Canım çok üzüldüm ama bel ağrısı birden mi oldu daha önce belirtisi yok muydu? 2 cm açıklık olsa da uzun süre yatsan olmuyor mu acaba? Bel ağrısı hepimizde oluyor sonuçta, çok çok üzüldüm ben zaten umutsuzluğa kapılmaya hazır durumdayım benimde bebeğim iyi ama rahim ağzı inceliyor dikiş ihtimalim var halaAllah razı olsun kızlarağlıyorum ama şükürsüzlüğümden değil buraya kadar gelmişken bunca hayal kurmuşken ve herşey yolundayken olması. Eşim bir taraftan ben bir taraftan ağlıyoruz. Yine boynumuz büküldü aynı yıl içindr 2 kayıp. Ne olur hepinize söylüyorum en ufak değişik bir ağrıda gidin doktora. Bütün gece sancı çekmişim bilemedim ama.
Çok kötüyüm kusura bakmayın yazıyorum ama duaya desteğe ihtiyacım var
Daha önce var diye zaten bilemedim.Canım çok üzüldüm ama bel ağrısı birden mi oldu daha önce belirtisi yok muydu? 2 cm açıklık olsa da uzun süre yatsan olmuyor mu acaba? Bel ağrısı hepimizde oluyor sonuçta, çok çok üzüldüm ben zaten umutsuzluğa kapılmaya hazır durumdayım benimde bebeğim iyi ama rahim ağzı inceliyor dikiş ihtimalim var hala
Keşke yaşatılabilse ama daha minicik kiAyy canım benim inanır mısın kardeşimin başına gelmiş gibi sarsıldım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah ferahlık versin inşallah sana eşine yavrunu da kurtarsın. Bilmiyorum bu ayda doğunca yaşama tutunabiliyor mu bebişlerimiz. Eğer sağlıkla hayırla tutunma ihtimali varsa inşallah sizinle kalır bebişiniz.
Progestan kullanıyor muydun? Yada daha önceden kanaman filan olmuş muydu?Daha önce var diye zaten bilemedim.rahim ağzım herşey normaldi ki benimde. Su geldi birden
Çok çok üzüldüm inşallah bir mucize olur ve hayata tutunur tekrar su oluşması mümkün değil mi yani su bi anda yoğun bi şekilde mi geldi akıntı gibi miKeşke yaşatılabilse ama daha minicik ki
Teşekkür ederim canım.Allah razı olsun
Cnm bnm senin icin cok uzuldum.Allhm guc kuvvet versin sabirdan ayirmasin.dualarimiz senle yasama ihtimali varsa insallh yasar.sözün bittigi yer bska ne diyebilirimki.Keşke yaşatılabilse ama daha minicik ki
Kullanıyordum. 11. Haftada vardıProgestan kullanıyor muydun? Yada daha önceden kanaman filan olmuş muydu?
Bi anda geldi balon gibi patladıÇok çok üzüldüm inşallah bir mucize olur ve hayata tutunur tekrar su oluşması mümkün değil mi yani su bi anda yoğun bi şekilde mi geldi akıntı gibi mi
Bi anda geldi balon gibi patladı
Rabbim size bağışlasın inşallah Allahtan ümit kesilmez dua edicem sizin için evladınız inşallah tutunurÖnceki dış gebelikti. Bu ilk olacaktı ama yinede olmadı
Bütün ihtimalleri sordum 25. Hafta olmadan olmuyor hiç bir şey 500 gr olsa yine kurtarırdık ama 320 grinşallah durur ciğer geliştirici vs yapılsa doğunca etkisi olmazmı . neler düşünüyorum inan çok istiyorum güzel haberlerle gelmeni
Canım inan ki senin kadar üzüldüm ne denir bilmiyorum acina Allah'tan gelene el kol dil bağlanıyor ne gelirse şükretmek ten başka biliyorum zor çünkü az buçuk zaman değil yarıladik ben duyunca ağladımBütün ihtimalleri sordum 25. Hafta olmadan olmuyor hiç bir şey 500 gr olsa yine kurtarırdık ama 320 gr
Canım birde akıntınız varmı demişsin benim mesela hamilelikten beri çok fazla akıntım oluyor yoğun kıvamlı ama senin bugün mü birden mi basladiBütün ihtimalleri sordum 25. Hafta olmadan olmuyor hiç bir şey 500 gr olsa yine kurtarırdık ama 320 gr
Benimde başından beri vardı. Belimde de fıtık var o bile farklı gelmedi ki. Olanla ölüme çare yok. Doktora dedim erken gelsek aynı şeymi olurdu diye. Dikiş atardık ama olacak oldu mu yinr olur dedi.Canım birde akıntınız varmı demişsin benim mesela hamilelikten beri çok fazla akıntım oluyor yoğun kıvamlı ama senin bugün mü birden mi basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?