gaz olunca yürüyemiyorum ben ağrıdan.Hanimlar ben bugun oturamiyorum oturunca sanki karnım catlayacak gibi sizde oluyormu boyle bişey..acaba gazmi..cunkü midemin altinda oyle hissediyorum
Ben bebeğe bişeymi oluyo diye korkuyorum yoksa herağrıya dayanırım onun için..gaz olunca yürüyemiyorum ben ağrıdan.
gaz çıkıyormu peki. ağrıdan sonra. Bende sancı olurdu. mide barsak heryerde hissederdim ama sonunda rahatlayınca geçerdi.Ben bebeğe bişeymi oluyo diye korkuyorum yoksa herağrıya dayanırım onun için..
bu böyle derinin altı yanıyo gibi üsume gibi yanma..ayağa kalkınca icerden patliyo gibi zorluyo
gaz çıkıyormu peki. ağrıdan sonra. Bende sancı olurdu. mide barsak heryerde hissederdim ama sonunda rahatlayınca geçerdi.
Maşallah canım aramızda beş gün var ama benim hareketler hala okdr net değil hissedyrm üç haftadır ama az az biraz uykucu benimki isminde çok güzel ben Ali ismini çok yakistiriyorm ailemden çok var o yüzden koymicam ama ismi ile yaşasın senin bebisinHayırlı geceler herkese..Bizim de kontrolümüz aynı zamanda ayrıntılı usgmiz pazartesi.Hayırlı güzel sonuçlar olur inşallah. I iyi ki anneyim 35 bende hareketleri başta öyle belli belirsiz hissettim başlamışsın yani hissetmeye. İnsan ne hissediyorum diyebiliyor ne hissetmiyorum.Bi kaç haftaya kadar çok net olacak inşallah.Maşallah benim şimdi eşim ve oğlum elini karnıma koyduklarında bile hissedebiliyorlar..O kadar güçlendik çok şükür
Anne olucaz tedirginizde ama nasılki herşeyin fazlası zararsa o vitaminlerde zarar. Vitamin deyip geçmicen baksan A vitaminini fazla kullansan zehirlermiş ama o vitamin. Ne kadar masum demi. Doktorda doğru demiş yani. Bilmiyor olsalar demezlerdi. Sakınan göze çöp batarmış. Allah a emanet bebişlerimiz. Beslenemesek tamam da çok şükür yiyoruz yani:))Ay benim doktorun cümleleri, kayinvaldem 8 çocuğu bağda bahçede balık yağı almadan dogurmus, hepside 1.90 boyunda falan diyo :) hatta ben vitamin takviyesi için tüm arkadaşlarım balık hali kullaniyo falan deyince, Somali'ye gitme planın varsa vitaminleri veriyim git dedi:) lazım olandan fazlasına gerek yok,her doktorun tercihi farklı dedi. Bir arkadaşım çok iyi besleniyor ama hamileliğinin başından beri balık yağları ekstra vitaminler kullaniyo. Benim doktorda sadece kilo alirsin, hergun ceviz fındık ye boşver balık yağını dedi. Somali örneğine eşim bayıldı, hakkaten çok abartmamak lazım,herşeyin fazlası da zarar, hakkaten kilo yapıyor çevremde gördüm yeme düzeni çok iyi olup çok fazla vitamin ve yaglar alanların durumunu,
Tam anlamadım ama bende o dediğiniz acı yiyince oluyor bütün karnım yanıyorbu böyle derinin altı yanıyo gibi üsume gibi yanma..ayağa kalkınca icerden patliyo gibi zorluyo
İnsan gönlü rahat bi iş yapamıyor bunlar yüzündenCanım zaten çok takılmamak lazım dua edelim gerisini Allah a bırakalım o zararlı bu zararlı. Geçen gün bir arkadasima gittim bebek görmeye kardeşlerine annesine çocuğu vermiyor doğru dürüst kucağınıza almayın sallamayin vs çokta sakinmamak gerek
Çok heyecanlı ya çok şükür bugünlere geldikDoktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallah
