Aminnn.Amin!!

Krmzblk canımm şuan ne desek ne yazsak sana teselli olmayabilir biliyoruz ama en azından acını gerçekten taa içimizde hissettik..ahirette sana şefaatçi olacak bir yavrun olacak seni cennet kapısında bekleyecek..Rabbim sana en hayırlı zamanda tekrar evlat nasip etsin..bunlar başına geldiyse mutlaka bir sebebi açacağı bir hayır kapısı vardır Allah yardımcın olsun

Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa. plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin

Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa. plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Geçmiş olsun.Rabbim bizi bizden iyi bilendir. İhtiyacını sabrını versin inşallah. Söyleyecek başka birşey bulamıyorum. Gördüğün son acı olsun inşallah. Rabbim tez zamanda yerini doldursun. Çok üzgünüm

Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en uygun zamanda.. benim fikrimce olumsuz şeyleri okumak isyemeyenler kendileri girmesinler o zaman , ben etkileniyorum anlatma demek kadar saçma bişey yok..

Rabbim tez zamanda senin de kucagini doldursun insallah canım

Allah razı olsun kızlar Rabbim meleklerinizi korusun

Canım benim yaa. O kadar üzgünüm ki. Diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.

Off çok zor kızlar. Dış gebeliğim sağlıklı olsa bugün doğacaktı oda gitti buda gitti . Öyle zorki Allah ım kimseye yaşatmasın

Allah yardımcın olsun, metanetli olmaya çalış biliyorum çok zor ama dayanmaya çalış. Biz bile çok kötü olduk ne diyeceğimizi bilemiyoruz..

Kuzum ne desek boş yeni gördüm ben.
Çok çok üzüldüm rabbim sana dayanma gücü versin metanetini artırsın.
Dualarım seninle

Allah'ım seni tez zamanda en güzel müjdelerle müjdelesin. Sen ne güzel ve sabırlı bir annesin ki Allah seni evladınla sinadı. Cennette seni heyecanla bekleyen bir meleğin var artık. Şu fani hayatın dışında ebediyette seni özlemle bekleyen bir melek. Samimiyetle söylüyorum. Melek annesi olmak her anneye nasip olmaz. Allah bir kadına melek anneliği nasip etmişse eğer kıymetini bilirse şayet o kadın kurtuluşa erer inşallah. Ben bebeğimle imtihan olduğum o ilk saatte yanıma gelen ebeye şu cümleyi kurduğumu çok net hatırlıyorum: " Ben başıma gelen bu şeyden sonra sadece Allah'ın beni sevdiğine inanmak istiyorum."

Geçmiş olsun canım,Rabbim yaşadığın bu üzüntülerin karşılığında seni mükafatlandıracaktır mutlaka.Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.Allaha emanet ol.

Canım ne güzel ifade etmişsin duygularını.Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın diyoruz ama bir taraftan diyorum ne yüce bir mertebe bir melek annesi olmak.Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum allah öncelikle sabır versin. Hayırlısı buymuş vardır rabbimin bir bildiği. Allah sağlıkla en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.

Canım ne güzel ifade etmişsin duygularını.Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın diyoruz ama bir taraftan diyorum ne yüce bir mertebe bir melek annesi olmak.Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.

Biz dünyaya dalmış giderken hepimizin ahiret namına tek bir talebi var. Cennete gitmek. Ama öyle ucuz değil işte. Bir şeylerin acısını sızısını çekmeden bir şeylere sabretmeden nasip etmiyor Allah. O'na olan inancını güvenini görmeden izin vermiyor. İmtihanlar bu yüzden var zaten değil mi? Dünya hayatı için bakınca bir kayıp bir acınası hal gibi görünen hemen her şey insan için cennete bir bilet sanki. İnşallah farkında oluruz hakikatin. Rabbimden bu kardeşimize imtihaninda başarılar kazandirmasini niyaz ediyorum. Gücü sabri bol bereketli olsun.

Canım çok gecmiş olsun çok üzüldük. Rabbim sabır güç versin size. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda Rabbim kucağını doldursun kelimelerin bittiği yerdeyiz dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…