Düzenli 10 gün şeker ölçme makinesiyle ölçüm yaparak en iyi sonuca ulasirsin. ,%4 gibi bir ihtimal gebelik şekeri olması 100 hastadan 4-5 inde oluyormuş, ama ben o 5 kişiden biriysem bebeğimi tehlikeye atamam artık buna karar verdim. Gebelik şekerim çıkarsa hayatı sonuçlar doğuracak bunu bilirken için rahat etmiycek. Bir hafta Sabah akşam kan alıp parmaktan sekerime bakamam çok korkuyorum iğneden:) testi yaptiricam, artık herşeyin çok abartıldığını düşünmeye başladım, doktor kendi çocuklarında bile yaptırmış, ve gebeliğin de diyabet olmuş,ona rağmen yoğun bakımda kalmış çocuğu.zarari olsa doktor kendine yaptırmazdi:)

Bu kötü anınızı neden bizlerle paylaştınız ki şimdi ?
Bizlerde hamileyiz ve etkileniyoruz lütfen bu şekilde kötü etkilenebileceğimiz paylaşımlarda bulunmayın...

Burada çok farklı konularda ,çok olumlu yada olumsuz tecrübeler paylaşılıyor, arkadaşlar birbirleriyle fikir alışverişinde bulunuyorlar, takip ediyorsanız eğer olumsuzluklar yaşayan arkadaşlara herkes teselli veriyor dua ediyor, niye anlatıyorsun bize demiyoruz, paylaşım için buradayız işimize gelmiyorsa okumayiz,geliyorsa fikir olarak alabiliriz,bazen endişeli oluyor arkadaslar anlatıyorlar bende dahil ve birisinin olumlu cümlesi bizim endişelerimizin azalmasına vesile oluyor belki, ben nerede neyi ne şekilde paylaştığımin gayet farkındayım ve paylaşılmamasi gereken bir şey zaten paylasmam, o kafa yapısına sahibim. diğer tüm arkadaşlar gibi duyduğum kafamı karıştıran bir durumla ilgili sohbet etmek amaçlı yazdım. Burada kötü doğum tecrübesi paylaşanlar, doğumdan kaynaklı geçici kalıcı sıkıntılar yaşayan arkadaslarda bir şeyler paylaşıp fikir alışverişi yapıyor. Onlara , sen kötü doğum tecrubeni neden paylaşıyorsun?yaşadığın sıkıntıyı neden anlatıyorsun , bizde doğum yapicaz etkileniyoruz diyormuyuz? Ya da bebeğini kaydedip dua edin diyenler oldu, bize niye söylüyorsun etkileniyoruz diyormuyuz? Ki benim paylasimim cok makul ve bana yönelik soylenmis bir seydi. Bir arkadaşa, bunu beğenmedim paylasma demek gibi bir hakkı ben şahsen kendimde görmüyorum. Benim yazdığım mesaj yineliyorum; bana istinaden birinin benim için yaptığı bir yorumdu. Siz niye üstünüze alindiniz anlamadım. Bu kadar çok hassassaniz, etkileniyorsaniz bence buralarda yazılanları çok okumayın derim.cunku her zaman olumlu şeyler paylasilmiyor.
-
Arkadaşlar kusura bakmayin biraz uzun yazdım ama dayanamadım. buraya bilgi alışverişi için giriyorum bende sizler gibi. Ben kendime ait bir durumu, bana yönelik yapılan bir yorumu anlatmak istedim. Burada neler neler paylaşıldı , bende beni rahatsız eden bir bayanın, benim yaptıracağım şeker yüklemesi için bulunduğu yorumu söyleyip patavatsız insanlara değinmek istedim. Eğer bir yanlışlık olduysa düzeltmek istedim o yüzden size ayrıca yazmak istedim.

Geçmiş olsun canım, oğluna Allah şifa versin:)

Evet canım, patavatsız insan çok, doğumdan sonrada çok olacak o tip insanlar, bende hareketlerini hissettigimden beri hamile gibi hissediyorum,artık konuşmaya başladım, hergece konuşarak uyuyorum mesela:) tekmelerini sırt üstü yatınca çok iyi hissediyorum,güzel oluyo:) ama senin yaşadıkların cidden ağır, iş arkadaşların değişikti, Allah iyi niyetli insanlarla karsilastirsin hepimizi

Canım baklavanin içinde un yağ ceviz vs farklı maddeler de var, doktor bugün anlatti,seker yüklemesi için verilen saf glikoz mu neymiş şimdi o terimleri hatırlayamadım,ölçüsü gramı net belliymis,her baklavada kullanılan miktar oran değişeceği için yanlış sonuçlar doğurabilirmis, bende o halde baklava yiyip gelelim diyordum da, doktor açıklayınca anladım:)

Cd vermediler ama foto verdiler bi 10 tane falan tamamen renkli değil de her yeri belli ağzı yüzü . Çok güzel ya

Süper ya, doktor her gittiğimde renkli ultrason fotoları verdi ama hiç yüzünü dönmedi bebeğim, hep arkası dönük yada yüzünü eliyle kapatmış , inş detaylida yüzünü gösterir :)

Süper ya, doktor her gittiğimde renkli ultrason fotoları verdi ama hiç yüzünü dönmedi bebeğim, hep arkası dönük yada yüzünü eliyle kapatmış , inş detaylida yüzünü gösterir :)

Ay ne güzel tatlı şey:)
Teşekkür ederim canım :) bizim de veriyor renkli hep küçüktü böyle yüzünü ilk kez gördüm ama inşallah gösterir seninki de :)

Bende tam nasıl bi şey olduğunu bilmediğim için biraz tedirgin oldum ama üstüne çok fazla durmuyorum durdukça takıyorum çünkü biliyorum Rabbim hayırlısını versin ...Bende p.tesi eko çekilcem bakalım ne dicek doktor inşaallah sıkıntılı bi durum değildir ...
Sana da çok geçmiş olsun canım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğini için

Hayırlı sabahlar kızlar
I iyi ki anneyim 35
KEVOK
Pisikedii
everytime_night kız sesin sedan çıkmıyor son durumlar nasıl ?
Kurumus-Maskara
ve diğer kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
an itibari ile kızımı hissediyorum şükürler olsun Rabbime . damar atması gibiydi bir zamandır ama bu sabah baya baya elimi koyunca hissettim vuruyor pıtır pıtır. Elhamdülillah çok şükür inşallah kuvvetlenerek artar
sizler nasılsınız. hepinize duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…