günaydın kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı şükürler olsun herşey yolunda hatta 3 gün önden gidiyoruz ben etrafımda yaşanmış olaylardan dolayı detaylı ultrason yaptıramadım ama doktorum sağolsun üstende olsa yine bi baktı, ara ara akıntım var vajinal fitil verdi ama kullanmaya korkuyorum birşey olur diye şeker yüklemesi konusunda bende karamsarım doktorum da güzel güzel anlattı olmazsa cihazla 1 haftalık takip yaparız o şekildede anlayabiliriz dedi daha kara veremedim

hayırlı sabahlar kızlar
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah hep iyi olunnnnn bebişlerimize iyi bakın.
ben iyiyim elhamdülillah biraz tartışmalı biraz eğlenceli yoğun bir hafta sonu yaşadık . Ben memlekete gitmek istiyorum yarı yıl tatilinde... malum benim bebeler 2 yaşını doldurduğu için tam bilet alıyoruz 3 katı oluyor masraf... git gel 1.4000 bilet.sıkacağımmmm kafama
gidemeyeceğim maalesef
velhasıl ona moralim bozuk. yıldâ iki.kez giden ben bazen üç... bu masrafla kaldım öyle.. halbuki üçlemeden bi görmek istiyorum milletimi

Maalesef tatil zamanı havayollari iyice coşuyo..bende bursaya gidicem sırf ucuz olsun diye tatilden bir hafta önceye bilet kestim baya ucuz..

Canım içinde bulunduğun durum itibariyle hissettiklerin fazlasıyla normal. İstemsiz bir endişe korku hepimizde var. Sen rahatsızlığın nedeniyle muhtemelen bunu daha fazla hissediyorsun. Ama yine de korkularını umutla degistirmeye çalış ve kızlarına güç ver. Senden güçlü olmayı pozitif olmayı öğrensinler hayata bakışlarına yön ver. İnşallah dua edeceğim evladına huzurla hayırla sağlıkla kavusman için.

Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza, haklısın sürekli kendimi telkin ediyorum daha iyi olacağım inş

Arkadaşlar (hepsiburada)alışveriş sitesinden alışveriş yaptınızmı güvenlimi
Çoook yaptım gayet güvenli bir site ama birkaç parça alınca ayrı ayrı geliyor bazen ben 5 yıl önce kızımın biberonunu kendime de birkaç parça bişey almıştım hepsi ayrı ayrı geldi. Sonra hep tek bir şey aldım geçen yıl kızıma bisiklet aldık gayet güzel paketlenmiş geldi ve bazen indirimler çok iyi olabiliyor

Kızlar nasılsınız?
Minikler nasıl? Ya biz dün misafirliğe gittik baya kalabalık şekilde. Ve tabi erken kalkamadık. Oturmaktan belime ağrılar girdi. Kaç kere yer değiştirdim ama çok fenayım. Akşamdan beri bebeğimide hissetmedim. Bu sabah kahvaltıya kadar. Sonra bir iki tekme attı. Ama belim çok kötü ya ağlicam önceden bel fıtığımda vardı. Birde benimle aynınhaftada olanlar sizde de akıntı var mı? Kokusuz ama yoğun :/

Maalesef tatil zamanı havayollari iyice coşuyo..bende bursaya gidicem sırf ucuz olsun diye tatilden bir hafta önceye bilet kestim baya ucuz..

bir hafta evvelde dönüş için sonrasıda pahalı. otobüs ile 18 saat en son 8 yıl evvel otobüs ile gittim iki çocukla bu halde çekilmez o yol.

hadi güzel haberlerle gel tatlı gebiş

Peki ayri gelenlerin kargo ucretidemi ayri ..birde sanırim kapida odeme yok

bir hafta evvelde dönüş için sonrasıda pahalı. otobüs ile 18 saat en son 8 yıl evvel otobüs ile gittim iki çocukla bu halde çekilmez o yol.
18 saat çok fazla,kendini heba etme yolda.Sıkıntılı bir dönem zaten senin için de bebek için de.Hic kendini yorma bence ne maddi ne de manevi

Benim oğlan önceki gün akşamdan beri hareket etmiyor gece uyandım biraz uğraştım bi tekme hissettim gibi ama huzursuzlandım kızlar niye oynamıyor bu çocuk

Peki ayri gelenlerin kargo ucretidemi ayri ..birde sanırim kapida odeme yok
Yok kargo ücretsiz alınca hiçbirine ödenmiyor yada ödense bile bir kere ödeniyor ben karttan aldığım için baştan ödeme yapılıyor birdaha kargo filan yok, kapıda ödeme hakkında fikrim yok malesef

Selam arkadaşlar 18.haftadayız 1haftadır hareketleri gün içinde devamlı hissediyordum ama dünden beri hiç hissetmiyorum.sırt üstü uzanınca mutlaka pıt pıt ederdi dün sabahtan beri bişey yok.endişelenmekte erken mi.acaba sizlerde oluyo mu

Kızlar Merhaba ,

Cumartesi günü detaylı ultrasona girdim çok şükür her şeyi normal güzel çıktı. Bunun için binlerce şükür. Yüzünü göstermemek için elinden geleni yaptı benim yaramaz kızım. Elleriyle kollarıyla hep sakladı zar zor net olmadan gördük. Netse sağlıklı olması yeter. Ultrasona geçer geçmez bize net olarak elini kaldırdı. Merhaba dedi resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…