Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa. plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Allah sabır versin çok zordur eminim... En kısa zamanda Rabbim kucağını doldursun inşallah Biz ne desek acın hafiflemez ama Rabbim bu günleri hatırlamayacağın çok güzel günler yaşatsın inşallah...

Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorum kucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı

Oylamayı nasıl iptal edebilirim bilmiyorum. Hepiniz kendinize de evlatlarınıza da iyi bakın Allah a emanet olun

Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorum kucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı
Helal olsun canım öyle şey mi olur, keşke acını paylaşabilsek ama elimizden birşey gelmiyor çok üzgünüz.. Allah dayanma gücü versin, metanetini artırsın..

Keşke hafifletebilsek acını,elimizden sadece dua etmek geliyor.Hakkımız varsa eğer benden yana helal olsun,Allah'a emanet ol.En kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inşallah,Allah ömür verirse biz buralardayız.

yeni gördüm maalesef... Öncelikle Allah sabır versin. Ne yazıkki acının tek ilacı sabır ve zaman... Çok çok üzüldüm, okurken ağladım hep şu son 2 günde yaşadıklarınızı. Herşeyin bir gün içinde nasıl da değişebiliyor... Aslında hem bizlerin hem de evlatlarımızın hayatları pamuk ipliğinde ama unutuyoruz bu gerçeği... Gene ihtiyacınız olursa gelin bizimle dertleşin. Burada hep iyilikleri değil zorlukları acıları da paylaşmak için birlikteyiz. Girmesinizde yanınızda olduğumuzu, dualarımızın sizinle olduğunu bilin isterim. İnşallah gelecekte güzel günler göreceksiniz. Buna inanın ne olur. Sizin ve eşinizin başınız sağolsun.

Allahım yardım etsin inş zamanına kavuştursun canım sabretsin kuzum tutunsun inş sana

Kızlar doğdu yavrum gördüm sonkez aldılar götürdülrr kara toprağa. plasenta gelmedi diye kürtaj oldum. Dua edin bize Allah dayanma gücü versin
Rabbim yardımcın olsun canım dayanma gücü versin ve bi an önce tekrar çok sağlıklı bi bebek nasip etsin

Hakkmiz varsa helal olsun cnm.bu yasadigin son aci olur insallh.allh sabirdan ayirmasin dayanma gucu versin.bu acilari unutacak cok guzel gunlerin olur insallh

Bu yazılanlara katılmamak elde değil, hayat hep toz pembe değil, hiç bir zaman ben dememek, kendi duygularını karşındaki insanın duygularından daha önemli görmemek ve bencil olmamak lazım. İnsan olabilmenin en temel şartı bu. Yazınızı okuyunca içimdekileri yazdığınızi farkettim cevap vermeden ggecemedim

Malesef,hamileyim olumsuz şey söyleme,etkileniyorum diyen insanlar çok, sanki bir tek onlar hassas bitek onlar etkileniyor,yani etkileniyorsan kendi küçük dunyanda yasa hamilelik duygularını, olumsuzluk duymazsin dimi ama. Ama o insan kendi kötü tecrübe yaşayınca, çare arar, paylaşmak ister hiç düşünmez , ya çok gördüm bende bencil insanları, Allah öyle insanlardan uzak tutsun. Acı ,sevinç,endişe herşey paylaşıldıkça güzel bence

Kızlar her kontrole gittiğinizde idrar tahlili yaptırın en büyük sebeplerden biriymiş

Canım bütün gün aklimdaydin, sana her an kalben dua ediyorum, ve şuna çok inanıyorum canım,en kısa zamanda Allah en güzel şekilde yüzünüzü guldurecek ve sende bu güzel haberi burada mutlaka bizimle paylaş canım. Bu kadar hamile insanın duasını alıyorsun, Allah gonlundekini en güzel şekilde nasip edecek ben çok inanıyorum , öyle de hissediyorum canim

canım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin ,sımsıkı tutunan, sağlıkla doğacak bir bebek inşallah, içini ferah tut, çok stres yapma ,en güzeli olsun insallah

kızlar bende de enfeksiyon çıktı ilk önce toz ilaç içtim bir haftadır da antibiyotik ve fitil kullanıyorum aman ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…