- 15 Ekim 2018
- 339
- 360
- 18
- 46
Canım ben de ultrasonda 18inci hafta icerisindeym doktoBende 18.haftadayım dün baya hissettim bugün hiç ses yok ne olduğunu bilmiyorum
Canım çok ama çok üzüldüm, Rabbim yardımcın olsun Allah tan umut kesilmez dua edelimKızlar hepinizden dua istiyorum. Suyum geldi doğum başlamışsize kötü haber vermek istemezdim ama akşam çektiğim bel ağrısı doğum sancısıymış. Suyum hiç kalmamış 2 cm açılmam var bebeğim fatih im gidiyor. Doktor yapacak bir şey kalmamış dedi.
Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.
Daha bı sabah babası elini karnıma koyunca tekme attı yavrum. Hastaneye gelirken de tekmeliyordu. Can çekişircesineiçim yanıyor. Yol yarı oldu diye sevinirken çok zor çok
Şuan böyle şeyler yazmasak olur mu hanımlar arkadaşımızı daha çok üzmeyelim
Tabi ki hayat devam ediyor hepimizde hamileyiz hassasız ama insanlığımızı da kaybetmedik.Hepimizin başına gelebilirdi ki vaktiyle geldi de..Korkusuz ve bencil olmaya gerek yok.Bazımız ben hesabımı pasife ediyorum dayanamıyorum okumaya derken bazılarımız bunu yaşıyoo.Dileğim şudur ki Rabbim yaşayanımıza sabır versin, şahit olanımıza böyle acılar nasip etmesin.Merhamet empati versin..Sizi taktir ettim gerçekten. Sizin vesilenizle bu kadınlar kulübündeki tüm arkadaşları. Ben zaten bayadır üyeyim kadınlar kulübüne. Sadece hamile olduğumda başka uygulamalar da yükledim orda bi çok kızla tanıştık benimle aynı haftalarda olan. Onlar wp grubu açtı orda konuştuk. Hep güzel şeyler. Bi gün lekelenmem oldu doktora gittik ultrason yapıldı gelişimini durdurmuş ya da geriden geliyor dedi. Bende kızlardan hem akıl almak adına hem de başına gelen var mı acaba diye sormak adına gruba yazdığımda beni dışladılar. Hepimiz hamileyiz böyle olumsuz şeyler paylaşmayalım bizim mutlu olmamız lazım dedi. Hemen çıktım gruptan. Şimdi sizin böyle arkadaşa arka çıkmanız gerçekten gururlandırdı beni. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu bencillikten başka birşey değil hepimizin başına her an herşey gelebilir bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz gerçekten.Sizi taktir ettim gerçekten. Sizin vesilenizle bu kadınlar kulübündeki tüm arkadaşları. Ben zaten bayadır üyeyim kadınlar kulübüne. Sadece hamile olduğumda başka uygulamalar da yükledim orda bi çok kızla tanıştık benimle aynı haftalarda olan. Onlar wp grubu açtı orda konuştuk. Hep güzel şeyler. Bi gün lekelenmem oldu doktora gittik ultrason yapıldı gelişimini durdurmuş ya da geriden geliyor dedi. Bende kızlardan hem akıl almak adına hem de başına gelen var mı acaba diye sormak adına gruba yazdığımda beni dışladılar. Hepimiz hamileyiz böyle olumsuz şeyler paylaşmayalım bizim mutlu olmamız lazım dedi. Hemen çıktım gruptan. Şimdi sizin böyle arkadaşa arka çıkmanız gerçekten gururlandırdı beni. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tabi ki hayat devam ediyor hepimizde hamileyiz hassasız ama insanlığımızı da kaybetmedik.Hepimizin başına gelebilirdi ki vaktiyle geldi de..Korkusuz ve bencil olmaya gerek yok.Bazımız ben hesabımı pasife ediyorum dayanamıyorum okumaya derken bazılarımız bunu yaşıyoo.Dileğim şudur ki Rabbim yaşayanımıza sabır versin, şahit olanımıza böyle acılar nasip etmesin.Merhamet empati versin..
