Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorum kucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı

Canım asıl sen helat et, ve inşallah en kisa surede guzel haberlerini vermek için seni bekliyoruz, Allah sabrını arttırsin, sabrının karşılığı hayırlı bir evladı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimbenim

kızlar bende de enfeksiyon çıktı ilk önce toz ilaç içtim bir haftadır da antibiyotik ve fitil kullanıyorum aman ihmal etmeyin

Geçmiş olsun, enfeksiyon çok ciddi bişey demekki, doktor her ay istiyorum çok önemli demişti, bu kadar önemli bişey olabileceğini tahmin etmedim, inş çabucak iyilesirsin

Kizlar bnde dunden beri hastayim atesim dusmuyo sitma tutuyo.iki gundur doktora gidiyom.kanda tahlilinde enfeksiyon cikti yuksek.bogazimda enfeksiyon varmis.antiboyotik gargara verdi artk.kizimda atesleniyo hasta.allhm kimseyi aciz birakmasin.elimi kaldircak halim yok

Damdan düşeni damdan düşer anlar derler ya hani. Görmesemde bilmesemde değer verdiğim insanlar gerçekten çok üzüldüm. Üzüntülüyken mutlu yada mutsuz anılar anlatan araya kendini sokan insanlardan nefret ediyorum arkadaş belki kötü niyetli değildi yada okumadı bunu bilmiyorum aynı yaşadığın olay gibi bunu yapan insan çok. Birgün çok üzüldüğüm bir olay yaşadım ben ağlıyorum en yakın dostum dediğim insan instagrama kitap müzik yağmur çok mutluluk yazmıştı. O günü unutamıyorum berbat bir duygu.

Geçmiş olsun, enfeksiyon çok ciddi bişey demekki, doktor her ay istiyorum çok önemli demişti, bu kadar önemli bişey olabileceğini tahmin etmedim, inş çabucak iyilesirsin
Kız en önemli şey enfeksiyon mutlaka her ay takip edilmeli. Hamileliği geç kadınlarda sürekli olduğu için böbrekler için riskli. Bende geçen ay hastanede yatarken kullandım kasılmalarımın sebebi idrar enf idi. Bu ayda test istedi geçmemiş banada toz ilaç antibiyotik ve fitil verdi şimdi akıntım yok gibi yarın tekrar kültür testi vericem eğer geçmediyse hangi bakteriye direnç varsa ona göre ilaç yazıcak. Gebelikte enf zaten yükseliyor peşinde durmak lazım. Karnımın içleri acıyodu hamd olsun iyiyim. Sen detaylıya ne zaman gideceksin normal kontrol ne zaman tetanoz oldun mu

Oylamayı nasıl iptal edebilirim bilmiyorum. Hepiniz kendinize de evlatlarınıza da iyi bakın Allah a emanet olun

Sen de Allah'a emanet ol canım .
Hakkim varsa helal olsun inşallah tez vakitte yüzün gülsün mutlu haberlerini alalım

Oylamayı nasıl iptal edebilirim bilmiyorum. Hepiniz kendinize de evlatlarınıza da iyi bakın Allah a emanet olun
Keşke gitmesen kalsan ama bu sana iyi gelmez o yüzden toplarlan ve en yakın zamanda sağlıklı çok güzel bir gebelik yaşa inşallah. Seni seviyoruz dualarımız seninle olacak hep.

Kaç çıktı canım crp

Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorum kucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı
Canım kendine çok dikkat et Rabbim zamanda inşaallah tekrar nasip etsin... imtihan dünyasındayız nerden ne geleceğini bilmiyoruz maalesef ama cennette şefaatçin hazır bunu unutma olur mu başka şekilde düşenemeyiz...en yakın zamanda tekrar güzel mutlu sağlıklı haberi alıp aramıza dönersin inşaallah..hakkım varsa helal olsun benden yana Allah’a emanet ol .

Herkese selam ben 2018 mayis annesiyim. Ne cabuk gecmis zaman. Allah sizinde insallah evlatlarınizi kucaklamayi nasip etsin. Cok guzel bir duygu. Detayli usg zamanlari. Cok guzel duygular gereksiz streslerle bu gunleri harcamayin.tadini cikarin

İnşaallah. Yine aynı şeyler olursa korkusunu birgün yenebilirsem.

