Canım çok üzüldüm ama bel ağrısı birden mi oldu daha önce belirtisi yok muydu? 2 cm açıklık olsa da uzun süre yatsan olmuyor mu acaba? Bel ağrısı hepimizde oluyor sonuçta, çok çok üzüldüm ben zaten umutsuzluğa kapılmaya hazır durumdayım benimde bebeğim iyi ama rahim ağzı inceliyor dikiş ihtimalim var hala

Çok kötüyüm kusura bakmayın yazıyorum ama duaya desteğe ihtiyacım var

Ayy canım benim inanır mısın kardeşimin başına gelmiş gibi sarsıldım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah ferahlık versin inşallah sana eşine yavrunu da kurtarsın. Bilmiyorum bu ayda doğunca yaşama tutunabiliyor mu bebişlerimiz. Eğer sağlıkla hayırla tutunma ihtimali varsa inşallah sizinle kalır bebişiniz.

Daha önce var diye zaten bilemedim. rahim ağzım herşey normaldi ki benimde. Su geldi birden

Mcz09 Kardeşim yaşadığın hissettiğin çok zor seni anlayabiliyorum. Ben de evladiyla imtihan olmuş bir anneyim nihayetinde. Rabbim öncelikle sabrını artırsın. Bilmeni isterim ki hiçbir şey sebepsiz değil. Allah'ın muradı bu ise mutlaka sana bir faydası vardır. Şimdi görmen bunu hissetmen mümkün değil. Rabbim sana güç versin. Zaman geçtikçe perdeler kalkacak ve sen de işin özünü gerçeğini göreceksin inşallah. Ama şu anda şu durumda bol bol Allah'a sığın ve O'ndan sana güç ve kuvvet vermesini iste. Sabırla ve Allah'a olan inançla geçiliyor bu yoldan. Başka türlü nefes almak dahi imkansız. Rabbim imtihanını kolaylaştırsın ve seni bu imtihanda başarılı kılsın.

Keşke yaşatılabilse ama daha minicik ki

inşallah durur ciğer geliştirici vs yapılsa doğunca etkisi olmazmı . neler düşünüyorum inan çok istiyorum güzel haberlerle gelmeni
Bütün ihtimalleri sordum 25. Hafta olmadan olmuyor hiç bir şey 500 gr olsa yine kurtarırdık ama 320 gr

Bütün ihtimalleri sordum 25. Hafta olmadan olmuyor hiç bir şey 500 gr olsa yine kurtarırdık ama 320 gr
Canım inan ki senin kadar üzüldüm ne denir bilmiyorum acina Allah'tan gelene el kol dil bağlanıyor ne gelirse şükretmek ten başka biliyorum zor çünkü az buçuk zaman değil yarıladik ben duyunca ağladım rabbim sana sabır versin inşallah Allah bir mucize yaratir

Daha bı sabah babası elini karnıma koyunca tekme attı yavrum. Hastaneye gelirken de tekmeliyordu. Can çekişircesine içim yanıyor. Yol yarı oldu diye sevinirken çok zor çok

Canım birde akıntınız varmı demişsin benim mesela hamilelikten beri çok fazla akıntım oluyor yoğun kıvamlı ama senin bugün mü birden mi basladi
Benimde başından beri vardı. Belimde de fıtık var o bile farklı gelmedi ki. Olanla ölüme çare yok. Doktora dedim erken gelsek aynı şeymi olurdu diye. Dikiş atardık ama olacak oldu mu yinr olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…