Bende 18.haftadayım dün baya hissettim bugün hiç ses yok ne olduğunu bilmiyorum

18 saat çok fazla,kendini heba etme yolda.Sıkıntılı bir dönem zaten senin için de bebek için de.Hic kendini yorma bence ne maddi ne de manevi

yooo olurmu hiç. Allâh korusun neler yaşadık , 4 saat falan olsa giderdim eşimle ama uzak işte. sağolasın ablam

Kızlar gece yatınca bacak ağrılarınız oluyor mu ?

Estf canım, bende hep pozitif bakıyor um, bol bol konuşuyorum karnımı seviyorum falan:)
Birde şu dikkatimi çekti, tam kıpır kıpır oynuyor elimi koyuyorum dinliyorum hareketlerini, eşime bak baya hareketli diyorum gelip koyuyor elini bebek kipirtiyi bırakıyor:) esimde kandırıyorsun diyo:) senden hoşlanmadı diyorum:) çok garip 5-6 defa yaşadık aynı seyi

Şuna bak ya resmen ben burdayım demiş bıdık:))Benim gün içinde hareket halinde birşey yok bacaklarda.Fazla oturunca ve gece yatınca çekilmiyor.Ne tarafa yatacağımı şaşırdım gerçekten
Seninde mi öyle canım ? Benimde yatınca deli gibi ağrıyor ne yapacağımı bende şaşırdım. Artık eşime masaj yaptırmaktan çürüyecek.

İnanılmaz bacak ağrım oluyor yatınca ayakta bir şey yok gayet iyiyim. dayanamıyorum o derece oluyor. Kilomda yok öyle anlamadım
Bendede oturunca oluyor , ayakta daha iyiyim, yada bacaklarimi uzatinca süper oluyo:) normaldir ağrı olması ama doktoruna da sor istersen

Bendede oturunca oluyor , ayakta daha iyiyim, yada bacaklarimi uzatinca süper oluyo:) normaldir ağrı olması ama doktoruna da sor istersen
Doktoruma danışacağım. Şu anda tatile çıktı yüz yüz gelince konuşmak istiyorum.

hamileliğimden beri bugün kahvaltıdan hemen sonra ilk defa istifra ettim bide kızlar ara ara beyazımsı bi akıntım oluyor doktoruma söyledim bana vajinal fitil verdi daha önce kullananlar oldu mu hiç kullanmadım birazda korkuyorum birşey olurmu diye bugün kasılmalarım da var

Benim de bi kaç gündür sabahları midem bulanıyor. İlk aylarda hiç kusma vs olmamıstı hafta sonu kahvaltıdan sorma çıkardım bende ilk kez

adem güneşin bikaç görüşünü beğenmiyorum ben..eleyerek dinlemenizi okumanızı tavsiye ederim..esma muratoğlu her anneye lazım , hatice kübra tongar kitaplarını önereyim bnde..
Arkadaşlar (hepsiburada)alışveriş sitesinden alışveriş yaptınızmı güvenlimi
gayet güvenli bnde çok yaptım
selam çakmış resmen (=
benim akıntım hep olur hamilelikten öncesindede vardı hatta sarımsı olur ama bişey kullanmıyorum ben

hadi güzel haberlerle gel tatlı gebiş
Kızlar biz döndük kontrolden çook şükür bin şükür bir sıkıntı yoktu. 22 cm 340 gram olmuşuzRabbim hepimize doktordan mutlu sağlıklı haberlerle dönmeyi nasip etsin.Cinsiyetimiz hala erkek.Maşallah beyefendi elini yüzüne kapatmıştı ters de durmuştu doktor beynine iç organlarına zar zor baktı.Yüzünü kapatıyo ama pipi her fırsatta meydanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…