Kızlar biryerde okudum detaylı ultrasonun zararlı olduğunu yazmışlar uzun sürdüğü için sizce böyle birşey var mı ben en son geçen hafta aylık kontrol için girdim ultrasona ondan bir ay önce girmiştim salı günüde detaylı ultrason var. Devlettende ayın 3üne vermişlerdi ona girip girmemekte kararsızım duruma göre artık. Ultrasona çok girmek erken doğumu tetikliyormuş bence alakası yok ama sizler ne düşünüyorsunuz?
Maşallah. İkiside çok güzel isim. Ömrü uzun bereketli ve hayırlı olsunAyyy alemsin :)
lila livalarin yanındabayıldım yorumuna.
@asitane101017
Pisikedii
@iyi ki anneyim 35
kızımın ismi AişeHüma kız kardeşide Hümeyra olsun.
Ben zararlı olacağını düşünmüyorum canım
Geçen hafta ayrıntılı yaptırdım ben de
Doktorum önce radyolojide gir sonra gel ben de bakayım karşılaştıralım dedi
Öğlen saat 2 gibi radyolojide detaylı bakindim
Saat 4bucukta da kendi doktorum baktı
Yani bir zararı olsa doktor iki kere bakinmam için öneri vermezdi diye düşünüyorum
Kızlar bu arada benim kalbimde üfürüm varmış yeni öğrendim ve bi kaç bi şey daha var sağlıkla ilgili dualarınızı bekliyorum hamilelerin duası kabul olurmuş
Günaydın kızlar..
Oğlumun ameliyat kontrolü için İstanbula geldim..
İnşallah güzel haberler alırız..
Genizeti var doktorlar ameliyat öneriyor oğlum için.
Farklı durumlardan 5 ameliyat geçirdi şimdiye kadar.. Genizeti çok basit bi ameliyat olsada çok kararsızım..
Ya canım birgün bir yerde oturuyoruz arkadaşlarla, yan tarafimizda bir kadın oturuyor. Ben şeker testinden bahsediyodum, kadın pardon deyip lafımı böldü , ya bu konuda bişey diycem dedi, ben bebeğimi şeker yuklemesinin yapıldığı günden bir gün sonra kaybettim, bence tekrar düşünün dedi, bugün size bunu diyorsam Allah'ın bir uyarısı olabilir vs dedi. Ay okadar sinirlendim ki, ama belli etmedim, yani dogacagin önüne kimse geçemez, şeker testinden olduğu belli değil bebeğin neden kalbinin durduğu ama olabilir falan dedi, otopsi yaptirmadik dedi. Yani aklıma o kadının cümleleri geliyo , birde bunu bugün size söylediysem demekki Allah böyle istedi karşılaştık falan gibisinden baya konuştu, arkadaşlarla sinir olduk ,birde okadar kibar biri ki tersleyemedim, yani hamile insana bu anlatılır mi ya, etkisinden çıkamadım şeker yüklemesi denilince kadın geliyo aklima
Cnm ben Kbb de calsyrm geniş etini tek almak.yerine varsa bademciklerin almak daha etkili çünkü henüz eti bazen tekrar edebiliyor ama çok skntiliysa düşünme bile kolay ameliyatGünaydın kızlar..
Farklı durumlardan 5 ameliyat geçirdi şimdiye kadar.. Genizeti çok basit bi ameliyat olsada çok kararsızım..
Genizeti büyüyor ne yazık ki canım.geçmiş olsun . gani eti zamanla geçiyor sanki ama emin değilim. sen nasılsın herşey yolundadır inşallah
Canım ben oğluma hamileyken şeker yüklemesini çok araştırmıştım.Canım şeker yüklemesiyle ilgili ben de canan karatayın etkisi altındayım o kadar ısrarla söylüyor ki Yaptırmayın diye. Açlık tokluk şekerime baktırıp sıkıntı yoksa yükleme yaptırmamayı düşünüyorum
Evet canım bizede aynısını söyledi doktor. Bademcikleride alalım dedi.Cnm ben Kbb de calsyrm geniş etini tek almak.yerine varsa bademciklerin almak daha etkili çünkü henüz eti bazen tekrar edebiliyor ama çok skntiliysa düşünme bile kolay ameliyat
Aynen öyle oluyor doktor kapısında beklerken görmüşsündür elinde tabletiyle gelen jilet gibi adamlar. Onlar gelip teklif sunuyor. Hatta kağıtta yazıyordu ilaç şirketleri 17.00 dan sonra gelebilir diye.Bu konudan doktorda bahsetti her gittiğim de de vitamin deyince bahsediyor, doktorlar ilaç şirketiyle anlaşıyorlar, folik asidin 20 TL ye olanı da var,150 ye olanı da var, ilaç şirketi hediye falan veriyomus doktorlara ve onlarda hastalara daha uygunvvarken en pahalisini, yada bol vitamini veriyomus, bunu doktorum anlatmıştı, ilaç mümessili bı tanidigim var, bu ilaçları hastalarına yazmaları karşılığında doktorla anlaşıyoruz, 10 bin 20 binliralara gelen tatiller hediye ediyoruz doktorlara dedi de çok sasirmistim.
Bu kötü anınızı neden bizlerle paylaştınız ki şimdi ?Ya canım birgün bir yerde oturuyoruz arkadaşlarla, yan tarafimizda bir kadın oturuyor. Ben şeker testinden bahsediyodum, kadın pardon deyip lafımı böldü , ya bu konuda bişey diycem dedi, ben bebeğimi şeker yuklemesinin yapıldığı günden bir gün sonra kaybettim, bence tekrar düşünün dedi, bugün size bunu diyorsam Allah'ın bir uyarısı olabilir vs dedi. Ay okadar sinirlendim ki, ama belli etmedim, yani dogacagin önüne kimse geçemez, şeker testinden olduğu belli değil bebeğin neden kalbinin durduğu ama olabilir falan dedi, otopsi yaptirmadik dedi. Yani aklıma o kadının cümleleri geliyo , birde bunu bugün size söylediysem demekki Allah böyle istedi karşılaştık falan gibisinden baya konuştu, arkadaşlarla sinir olduk ,birde okadar kibar biri ki tersleyemedim, yani hamile insana bu anlatılır mi ya, etkisinden çıkamadım şeker yüklemesi denilince kadın geliyo aklima
geçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar olsun inşallahGünaydın kızlar..
Amin inşallah canımgeçmiş olsun. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Genizeti büyüyor ne yazık ki canım.
Bakalım doktor ne diycek
Bende iyiyim çok şükür..
Yoğun bi tempoyla devam..
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?