@Krmzblk Canım ne desek seni teselli etmeyecek biliyorum.Rabbim sana Eyüp peygamber sabrı versin.Tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Eskiler evladını kaybeden anneye cennet bahçesine gül diktin derlermiş.İmtihanların en zoru evlat ama sabrının mükafatı da büyük olacak.Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Bende 18.haftadayım dün baya hissettim bugün hiç ses yok ne olduğunu bilmiyorum
Canım ben de ultrasonda 18inci hafta icerisindeym dokto
Canım çok ama çok üzüldüm, Rabbim yardımcın olsun Allah tan umut kesilmez dua edelim

@Krmzblk Canım çok üzüldüm. Rabbim yardımcın olsun.. İnşallah bir mucize olur. Rabbimin mucizesi çoktur.
Keşke senin için yapabileceğimiz birşey olsa.. Dualarımız seninle..

@Krmzblk canım sen elınden gelenı yaptın..gerısı takdırı ılahı.. dualarımız senınle allah sabır versın..Allaha sıgın sana en guzel mukafatı verecektr bır gun.

Annem dün duyduğunda aradı. Senden böyle bir haber geleceğine benim ölüm haberim gelseydi. O kadar zoruma gitti ki.
Gelemiyor diye çok üzüldü. Allah sizin evlatlarınızı korusun.

Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin, en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir torun nasip etsin canım, Allahım sabrın en mükafatli olanını versin sana

B Beklenngn eksik yazmışım fark etmeden, ben de 18. Hafta icerisindeyim doktorum 20-21. haftalardan önce her gün hissedemeyecegimi söyledi. Ben de bazi günlerde 3 kez hissediyorsam, sonraki gün hic hissedemedigim zamanlar oluyor. Kısaca bunlar normalmis moral bozmaya gerek yok :)

Şuan böyle şeyler yazmasak olur mu hanımlar arkadaşımızı daha çok üzmeyelim

Sizi taktir ettim gerçekten. Sizin vesilenizle bu kadınlar kulübündeki tüm arkadaşları. Ben zaten bayadır üyeyim kadınlar kulübüne. Sadece hamile olduğumda başka uygulamalar da yükledim orda bi çok kızla tanıştık benimle aynı haftalarda olan. Onlar wp grubu açtı orda konuştuk. Hep güzel şeyler. Bi gün lekelenmem oldu doktora gittik ultrason yapıldı gelişimini durdurmuş ya da geriden geliyor dedi. Bende kızlardan hem akıl almak adına hem de başına gelen var mı acaba diye sormak adına gruba yazdığımda beni dışladılar. Hepimiz hamileyiz böyle olumsuz şeyler paylaşmayalım bizim mutlu olmamız lazım dedi. Hemen çıktım gruptan. Şimdi sizin böyle arkadaşa arka çıkmanız gerçekten gururlandırdı beni. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tabi ki hayat devam ediyor hepimizde hamileyiz hassasız ama insanlığımızı da kaybetmedik.Hepimizin başına gelebilirdi ki vaktiyle geldi de..Korkusuz ve bencil olmaya gerek yok.Bazımız ben hesabımı pasife ediyorum dayanamıyorum okumaya derken bazılarımız bunu yaşıyoo.Dileğim şudur ki Rabbim yaşayanımıza sabır versin, şahit olanımıza böyle acılar nasip etmesin.Merhamet empati versin..

@Krmzblk canım Allah sabır versin çok üzüldüm ama veren de alan da Allah metanetimi korumaya çalış bebeğin inşallah Cennet kapısında seni karşılasın şefaatcin olsun

Bu bencillikten başka birşey değil hepimizin başına her an herşey gelebilir bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz gerçekten.

Ne kadar da doğru dediniz. İnsanlığımızı kaybetmedik. Gerçekten de öyle. Benim başıma geldi diye kimse için kötü olsun istemem aksine bu acıyı ben yaşadım nasıl acı olduğunu anladım kimsenin başına gelmesin isterim. Bazıları bunu anlamaz. O uygulamadaki kızlar da burda passif edip çıkanlar da ALLAH korusun ALLAH kimseye göstermesin ama kendi başlarına gelince çare bulmak için her yolu denerler herkese yazarlar belki bi umut herşey yolundadır diye. Onu anlamıyorlar işte. Tüm kalbimle dilerim Rabbim bu topikteki hatta kkdaki tüm hamile kadınların bebişlerini korusun meleklerini sağ salim kucaklarına alsınlar inşaALLAH.
Rabbim Krmzblk arkadaşımızın da yardımcısı olsun. O mucizelere kadirdir hep beraber dua edelim inşaALLAH sağlıkla kavuşur annesine babasına

hay Allâh!
onların garantisimi varmış doğurackalrına dair. neden peygamberimiz s.a.v hamile kadın doğurana kadar emzirdiği sürede vefat ederse şerittir diyor düşünmek lazım. bu kutlu yolculukta başımıza gelen herşey takdiri ilahi. Krmzblk ile başında beri burdayız. ne çok istemişti bu bebeği..şimdi ona destek olma vakti. Allâh hepimize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin. Bende 2 düşük yaşamış biriyim halden anlamak lazım... ve olumsuz birşey okuyunca duyunca Estağfurullah demek lazım. vucut kodlaybiliyor bazı şeyleri. sizlerde Estağfurullah okuyun sürkeli kızlar. Allâha emanetsiniz hepiniz

Bu bencillikten başka birşey değil hepimizin başına her an herşey gelebilir bu kadar sığ bir düşünce yapısı olamaz gerçekten.

Aynen öyle. Allah bebeğini korusun inşaALLAH rahat hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına alırsın çok amin

Allah sabır versin yardımcınız olsun çok üzüldüm canım

Evet Krmzblk arkadaşımla bizde çok konuştuk ilk hamilelik haberini korkularını endişelerini hepberaber yaşadık. Olumsuz şeyler görmiyim okumiyim diye insan bu kadar gamsız olamaz ki. O kadar alıştım ki burda her minik bi derdimiz olduğunda birbirimizle paylaşmaya. Bi seneden fazladır burdayım. Sadece hamile olduğumu bi müddet akrabalar dahil beni tanıyan kimseye belli etmek istemedim düşük riskim vardı diye. Ondan başka uygulamaya geçtim burası gibi bellediysem demekki. Yazdım gruba zaten düşük tehlikesiyle acıyla neye uğradığımı şaşırmışım bana diyor ki böyle olumsuz şeylerden konuşmayalım. İyiki kk var.
Allahım senin de bebeğini korusun inşaALLAH canım

aminAllâh razı olsun. senin ilkmi olacak. bir düşük tekmi oldu. inşallah gebesindir hayrlısıyla

aminAllâh razı olsun. senin ilkmi olacak. bir düşük tekmi oldu. inşallah gebesindir hayrlısıyla

Henüz bebişim yok. Bi düşük oldu. 8.haftada ultrasona gittim ilk gidişimdi. 5haftalıkta olduğunu gördük. Kanamam olmasaydı 1hafta daha beklerdim ama artık kanama başkayınca kürtaja aldılar. Eylül sonu kürtaj oldum. Bu ay da galiba kimyasal yaşadım canım. 5gün gecikmeyle dün test yaptım silik çizgi çıktı akşama bir test daha yaparım dedim akşam üzeri kanama başladı. Gelecek aya inşaALLAH takdiri ilahi

Rabbim tez zamanda senin de kucagini doldursun insallah canım

Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en uygun zamanda.. benim fikrimce olumsuz şeyleri okumak isyemeyenler kendileri girmesinler o zaman , ben etkileniyorum anlatma demek kadar saçma bişey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…