Canım ben de kasıklarda hissediyodum kontrolde aklıma geldi sordum aşağıda mı diye. yok yeri normal karnına doğru uzanıyo demişti doktor. E o zaman kasığımdaki ne
Bende emin değilim hissediyormuyum arada kayma hissettim ama bi iki defa... Bide karnınız nasıl benim bi şişiyo sabah daha düz kontrole de daha var...
5 ayın içindeyiz endişe ediyo insan teşekkür ederim canımbenimde sabahları düz. akşama doğru ancak çıkıyor.
5 ayın içindeyiz endişe ediyo insan teşekkür ederim canım
Anlattiklarindan haberim var canim ama bir cözüm bulayim diyorum..o seker testinde saf glukoz veriyolar zaten glukoz vucuda zararli..napıcam bilmiyorumCanım baklavanin içinde un yağ ceviz vs farklı maddeler de var, doktor bugün anlatti,seker yüklemesi için verilen saf glikoz mu neymiş şimdi o terimleri hatırlayamadım,ölçüsü gramı net belliymis,her baklavada kullanılan miktar oran değişeceği için yanlış sonuçlar doğurabilirmis, bende o halde baklava yiyip gelelim diyordum da, doktor açıklayınca anladım:)
Günaydın kızlar iyi pazarlar :)
Benim oğlan pek nazlı dünden beri ne yapsam hareket etmedi öleceğim meraktan. Belki kahvaltı sonrası yapar bir şeyler :)
Kaçinci haftadasin ben 18 deyim sanirim bugün net hissettim4 ayı doldurduk elhamdülillah. benim hepsinde böyleydi çıkmıyor akşama kadar . hissedelimde göbüş büyür elbet.
yapar inşallah ye iç uzan. sakin iken saha net hissediliyor.
Anlattiklarindan haberim var canim ama bir cözüm bulayim diyorum..o seker testinde saf glukoz veriyolar zaten glukoz vucuda zararli..napıcam bilmiyorum
takvimimle aynı benimKaçinci haftadasin ben 18 deyim sanirim bugün net hissettim
Ayakları olabilir kasığındaki, kafası yukarıda aslında demek istemiş galiba. Ben de aynı şeyi hissediyorum şişlik karnımda ama kasığımda kıpırtılar var ayakları herhalde diyorum :)Canım ben de kasıklarda hissediyodum kontrolde aklıma geldi sordum aşağıda mı diye. yok yeri normal karnına doğru uzanıyo demişti doktor. E o zaman kasığımdaki ne
Bende emin değilim hissediyormuyum arada kayma hissettim ama bi iki defa... Bide karnınız nasıl benim bi şişiyo sabah daha düz kontrole de daha var...
Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar
Benim bile artık düz değil, bu haftalarda düz olmaz zaten ben çok zayıf olduğum için minnak bir göbek hep var artık :)Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar
Ben de aynı öyleydim 57 kilo ile doğum yaptım eve geldiğimde 52 kiloydum 6 ay sonra yine 48Benim yengem çok zayıf hamile kalmıştı doğuma gideceği zaman bile minikti karnı hiç hamile olduğu belli değildi, ve kilo verme derdi olmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?