Günaydın kızlar iyi haftasonları :)
Ben detayliya girdiğimde karnım ısınmıştı . Ilk defa ultrasonda karnım ısındı ama bana aynı günde iki kez baktılar hem radyolog hem perinatolog şu kist nedeniyle . Bir saati bulmuştu. Özele de gitmeyi düşünmüştüm sonra ama vazgeçtim abartmamak lazım diye.

Ben zararlı olacağını düşünmüyorum canım
Geçen hafta ayrıntılı yaptırdım ben de
Doktorum önce radyolojide gir sonra gel ben de bakayım karşılaştıralım dedi
Öğlen saat 2 gibi radyolojide detaylı bakindim
Saat 4bucukta da kendi doktorum baktı

Yani bir zararı olsa doktor iki kere bakinmam için öneri vermezdi diye düşünüyorum

Aynen aynen. Bana sürekli ultrason takibinde olmalısın demişti bi doktor zararlı olsa sürekli takip yapamazlar ki. Ben dr düşünmüyorum zararlı olduğunu ve bir ay dolmadan randevuya gittiğimi hiç hatırlamıyorum

Kızlar bu arada benim kalbimde üfürüm varmış yeni öğrendim ve bi kaç bi şey daha var sağlıkla ilgili dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş

Canım korkma ama takibini yaptır mutlaka
Benim de sağ kapakcikta üfürüm var 5 yıldır düzenli kontrole gidiyorum
Doktor "sokaktan 10 kişiyi çevirsek 9unda vardır ama bilmezler" dedi
İlerleme var mı yok mu biz bunu takip edelim dedi

Hamilelikte henüz kardiyoloji kontrolümü yaptirmadim ama önümüzdeki ay artık kontrole giderim

Günaydın. Mutlu huzurlu haftasonları olsun

Bu baş ağrısı beni bitirdi. Hep yatsam yeri..ayağa kalkınca zonklama şeklini alıyor ve benim başım ağrımaya başlayınca bir müddet sonra gözlerim görmemeye başlıyor

Detaylı ultrasonla ilgili bir şeyler yazmışsınız.. bana doktorum renkli ultrason cihazları biraz daha farklı sistemli. Uzun müddetli bakımlarda bebeğin suyunu isittigiyla ilgili bazı çalışmalar var demişti. Zaten şimdi dakikalarca bakmıyor hiç bir doktor

Günaydın sevgili anneler
Mutlu huzurlu haftasonlari olur inşallah

Size yine bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Benim bel fıtığım vardı hamilelikten önce
Kızlar şimdi o fıtıktan mi nedir sürekli belim tutuluyor ve bacaklarima vuruyor ağrısı

Uzansam otursam fark etmiyor, ayağa kalkınca desteksiz yuruyemiyorum çok kötü oluyorum
Sabahları bel ve bacak ağrısıyla uyanıyorum

Daha önümüzde yaklaşık 4 ayimiz var böyle mi geçecek hep

Günaydın kızlar..
Oğlumun ameliyat kontrolü için İstanbula geldim..
İnşallah güzel haberler alırız..
Genizeti var doktorlar ameliyat öneriyor oğlum için.
Farklı durumlardan 5 ameliyat geçirdi şimdiye kadar.. Genizeti çok basit bi ameliyat olsada çok kararsızım..

geçmiş olsun . gani eti zamanla geçiyor sanki ama emin değilim. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

Canım şeker yüklemesiyle ilgili ben de canan karatayın etkisi altındayım o kadar ısrarla söylüyor ki Yaptırmayın diye. Açlık tokluk şekerime baktırıp sıkıntı yoksa yükleme yaptırmamayı düşünüyorum

Cnm ben Kbb de calsyrm geniş etini tek almak.yerine varsa bademciklerin almak daha etkili çünkü henüz eti bazen tekrar edebiliyor ama çok skntiliysa düşünme bile kolay ameliyat

Canım ben oğluma hamileyken şeker yüklemesini çok araştırmıştım.
Şeker yüklemesi için içirilen içecek hazır iki dilim baklavaya eşit oranda.
Özellikle ailende diyabet hastası varsa yaptırılmalı.
Şeker yüklemesinden bir gün önce ve şeker yüklemesi yapıldığı gün diyabet diyeti yaparsan daha doğru sonuç alabilirsin.

Cnm ben Kbb de calsyrm geniş etini tek almak.yerine varsa bademciklerin almak daha etkili çünkü henüz eti bazen tekrar edebiliyor ama çok skntiliysa düşünme bile kolay ameliyat
Evet canım bizede aynısını söyledi doktor. Bademcikleride alalım dedi.
Hamilelikten dolayı galiba çok endişeliydim. Çok büyük ameliyatlarında bile daha sakindim.

Aynen öyle oluyor doktor kapısında beklerken görmüşsündür elinde tabletiyle gelen jilet gibi adamlar. Onlar gelip teklif sunuyor. Hatta kağıtta yazıyordu ilaç şirketleri 17.00 dan sonra gelebilir diye.

Bu kötü anınızı neden bizlerle paylaştınız ki şimdi ?
Bizlerde hamileyiz ve etkileniyoruz lütfen bu şekilde kötü etkilenebileceğimiz paylaşımlarda bulunmayın...

geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Genizeti büyüyor ne yazık ki canım.
Bakalım doktor ne diycek
Bende iyiyim çok şükür..
Yoğun bi tempoyla devam..
Sen nasılsın

Allahıma şükürler olsun
çok daha iyiyim
daim olsun inşallah doğumdan sonrada güce kuvvete ihtiyacımız olacak. oğlunada Allâh şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…