Keşke gitmesen kalsan ama bu sana iyi gelmez o yüzden toplarlan ve en yakın zamanda sağlıklı çok güzel bir gebelik yaşa inşallah. Seni seviyoruz dualarımız seninle olacak hep.
Gidemedim ki zaten. Burası olmasa beni anlayacak kimse yok. Bir kerecik yüzünü gördüm kucağıma alamadım kara toprağa gömdüler o küçücük canını.
Bütün gece gram uyuyamadım gözlerimi kapattıkça gözümün önüne geliyor Keşke kucağıma alsaymışım bir kere koklayabilseymişim. Allah ım bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasın. Her sabah hareket ediyor mu diye uzandığım koltuğa şimdi onsuz yatıyorum. Dua edin Allah rızası için dayanma gücü versin Allah.

Burda hep okurdum da başıma geleceği aklıma gelmezdi. Doğum yapıpta eve eli boş gelmek. Evet bu bizim imtihanımız ama ben bu yaşımda aynı yıl içinde 2 kayıp verdim. Elin memleketinde elimden tutan olmadan. Acımı dibine kadar yaşadım geçen sefer. Bu daha ağır geldi.
Hiç bir şekilde yanımda olmayan insanlar bana biz seni gözümzden sakındık niye böyle oldu diyorlar.
Oyy valla içim alev almış gibi ne desem az ne desem anlamsız artık.

Rabbim sabrını arttırsın canım bugünlerde geçicek sen çok güzel bir anne olacaksın yine. Acını deşmekte istemem ama bütün detaylı testlerini yaptır istersen basit bir enfeksiyona benzemiyor sanki mutlaka bir şey tetiklemiş bunu o sebebi buldur kuzum o zaman için rahat gebe kalabilirsin

Dundendir okudum okudum ama yazamadım okdr etkilendim ki okadar acini bende snle yasadim seni anlıyorum laf anlamsız bunu biliyorum gerçekten zor ama Allah bunu unutturacak acı vermesin beterlerinden korusun canım daha çok yeni aglicaksn üzülüceksn hatta bir daha adım atmaya korkacaksn ama geçecek insanız hepsi geçecek iyikide geçiyor zaten annem ikizlere hamileymis düşük yapmış halbuki Allah in mucizesi ya biri kalmış ve o mucize olan kardeşimiz 19yasinda vefat etti annemin acisi o günden kat kat fazlaydı çünkü artık 19yasinda bir dleikande vardı karşısında mekanı cennet olsun ..... Sabır dua Allah herşeyin en iyisini bilir güzel kardeşim

Tetanoz tek dozunu oldum, detaylı pazartesi inşallah, doktora ise 24-25 haftalıkken gidip şeker testini de yaptiricam, bana kalsa doktora bugün giderim merak ediyorum ççünkü.sabit sandalyede Oturunca bacaklarima doğru hafif ağrı yayiliyo, ayakta olunca da sağ kasığıma ağrı vuruyor , doktor ağrılar olucak sancılar da olucak demişti, insan yine de merak ediyor. Sen detaylıyi naptın canım

Evet benciller. Ve kendi başlarına böyle bişey gelse (ALLAH korusun, kimse için kötü bişey arzulamam ben) çare bulmak için her yolu denerler. Düşünmezler bu arkadaşın başına geldiğinde ben onu dışladım ona arka çıkmadım yardım etmedim şimdi bana kim niye yardım etsin diye. Ben bu kadınlar kulübünde öyle bişey görmedim ama. Yeri geldi tanımadığım birinin hamilelik haberine kendi kardeşiminki gibi sevindim. Yeri geldi babasını yeni kaybetmiş bir kızla beraber ağladım. İnsanız robot değiliz ki. Dediğiniz gibi insan olmanın temel şartı bu zaten

Aynen öyle canım. Acı paylaştıkça hafifler, sevinç paylaştıkça çoğalır... Maalesef bencil insanlar çok.

canım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin ,sımsıkı tutunan, sağlıkla doğacak bir bebek inşallah, içini ferah tut, çok stres yapma ,en güzeli olsun insallah

ALLAH razı olsun canım. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…