Kendimi feleğin çemberinden geçmiş gibi hissediyorum
Bebesi sakın analar bana akıl verince ya da küsur bulunca bana soldan sağdan geliyorlar!

Kendimi feleğin çemberinden geçmiş gibi hissediyorum
Bebesi sakın analar bana akıl verince ya da küsur bulunca bana soldan sağdan geliyorlar!

Her çocuk ayrı, aynı anne baba yetiştiriyor biri çok hareketli diğeri sakin oluyo, ama geneli bence hareketli oluyor, sakin bir çocuğu olan da ay bu nasıl yetiştirilmiş diye bakıyor, ben yaramaz yerlere yatıp istediğimi yaptıran bı tiptim, kardeşim erkekti çok çok sakin aşırı uslu biseydi, ikimizi de annem yetiştirdi mesela:) inş bebislerimiz yerlerde yatıp istediğini yaptırmaya çalışmaz, zor oluyor, kendimden biliyorum:)

Pozitif düşünüp bebeğine güzel enerjiler göndermeye çalış canım. İnşallah sağ salim kavuşacaksınız. Daha yeni bir kitapta okudum. Bebekler daha anne rahmine düştükleri ilk dönemde bile istenen ya da istenmeyen bir bebek olduklarını hissederler ve ona göre etkilenirler miş. İstenmeyen bebekler anne rahmine tutunmakta güçlük çekerken sevinçle beklenen bebekler sımsıkı tutunmaya çalışırmış . Genel olarak da hamilelikte bebekler annenin psikolojisinden önemli ölçüde etkilenirmis. Bu nedenle pedagoglar çocuk eğitiminin anne karnında başladığını savunuyorlar. Her şey Allah'tan. Başa gelecek bir imtihan varsa engel olamayız. Yaşamış bir anne olarak söylüyorum bunları. Ama bu demek değildir ki her zaman korkuyla yaşayalım. Hayır , biz her şeye rağmen Allah'tan iyiyi güzeli talep edeceğiz ve bunu hislerimize de yansıtacagiz. İnşallah Rabbim de evlatlarımızı bize en hayırlı yoldan gönderecek. Biraz uzun oldu kusura bakma

Amin kuzum rabbim bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin herşeyi unutucaz inşallah

Bugün sürekli tansiyonum düşüyor ayakları diktim eşim tuzlu ayran yaptı hala 8 6 kafam ağrıyo

Bana şimdiye kadar sakini denk gelmedi..inşallah 3 numara sakın olur.

Ilk cocugumda daha küçükken cevremde genelde hep erkek bebeler vardı..vurdulu kırdılı aglamali zirlamali kendini yerlere atmali..aman allahım benim cocuuum böyle olmayacak izin vermem derdim. Tabi insan başına gelmeden yaşamadan başkasının hayati hakkında kolay hüküm veriyormuş..zaman su gibi aktı veee aynı şeyler 1er 3er başıma geldi sonra zamanla sütü yoğurdu üfleyerek yemeye başladım.

Canım daha bugün dinledim her çocuğun bir yaratılış amacı var bazı çocuklar Mevlana olacaktır Allah onun için yaratmıştır onu o nedenle sakindir bazı çocuklar da belki de Fatih Sultan Mehmet olacaktır o nedenle duramiyordur yerinde Allah onu bir şeye sevk etmiştir o da ona göre hareket ediyordur. Bu minvalde bir konuşma dinledim bir pedagogdan. Çok da dert etme inşallah evlatların ilerde kıvanç duyacağın nice güzel işlerle çıkar karşına da onlar küçükken ne kadar yorulduğunu hatırlayıp iyi ki yorulmuşum dersin

Maşallah sana ne kadar güzel düşünüyorsun yazıyorsun, senin olgunluğunda olmak isterdim gerçekten..

Maşallah sana ne kadar güzel düşünüyorsun yazıyorsun, senin olgunluğunda olmak isterdim gerçekten..

Estağfirullah canım belki de bana kıyasla çok çok iyi bir annesindir benden çok daha olgunsundur . Ama şundan eminim ki evlatların için en iyi anne sensin. Ki Rabbim seni seçip onları sana emanet etmiş. Şu aralar biraz pedagojiyle ilgileniyorum. Herkese de tavsiye ederim. Kitap okumaktan yeteri kadar zevk almıyorsanız YouTube dan videolar da izleyebilirsiniz. Mutfakta yemek yaparken dinlenirken vs radyo niyetine dinleyebilirsiniz. Ben kısa sürede çok istifade ettim. Sizlere de oneririm. Bu paylaştığım bilgileri de o videolardan dinledim canım

Ben birkaç kitap belirledim çıktığımda alıcam video olarakta tavsiye edebileceğin uzman var mı? Ben çok severim dinlemeyi

Ben birkaç kitap belirledim çıktığımda alıcam video olarakta tavsiye edebileceğin uzman var mı? Ben çok severim dinlemeyi

Pedagog Doktor Adem Güneşin YouTube da pedagoji okulu adında 62 tane videosu var. Ben de yeni başladım canım. Gerçekten çok etkili. Biraz ozumseyip başka pedagogları da okuyup dinlemeye çalışacağım. Birkaç da kitabını sipariş verdim. Onlar da gelince hızlı bir şekilde okumaya başlayacağım. Doğumdan sonra bu kadar fazla zamanım olmayacak çünkü

Kızlar çok koşturmacali bir hafta sonuydu.Eşimin amcaogluna kız istedik dün,bugün de söz alışverişindeydik.Yazilanlarin hepsini okuyamadım.Felaket yoruldum belim kopuyor şu an Rahatsız olanlar varsa herkese acil şifalar,hepinize iyi geceler.Guzel ve hayırlı haberler alacağımız bir haftaya uyanmak duasıyla

Çok teşekkür ederim canım kesinlikle şimdi ne yapabilirsek yapmalıyız :)

Sağol canım tabiki iyi bir anne olmaya olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabiliyorum bilmiyorum şu an kızımla ilgilenmenin yanında genelde rahatsızlığımla ilgili Videolar yazılar okuyorum önce ikili test şimdi de rahim erken doğum gibi konularda uzman oldum sanırsam :) normalde kitap okumayı çok severim adem güneşin birkaç kitabını okudum zaten ama şu an canım hiçbir şey istemiyor gerçekten odaklanamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…