Benim artık hiç düz olmuyor sabah içime çeksem bile imkansız küçücük bir göbek var akşam yemekten sonra daha belirgin ama hala iş arkadaşlarım nerde bu bebek diyorlar
Benimde var ama sanki az gibi ya da bana öyle geliyor iş yerindeki kızlarda elleyip seviyor ben kendim kuruntu yapıyorum sanırım sağol canım...

Hadi gözün aydın canım. Hareketleri guclenerek artsın insallaaaahh
Ben bayadır hissediyorum elimi koyunca da hissediyorum..baya baya hareketli bir bebek..hiçte alışkın değilim alla allaaa

Ben bugün her uzandığımda hissediyorum normalmi acaba
Kaç haftalık seninki? Karnında sertlik varsa normal değilmiş, geçenlerde çok hareketli demiştim ya ben kasılma oluyormuş meğer. Korkutmak istemem de 20 hafta ve üstüyse normal olabilir

Gözün aydın canım,rahatlamışsındır bir nebze

İyiyim canım saol sen nasılsın bende tekme değil ama bir tarafa toplanıyor bazen bal böceği onu hissediyorum mesela

Kaç haftalık seninki? Karnında sertlik varsa normal değilmiş, geçenlerde çok hareketli demiştim ya ben kasılma oluyormuş meğer. Korkutmak istemem de 20 hafta ve üstüyse normal olabilir
18 haftadayim benimki kasilma gibi değil sadece içerden pıt pit diye vuruyo kalp atimı gibi..

Allah razı olsun canım aminnn Rabbim hayırlısı ile herkese nasip etsin bu güzel duyguyu mahrum etmesin. Zaman çocuklarla daha da çabuk geçiyor beş aylık oldum ne ara anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…