Hanimlar ben bugun oturamiyorum oturunca sanki karnım catlayacak gibi sizde oluyormu boyle bişey..acaba gazmi..cunkü midemin altinda oyle hissediyorum

Hayırlı geceler herkese..Bizim de kontrolümüz aynı zamanda ayrıntılı usgmiz pazartesi.Hayırlı güzel sonuçlar olur inşallah. I iyi ki anneyim 35 bende hareketleri başta öyle belli belirsiz hissettim başlamışsın yani hissetmeye. İnsan ne hissediyorum diyebiliyor ne hissetmiyorum.Bi kaç haftaya kadar çok net olacak inşallah.Maşallah benim şimdi eşim ve oğlum elini karnıma koyduklarında bile hissedebiliyorlar..O kadar güçlendik çok şükür

Maşallah canım aramızda beş gün var ama benim hareketler hala okdr net değil hissedyrm üç haftadır ama az az biraz uykucu benimki isminde çok güzel ben Ali ismini çok yakistiriyorm ailemden çok var o yüzden koymicam ama ismi ile yaşasın senin bebisin

Anne olucaz tedirginizde ama nasılki herşeyin fazlası zararsa o vitaminlerde zarar. Vitamin deyip geçmicen baksan A vitaminini fazla kullansan zehirlermiş ama o vitamin. Ne kadar masum demi. Doktorda doğru demiş yani. Bilmiyor olsalar demezlerdi. Sakınan göze çöp batarmış. Allah a emanet bebişlerimiz. Beslenemesek tamam da çok şükür yiyoruz yani:))
Doktordan doktora değişiyor bizde özele gidiyoruz ama bazı özel doktorları anlaştıkları şirketlerin ilaçlarını yazıyor daha uygunu aynısı varken.

İnsan gönlü rahat bi iş yapamıyor bunlar yüzünden

Doktoruna güveyorsan gerisi boş bence. Tarlada bağda bahçede doğmuş o doktorlarında çoğu. Takma bir yerde gir ayrıntılıya. Bizde 7 ocakta girecez inşaallah
Çok heyecanlı ya çok şükür bugünlere geldik

Ben bizim hastanedeki doktoru arkadaşım çok övdü diye almıştım randevuyu yeliz hanımada söyledim oda tanıyormuş ordaki doktoru. İyi bir doktor ama çok yoğun 15 dk ancak bakabiliyor gerek yok dedi zeki beyi tavsiye etti. Devlettekine Allahtan birşey çıkmazsa gitmeyeceğim canım. Ben ultrasona bir kasım 14 te birde geçen cuma girdim sonraki kontrolde bir ay dolunca olacak detaylıda arada ekstra olacak. Okuduğum yerde karnım ateş gibi oldu bilmem ne bir sürü şey yazmışlar doktorlarda kanıtlanmış bir kesinliği yok demişler. Allah korusun ya napalım. Kafedeki kadın gibi olumsuz şey dolu etraf. Geçen banada biri yenidoğan bebeği annesi öpmüş enfeksiyon kapmış onu anlatıyor. Hayırlı bişey konuşan yok

Bu konudan doktorda bahsetti her gittiğim de de vitamin deyince bahsediyor, doktorlar ilaç şirketiyle anlaşıyorlar, folik asidin 20 TL ye olanı da var,150 ye olanı da var, ilaç şirketi hediye falan veriyomus doktorlara ve onlarda hastalara daha uygunvvarken en pahalisini, yada bol vitamini veriyomus, bunu doktorum anlatmıştı, ilaç mümessili bı tanidigim var, bu ilaçları hastalarına yazmaları karşılığında doktorla anlaşıyoruz, 10 bin 20 binliralara gelen tatiller hediye ediyoruz doktorlara dedi de çok sasirmistim.

Bir defa detaylı yeter bencede, zaten rutin kontroller ,son haftalar her hafta iki güne bir girenler oluyo, zevk için girmeden yeter bencede. Ya bende olumsuz konusunda çok etkileniyorum,artık bebeğim kıpır kıpır onu hissettiğim için aramda bir bağ oluştu, hayırlı sağlıklı şekilde kucağıma alayım diye dualar ediyorum, Allahım hepimiz inşallah

Maden suyunu haftada kaç kere içebiliriz acaba bende de kramplar oluyor doktora gidince söylicem en azından sodayla idare edim diyorum gidene kadar

Doktor günde bir tane içebilirsin mineral desteği için fazlasını alma demişti canım. Ben hergün içmeye çalışıyorum ama içemiyorum unuttuğum içimin almadığı zamanlar da oluyo

Yorumun için teşekkür ederim canım.Bende bir aydır hissediyorum.Am bu son bi haftadır güçlendi ve düzensizleşti.Özellikle sırt üstü yatarken daha iyi hissediliyor.Bir de benim 2. çocuğum ve göbek kısmımda yağ olayı pek yok belki onlar fark ettiriyordur. Rabbime şükürler olsun

Ali kerem ismi çok uyumlu tek isim gibi çıkıyor. benim kızın ismi gibi Aişe hüma :)
inşallah nasip olur kucağımıza almak.
leylunehar
Aminnn aminnn inşallah..Adıyla yaşasınlar inşallah.Bende özellikle hüma ismini çok seviyorum.Ayşe hüma da çok güzel hümeyrayla da çok uyumlu olmuşlar.Hümeyracık sağlıkla gelsin inşallah.Adı çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…