Kızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamış size kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.

Arkadaşlar bu bacak agrısını ilk gebeliğmde o kadar kötü yaşadımki yataktan eşim kucagında kaldırıyodu o kaldırana kadar mümkün degil kalkamıyodum.dr magnezyum ve kalsiyum verdi ve inanır mısınız 2. Gün bi anda yok oldu.suya atılıp eriyenleri içemedim kapsüllerinden almıştım biraz fiyatı yüksek ama içinde çok var 1 kutu doguma kadar yetmişti.

Ayyy Allahım İnşaallah sizlere bagışlar çok üzüldüm.İnşallaj ikinizde de bi sıkıntı olmadan vakti zamanı gelince kucagına alırsın inşallah sana tutunur bırakmaz seni((

Rabbim korusun inşallah canım. Hayırlısıyla 9 aylık olunca sağlıkla gelir inşallah miniğin. Dua edicem sizin için allahım yardımcınız olsun.

aslında bende Zeynep Rana veya HüMeyra diyorum.

Ayyy Allahım İnşaallah sizlere bagışlar çok üzüldüm.İnşallaj ikinizde de bi sıkıntı olmadan vakti zamanı gelince kucagına alırsın inşallah sana tutunur bırakmaz seni((
Keşke ama ebenin eline elleri ayakları gelmiş bile. Sık sık kontrollerinizi yaptırın

Rabbim korusun inşallah canım. Hayırlısıyla 9 aylık olunca sağlıkla gelir inşallah miniğin. Dua edicem sizin için allahım yardımcınız olsun.
Yapacak bir şey kalmamış kızlar. Sağolun bu gece doğacakmış. Dış gebelik geçirmiştim ben onun doğum günü bugündü

Allahım nolur yardım et kardeşimize nolur hayrılısıyla Fatihini bağışla onlara. amin Allahım amin. tatlım yatış vermiştir eminim yat inşallah durur sana sımsıkı tutunur fatihimiz. dua ediyorum ve güzel haberler bekliyorum senden

Yatış versiler açılma olunca suda bitmiş yaşama ihtimali yok küvezde bile. Allah sizin evlatlarınızı size bağışlasın çok zor

Canim ins tutunur sana inanki okuyunca cok üzuldum inş inş tutunacak sana

Allah yardımcın olsun kuzum ya çok üzüldüm şu an,veren de alan da Allah.Tevekkul zırhın olsun inşallah,dualarım seninle ve bebeğinle

Allah razı olsun kızlar ağlıyorum ama şükürsüzlüğümden değil buraya kadar gelmişken bunca hayal kurmuşken ve herşey yolundayken olması. Eşim bir taraftan ben bir taraftan ağlıyoruz. Yine boynumuz büküldü aynı yıl içindr 2 kayıp. Ne olur hepinize söylüyorum en ufak değişik bir ağrıda gidin doktora. Bütün gece sancı çekmişim bilemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…