hay Allâh!Sizi taktir ettim gerçekten. Sizin vesilenizle bu kadınlar kulübündeki tüm arkadaşları. Ben zaten bayadır üyeyim kadınlar kulübüne. Sadece hamile olduğumda başka uygulamalar da yükledim orda bi çok kızla tanıştık benimle aynı haftalarda olan. Onlar wp grubu açtı orda konuştuk. Hep güzel şeyler. Bi gün lekelenmem oldu doktora gittik ultrason yapıldı gelişimini durdurmuş ya da geriden geliyor dedi. Bende kızlardan hem akıl almak adına hem de başına gelen var mı acaba diye sormak adına gruba yazdığımda beni dışladılar. Hepimiz hamileyiz böyle olumsuz şeyler paylaşmayalım bizim mutlu olmamız lazım dedi. Hemen çıktım gruptan. Şimdi sizin böyle arkadaşa arka çıkmanız gerçekten gururlandırdı beni. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bu bencillikten başka birşey değil hepimizin başına her an herşey gelebilir bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz gerçekten.
Allah sabır versin yardımcınız olsun çok üzüldüm canımSabaha kadar bekledik. Sancı vermişlerdi faydası olmadı.
Şimdi 4 tane hap verdiler başladı sancım. Oyy Allah ım çok zor
Bu sancıların bile hayalini kurmuştuk.bütün gece tekme attı yavrum ama artık yok tekmesi. Ya içim dayanmıyor
hay Allâh!
onların garantisimi varmış doğurackalrına dair. neden peygamberimiz s.a.v hamile kadın doğurana kadar emzirdiği sürede vefat ederse şerittir diyor düşünmek lazım. bu kutlu yolculukta başımıza gelen herşey takdiri ilahi. Krmzblk ile başında beri burdayız. ne çok istemişti bu bebeği..şimdi ona destek olma vakti. Allâh hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Bende 2 düşük yaşamış biriyim halden anlamak lazım... ve olumsuz birşey okuyunca duyunca Estağfurullah demek lazım. vucut kodlaybiliyor bazı şeyleri. sizlerde Estağfurullah okuyun sürkeli kızlar. Allâha emanetsiniz hepiniz
Evet Krmzblk arkadaşımla bizde çok konuştuk ilk hamilelik haberini korkularını endişelerini hepberaber yaşadık. Olumsuz şeyler görmiyim okumiyim diye insan bu kadar gamsız olamaz ki. O kadar alıştım ki burda her minik bi derdimiz olduğunda birbirimizle paylaşmaya. Bi seneden fazladır burdayım. Sadece hamile olduğumu bi müddet akrabalar dahil beni tanıyan kimseye belli etmek istemedim düşük riskim vardı diye. Ondan başka uygulamaya geçtim burası gibi bellediysem demekki. Yazdım gruba zaten düşük tehlikesiyle acıyla neye uğradığımı şaşırmışım bana diyor ki böyle olumsuz şeylerden konuşmayalım. İyiki kk var.
Allahım senin de bebeğini korusun inşaALLAH canım
aminAllâh razı olsun. senin ilkmi olacak. bir düşük tekmi oldu. inşallah gebesindir hayrlısıyla
Rabbim tez zamanda senin de kucagini doldursun insallah canımHenüz bebişim yok. Bi düşük oldu. 8.haftada ultrasona gittim ilk gidişimdi. 5haftalıkta olduğunu gördük. Kanamam olmasaydı 1hafta daha beklerdim ama artık kanama başkayınca kürtaja aldılar. Eylül sonu kürtaj oldum. Bu ay da galiba kimyasal yaşadım canım. 5gün gecikmeyle dün test yaptım silik çizgi çıktı akşama bir test daha yaparım dedim akşam üzeri kanama başladı. Gelecek aya inşaALLAH takdiri ilahi
Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en uygun zamanda.. benim fikrimce olumsuz şeyleri okumak isyemeyenler kendileri girmesinler o zaman , ben etkileniyorum anlatma demek kadar saçma bişey yok..Henüz bebişim yok. Bi düşük oldu. 8.haftada ultrasona gittim ilk gidişimdi. 5haftalıkta olduğunu gördük. Kanamam olmasaydı 1hafta daha beklerdim ama artık kanama başkayınca kürtaja aldılar. Eylül sonu kürtaj oldum. Bu ay da galiba kimyasal yaşadım canım. 5gün gecikmeyle dün test yaptım silik çizgi çıktı akşama bir test daha yaparım dedim akşam üzeri kanama başladı. Gelecek aya inşaALLAH takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?