Benim iş yerinde bu yüzden psikolojim bozulmuştu anlatmıştım burdada. E bebekten kıyafet bakardım bana bilmem kimin 7 aylık karnında öldüğünü doğumda öldüğünü anlatıyolardı. Kanamam olmuş ağlıyorum benim şöyleydi böyleydi diye tuhaf tuhaf doğum hikayeleri. Bu yüzden başlarda bebekle hiç bağ kuramadım karnıma bile dokunamıyordum korkuyodum alışırım bişey olur üzülürüm diye. Ya insanlar hakkaten çok garip. Etkilenir miyiz nolur düşünmüyorlar kafedeki kadın kel alaka yani şeker yüklemesinden bebek öldüğü nerede görülmüş.

Doktor günde bir tane içebilirsin mineral desteği için fazlasını alma demişti canım. Ben hergün içmeye çalışıyorum ama içemiyorum unuttuğum içimin almadığı zamanlar da oluyo
Hergün içemem pek sevmiyorum ama gün aşırı içsen sıkıntı yok o zaman teşekkür ederim balım

Normal ultrason cihazlarından farklıymış detaylıda kullanılanlar ısı artışına neden oluyormuş onyüzden zararlı demişler doktorlarda cevaben kanıtlanmış hiçbirşey yok demişler ama zararıda yok demiyorlar. Allah evlatlarımızı korusun.

Canım benim bel ağrım çok yok ama ayakta çok kalırsam bacağıma vuran bir bel ağrısı oluyor doktor korse önerdi bugün alcam hatta çıkıp kullanan gebelerim memnun dedi istersen dene sende

Canan karatayı hiç sevmem ama şöyleki şeker yüklemesini herkes yaptırmak zorunda değil. Ailesinde diyabet olan kişiler yaptırsın ama mesela benim babamda ve babannemde var şeker onların yaşlılıkta çıktı ama doktor yaptırsan iyi olur dedi. Ailenizde böyle bir hastalık yoksa haftalık sağlık ocağında ölçtürseniz yeterli. Yada aylık testlerde hba1c ye mutlaka baktırın. Yükleme testi mecburi değil kısaca

Sanırım 1.5 derecelik bir ısı artışı oluyormuş oda çok değil aslında bakıldığında. Peki sana cd yada renkli foto verdiler mi bebeğin. Nasıldı ultrasonda görüntü bende çok merak ediyorum salı günü gelmiyor bi türlü :)

Ben çok beğendiğim hoşuma gitti sağlıkla doğsun adını alsın inşallah:)
karapisso hümeyra da çok çok naif bir isim tanıdığım hümeyralar çok başarılıydı senin kızada nasip olsun amin

Şeker yükeme konusunda bende çok kararsızım..acaba diyorum hani doktorlar test için verdiğimiz şeker oranı 3 dilim baklavaya eşit diyolarya bende diyorum o ilacı alacağıma 4 dilim baklava yiyip test yaptırsak olmuyormu ??

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını versin inşallah

Cd vermediler ama foto verdiler bi 10 tane falan tamamen renkli değil de her yeri belli ağzı yüzü . Çok güzel ya

kız bebek kıyafetlerine bakıyorum. kızım 2 yaş 4 aylık kocaman olmuş. halbuki hala bebek... nasıl özlemişim bebek hallerini . kıyafet alacağım kendimi zor tutuyorum . N11 de neler var uygun fiyatlı . sizler de bakın erkek bebekler içinde vardır.

kızlar sanki derinlerde böyle içerde bişeyler hissediyorum ama kestiremiyorum
Nasılsıniz tekmeler ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…