- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Merhaba hayirli olsun .Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Insallah.Hadi hayırlısı beklemedeyim
Renkli ultrason yaptrdiniz miRabbim sabır versin inşallah en yakın zamanda kucağını doldursun inşallah
Allah sabır versin, okurken benim bile içim yandı. Ne desek boş..Sabaha kadar bekledik. Sancı vermişlerdi faydası olmadı.
Şimdi 4 tane hap verdiler başladı sancım. Oyy Allah ım çok zor
Bu sancıların bile hayalini kurmuştuk.bütün gece tekme attı yavrum ama artık yok tekmesi. Ya içim dayanmıyor
Vallahi gözüme uyku girmedi düşünmekten içim acıdı hiç mi yoktu bi çaresiSabaha kadar bekledik. Sancı vermişlerdi faydası olmadı.
Şimdi 4 tane hap verdiler başladı sancım. Oyy Allah ım çok zor
Bu sancıların bile hayalini kurmuştuk.bütün gece tekme attı yavrum ama artık yok tekmesi. Ya içim dayanmıyor
Şuan böyle şeyler yazmasak olur mu hanımlar arkadaşımızı daha çok üzmeyelimHimm anladmBen dun yaptirdim cok guzel birsey .Hareket ettigini goruyorsun .yuzunu ellerini her yerini goruyorsun cok duygulaniyo insan agladm bile hatta :-(
Suyu bittiği için bi çaresi olmuyor galiba, sadece açıklık olsaydı belki bi yolunu bulurlardı. Bütün gece tekme attı deyince dayanamadım çok kötü oldum, yavrucağın yiyecek içeceği yokmuş yani çok zor yaaVallahi gözüme uyku girmedi düşünmekten içim acıdı hiç mi yoktu bi çaresi
Rabbim dayanma gücü versin canım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah geceden beri ağlıyorum biz burda çok kötü olduk sen ne durumdasındır.. her şeyin bileni Rabbimin vardır bundada bi bildiği ne diyeceğimi bilmiyorumAnnem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Sorma çok kötü oldum bende. Geçenlerde parmak bebek doğdu 280 gr yaşattılar o bebeği mesela ondan sanırım bir çözüm aradım :/ bebek hala tekme atarken alınamaz mıydı çok üzgünümSuyu bittiği için bi çaresi olmuyor galiba, sadece açıklık olsaydı belki bi yolunu bulurlardı. Bütün gece tekme attı deyince dayanamadım çok kötü oldum, yavrucağın yiyecek içeceği yokmuş yani çok zor yaa
Allah yardımcın olsun canım duualarım seninle. Çok erken değil mi ama nasıl olur açılma.Kızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
hadi ya o zaman kesinlikle kullanmalıyımcanım ben 3 kutu kullandım fitilden ama birtürlü geçmiyor.akıntınn fazla ve enfeksiyonlu olması erken doguma sebep olabilir o yüzden kullanman gerekiyor dedi dr.yani fitilin zararı yok ama akıntının normal dışında olması zararlı dedi.ama geçmiyor benim sarımtrak ve o kadsr fazlaki((
Canım oynuyordur ama sen hissetmıyorsundur. Bazen arkası karin içine dönuk oynar o zaman tekmeleri pek hissemeyebiliriz. Senin bebiste öyle yapmıştır muhtemelen, iyi düşünelimBenim oğlan önceki gün akşamdan beri hareket etmiyor gece uyandım biraz uğraştım bi tekme hissettim gibi ama huzursuzlandım kızlar niye oynamıyor bu çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?