Ben bizim hastanedeki doktoru arkadaşım çok övdü diye almıştım randevuyu yeliz hanımada söyledim oda tanıyormuş ordaki doktoru. İyi bir doktor ama çok yoğun 15 dk ancak bakabiliyor gerek yok dedi zeki beyi tavsiye etti. Devlettekine Allahtan birşey çıkmazsa gitmeyeceğim canım. Ben ultrasona bir kasım 14 te birde geçen cuma girdim sonraki kontrolde bir ay dolunca olacak detaylıda arada ekstra olacak. Okuduğum yerde karnım ateş gibi oldu bilmem ne bir sürü şey yazmışlar doktorlarda kanıtlanmış bir kesinliği yok demişler. Allah korusun ya napalım. Kafedeki kadın gibi olumsuz şey dolu etraf. Geçen banada biri yenidoğan bebeği annesi öpmüş enfeksiyon kapmış onu anlatıyor. Hayırlı bişey konuşan yokHiç duymadım zararını, ama sen peşpeşe iki defa gireceksin o bakımdan bilemedim. 1 ay olmuş olacak detayliya girdiğimde, peşpeşe girmek zararı kanıtlanmamış olduğu icin çokta fazla girmemek daha iyi, ben doktoruma sormuştum,zararı kanıtlanmadi, ama zararsizligi da %100 kanıtlanmadi, yurt dışında çok az ultrasona giriliyor mesela dedi. Fazlasının zararı kesin yok denilmedigi için temkinli olmakta fayda var canım, iki defa detayliya gerek varmı, Allah korusun bişey olursa o zaman mecburuz da, ne biliyim yinede soyliyim dedim
Anne olucaz tedirginizde ama nasılki herşeyin fazlası zararsa o vitaminlerde zarar. Vitamin deyip geçmicen baksan A vitaminini fazla kullansan zehirlermiş ama o vitamin. Ne kadar masum demi. Doktorda doğru demiş yani. Bilmiyor olsalar demezlerdi. Sakınan göze çöp batarmış. Allah a emanet bebişlerimiz. Beslenemesek tamam da çok şükür yiyoruz yani:))
Doktordan doktora değişiyor bizde özele gidiyoruz ama bazı özel doktorları anlaştıkları şirketlerin ilaçlarını yazıyor daha uygunu aynısı varken.
Ben bizim hastanedeki doktoru arkadaşım çok övdü diye almıştım randevuyu yeliz hanımada söyledim oda tanıyormuş ordaki doktoru. İyi bir doktor ama çok yoğun 15 dk ancak bakabiliyor gerek yok dedi zeki beyi tavsiye etti. Devlettekine Allahtan birşey çıkmazsa gitmeyeceğim canım. Ben ultrasona bir kasım 14 te birde geçen cuma girdim sonraki kontrolde bir ay dolunca olacak detaylıda arada ekstra olacak. Okuduğum yerde karnım ateş gibi oldu bilmem ne bir sürü şey yazmışlar doktorlarda kanıtlanmış bir kesinliği yok demişler. Allah korusun ya napalım. Kafedeki kadın gibi olumsuz şey dolu etraf. Geçen banada biri yenidoğan bebeği annesi öpmüş enfeksiyon kapmış onu anlatıyor. Hayırlı bişey konuşan yok
Maden suyunu haftada kaç kere içebiliriz acaba bende de kramplar oluyor doktora gidince söylicem en azından sodayla idare edim diyorum gidene kadar
Yorumun için teşekkür ederim canım.Bende bir aydır hissediyorum.Am bu son bi haftadır güçlendi ve düzensizleşti.Özellikle sırt üstü yatarken daha iyi hissediliyor.Bir de benim 2. çocuğum ve göbek kısmımda yağ olayı pek yok belki onlar fark ettiriyordur. Rabbime şükürler olsunMaşallah canım aramızda beş gün var ama benim hareketler hala okdr net değil hissedyrm üç haftadır ama az az biraz uykucu benimki isminde çok güzel ben Ali ismini çok yakistiriyorm ailemden çok var o yüzden koymicam ama ismi ile yaşasın senin bebisin
Aminnn aminnn inşallah..Adıyla yaşasınlar inşallah.Bende özellikle hüma ismini çok seviyorum.Ayşe hüma da çok güzel hümeyrayla da çok uyumlu olmuşlar.Hümeyracık sağlıkla gelsin inşallah.Adı çok güzelAli kerem ismi çok uyumlu tek isim gibi çıkıyor. benim kızın ismi gibi Aişe hüma :)
inşallah nasip olur kucağımıza almak.
leylunehar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?