Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorumkucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı
kızlar bende de enfeksiyon çıktı ilk önce toz ilaç içtim bir haftadır da antibiyotik ve fitil kullanıyorum aman ihmal etmeyin
Damdan düşeni damdan düşer anlar derler ya hani. Görmesemde bilmesemde değer verdiğim insanlar gerçekten çok üzüldüm. Üzüntülüyken mutlu yada mutsuz anılar anlatan araya kendini sokan insanlardan nefret ediyorum arkadaş belki kötü niyetli değildi yada okumadı bunu bilmiyorum aynı yaşadığın olay gibi bunu yapan insan çok. Birgün çok üzüldüğüm bir olay yaşadım ben ağlıyorum en yakın dostum dediğim insan instagrama kitap müzik yağmur çok mutluluk yazmıştı. O günü unutamıyorum berbat bir duygu.Sizi taktir ettim gerçekten. Sizin vesilenizle bu kadınlar kulübündeki tüm arkadaşları. Ben zaten bayadır üyeyim kadınlar kulübüne. Sadece hamile olduğumda başka uygulamalar da yükledim orda bi çok kızla tanıştık benimle aynı haftalarda olan. Onlar wp grubu açtı orda konuştuk. Hep güzel şeyler. Bi gün lekelenmem oldu doktora gittik ultrason yapıldı gelişimini durdurmuş ya da geriden geliyor dedi. Bende kızlardan hem akıl almak adına hem de başına gelen var mı acaba diye sormak adına gruba yazdığımda beni dışladılar. Hepimiz hamileyiz böyle olumsuz şeyler paylaşmayalım bizim mutlu olmamız lazım dedi. Hemen çıktım gruptan. Şimdi sizin böyle arkadaşa arka çıkmanız gerçekten gururlandırdı beni. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız en önemli şey enfeksiyon mutlaka her ay takip edilmeli. Hamileliği geç kadınlarda sürekli olduğu için böbrekler için riskli. Bende geçen ay hastanede yatarken kullandım kasılmalarımın sebebi idrar enf idi. Bu ayda test istedi geçmemiş banada toz ilaç antibiyotik ve fitil verdi şimdi akıntım yok gibi yarın tekrar kültür testi vericem eğer geçmediyse hangi bakteriye direnç varsa ona göre ilaç yazıcak. Gebelikte enf zaten yükseliyor peşinde durmak lazım. Karnımın içleri acıyodu hamd olsun iyiyim. Sen detaylıya ne zaman gideceksin normal kontrol ne zaman tetanoz oldun muGeçmiş olsun, enfeksiyon çok ciddi bişey demekki, doktor her ay istiyorum çok önemli demişti, bu kadar önemli bişey olabileceğini tahmin etmedim, inş çabucak iyilesirsin
Oylamayı nasıl iptal edebilirim bilmiyorum. Hepiniz kendinize de evlatlarınıza da iyi bakın Allah a emanet olun
Keşke gitmesen kalsan ama bu sana iyi gelmez o yüzden toplarlan ve en yakın zamanda sağlıklı çok güzel bir gebelik yaşa inşallah. Seni seviyoruz dualarımız seninle olacak hep.Oylamayı nasıl iptal edebilirim bilmiyorum. Hepiniz kendinize de evlatlarınıza da iyi bakın Allah a emanet olun
Kaç çıktı canım crpKizlar bnde dunden beri hastayim atesim dusmuyo sitma tutuyo.iki gundur doktora gidiyom.kanda tahlilinde enfeksiyon cikti yuksek.bogazimda enfeksiyon varmis.antiboyotik gargara verdi artk.kizimda atesleniyo hasta.allhm kimseyi aciz birakmasin.elimi kaldircak halim yok
Canım kendine çok dikkat et Rabbim zamanda inşaallah tekrar nasip etsin... imtihan dünyasındayız nerden ne geleceğini bilmiyoruz maalesef ama cennette şefaatçin hazır bunu unutma olur mu başka şekilde düşenemeyiz...en yakın zamanda tekrar güzel mutlu sağlıklı haberi alıp aramıza dönersin inşaallah..hakkım varsa helal olsun benden yana Allah’a emanet ol .Yüzünü gördükten sonra nasıl unuturum bilmiyorumkucağıma alıp koklayamadım elimi süremedim. dünden beri hepinizide üzdüm helal edin hakkınızı. Uzun bir süre kullanmicam burayı
İnşaallah. Yine aynı şeyler olursa korkusunu birgün yenebilirsem.Canım bütün gün aklimdaydin, sana her an kalben dua ediyorum, ve şuna çok inanıyorum canım,en kısa zamanda Allah en güzel şekilde yüzünüzü guldurecek ve sende bu güzel haberi burada mutlaka bizimle paylaş canım. Bu kadar hamile insanın duasını alıyorsun, Allah gonlundekini en güzel şekilde nasip edecek ben çok inanıyorum , öyle de hissediyorum canim
Doktor sebebi enfeksiyondur dedi. Sürekli akıntımı takip ediyordum ama anlayamadım işte. Daha 7 aralıkta gittiğimizde de tahlil vermiştim. Ne olduysa ondan sonra olmuşEnfeksiyon mu varmış canım
Gidemedim ki zaten. Burası olmasa beni anlayacak kimse yok. Bir kerecik yüzünü gördüm kucağıma alamadımKeşke gitmesen kalsan ama bu sana iyi gelmez o yüzden toplarlan ve en yakın zamanda sağlıklı çok güzel bir gebelik yaşa inşallah. Seni seviyoruz dualarımız seninle olacak hep.
