Kızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Yapacak bir şey kalmamış kızlar. Sağolun bu gece doğacakmış. Dış gebelik geçirmiştim ben onun doğum günü bugündü
Üzüyorum sizi kusura bakmayın ama yapacak hiç bir şey kalmamış.açılmam var diye enfeksiyon kapma riski var
Allah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayınben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık
Canım benim hicbirimizin tesellesi içini ferahlatmayacak biliyorum ne desem onuda bilmiyorum ama senide tüm topikteki arkadaşlarıda görmesemde çok seviyorum evladın ve senin için dua ediyorumAllah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayınben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık
Daha bı sabah babası elini karnıma koyunca tekme attı yavrum. Hastaneye gelirken de tekmeliyordu. Can çekişircesineiçim yanıyor. Yol yarı oldu diye sevinirken çok zor çok
Allah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayınben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık
Ayy çok üzüldüm yaKızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Sana kıyamam ben, acını hissettim buralardan. Allahım yüzüne gülsün bundan sonra, en hayırlısını en sağlıklısını versin sana, yanı sıra benim gibi isteyen herkeseAllah razı olsun tek tek alıntılamadım. Ağlamayınben sulandırıcı iğne kullanıyordum az önce alarmı çaldı. Hıçkıra hıçkıra ağladık
Benimde uykum kaçtı kırk kere uyandım umarım iyidir onun sağlığıda çok önemli rabbim korusun
Allah sabır versin. Çok çok uzuldum.Yazan herkesi alıntılayamadım. Allah razı olsun hepinizden. Sunu sancı verildi ve hala bekliyoruz. Allah kimsenin başına vermesin. Çok zor
Canımm Rabbim sabırların en büyüğünü versin.. Hayırlısıyla tez zamanda kucagını doldursun inşallah.. Allah yardımcın olsun dualarım seninleAnnem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Rabbim sabır versin inşallah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallahAnnem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?