Aminnn.Amin!!Ne kadar da doğru dediniz. İnsanlığımızı kaybetmedik. Gerçekten de öyle. Benim başıma geldi diye kimse için kötü olsun istemem aksine bu acıyı ben yaşadım nasıl acı olduğunu anladım kimsenin başına gelmesin isterim. Bazıları bunu anlamaz. O uygulamadaki kızlar da burda passif edip çıkanlar da ALLAH korusun ALLAH kimseye göstermesin ama kendi başlarına gelince çare bulmak için her yolu denerler herkese yazarlar belki bi umut herşey yolundadır diye. Onu anlamıyorlar işte. Tüm kalbimle dilerim Rabbim bu topikteki hatta kkdaki tüm hamile kadınların bebişlerini korusun meleklerini sağ salim kucaklarına alsınlar inşaALLAH.
Rabbim Krmzblk arkadaşımızın da yardımcısı olsun. O mucizelere kadirdir hep beraber dua edelim inşaALLAH sağlıkla kavuşur annesine babasına
Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Allah sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin en uygun zamanda.. benim fikrimce olumsuz şeyleri okumak isyemeyenler kendileri girmesinler o zaman , ben etkileniyorum anlatma demek kadar saçma bişey yok..
Rabbim tez zamanda senin de kucagini doldursun insallah canım
Rabbim sabır versin inşallah dualarımdaydın Rabbim tez zamanda kucağını doldursun sevindirsin inşallahKızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Allah yardımcın olsun, metanetli olmaya çalış biliyorum çok zor ama dayanmaya çalış. Biz bile çok kötü olduk ne diyeceğimizi bilemiyoruz..Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Off çok zor kızlar. Dış gebeliğim sağlıklı olsa bugün doğacaktı oda gitti buda gitti . Öyle zorki Allah ım kimseye yaşatmasın
Allah size sabır versin dayanma gücü versin metanetini arttırsın inşallah cnm en son üzüntün en son acın bu olsunKızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Sağol canımCanım oynuyordur ama sen hissetmıyorsundur. Bazen arkası karin içine dönuk oynar o zaman tekmeleri pek hissemeyebiliriz. Senin bebiste öyle yapmıştır muhtemelen, iyi düşünelim
Geçmiş olsun canım,Rabbim yaşadığın bu üzüntülerin karşılığında seni mükafatlandıracaktır mutlaka.Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.Allaha emanet ol.Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Canım ne güzel ifade etmişsin duygularını.Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın diyoruz ama bir taraftan diyorum ne yüce bir mertebe bir melek annesi olmak.Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.Allah'ım seni tez zamanda en güzel müjdelerle müjdelesin. Sen ne güzel ve sabırlı bir annesin ki Allah seni evladınla sinadı. Cennette seni heyecanla bekleyen bir meleğin var artık. Şu fani hayatın dışında ebediyette seni özlemle bekleyen bir melek. Samimiyetle söylüyorum. Melek annesi olmak her anneye nasip olmaz. Allah bir kadına melek anneliği nasip etmişse eğer kıymetini bilirse şayet o kadın kurtuluşa erer inşallah. Ben bebeğimle imtihan olduğum o ilk saatte yanıma gelen ebeye şu cümleyi kurduğumu çok net hatırlıyorum: " Ben başıma gelen bu şeyden sonra sadece Allah'ın beni sevdiğine inanmak istiyorum."
Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum allah öncelikle sabır versin. Hayırlısı buymuş vardır rabbimin bir bildiği. Allah sağlıkla en kısa zamanda hayırlısıyla anne olmayı kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Canim ALLAH sabırlar versin Rabbim şefaatci eylesin tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinKızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Canım ne güzel ifade etmişsin duygularını.Rabbim hiçbir anneye yaşatmasın diyoruz ama bir taraftan diyorum ne yüce bir mertebe bir melek annesi olmak.Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah.
Canım çok gecmiş olsun çok üzüldük. Rabbim sabır güç versin size. İnşallah hayırlısıyla tez zamanda Rabbim kucağını doldursun kelimelerin bittiği yerdeyiz dualarımız sizinleKızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa.plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?