Canım, Allah mucizesini göstersin inşallah, ne denir nasıl denir bilemiyorum,tek yapabildiğim senin için bebek icin dua etmek, Allah mucizesiyle odullendirsin inşallah

Yapacak bir şey kalmamış kızlar. Sağolun bu gece doğacakmış. Dış gebelik geçirmiştim ben onun doğum günü bugündü

Ay canım ya, ne kadar üzgünüm anlatamam,ağlıyorum bende senin bebeğin için, Allah inşallah yüzünü guldurur, ümit kesilmez

Üzüyorum sizi kusura bakmayın ama yapacak hiç bir şey kalmamış. açılmam var diye enfeksiyon kapma riski var

Canım ya oyle seymi olur,ne demek üzuyorum, bak bir sürü kişinin yürekten duasını alıyorsun, Allahım sana en güzel evlatları nasip etsin ,mucizelerini göstersin, acı yasatmasin

Allah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayın ben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık

Allah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayın ben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık

Canım dirayetli olmaya gayret göster, biliyorum bende düşük yaşamıştım çok zor bir şey,Allah kimsenin başına vermesin. Dualarımız seninle, Allah bir kapıyı kapatırsa daha güzelini açacaktır, Allahım en guzellerini nasip etsin

Canım benim hicbirimizin tesellesi içini ferahlatmayacak biliyorum ne desem onuda bilmiyorum ama senide tüm topikteki arkadaşlarıda görmesemde çok seviyorum evladın ve senin için dua ediyorum

birbirinizden başka kimseniz yokki
Allâh vsr Allâh yar... birbirinize daha çok kenetleneceksiniz şimdi. inşallah ennnn hayırlısı olur hakkınızda. duacıyım takip ediyorum sizi. inşallah ol desin olsun hayırlarınızı dönün evinize

Ayy çok üzüldüm ya Rabbim size bağışlasın ne diceğimi bilemedim Allah sabır versin canım benim

Sana kıyamam ben, acını hissettim buralardan. Allahım yüzüne gülsün bundan sonra, en hayırlısını en sağlıklısını versin sana, yanı sıra benim gibi isteyen herkese

Yazan herkesi alıntılayamadım. Allah razı olsun hepinizden. Sunu sancı verildi ve hala bekliyoruz. Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor

Mcz09 bütün gece aklımdaydın uykularım kaçtı kalktım bakmak için naptın nasılsın dualrım sizinle.
Benimde uykum kaçtı kırk kere uyandım umarım iyidir onun sağlığıda çok önemli rabbim korusun

Sabaha kadar bekledik. Sancı vermişlerdi faydası olmadı.
Şimdi 4 tane hap verdiler başladı sancım. Oyy Allah ım çok zor
Bu sancıların bile hayalini kurmuştuk. bütün gece tekme attı yavrum ama artık yok tekmesi. Ya içim dayanmıyor

Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.

Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Canımm Rabbim sabırların en büyüğünü versin.. Hayırlısıyla tez zamanda kucagını doldursun inşallah.. Allah yardımcın olsun dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…