Valla bizimkide 3 tanecik küçücuk meyveye 40 tl ödemiş internetten sipariş vermisti garibim..gercekten fırsatcilar

Hımm anladım canım çok iyi ya bende tekme yiceğim günü iple çekiyorum yaaaa ne güzel daim olsun inşaallah

Kızlar ben Pazartesi günü bebeğimi hissettim hemde gün boyunca. sonra hiç hissetmedim gibi bir şey. Böyle olan var mı ? Korkmaya başladım.

Kızlar ben Pazartesi günü bebeğimi hissettim hemde gün boyunca. sonra hiç hissetmedim gibi bir şey. Böyle olan var mı ? Korkmaya başladım.

Oluyor canım mesela önceki gün hissetmedim dün sürekli tekmeledi bugün de sessiz. Her gün hareket etmeyebiliyor. Meyve ye veya süt iç sırt üstü uzan biraz hareketi hissediliyor

Çok ama çok normal canım. İkinci gebeligim ama ben bile endiseleniyorum bazen. Bir bakıyorum kendimi dinlemedigim zamanlarda bile ben buradayım diyor bir de bakıyorum dinliyorum kendimi uzun uzun tık yok. Bazen bu sessizlikler iki üç gün bile sürebiliyor. Hareketlerin çoğalması ve netlesmesi için birkaç haftamız daha var.

Oluyor canım mesela önceki gün hissetmedim dün sürekli tekmeledi bugün de sessiz. Her gün hareket etmeyebiliyor. Meyve ye veya süt iç sırt üstü uzan biraz hareketi hissediliyor
Ben Pazartesi yoğun hissettim daha sonra hissetmedim. yani varla yok arası hissettim.
çok hafifti. Yarın detaylı ultrasonum var hayırlısıyla güzel haberler alırım inş.

Allah razı olsun hepinizden içim rahatladı. üzülmüştüm bayağı Pazartesi hissedip sonra hissedemeyince.

Kızlar biryerde okudum detaylı ultrasonun zararlı olduğunu yazmışlar uzun sürdüğü için sizce böyle birşey var mı ben en son geçen hafta aylık kontrol için girdim ultrasona ondan bir ay önce girmiştim salı günüde detaylı ultrason var. Devlettende ayın 3üne vermişlerdi ona girip girmemekte kararsızım duruma göre artık. Ultrasona çok girmek erken doğumu tetikliyormuş bence alakası yok ama sizler ne düşünüyorsunuz?

Ben Pazartesi yoğun hissettim daha sonra hissetmedim. yani varla yok arası hissettim.
çok hafifti. Yarın detaylı ultrasonum var hayırlısıyla güzel haberler alırım inş.

Inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Allah razı olsun hepinizden içim rahatladı. üzülmüştüm bayağı Pazartesi hissedip sonra hissedemeyince.

Hepimiz hemen hemen ortak duyguları paylaşıyoruz. Kaçıncı gebelik olduğu bile önemsiz insan her hamilelikte aynı endişeleri yaşıyor. Keşke rahatlamanin bir yolu olsa. Bu stres mutlaka bebekleri de etkiliyordur. Kendimi hangi işle meşgul edersem edeyim aklımın çoğu yine bebegimde :)

Şişlik tuzdan olur canım el ve ayakta. Tuzu kesince geçiyo ama bi dene istersen. Mg tabletiyle şu aralar aşk yaşıyorum ben. Onu almazsam bacaklarım ağrıyo kas ağrılarım oluyo. Şifa oldu bana

E girmesekte iyi değil. Son zamanlarda artık sık sık gidicez. Bende şeker yüklemesinin zararlı olduğunu duydum. Ama şeker farkedilmezsede bebek için daha zararlı. Bu yüzden seçim yaparken hangisi daha az zararlı diye düşünmek gerek. Yoksaa ohooho işimiz yaş. Ve zararlı olsa yıllardan beri ultrason kullanılmazdı demi ama ??

Şişlik tuzdan olur canım el ve ayakta. Tuzu kesince geçiyo ama bi dene istersen. Mg tabletiyle şu aralar aşk yaşıyorum ben. Onu almazsam bacaklarım ağrıyo kas ağrılarım oluyo. Şifa oldu bana
Magmezyumu doktorunuz mu verdi sağlık ocağımı verdi. Bana daha verilmedi kan hapını bile doktorum kan değerlerin iyi dedi vermedi. Decavit+progestan+d vitamini damlası+sulandırıcı iğne kullanıyorum

Magmezyumu doktorunuz mu verdi sağlık ocağımı verdi. Bana daha verilmedi kan hapını bile doktorum kan değerlerin iyi dedi vermedi. Decavit+progestan+d vitamini damlası+sulandırıcı iğne kullanıyorum

Mg+kalsiyum birleşik bi takviye verdi. Doktorum vermişti canım şikayetleri dinleyince. Ama şup diye kesti şikayetlerimi. Beypazarı maden suyu da içmeye çalışıyorum. Onda da var diye.

Zaten iyice uyuz olmaya başladım o zararlı bu zararlı. İnsanı huzursuz ediyolar. Analarımız bizi doğurduğu yıllar çamaşır makinesini bırak suları bile tankerden bidonla taşırlarmış bide istanbul yani. Bazen cahillik mutluluk galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…