Ayyy Allahım İnşaallah sizlere bagışlar çok üzüldüm.İnşallaj ikinizde de bi sıkıntı olmadan vakti zamanı gelince kucagına alırsın inşallah sana tutunur bırakmaz seniKızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
İsim olarak Zeynep Azra düşündük canım . Aslında büyük konuştum Zeynep çok var ben vermem demiştim ama babamın hayaliymiş eskimeyen de bir isim bir de gördüğüm Zeyneplerin çoğu güzel ahlaklı iyi insanlar. İnşallah Rabbim niyetimize göre hayırlı evlatlar nasip eder hepimize :)
Keşke ama ebenin eline elleri ayakları gelmiş bile. Sık sık kontrollerinizi yaptırınAyyy Allahım İnşaallah sizlere bagışlar çok üzüldüm.İnşallaj ikinizde de bi sıkıntı olmadan vakti zamanı gelince kucagına alırsın inşallah sana tutunur bırakmaz seni((
Yapacak bir şey kalmamış kızlar. Sağolun bu gece doğacakmış. Dış gebelik geçirmiştim ben onun doğum günü bugündüRabbim korusun inşallah canım. Hayırlısıyla 9 aylık olunca sağlıkla gelir inşallah miniğin. Dua edicem sizin için allahım yardımcınız olsun.
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Yatış versiler açılma olunca suda bitmiş yaşama ihtimali yok küvezde bile. Allah sizin evlatlarınızı size bağışlasın çok zorAllahım nolur yardım etsin kardeşimize nolur hayrılısıyla Fatihini bağışla onlara. amin Allahım amin. tatlım yatış vermiştir eminim yat inşallah durur sana sımsıkı tutunur fatihimiz. dua ediyorum ve güzel gebeler bekliyorum senden
Canim ins tutunur sana inanki okuyunca cok üzuldum inş inş tutunacak sanaKızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Önceki dış gebelikti. Bu ilk olacaktı ama yinede olmadıArkadaslar krmzblk arkadasin kaçincı cocugu olucak bu hamilelik
ayıp ya kusura bakmak ne demek bizlerde yazıyoruy buraya herşeyi. yanındayız kuzum nolur güzel habelerler ver. okuyorum senin içinÇok kötüyüm kusura bakmayın yazıyorum ama duaya desteğe ihtiyacım var
Üzüyorum sizi kusura bakmayın ama yapacak hiç bir şey kalmamış.Canim ins tutunur sana inanki okuyunca cok üzuldum inş inş tutunacak sana
Allah razı olsun. 25. Hafta olsa yaşar dediler ama daha 20. Haftadayızayıp ya kusura bakmak ne demek bizlerde yazıyoruy buraya herşeyi. yanındayız kuzum nolur güzel habelerler ver. okuyorum senin için
Yatış versiler açılma olunca suda bitmiş yaşama ihtimali yok küvezde bile. Allah sizin evlatlarınızı size bağışlasın çok zor
Nedeni yokdoktor ne diyor neden olmuş , yaşar durur ya inşaallah.
Allah yardımcın olsun kuzum ya çok üzüldüm şu an,veren de alan da Allah.Tevekkul zırhın olsun inşallah,dualarım seninle ve bebeğinleKızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?