Benim iş yerinde bu yüzden psikolojim bozulmuştu anlatmıştım burdada. E bebekten kıyafet bakardım bana bilmem kimin 7 aylık karnında öldüğünü doğumda öldüğünü anlatıyolardı. Kanamam olmuş ağlıyorum benim şöyleydi böyleydi diye tuhaf tuhaf doğum hikayeleri. Bu yüzden başlarda bebekle hiç bağ kuramadım karnıma bile dokunamıyordum korkuyodum alışırım bişey olur üzülürüm diye. Ya insanlar hakkaten çok garip. Etkilenir miyiz nolur düşünmüyorlar kafedeki kadın kel alaka yani şeker yüklemesinden bebek öldüğü nerede görülmüş.Bir defa detaylı yeter bencede, zaten rutin kontroller ,son haftalar her hafta iki güne bir girenler oluyo, zevk için girmeden yeter bencede. Ya bende olumsuz konusunda çok etkileniyorum,artık bebeğim kıpır kıpır onu hissettiğim için aramda bir bağ oluştu, hayırlı sağlıklı şekilde kucağıma alayım diye dualar ediyorum, Allahım hepimiz inşallah
Hergün içemem pek sevmiyorum ama gün aşırı içsen sıkıntı yok o zaman teşekkür ederim balımDoktor günde bir tane içebilirsin mineral desteği için fazlasını alma demişti canım. Ben hergün içmeye çalışıyorum ama içemiyorum unuttuğum içimin almadığı zamanlar da oluyo
Normal ultrason cihazlarından farklıymış detaylıda kullanılanlar ısı artışına neden oluyormuş onyüzden zararlı demişler doktorlarda cevaben kanıtlanmış hiçbirşey yok demişler ama zararıda yok demiyorlar. Allah evlatlarımızı korusun.Ben zararlı olacağını düşünmüyorum canım
Geçen hafta ayrıntılı yaptırdım ben de
Doktorum önce radyolojide gir sonra gel ben de bakayım karşılaştıralım dedi
Öğlen saat 2 gibi radyolojide detaylı bakindim
Saat 4bucukta da kendi doktorum baktı
Yani bir zararı olsa doktor iki kere bakinmam için öneri vermezdi diye düşünüyorum
Canım benim bel ağrım çok yok ama ayakta çok kalırsam bacağıma vuran bir bel ağrısı oluyor doktor korse önerdi bugün alcam hatta çıkıp kullanan gebelerim memnun dedi istersen dene sendeGünaydın sevgili anneler
Mutlu huzurlu haftasonlari olur inşallah
Size yine bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Benim bel fıtığım vardı hamilelikten önce
Kızlar şimdi o fıtıktan mi nedir sürekli belim tutuluyor ve bacaklarima vuruyor ağrısı
Uzansam otursam fark etmiyor, ayağa kalkınca desteksiz yuruyemiyorum çok kötü oluyorum
Sabahları bel ve bacak ağrısıyla uyanıyorum
Daha önümüzde yaklaşık 4 ayimiz var böyle mi geçecek hep
Canan karatayı hiç sevmem ama şöyleki şeker yüklemesini herkes yaptırmak zorunda değil. Ailesinde diyabet olan kişiler yaptırsın ama mesela benim babamda ve babannemde var şeker onların yaşlılıkta çıktı ama doktor yaptırsan iyi olur dedi. Ailenizde böyle bir hastalık yoksa haftalık sağlık ocağında ölçtürseniz yeterli. Yada aylık testlerde hba1c ye mutlaka baktırın. Yükleme testi mecburi değil kısacaCanım şeker yüklemesiyle ilgili ben de canan karatayın etkisi altındayım o kadar ısrarla söylüyor ki Yaptırmayın diye. Açlık tokluk şekerime baktırıp sıkıntı yoksa yükleme yaptırmamayı düşünüyorum
Sanırım 1.5 derecelik bir ısı artışı oluyormuş oda çok değil aslında bakıldığında. Peki sana cd yada renkli foto verdiler mi bebeğin. Nasıldı ultrasonda görüntü bende çok merak ediyorum salı günü gelmiyor bi türlü :)Günaydın kızlar iyi haftasonları :)
Ben detayliya girdiğimde karnım ısınmıştı . Ilk defa ultrasonda karnım ısındı ama bana aynı günde iki kez baktılar hem radyolog hem perinatolog şu kist nedeniyle . Bir saati bulmuştu. Özele de gitmeyi düşünmüştüm sonra ama vazgeçtim abartmamak lazım diye.
Ben çok beğendiğim hoşuma gitti sağlıkla doğsun adını alsın inşallah:)Bu arada bebeğimize Ali kerem ismini düşünmeye başladık sizce nasıl?Özellikle anlamlarından ötürü yakın geldi bize.Sanki kulağa da hoş geliyor.Kesinleştirirsek igden mahnet sparişi vereceğiz inşallah mafraflar çok sıklaşmadan
Çook teşekkür ederim.Aminnn inşallah:)Ben çok beğendiğim hoşuma gitti sağlıkla doğsun adını alsın inşallah:)
karapisso hümeyra da çok çok naif bir isim tanıdığım hümeyralar çok başarılıydı senin kızada nasip olsun amin
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versin inşallahGünaydın kızlar..
Oğlumun ameliyat kontrolü için İstanbula geldim..
İnşallah güzel haberler alırız..
Genizeti var doktorlar ameliyat öneriyor oğlum için.
Farklı durumlardan 5 ameliyat geçirdi şimdiye kadar.. Genizeti çok basit bi ameliyat olsada çok kararsızım..
Cd vermediler ama foto verdiler bi 10 tane falan tamamen renkli değil de her yeri belli ağzı yüzü . Çok güzel yaSanırım 1.5 derecelik bir ısı artışı oluyormuş oda çok değil aslında bakıldığında. Peki sana cd yada renkli foto verdiler mi bebeğin. Nasıldı ultrasonda görüntü bende çok merak ediyorum salı günü gelmiyor bi türlü :)
Bizede atsaydin bir tane ya:)Cd vermediler ama foto verdiler bi 10 tane falan tamamen renkli değil de her yeri belli ağzı yüzü . Çok güzel ya
Bizede atsaydin bir tane ya:)
Allah size bağışlasın sağ salim gelsin oğluşun .Mesela böyle canım
Yüzü acayip babasına benziyor burnu falan, burada net çıkmamış da
Allah size bağışlasın sağ salim geldin oğluşun .
kac haftalik canim..Rabbim saglikla kucağina almayı nasip etsinMesela böyle canım
Yüzü acayip babasına benziyor burnu falan, burada net çıkmamış da
Burda tam 20 haftalık canım. Amin inşallah cümlemizin almayı nasip etsinkac haftalik canim..Rabbim saglikla kucağina almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?