Canım ben de kasıklarda hissediyodum kontrolde aklıma geldi sordum aşağıda mı diye. yok yeri normal karnına doğru uzanıyo demişti doktor. E o zaman kasığımdaki ne

tatlım benimkide kasığımda çok normal büyüsükse rahim yukardada hissedersin inşallah.

Günaydın kızlar iyi pazarlar :)
Benim oğlan pek nazlı dünden beri ne yapsam hareket etmedi öleceğim meraktan. Belki kahvaltı sonrası yapar bir şeyler :)

Anlattiklarindan haberim var canim ama bir cözüm bulayim diyorum..o seker testinde saf glukoz veriyolar zaten glukoz vucuda zararli..napıcam bilmiyorum

Anlattiklarindan haberim var canim ama bir cözüm bulayim diyorum..o seker testinde saf glukoz veriyolar zaten glukoz vucuda zararli..napıcam bilmiyorum

ben yaptırmadım evvelde... bundada yapamam , ama dikkat etmek lazım beslenmeye. çok yemem hazır baklava tatlı vs... makarna pirinç onlarada dikkat etmek gerekiyor. doktorum diyet yapacaksın o zaman demişti , bende dikkat ettim. Elhamdülillah çok şükür.

Canım ben de kasıklarda hissediyodum kontrolde aklıma geldi sordum aşağıda mı diye. yok yeri normal karnına doğru uzanıyo demişti doktor. E o zaman kasığımdaki ne
Ayakları olabilir kasığındaki, kafası yukarıda aslında demek istemiş galiba. Ben de aynı şeyi hissediyorum şişlik karnımda ama kasığımda kıpırtılar var ayakları herhalde diyorum :)

Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar
Bende emin değilim hissediyormuyum arada kayma hissettim ama bi iki defa... Bide karnınız nasıl benim bi şişiyo sabah daha düz kontrole de daha var...

Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar

Benim yengem çok zayıf hamile kalmıştı doğuma gideceği zaman bile minikti karnı hiç hamile olduğu belli değildi, ve kilo verme derdi olmadı:)

Benim bile artık düz değil, bu haftalarda düz olmaz zaten ben çok zayıf olduğum için minnak bir göbek hep var artık :)

Benim yengem çok zayıf hamile kalmıştı doğuma gideceği zaman bile minikti karnı hiç hamile olduğu belli değildi, ve kilo verme derdi olmadı:)
Ben de aynı öyleydim 57 kilo ile doğum yaptım eve geldiğimde 52 kiloydum 6 ay sonra yine 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…