Tesekkurler canım ben de söyledim başladım ilacaEvet benim dr.um da tahlil yapmadan direk verdi mutlaka kullan dedi zaten gebelikten öncede normalin altındaydı 12.haftada verdi vana demir.balık yagı ve vitamin ilacı
Çok şükür canım amiiinnn inşaallahGünaydın hayırlı cumalar.Sağlıcakla gelsin inşaallah minnoşun:) önce baştan popoya ölçülüyordu şimdi kafası ölçülüyor ya ondan olmuştur. Bizimde 8 9 gün gerideydi. Son gidişimizde birgün önde çıktı ölçüleriçok şükür bugünlere. Bir haftadan fazla oldu tekme hissedeli. Bu sabah benle bir uyandı ardarda kıpırtısını hissettim. Galiba hıçkırıyordu
Amin canım ne güzel haberler almışsın:)Günaydın güzel anneler hayırlı Cuma’lar bugün benim kontrolüm vardı veeee cinsiyeti öğrendim kızım oluyooooçok şükür Rabbime elhamdulillah Rabbim herkese versin inşaallah bir hafta geriden geliyorduk ama şimdi bir hafta öne geçmişiz ve 19+1 olmuşuz çok mutluyum Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Evet bu sefer çok güzel şeyler duydum canımAmin canım ne güzel haberler almışsın:)
Kızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dediben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi
belli olmuyor canım ama genel olarak aşağıda hissediyorum bndeKızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dediben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi
eşlerde hormonlaramıza göre davransınlar napalım (=Merhaba kızlar iyi günler. Hayırlı cumalarBen de ilk defa bi haftayı doktora gitmeden geçirdim eşim diyo ki alla alla ilk defa bu haftayı evde geçirdik
Bir de dünden beri eşime küsüm konuşmuyorum. Hormonlar da sağolsun veriyor gazı
Maalesef nerdeeeeşlerde hormonlaramıza göre davransınlar napalım (=
Evet ben. Özellikle akşamları bogazimdan cikiverecek sanki kalbim. Sebebini bilmiyorum ama o vakitte tansiyonumu olcuyorum düşük çıkıyor. Ama nabiz yüksek oluyor.hanımlar böyle ara sıra kalbi küt küt boğazında atıyormuş gibi hisseden var mı?
Canm banada aynısını dedi gök deligimin altıda hissedyrm bebek aşağıda cokmu yoruluyorsun dedi dikkat et dediKızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dediben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi
Benimde canm Birgün ilk defa bir meyve çekti ve dediğin gibi bir avuctan az kırk TL ye almış eşim ve derin dondurucudan vermiş adam eve meyve geldi ama hiç yenecek gibi değil eriyince Fossil çok kötüydu direk çöpe attık adamlar çok fırsatçı yaselam kızlar bugun 17+0 olduk cok sukur....dün canım yaz meyvelerınden birini çekti oylesıne eşime soyledım..nasıl burnumda kokusu ama anlatamam...eşim de sagolsun aramıs taramıs kocaman bır manav bulmus dondurucuda meyve depolayan...canım kocam almıs getrmıs mıs gıbı yedım...allahtan sureklı canımın cektıgı bır sey degılmıs..zira avcumun yarısı kadar paketi 60 tl ye satıyormus adam..eşim de zar zor 50 tl ye almısBebişimize deger tabi ama yıne de cok bence
Daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum.Çok şükür canım amiiinnn inşaallahbende hissettim bi gün daha da hissetmedim Rabbim hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bilmiyordum şimdi kafadan ölçüldüğünü teşekkür ederim canım :)
Yeri değişiyor benimde bazen çok altta bazende göbek deliğinin hemen altında. O an nerdeyse ordan sallıyor :)Kızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dediben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi
Evet ben. Özellikle akşamları bogazimdan cikiverecek sanki kalbim. Sebebini bilmiyorum ama o vakitte tansiyonumu olcuyorum düşük çıkıyor. Ama nabiz yüksek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?