Aynen öyle. Bende arkadaşın yorumları okumadan yazdığını düşünüyorum. Sadece sizin Krmzblk arkadaşımıza arka çıkmanız bana o yaşadığım olayı hatırlattı ve taktir etmeden geçemedim. O dostunuz da dost değilmiş gerçekten. Duygularınızı anlayabiliyorum. Rabbim bizi iyi kalpli insanlarla karşılaştırsın inşaALLAH

İnşaallah. Doktora tekrar gidecez ama en büyük sebep enfeksiyonmuş

Amin Allah beterinden korusun ama çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.

Mcz09 yavrum sebebi ne olursa olsun sakın kendinİ suçlayıp yiyip bitirme.
kader böyleydi , onun vakti olsaydı sen ip atlasan zıplasan enfeksiyon dibine kadar olsa gene zamanını bekler doğardı . üzüntü anlıyorum bende 2 kayıp yaşadım , içine atma ağlamak iyi geliyor.
kuzenim aynı senin gibi evde doğum yaptı aynı haftalarda onunda erkekti. aynı senin gibi evelindede bir kayıp daha yaşamıştı 3 aylık karnında kalbi durdu. sana umut olsun diye yazıyorum. sonra gebe kaldı , maşallah subhanAllah 9 ay taşıdı ve oğlunu kucağına aldı. Bende senin gibi ağladım kimsem yoktu. acaba birgün bebeğim olurmu diye hayaller kurdum. inanıyorum seninde meleğin olacak zamanını bekliyordur. 3 sen uğraştık sonra oldu oğlum. darısı sana olsun. sağlıkla güzel bir bebeğin olsun . inancını yitirme olacak inşallah. duanı kabul olur bu dar vakitte için yanarken... kendine sevdiklerine çok dualar et.

Bizimde uzun uğraşlar sonunda oldu. Kaybetmek o kadar ağır geliyor ki biri bir şey dese ağlıyorum zaten. Yiyecek ekmeği yokmuş. Sağ salim doğarsa diyordum hep. Ben o dün çektiğim sancının bile hayalini kurmuştum. Doğsun ona şunu alıcam bunu alıcam diyordum. Kısmet olmadı. Allah inşaallah sizlerin evlatlarını korur sağ salim kucaklarınıza alırsınız. Fatihim içinde dua edin üşümesin oralarda

yavrum Fatihin Hz.İbrahimin yanına gitti cennette olacak ebediyen. Size şahilik eder insallah cennette buluşursunuz . Allâh tekrar sağlıklı hayrılı akıllı bir erkek versin sana. çok istemiştiniz biliyorum ağlıyorum sizinle elimizden birşey gelmiyor duadan başka.

kolay imtihan değil tabi cnm ateş düştüğü yeri yakar elbet ama mükafatı çok büyük inşallah...kızların dediği gibi detaylı testlerini yaptır hiç şüphen kalmadan gönül rahatlığyla hayırlı zamanda yeniden gebelik nasip tesin sana Rabbim..bunun ilacı zaman..daha çok taze çok yeni..Rabbim bu acıları dağlara vermiş daynanamamış yıkılmış insanoğlu dayanıyor zaman geçtikçe alışıyor..sende güçlü bir insansın tek başına üstesinden geliyosun kimseyi duyma takma Allah'a sığın bol dua et cnm

Mcz09 Ben de bu grubu sürekli takip edip ankete katılmama rağmen henüz bu grupta hiç mesaj yazmamıştım. Sizin ve diğer arkadaşların yazdıklarını okuyor sürekli takip ediyordum. Bugün gördüğümde çok üzüldüm ve yazmak istedim. Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin. Ne yazsak içinizi ferahlatmak mümkün olmayacak biliyorum. Ama 1 yıl önce aynı durumu yaşayan güzel bir örnek var önümde şimdi. Bu size umut olsun diye yazıyorum. Benim çok yakın bir arkadaşımın başına aynı şey gelmişti. Onun yaşadıklarına şahit oldum ve çok zor olduğunu biliyorum. Kendini toparladıktan sonra tekrar hamile kaldı ve şimdi 5 aylık bir kızı var. Onun da görünürde bir problemi yoktu birden suyu geldi.Başka doktora gittiğinde durumun mantar enfeksiyonundan kaynaklandığı anlaşıldı. Hamilelikte mantar enfeksiyonu olabiliyormuş bazen anlaşılmayabiliyor. Sonrasında enfeksiyon tamamen geçene kadar ilaç kullanmıştı. Bir sonraki hamileliğinde de sürekli kontrol edildi. Ne yaparsak yapalım bazen olacağın önüne geçemiyoruz. Bundan sonra vereceğiniz güzel haberi buradan görmek dileğiyle...

günaydın kızlar..bir sey sormak ıstıyorum sizlere..18.haftanın ıcındeyım ve 1 haftadr akşam sırt ustu uzannca göbegımın biraz altında sag tarafta sertlık hissediyorum top gibi..elimle dokunup pıt pıt vurunca balık gıbı kayıyor ve duzlesıyor karnım..barız bır tekme de hıssetmedım.. yuzustu yatıp sola dogru donerken mesela karnımın ıcı cekılıyor gıbı hıssedıyorum..siz de yasadınz benzer durumlar..

canım günümüz haftamız aynı ve söylediğin hersey birebir bende de oluyo.dr normal dedi

Annesi neden üşüsün. Beden dediğin cana bir örtü sadece. Şuna kesinlikle inan bebeğin gittiği yerde hürmetle saygıyla karşılandı ve el üstünde tutuluyor. Ve oradaki mutlu yaşamında seni sevgiyle bekleyecek ... Ve hep dua edecek size: Allah'ım beni sevdiğin gibi anne babamı da sev ve beni ödüllendirdiğin gibi onları da cennetinle ödüllendir diye.... Gözlerini kapat dinlemeye çalış. Belki de bir melek onun elinden tutmuş oyunlar oynuyordur kahkahalarla...

canım günümüz haftamız aynı ve söylediğin hersey birebir bende de oluyo.dr normal dedi
ay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..

İnşaallah inşaallah

ay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..

Bende de oluyodu,20. HHaftayla beraber geçti, kopuyor gibi bir his oluyordu. Doktor normal demişti,rahat ol canim

Herkes de farklı oluyor işte agrı kramp şeklinde olup belin bacagın kilitlenip oturdugun yerden kalkamayınca magnezyum veriyorlar genelde ama diger agrılar normal demekki:)

Herkes de farklı oluyor işte agrı kramp şeklinde olup belin bacagın kilitlenip oturdugun yerden kalkamayınca magnezyum veriyorlar genelde ama diger agrılar normal demekki:)
cok sukur o kadar agrım yok ...dr a yazdım sımdı muayene gerekır demıs. içim hem git diyor hem gıtme normal dıyor..

Yani bende olumsuz yazmak istemiyorum ana iki hafta önce aynı şikayete benim doktorumda kasılma oluyor demişti ellemişti karnımı normal olmadığını söylemişti, doktorlar farklı mı yorumluyor yoksa aynı şeyden bahsetmiyor muyuz ben anlayamadım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…