Bünye meselesi galiba biraz da benim hep düşüktür tansiyonum 10 a falan çıkınca beynime ağrı giriyor benim de :)Hiç ağır iş falanda yapmıyorum çok gezinmiyorumda anlamadım
Maalesef tatil zamanı havayollari iyice coşuyo..bende bursaya gidicem sırf ucuz olsun diye tatilden bir hafta önceye bilet kestim baya ucuz..hayırlı sabahlar kızlar
nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah hep iyi olunnnnn bebişlerimize iyi bakın.
ben iyiyim elhamdülillah biraz tartışmalı biraz eğlenceli yoğun bir hafta sonu yaşadık . Ben memlekete gitmek istiyorum yarı yıl tatilinde... malum benim bebeler 2 yaşını doldurduğu için tam bilet alıyoruz 3 katı oluyor masraf... git gel 1.4000 bilet.sıkacağımmmm kafama
gidemeyeceğim maalesef
velhasıl ona moralim bozuk. yıldâ iki.kez giden ben bazen üç... bu masrafla kaldım öyle..halbuki üçlemeden bi görmek istiyorum milletimi
Sağol canım tabiki iyi bir anne olmaya olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabiliyorum bilmiyorum şu an kızımla ilgilenmenin yanında genelde rahatsızlığımla ilgili Videolar yazılar okuyorum önce ikili test şimdi de rahim erken doğum gibi konularda uzman oldum sanırsam :) normalde kitap okumayı çok severim adem güneşin birkaç kitabını okudum zaten ama şu an canım hiçbir şey istemiyor gerçekten odaklanamıyorum..
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza, haklısın sürekli kendimi telkin ediyorum daha iyi olacağım inşCanım içinde bulunduğun durum itibariyle hissettiklerin fazlasıyla normal. İstemsiz bir endişe korku hepimizde var. Sen rahatsızlığın nedeniyle muhtemelen bunu daha fazla hissediyorsun. Ama yine de korkularını umutla degistirmeye çalış ve kızlarına güç ver. Senden güçlü olmayı pozitif olmayı öğrensinler hayata bakışlarına yön ver. İnşallah dua edeceğim evladına huzurla hayırla sağlıkla kavusman için.
Evet :) tekme atıyor daha öyle çok değil ama hissettiriyor kendini çok şükür. Yolu yarıladık sağ salim sonu gelir inşaallah. Cinsiyeti öğrenebildin miİnşallah canım inşallah:). Seninkinin hareketlerini hissedebiliyor musun?
Çoook yaptım gayet güvenli bir site ama birkaç parça alınca ayrı ayrı geliyor bazen ben 5 yıl önce kızımın biberonunu kendime de birkaç parça bişey almıştım hepsi ayrı ayrı geldi. Sonra hep tek bir şey aldım geçen yıl kızıma bisiklet aldık gayet güzel paketlenmiş geldi ve bazen indirimler çok iyi olabiliyorArkadaşlar (hepsiburada)alışveriş sitesinden alışveriş yaptınızmı güvenlimi
Maalesef tatil zamanı havayollari iyice coşuyo..bende bursaya gidicem sırf ucuz olsun diye tatilden bir hafta önceye bilet kestim baya ucuz..
Maalesef tatil zamanı havayollari iyice coşuyo..bende bursaya gidicem sırf ucuz olsun diye tatilden bir hafta önceye bilet kestim baya ucuz..
Herkese günaydınlar hayırlı sağlıklı mutlu haftalar olsun inşalah.Bugün kontrolümüz ve aynı zamanda ayrıntılı ultrasonumuz var.Rabim sağlıklı mutlu hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.Dualarınıza talibiz..
Peki ayri gelenlerin kargo ucretidemi ayri ..birde sanırim kapida odeme yokÇoook yaptım gayet güvenli bir site ama birkaç parça alınca ayrı ayrı geliyor bazen ben 5 yıl önce kızımın biberonunu kendime de birkaç parça bişey almıştım hepsi ayrı ayrı geldi. Sonra hep tek bir şey aldım geçen yıl kızıma bisiklet aldık gayet güzel paketlenmiş geldi ve bazen indirimler çok iyi olabiliyor
18 saat çok fazla,kendini heba etme yolda.Sıkıntılı bir dönem zaten senin için de bebek için de.Hic kendini yorma bence ne maddi ne de manevibir hafta evvelde dönüş için sonrasıda pahalı. otobüs ile 18 saat en son 8 yıl evvel otobüs ile gittim iki çocukla bu halde çekilmez o yol.
Yok kargo ücretsiz alınca hiçbirine ödenmiyor yada ödense bile bir kere ödeniyor ben karttan aldığım için baştan ödeme yapılıyor birdaha kargo filan yok, kapıda ödeme hakkında fikrim yok malesefPeki ayri gelenlerin kargo ucretidemi ayri ..birde sanırim kapida odeme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?