- 27 Şubat 2012
- 528
- 423
- 103
Canım şeker yüklemesiyle ilgili ben de canan karatayın etkisi altındayım o kadar ısrarla söylüyor ki Yaptırmayın diye. Açlık tokluk şekerime baktırıp sıkıntı yoksa yükleme yaptırmamayı düşünüyorum
Ben de göbeğimin altında hissediyorum, çok kasıkda değil ama aşağıda yani. Doktor bişey demedi ama anormal değil galibaBen baya asagılarda hıssedıyorum kızlar sizde öylemi bi sıkıntı mı varacaba kasıklarda hissediyorum
Bu kötü anınızı neden bizlerle paylaştınız ki şimdi ?
Bizlerde hamileyiz ve etkileniyoruz lütfen bu şekilde kötü etkilenebileceğimiz paylaşımlarda bulunmayın...
Geçmiş olsun canım, oğluna Allah şifa versin:)Günaydın kızlar..
Oğlumun ameliyat kontrolü için İstanbula geldim..
İnşallah güzel haberler alırız..
Genizeti var doktorlar ameliyat öneriyor oğlum için.
Farklı durumlardan 5 ameliyat geçirdi şimdiye kadar.. Genizeti çok basit bi ameliyat olsada çok kararsızım..
Benim iş yerinde bu yüzden psikolojim bozulmuştu anlatmıştım burdada. E bebekten kıyafet bakardım bana bilmem kimin 7 aylık karnında öldüğünü doğumda öldüğünü anlatıyolardı. Kanamam olmuş ağlıyorum benim şöyleydi böyleydi diye tuhaf tuhaf doğum hikayeleri. Bu yüzden başlarda bebekle hiç bağ kuramadım karnıma bile dokunamıyordum korkuyodum alışırım bişey olur üzülürüm diye. Ya insanlar hakkaten çok garip. Etkilenir miyiz nolur düşünmüyorlar kafedeki kadın kel alaka yani şeker yüklemesinden bebek öldüğü nerede görülmüş.
Şeker yükeme konusunda bende çok kararsızım..acaba diyorum hani doktorlar test için verdiğimiz şeker oranı 3 dilim baklavaya eşit diyolarya bende diyorum o ilacı alacağıma 4 dilim baklava yiyip test yaptırsak olmuyormu ??
Cd vermediler ama foto verdiler bi 10 tane falan tamamen renkli değil de her yeri belli ağzı yüzü . Çok güzel ya
kızlar sanki derinlerde böyle içerde bişeyler hissediyorum ama kestiremiyorum
Nasılsıniz tekmeler ne alemde
Mesela böyle canım
Yüzü acayip babasına benziyor burnu falan, burada net çıkmamış da
Ben baya asagılarda hıssedıyorum kızlar sizde öylemi bi sıkıntı mı varacaba kasıklarda hissediyorum
Süper ya, doktor her gittiğimde renkli ultrason fotoları verdi ama hiç yüzünü dönmedi bebeğim, hep arkası dönük yada yüzünü eliyle kapatmış , inş detaylida yüzünü gösterir :)
Teşekkür ederim canım :) bizim de veriyor renkli hep küçüktü böyle yüzünü ilk kez gördüm ama inşallah gösterir seninki de :)Ay ne güzel tatlı şey:)
Bende tam nasıl bi şey olduğunu bilmediğim için biraz tedirgin oldum ama üstüne çok fazla durmuyorum durdukça takıyorum çünkü biliyorum Rabbim hayırlısını versin ...Bende p.tesi eko çekilcem bakalım ne dicek doktor inşaallah sıkıntılı bi durum değildir ...Canım korkma ama takibini yaptır mutlaka
Benim de sağ kapakcikta üfürüm var 5 yıldır düzenli kontrole gidiyorum
Doktor "sokaktan 10 kişiyi çevirsek 9unda vardır ama bilmezler" dedi
İlerleme var mı yok mu biz bunu takip edelim dedi
Hamilelikte henüz kardiyoloji kontrolümü yaptirmadim ama önümüzdeki ay artık kontrole giderim
Ben baya asagılarda hıssedıyorum kızlar sizde öylemi bi sıkıntı mı varacaba kasıklarda hissediyorum
Bende emin değilim hissediyormuyum arada kayma hissettim ama bi iki defa... Bide karnınız nasıl benim bi şişiyo sabah daha düz kontrole de daha var...Ben hiç hissetmedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?