Mg+kalsiyum birleşik bi takviye verdi. Doktorum vermişti canım şikayetleri dinleyince. Ama şup diye kesti şikayetlerimi. Beypazarı maden suyu da içmeye çalışıyorum. Onda da var diye.
Maden suyunu haftada kaç kere içebiliriz acaba bende de kramplar oluyor doktora gidince söylicem en azından sodayla idare edim diyorum gidene kadar

Canım böyle şeylere takılma.Ben üçüncü gebeliğimde düşük tehlikesi,erken doğum riski yaşadım.Ultrasona fazlaca girdim,detaylı da yapıldı.Birak erken doğmayı az daha dursa dişleri çıkacaktı

Canım zaten çok takılmamak lazım dua edelim gerisini Allah a bırakalım o zararlı bu zararlı. Geçen gün bir arkadasima gittim bebek görmeye kardeşlerine annesine çocuğu vermiyor doğru dürüst kucağınıza almayın sallamayin vs çokta sakinmamak gerek

Mg+kalsiyum birleşik bi takviye verdi. Doktorum vermişti canım şikayetleri dinleyince. Ama şup diye kesti şikayetlerimi. Beypazarı maden suyu da içmeye çalışıyorum. Onda da var diye.
Takviyenin adı neydi acaba?
Bu gidişte bende sorucam çünkü kalçam ağrıyor benimde

Bende göbek deliği çevresi ve biraz aşağısında oluyo harereket,genel olarak altında oluyo

Doktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallah

İyi canım ya.Durumlar aynı net birşey hissettiğim yok daha.Arada sanki birsey hissediyor gibiyim ama gaz problemim de olduğu için ayırt edemiyorum maalesef
karnımda büyüdü benim. kabızlık gaz vs yok. bu kızım çok ince çok narin yapılı olacak gaaaaaliba. ama anasını çatlattııııı

Erken doğum riskini nasıl atlatmıştın? Yatak istirahati mi verilmişti? Ben de aynı durumdayım ya merak ettim

Hiç duymadım zararını, ama sen peşpeşe iki defa gireceksin o bakımdan bilemedim. 1 ay olmuş olacak detayliya girdiğimde, peşpeşe girmek zararı kanıtlanmamış olduğu icin çokta fazla girmemek daha iyi, ben doktoruma sormuştum,zararı kanıtlanmadi, ama zararsizligi da %100 kanıtlanmadi, yurt dışında çok az ultrasona giriliyor mesela dedi. Fazlasının zararı kesin yok denilmedigi için temkinli olmakta fayda var canım, iki defa detayliya gerek varmı, Allah korusun bişey olursa o zaman mecburuz da, ne biliyim yinede soyliyim dedim

Ya canım birgün bir yerde oturuyoruz arkadaşlarla, yan tarafimizda bir kadın oturuyor. Ben şeker testinden bahsediyodum, kadın pardon deyip lafımı böldü , ya bu konuda bişey diycem dedi, ben bebeğimi şeker yuklemesinin yapıldığı günden bir gün sonra kaybettim, bence tekrar düşünün dedi, bugün size bunu diyorsam Allah'ın bir uyarısı olabilir vs dedi. Ay okadar sinirlendim ki, ama belli etmedim, yani dogacagin önüne kimse geçemez, şeker testinden olduğu belli değil bebeğin neden kalbinin durduğu ama olabilir falan dedi, otopsi yaptirmadik dedi. Yani aklıma o kadının cümleleri geliyo , birde bunu bugün size söylediysem demekki Allah böyle istedi karşılaştık falan gibisinden baya konuştu, arkadaşlarla sinir olduk ,birde okadar kibar biri ki tersleyemedim, yani hamile insana bu anlatılır mi ya, etkisinden çıkamadım şeker yüklemesi denilince kadın geliyo aklima

Doktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallah

Ay benim doktorun cümleleri, kayinvaldem 8 çocuğu bağda bahçede balık yağı almadan dogurmus, hepside 1.90 boyunda falan diyo :) hatta ben vitamin takviyesi için tüm arkadaşlarım balık hali kullaniyo falan deyince, Somali'ye gitme planın varsa vitaminleri veriyim git dedi:) lazım olandan fazlasına gerek yok,her doktorun tercihi farklı dedi. Bir arkadaşım çok iyi besleniyor ama hamileliğinin başından beri balık yağları ekstra vitaminler kullaniyo. Benim doktorda sadece kilo alirsin, hergun ceviz fındık ye boşver balık yağını dedi. Somali örneğine eşim bayıldı, hakkaten çok abartmamak lazım,herşeyin fazlası da zarar, hakkaten kilo yapıyor çevremde gördüm yeme düzeni çok iyi olup çok fazla vitamin ve yaglar alanların durumunu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…