verdi vana demir.balık yagı ve vitamin ilacıKızlar merhaba demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Doktor benden tahlil istedi ona göre bakarız dedi sonuçları gösterirken ben sormayı unuttum o da ilaç yazmadı ama İnternette banu çiftçinin makalesinde değerler normal olsa bile 5. Aydan itibaren demir takviyesi yapılmalı diyor
Ben chicconun geniş agızlı biberonunu almştm hem mama içti hem de 15 ay emzirdim yani anne gögsüne yakın uç idi bırakmadı beni.yine aynısından alıcam 2.yede ilk günler süt ve emme sıkıntısı oluyo bu sefer sarılık çıkıyo mama bile olsa beslemek gerekiyoBende yavaştan alayım bari.
Battaniye tulum zıbın.
Peki biberon ne alacaksınız ?
Ben oğlumda mamajoo almıştım.
ende 17.deyim 2 kg aldımHanımlar kaçıncı haftanızdanız ve kaç kilo aldınız şimdiye kadar :) Ben 17. Haftamdayım ve 2 kilo almışım
Okudum canımSağolasın canım allah razı olsun çok teşekkğr ederim okuyunca dönersen sevinirim canım
Allah razı olaun canım bu mübarek günün yüzü hürmetine rabbim seninde ne duan varsa kabul etsinOkudum canım
Olabilir ama bilmiyorum canım. Sor istersen mesaj yaz. Bize yazdığın gibi anlaşılıyodu yani. Bence anlar. Geçmiş olsun..kramp olabilirmi çok değişik bişey doktora sormayı unuttum msjlada nasıl anlatıcam diye yazamadım birincisinde hatırlamıorum böyle şeyler
Amiiiin canım cümlemizin inşaallah bitanesini kabul etti bileAllah razı olaun canım bu mübarek günün yüzü hürmetine rabbim seninde ne duan varsa kabul etsin
gözün aydın cnm kızçen sağlıkla gelsin inşallahGünaydın güzel anneler hayırlı Cuma’lar bugün benim kontrolüm vardı veeee cinsiyeti öğrendim kızım oluyooooçok şükür Rabbime elhamdulillah Rabbim herkese versin inşaallah bir hafta geriden geliyorduk ama şimdi bir hafta öne geçmişiz ve 19+1 olmuşuz çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Amiiin canım benim Allah razı olsun hepimizinki sağlıkla gelsin inşaallahgünaydınnn. hayırlı cumalarrr
gözün aydın cnm kızçen sağlıkla gelsin inşallah
Günaydın hayırlı cumalar.Sağlıcakla gelsin inşaallah minnoşun:) önce baştan popoya ölçülüyordu şimdi kafası ölçülüyor ya ondan olmuştur. Bizimde 8 9 gün gerideydi. Son gidişimizde birgün önde çıktı ölçüleriGünaydın güzel anneler hayırlı Cuma’lar bugün benim kontrolüm vardı veeee cinsiyeti öğrendim kızım oluyooooçok şükür Rabbime elhamdulillah Rabbim herkese versin inşaallah bir hafta geriden geliyorduk ama şimdi bir hafta öne geçmişiz ve 19+1 olmuşuz çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?