Rabbim sabrını arttırsın canım bugünlerde geçicek sen çok güzel bir anne olacaksın yine. Acını deşmekte istemem ama bütün detaylı testlerini yaptır istersen basit bir enfeksiyona benzemiyor sanki mutlaka bir şey tetiklemiş bunu o sebebi buldur kuzum o zaman için rahat gebe kalabilirsinGidemedim ki zaten. Burası olmasa beni anlayacak kimse yok. Bir kerecik yüzünü gördüm kucağıma alamadımkara toprağa gömdüler o küçücük canını.
Bütün gece gram uyuyamadım gözlerimi kapattıkça gözümün önüne geliyor Keşke kucağıma alsaymışım bir kere koklayabilseymişim.Allah ım bu acıyı düşmanıma bile yaşatmasın. Her sabah hareket ediyor mu diye uzandığım koltuğa şimdi onsuz yatıyorum. Dua edin Allah rızası için dayanma gücü versin Allah.
Dundendir okudum okudum ama yazamadım okdr etkilendim ki okadar acini bende snle yasadim seni anlıyorum laf anlamsız bunu biliyorum gerçekten zor ama Allah bunu unutturacak acı vermesin beterlerinden korusun canım daha çok yeni aglicaksn üzülüceksn hatta bir daha adım atmaya korkacaksn ama geçecek insanız hepsi geçecek iyikide geçiyor zaten annem ikizlere hamileymis düşük yapmış halbuki Allah in mucizesi ya biri kalmış ve o mucize olan kardeşimiz 19yasinda vefat etti annemin acisi o günden kat kat fazlaydı çünkü artık 19yasinda bir dleikande vardı karşısında mekanı cennet olsun ..... Sabır dua Allah herşeyin en iyisini bilir güzel kardeşimBurda hep okurdum da başıma geleceği aklıma gelmezdi. Doğum yapıpta eve eli boş gelmek. Evet bu bizim imtihanımız ama ben bu yaşımda aynı yıl içinde 2 kayıp verdim. Elin memleketinde elimden tutan olmadan. Acımı dibine kadar yaşadım geçen sefer. Bu daha ağır geldi.
Hiç bir şekilde yanımda olmayan insanlar bana biz seni gözümzden sakındık niye böyle oldu diyorlar.
Oyy valla içim alev almış gibine desem az ne desem anlamsız artık.
Kız en önemli şey enfeksiyon mutlaka her ay takip edilmeli. Hamileliği geç kadınlarda sürekli olduğu için böbrekler için riskli. Bende geçen ay hastanede yatarken kullandım kasılmalarımın sebebi idrar enf idi. Bu ayda test istedi geçmemiş banada toz ilaç antibiyotik ve fitil verdi şimdi akıntım yok gibi yarın tekrar kültür testi vericem eğer geçmediyse hangi bakteriye direnç varsa ona göre ilaç yazıcak. Gebelikte enf zaten yükseliyor peşinde durmak lazım. Karnımın içleri acıyodu hamd olsun iyiyim. Sen detaylıya ne zaman gideceksin normal kontrol ne zaman tetanoz oldun mu
Bu yazılanlara katılmamak elde değil, hayat hep toz pembe değil, hiç bir zaman ben dememek, kendi duygularını karşındaki insanın duygularından daha önemli görmemek ve bencil olmamak lazım. İnsan olabilmenin en temel şartı bu. Yazınızı okuyunca içimdekileri yazdığınızi farkettim cevap vermeden ggecemedim
Malesef,hamileyim olumsuz şey söyleme,etkileniyorum diyen insanlar çok, sanki bir tek onlar hassas bitek onlar etkileniyor,yani etkileniyorsan kendi küçük dunyanda yasa hamilelik duygularını, olumsuzluk duymazsin dimi ama. Ama o insan kendi kötü tecrübe yaşayınca, çare arar, paylaşmak ister hiç düşünmez , ya çok gördüm bende bencil insanları, Allah öyle insanlardan uzak tutsun. Acı ,sevinç,endişe herşey paylaşıldıkça güzel bence
canım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin ,sımsıkı tutunan, sağlıkla doğacak bir bebek inşallah, içini ferah tut, çok stres yapma ,en güzeli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?