Saglikla kucağıniza almak nasip olsun inş
Bende 18.haftadayım dün baya hissettim bugün hiç ses yok ne olduğunu bilmiyorumSelam arkadaşlar 18.haftadayız 1haftadır hareketleri gün içinde devamlı hissediyordum ama dünden beri hiç hissetmiyorum.sırt üstü uzanınca mutlaka pıt pıt ederdi dün sabahtan beri bişey yok.endişelenmekte erken mi.acaba sizlerde oluyo mu
18 saat çok fazla,kendini heba etme yolda.Sıkıntılı bir dönem zaten senin için de bebek için de.Hic kendini yorma bence ne maddi ne de manevi
Pozitif düşünüp bebeğine güzel enerjiler göndermeye çalış canım. İnşallah sağ salim kavuşacaksınız. Daha yeni bir kitapta okudum. Bebekler daha anne rahmine düştükleri ilk dönemde bile istenen ya da istenmeyen bir bebek olduklarını hissederler ve ona göre etkilenirler miş. İstenmeyen bebekler anne rahmine tutunmakta güçlük çekerken sevinçle beklenen bebekler sımsıkı tutunmaya çalışırmış . Genel olarak da hamilelikte bebekler annenin psikolojisinden önemli ölçüde etkilenirmis. Bu nedenle pedagoglar çocuk eğitiminin anne karnında başladığını savunuyorlar. Her şey Allah'tan. Başa gelecek bir imtihan varsa engel olamayız. Yaşamış bir anne olarak söylüyorum bunları. Ama bu demek değildir ki her zaman korkuyla yaşayalım. Hayır , biz her şeye rağmen Allah'tan iyiyi güzeli talep edeceğiz ve bunu hislerimize de yansıtacagiz. İnşallah Rabbim de evlatlarımızı bize en hayırlı yoldan gönderecek. Biraz uzun oldu kusura bakma
Kızlar gece yatınca bacak ağrılarınız oluyor mu ?
İnanılmaz bacak ağrım oluyor yatınca ayakta bir şey yok gayet iyiyim. dayanamıyorum o derece oluyor. Kilomda yok öyle anlamadımBende bir saat falan oturunca başlıyor bacak ağrısı hafif hafif
Geçmiş olsun canımBugün sürekli tansiyonum düşüyor ayakları diktim eşim tuzlu ayran yaptı hala 8 6kafam ağrıyo
Şuna bak ya resmen ben burdayım demiş bıdık:))Benim gün içinde hareket halinde birşey yok bacaklarda.Fazla oturunca ve gece yatınca çekilmiyor.Ne tarafa yatacağımı şaşırdım gerçekten
Seninde mi öyle canım ? Benimde yatınca deli gibi ağrıyor ne yapacağımı bende şaşırdım. Artık eşime masaj yaptırmaktan çürüyecek.Şuna bak ya resmen ben burdayım demiş bıdık:))Benim gün içinde hareket halinde birşey yok bacaklarda.Fazla oturunca ve gece yatınca çekilmiyor.Ne tarafa yatacağımı şaşırdım gerçekten
bende oluyor canım birden kramp giriyor ve uykudan uyanıyorum çok kötü birşeyKızlar gece yatınca bacak ağrılarınız oluyor mu ?
Bendede oturunca oluyor , ayakta daha iyiyim, yada bacaklarimi uzatinca süper oluyo:) normaldir ağrı olması ama doktoruna da sor istersenİnanılmaz bacak ağrım oluyor yatınca ayakta bir şey yok gayet iyiyim. dayanamıyorum o derece oluyor. Kilomda yok öyle anlamadım
Amin canımmSaglikla kucağıniza almak nasip olsun inş
Doktoruma danışacağım. Şu anda tatile çıktı yüz yüz gelince konuşmak istiyorum.Bendede oturunca oluyor , ayakta daha iyiyim, yada bacaklarimi uzatinca süper oluyo:) normaldir ağrı olması ama doktoruna da sor istersen
Benim de bi kaç gündür sabahları midem bulanıyor. İlk aylarda hiç kusma vs olmamıstı hafta sonu kahvaltıdan sorma çıkardım bende ilk kezhamileliğimden beri bugün kahvaltıdan hemen sonra ilk defa istifra ettimbide kızlar ara ara beyazımsı bi akıntım oluyor doktoruma söyledim bana vajinal fitil verdi daha önce kullananlar oldu mu hiç kullanmadım birazda korkuyorum birşey olurmu diye bugün kasılmalarım da var
adem güneşin bikaç görüşünü beğenmiyorum ben..eleyerek dinlemenizi okumanızı tavsiye ederim..esma muratoğlu her anneye lazım , hatice kübra tongar kitaplarını önereyim bnde..Pedagog Doktor Adem Güneşin YouTube da pedagoji okulu adında 62 tane videosu var. Ben de yeni başladım canım. Gerçekten çok etkili. Biraz ozumseyip başka pedagogları da okuyup dinlemeye çalışacağım. Birkaç da kitabını sipariş verdim. Onlar da gelince hızlı bir şekilde okumaya başlayacağım. Doğumdan sonra bu kadar fazla zamanım olmayacak çünkü
gayet güvenli bnde çok yaptımArkadaşlar (hepsiburada)alışveriş sitesinden alışveriş yaptınızmı güvenlimi
selam çakmış resmen (=
benim akıntım hep olur hamilelikten öncesindede vardı hatta sarımsı olur ama bişey kullanmıyorum benhamileliğimden beri bugün kahvaltıdan hemen sonra ilk defa istifra ettimbide kızlar ara ara beyazımsı bi akıntım oluyor doktoruma söyledim bana vajinal fitil verdi daha önce kullananlar oldu mu hiç kullanmadım birazda korkuyorum birşey olurmu diye bugün kasılmalarım da var
Kızlar biz döndük kontrolden çook şükür bin şükür bir sıkıntı yoktu. 22 cm 340 gram olmuşuzhadi güzel haberlerle gel tatlı gebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?