Doğru diyorsun hissetsem bu kadar endişe etmem sanırım...4 ayı doldurduk elhamdülillah. benim hepsinde böyleydi çıkmıyor akşama kadar . hissedelimde göbüş büyür elbet.
Benimde var ama sanki az gibi ya da bana öyle geliyor iş yerindeki kızlarda elleyip seviyor ben kendim kuruntu yapıyorum sanırım sağol canım...Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar
Hadi gözün aydın canım. Hareketleri guclenerek artsın insallaaaahhHayırlı sabahlar kızlar
I iyi ki anneyim 35
@KEVOK
Pisikedii
everytime_night kız sesin sedan çıkmıyor son durumlar nasıl ?
Kurumus-Maskara
ve diğer kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
an itibari ile kızımı hissediyorumşükürler olsun Rabbime . damar atması gibiydi bir zamandır ama bu sabah baya baya elimi koyunca hissettim vuruyor pıtır pıtır. Elhamdülillah çok şükür inşallah kuvvetlenerek artar
sizler nasılsınız. hepinize duacıyım
Ben 6 kilo aldım ya bebek mi göbek mi bilmiyorum ama tabi akşamları daha gergin ve şiş oluyorBende emin değilim hissediyormuyum arada kayma hissettim ama bi iki defa... Bide karnınız nasıl benim bi şişiyo sabah daha düz kontrole de daha var...
Ben bugün her uzandığımda hissediyorum normalmi acabaBenim bebeğim şuanda tam göbek deliğinin altında. Hatta şekil olarak genelde enine duruyorbazen kasiliyor, ordan biliyorum salı günü randevum var..bakalım ne yapmış en küçük pipi
Kaç haftalık seninki? Karnında sertlik varsa normal değilmiş, geçenlerde çok hareketli demiştim ya ben kasılma oluyormuş meğer. Korkutmak istemem de 20 hafta ve üstüyse normal olabilirBen bugün her uzandığımda hissediyorum normalmi acaba
Genelde dinlendim,hic ağır bir işe görüşmedim.Kayinvalidemin yanındaydım zaten,Allah razı olsun o baktı bana bebek gibi o dönemErken doğum riskini nasıl atlatmıştın? Yatak istirahati mi verilmişti? Ben de aynı durumdayım ya merak ettim
Gözün aydın canım,rahatlamışsındır bir nebzeHayırlı sabahlar kızlar
I iyi ki anneyim 35
@KEVOK
Pisikedii
Kurumus-Maskara
an itibari ile kızımı hissediyorumşükürler olsun Rabbime . damar atması gibiydi bir zamandır ama bu sabah baya baya elimi koyunca hissettim vuruyor pıtır pıtır. Elhamdülillah çok şükür inşallah kuvvetlenerek artar
Bana da annem bakıyor, sürekli yatıyorum ama en ufak bir ağrım olsun korkuyorum rahimde sıkıntı var çünkü..Genelde dinlendim,hic ağır bir işe görüşmedim.Kayinvalidemin yanındaydım zaten,Allah razı olsun o baktı bana bebek gibi o dönem
Canım nasılsın :) gittin mi hastaneye bir sıkıntı yoktur inşallahkarapisso canim gözünaydin :)
İyiyim canım saol sen nasılsın bende tekme değil ama bir tarafa toplanıyor bazen bal böceği onu hissediyorum meselaHayırlı sabahlar kızlar
I iyi ki anneyim 35
@KEVOK
Pisikedii
Kurumus-Maskara
18 haftadayim benimki kasilma gibi değil sadece içerden pıt pit diye vuruyo kalp atimı gibi..Kaç haftalık seninki? Karnında sertlik varsa normal değilmiş, geçenlerde çok hareketli demiştim ya ben kasılma oluyormuş meğer. Korkutmak istemem de 20 hafta ve üstüyse normal olabilir
Gözün aydın canım,rahatlamışsındır bir nebze
elhamdülillah çok şükür canım benim .
Pisikedii senin erkler çok sakin tabi
bu kime çektiyse
Kurumus-Maskara teşekkür ederim canım benim .
A asitane161719 Allâh sana güç.kuvvet versin bende unutuyorum bebişimi ikisiyle ilgilenirken. .iyiki varlar....
Merhaba canım. İyiyim teşekkür ederim. Sen nasilsin? Evet canım gittim çok şükür iyidi küçük. Cuma günü 2li testimiz olacakCanım nasılsın :) gittin mi hastaneye bir sıkıntı yoktur inşallah
Tabiki..artık bundan sonra dur durak yok. Delimsi hareketler foreverBen bugün her uzandığımda hissediyorum normalmi acaba
İyi maşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Merhaba canım. İyiyim teşekkür ederim. Sen nasilsin? Evet canım gittim çok şükür iyidi küçük. Cuma günü 2li testimiz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?