Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.

Canim bütün gece aklimdaydin gözüm aklım buralarda sendeydi Rabbim yâr ve yardımcın olsun sana hayırların en büyüğünü en güzel zamanda ihsan etsin inşallah. Dualardasın.

Himm anladm Ben dun yaptirdim cok guzel birsey .Hareket ettigini goruyorsun .yuzunu ellerini her yerini goruyorsun cok duygulaniyo insan agladm bile hatta :-(

Allah sabır versin, okurken benim bile içim yandı. Ne desek boş..

Vallahi gözüme uyku girmedi düşünmekten içim acıdı hiç mi yoktu bi çaresi

Himm anladm Ben dun yaptirdim cok guzel birsey .Hareket ettigini goruyorsun .yuzunu ellerini her yerini goruyorsun cok duygulaniyo insan agladm bile hatta :-(
Şuan böyle şeyler yazmasak olur mu hanımlar arkadaşımızı daha çok üzmeyelim

Vallahi gözüme uyku girmedi düşünmekten içim acıdı hiç mi yoktu bi çaresi
Suyu bittiği için bi çaresi olmuyor galiba, sadece açıklık olsaydı belki bi yolunu bulurlardı. Bütün gece tekme attı deyince dayanamadım çok kötü oldum, yavrucağın yiyecek içeceği yokmuş yani çok zor yaa

Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Rabbim dayanma gücü versin canım en yakın zamanda tekrar nasip etsin inşallah geceden beri ağlıyorum biz burda çok kötü olduk sen ne durumdasındır.. her şeyin bileni Rabbimin vardır bundada bi bildiği ne diyeceğimi bilmiyorum

Sorma çok kötü oldum bende. Geçenlerde parmak bebek doğdu 280 gr yaşattılar o bebeği mesela ondan sanırım bir çözüm aradım :/ bebek hala tekme atarken alınamaz mıydı çok üzgünüm

Allah yardımcın olsun canım duualarım seninle. Çok erken değil mi ama nasıl olur açılma.

@Krmzblk aynı acıyı yaşamış birisi olduğum halde yine de yazacak birşey bulamıyorum.Gördüğümüz son acı olsun inşallah ama çok çok üzüldüm.Yazdıkların aklıma geldikçe gözyaşımı durduramıyorum.Rabbim sana bol hayırlı bir sabır versin inşallah.Takdir-i ilahi diyecek soracak önerecek birşey yok..

@Krmzblk Rabbim yar ve yardımcın olsun.Bu senin imtahanın ne yazık ki..Sen böyle bir acının içinde bile bizi üzdüğünü düşünüp üzülecek kadar yüce gönüllü bir insansın.Rabbim seni birdaha hiç incitmesin.Eşine ve sana sağlık versin.Hayırlı bir zamanda sağlıkla öyle güzel akıllı sağlıklı evlatlar nasip etsin ki fatihin sizin gibi güzel bir aileye cennette şefaat etsin.Sizi orada karşılasın.AMin

hadi ya o zaman kesinlikle kullanmalıyım

@Krmzblk bir arkadaş yazmış ya ben de aynı duayı edicem hayırlısıyla inşallah son acın olur canım benim. Ben de dün durduramadım ağlamamı. Rabbim hayırlısını versin inşallah eşinle birbirinize somsıkı tutunun.

@Krmzblk kelimelerin bittiği yer dedikkleri böyle birşey olsa o kadar çok üzüldümkü bunun ifadesi nasıl olur hiç bilmiyorum benimde daha önce bir düşük sebebiyle kürtaj olmuştum seni çok azda olsa anlayabiliyorum allahım sana güç kuvvet versin

Benim oğlan önceki gün akşamdan beri hareket etmiyor gece uyandım biraz uğraştım bi tekme hissettim gibi ama huzursuzlandım kızlar niye oynamıyor bu çocuk
Canım oynuyordur ama sen hissetmıyorsundur. Bazen arkası karin içine dönuk oynar o zaman tekmeleri pek hissemeyebiliriz. Senin bebiste öyle yapmıştır muhtemelen, iyi düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…