Elbette eleştirel bir bakış açısıyla okumak ve dinlemek gerekir kim ve ne olursa olsun. Zaten o yüzden kendisini doğru anlamak adına önce onun kitap ve videolarına bakacağım. Daha sonra diğer pedagogları da teker teker ele alıp bir çıkarım yapmaya çalışacağım inşallah

Hemen hemen bütün bebeklerin ortak özelliği sanırım ilk gebeligimde de bebeğim babasına tepki vermezdi şimdi de aynısını yaşıyorum daha eşim bebeğimin hareketini bir türlü hissedemedi. Ne zaman elini koysa derin bir sessizlik

Evet :) tekme atıyor daha öyle çok değil ama hissettiriyor kendini çok şükür. Yolu yarıladık sağ salim sonu gelir inşaallah. Cinsiyeti öğrenebildin mi
Ay ne güzel :)yok kuzum nerdeee,burda 20. Haftaya kadar söylemiyorlar. Özele gitsen oda 16. Haftadan önce söylemiyorlar bakalım artık hayırlısı

Seninde mi öyle canım ? Benimde yatınca deli gibi ağrıyor ne yapacağımı bende şaşırdım. Artık eşime masaj yaptırmaktan çürüyecek.
Uykumu bile kaçırıyor bazen ağrılar,yaklaşık iki haftadır böyle.Doktoruma sormayı unuttum,bir dahaki sefere mutlaka soracağım.

Küçük ağaçın eğitimi kitabını okuyorum kızlar. doğayı doğal hayatı seven biti. olarak heyecanla okuyorum dğn başaldım yarısına geldim bile. hatice Kübra Tongarın bağırmayan anneler atölyesine katılım bebeğim bir aylık iken. öok faydası oldu. tam bir anadolu kadını . bildiğimiz şeyleri öyle güzel anlatıyorki , içten samimiyetle. hayatıma dokundu diyebilirim. oğlumun okulunda kitap okuyup kritiğini yapıyoruz çok keyifli oluyor. şimdi okuyacağımız kitabı sizede tavsiye ederim .

Küçük ağaçın eğitimi kitabını okuyorum kızlar sizlerede tavsiye ederim. kızım bir aylık iken hatice Kübra Tongarın bağırmayan anneler atölyesine katılım. tam bir anadolu kadını. hayatıma dokundu diyebilirim. oğlumun okulunda kitap okuyup kritiğini yapıyoruz çok keyifli oluyor . şimdi okuyacağımız kitabı sizede tavsiye ederim resmini yolluyorum size. bir hafta önce cuma saatinde herkese dua ederken , kendime şöyle dua ettim. Allahım eskisi gibi keyifle severek kitap okumayı bana nasip et nolur. ve gerçekten başaldım duam kabul oldu :)
daim olsun inşallah... hatimlerim var bir hızla devam edeyim inşallah. birde tefsir dersine katılmak istiyorum Allahım nasip et cümlemize aminnn :)

Eklentiler

• IMG-20181221-WA0034.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
Slm anneler?
Nasılsınız?
Yüzünüz için bişey kullanıyor musunuz?
Benim yüzüm karma ve soğuktan kuruyor.
Hamile olunca da ne kullacagimi bilemedim.
Sizler ne kullanıyorsunuz?

Maşallah canım Allah muvaffak kılsın aktif kendini geliştiren okumayı seven bir anne olmak olmayı istemek çabalamak hepsi büyük nimetler. Allah sana da nasip etmiş hamdolsun. Benim de hatmim var inşallah bitirebilirim en kısa zamanda. Diğer yandan okumalar yapmaya çalışıyorum doğuma kadar ne yapsak kâr

Rabbim sağlığınızı daim etsin inşaallah canım nazlı bi kız olacak herhalde ama yaklaşık 5 ay sonra mecbur gösterecek haberi yok :):)

Kızlar isim düşündünüz mü ? Eşim Eliz i düşünüyor :)

İsim olarak Zeynep Azra düşündük canım . Aslında büyük konuştum Zeynep çok var ben vermem demiştim ama babamın hayaliymiş eskimeyen de bir isim bir de gördüğüm Zeyneplerin çoğu güzel ahlaklı iyi insanlar. İnşallah Rabbim niyetimize göre hayırlı evlatlar nasip eder hepimize :)

kuruluk içşn uyurken (adla güneş görmemesi
Slm anneler?
Nasılsınız?
uyurken kantaron yağı sürebilşrsin çok iyi gelir. asla güneş görmemesi lazım dikkat ederek kullanmak lazım.

inanırmısın iki çocukla okunuyor yterki isteyelim. üçtane ilede okunur inşallah. lohusa dönemi nasıl olur bilmiyorum sonrası için. ben kızımın bereketini okumak öğrenmek olarak gördüm elhamdülillah çok şükür . hatice Kübra da öyşe değilmi. maşallah yazıyor okuyor hayat dolu kadın maşallah. öpüyorum seni. sendenden de çok güzel enerji alıyorum yazmak istedim.

Slm anneler?
Nasılsınız?
Keşke benim de kurusa yüzüm sivilcelerden görünmüyor Kuru bir cildim var normalde,pamukla zeytinyağı suruyordum o zamanlar çok iyi geliyordu

Allah razı olsun canım :) lohusalık daha doğrusu doğumdan sonraki birkaç ay geçici bir dönem sonuçta elbetteki insan kendine bir şeyler katmak isterse mutlaka küçük bile olsa fırsatlar bulur. Şu anda cogumuzun doğum sonrasina kıyasla daha fazla zamanı var değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum oldum olası enerjik ve üretken kadınlara gıpta ederim. Benim hayalim çoktur ama modum çoğu zaman düşüktür bedenen de zayıf yapılıyım ondan kaynaklanıyor. Ama asla moralimi bozmuyorum. Çünkü önemli olan ne kadar çok yol aldığından daha fazla o yolda azar azar gitmekle bile olsa kalabilmektir. Bu arada maşallah grup annelerimizin her biri kendini bilen nitelikli anneler. İnanıyorum ki Mayıs annelerinin evlatları daha doğmadan odullendirilmiş :)

canım ben 3 kutu kullandım fitilden ama birtürlü geçmiyor.akıntınn fazla ve enfeksiyonlu olması erken doguma sebep olabilir o yüzden kullanman gerekiyor dedi dr.yani fitilin zararı yok ama akıntının normal dışında olması zararlı dedi.ama geçmiyor benim sarımtrak ve o kadsr fazlaki((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…