Hayırlı Cumalar Rabbim haftalarımızı hayırla sağlıkla hızla geçirsin gozaçıp kapayıncaya kadar ki bir an önce bebekleri kucağımiza alalım... arkadaşlar ellerinizde falan şişkinlik oluyormu benim bikaç gündür var,,birde magnezyum yetersizliğinde gece bacakların uyuşması hergünmü oluyo??benim iki gece bacağimda uyuşma oldu ama çok şükur bugece olmadı

Çok şükür canım amiiinnn inşaallah bende hissettim bi gün daha da hissetmedim Rabbim hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bilmiyordum şimdi kafadan ölçüldüğünü teşekkür ederim canım :)

Amin canım ne güzel haberler almışsın:)

Kızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dedi ben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi

Kızlar Merhaba ,
Bugün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum , tekrar kan verdim son durumuma bakmak için.
Yarında kısmetse detaylı ultrasona giricem, inşallah her sey güzel geçer. Dualarınıza beni de ekleyin. Allah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :)

Merhaba kızlar iyi günler. Hayırlı cumalar Ben de ilk defa bi haftayı doktora gitmeden geçirdim eşim diyo ki alla alla ilk defa bu haftayı evde geçirdik
Bir de dünden beri eşime küsüm konuşmuyorum. Hormonlar da sağolsun veriyor gazı

Ben genelde sağ kasığımda hissediyorum hatta ilk hissettiğimde cok şaşırmıştım çünkü hep solumda gibiydi detaylida doktora sordum ama bebeğin o anki bulunduğu yere göre değişir dedi ve nerdeyse bir aydır sağ kasıkta hissediyorum bişey demediler bana

belli olmuyor canım ama genel olarak aşağıda hissediyorum bnde
eşlerde hormonlaramıza göre davransınlar napalım (=

hanımlar böyle ara sıra kalbi küt küt boğazında atıyormuş gibi hisseden var mı?

hanımlar böyle ara sıra kalbi küt küt boğazında atıyormuş gibi hisseden var mı?
Evet ben. Özellikle akşamları bogazimdan cikiverecek sanki kalbim. Sebebini bilmiyorum ama o vakitte tansiyonumu olcuyorum düşük çıkıyor. Ama nabiz yüksek oluyor.

Canm banada aynısını dedi gök deligimin altıda hissedyrm bebek aşağıda cokmu yoruluyorsun dedi dikkat et dedi

selam kızlar bugun 17+0 olduk cok sukur....dün canım yaz meyvelerınden birini çekti oylesıne eşime soyledım..nasıl burnumda kokusu ama anlatamam...eşim de sagolsun aramıs taramıs kocaman bır manav bulmus dondurucuda meyve depolayan...canım kocam almıs getrmıs mıs gıbı yedım...allahtan sureklı canımın cektıgı bır sey degılmıs..zira avcumun yarısı kadar paketi 60 tl ye satıyormus adam..eşim de zar zor 50 tl ye almıs Bebişimize deger tabi ama yıne de cok bence

Benimde canm Birgün ilk defa bir meyve çekti ve dediğin gibi bir avuctan az kırk TL ye almış eşim ve derin dondurucudan vermiş adam eve meyve geldi ama hiç yenecek gibi değil eriyince Fossil çok kötüydu direk çöpe attık adamlar çok fırsatçı ya

Daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum.
Çünkü zaman geçtikçe büyüyorlar ve ultrasonda tamamen görünmeleri zor oluyor. Bir arkadaşım son aylarda artık sadece yüzünü çekip veriyorlar dedi:)
Tekme yemek çok garip bir şeymiş ya

Yeri değişiyor benimde bazen çok altta bazende göbek deliğinin hemen altında. O an nerdeyse ordan sallıyor :)
Sende kötü düşünme daha yukarı çıkarlar minikler daha

Evet ben. Özellikle akşamları bogazimdan cikiverecek sanki kalbim. Sebebini bilmiyorum ama o vakitte tansiyonumu olcuyorum düşük çıkıyor. Ama nabiz yüksek oluyor.

aynen ben nabzımı bile ölçtüğümde normal çıkıyor. sebebini ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…