Maden suyunu haftada kaç kere içebiliriz acaba bende de kramplar oluyor doktora gidince söylicem en azından sodayla idare edim diyorum gidene kadarMg+kalsiyum birleşik bi takviye verdi. Doktorum vermişti canım şikayetleri dinleyince. Ama şup diye kesti şikayetlerimi. Beypazarı maden suyu da içmeye çalışıyorum. Onda da var diye.
Canım böyle şeylere takılma.Ben üçüncü gebeliğimde düşük tehlikesi,erken doğum riski yaşadım.Ultrasona fazlaca girdim,detaylı da yapıldı.Birak erken doğmayı az daha dursa dişleri çıkacaktıKızlar biryerde okudum detaylı ultrasonun zararlı olduğunu yazmışlar uzun sürdüğü için sizce böyle birşey var mı ben en son geçen hafta aylık kontrol için girdim ultrasona ondan bir ay önce girmiştim salı günüde detaylı ultrason var. Devlettende ayın 3üne vermişlerdi ona girip girmemekte kararsızım duruma göre artık. Ultrasona çok girmek erken doğumu tetikliyormuş bence alakası yok ama sizler ne düşünüyorsunuz?
Canım zaten çok takılmamak lazım dua edelim gerisini Allah a bırakalım o zararlı bu zararlı. Geçen gün bir arkadasima gittim bebek görmeye kardeşlerine annesine çocuğu vermiyor doğru dürüst kucağınıza almayın sallamayin vs çokta sakinmamak gerekZaten iyice uyuz olmaya başladım o zararlı bu zararlı. İnsanı huzursuz ediyolar. Analarımız bizi doğurduğu yıllar çamaşır makinesini bırak suları bile tankerden bidonla taşırlarmış bide istanbul yani. Bazen cahillik mutluluk galiba.
Canm bana doktor hergun bir tane iceblrsn dedi Beypazari diye de özellikle belirtti kramplar icinMaden suyunu haftada kaç kere içebiliriz acaba bende de kramplar oluyor doktora gidince söylicem en azından sodayla idare edim diyorum gidene kadar
Takviyenin adı neydi acaba?Mg+kalsiyum birleşik bi takviye verdi. Doktorum vermişti canım şikayetleri dinleyince. Ama şup diye kesti şikayetlerimi. Beypazarı maden suyu da içmeye çalışıyorum. Onda da var diye.
Kızlar günaydın bebeğin hareketlerini göbek deliğinizin altında mı hissediyorsunuz yoksa üstünde mi ayrıntılı utrasondana bakan doktor bebek olması gerekenden daha aşağıda çok mu ayakta duruyorsun dediben de öğretmen olduğumu söyledim dikkat edin oturarak anlatın dersi dedi
Doktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallahZaten iyice uyuz olmaya başladım o zararlı bu zararlı. İnsanı huzursuz ediyolar. Analarımız bizi doğurduğu yıllar çamaşır makinesini bırak suları bile tankerden bidonla taşırlarmış bide istanbul yani. Bazen cahillik mutluluk galiba.
İyi canım ya.Durumlar aynı net birşey hissettiğim yok daha.Arada sanki birsey hissediyor gibiyim ama gaz problemim de olduğu için ayırt edemiyorum maalesefkızlar nasılsınız I iyi ki anneyim 35 hissetmiyorum hala sende durumlar nasıl.
karnımda büyüdü benim. kabızlık gaz vs yok. bu kızım çok ince çok narin yapılı olacak gaaaaaliba. ama anasını çatlattıııııİyi canım ya.Durumlar aynı net birşey hissettiğim yok daha.Arada sanki birsey hissediyor gibiyim ama gaz problemim de olduğu için ayırt edemiyorum maalesef
içime sinen sıcak gelen bir isim buldum kızlar.
HÜMEYRA sizce nasıl?
içime sinen sıcak gelen bir isim buldum kızlar.
HÜMEYRA sizce nasıl?
Canın çok barın kibar bir isim şimdi ki lila livalarin yanında çok daha hoş olmuş
Erken doğum riskini nasıl atlatmıştın? Yatak istirahati mi verilmişti? Ben de aynı durumdayım ya merak ettimCanım böyle şeylere takılma.Ben üçüncü gebeliğimde düşük tehlikesi,erken doğum riski yaşadım.Ultrasona fazlaca girdim,detaylı da yapıldı.Birak erken doğmayı az daha dursa dişleri çıkacaktı
Ayyy alemsin :)
lila livalarin yanındabayıldım yorumuna.
A asitane161719
Pisikedii
I iyi ki anneyim 35
kızımın ismi AişeHüma kız kardeşide Hümeyra olsun.
Kızlar biryerde okudum detaylı ultrasonun zararlı olduğunu yazmışlar uzun sürdüğü için sizce böyle birşey var mı ben en son geçen hafta aylık kontrol için girdim ultrasona ondan bir ay önce girmiştim salı günüde detaylı ultrason var. Devlettende ayın 3üne vermişlerdi ona girip girmemekte kararsızım duruma göre artık. Ultrasona çok girmek erken doğumu tetikliyormuş bence alakası yok ama sizler ne düşünüyorsunuz?
Zaten iyice uyuz olmaya başladım o zararlı bu zararlı. İnsanı huzursuz ediyolar. Analarımız bizi doğurduğu yıllar çamaşır makinesini bırak suları bile tankerden bidonla taşırlarmış bide istanbul yani. Bazen cahillik mutluluk galiba.
Doktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?