Damdan düşeni damdan düşer anlar derler ya hani. Görmesemde bilmesemde değer verdiğim insanlar gerçekten çok üzüldüm. Üzüntülüyken mutlu yada mutsuz anılar anlatan araya kendini sokan insanlardan nefret ediyorum arkadaş belki kötü niyetli değildi yada okumadı bunu bilmiyorum aynı yaşadığın olay gibi bunu yapan insan çok. Birgün çok üzüldüğüm bir olay yaşadım ben ağlıyorum en yakın dostum dediğim insan instagrama kitap müzik yağmur çok mutluluk yazmıştı. O günü unutamıyorum berbat bir duygu.
İnşaallah. Doktora tekrar gidecez ama en büyük sebep enfeksiyonmuşRabbim sabrını arttırsın canım bugünlerde geçicek sen çok güzel bir anne olacaksın yine. Acını deşmekte istemem ama bütün detaylı testlerini yaptır istersen basit bir enfeksiyona benzemiyor sanki mutlaka bir şey tetiklemiş bunu o sebebi buldur kuzum o zaman için rahat gebe kalabilirsin
Amin Allah beterinden korusun ama çok zor. Allah kimsenin başına vermesin.Dundendir okudum okudum ama yazamadım okdr etkilendim ki okadar acini bende snle yasadim seni anlıyorum laf anlamsız bunu biliyorum gerçekten zor ama Allah bunu unutturacak acı vermesin beterlerinden korusun canım daha çok yeni aglicaksn üzülüceksn hatta bir daha adım atmaya korkacaksn ama geçecek insanız hepsi geçecek iyikide geçiyor zaten annem ikizlere hamileymis düşük yapmış halbuki Allah in mucizesi ya biri kalmış ve o mucize olan kardeşimiz 19yasinda vefat etti annemin acisi o günden kat kat fazlaydı çünkü artık 19yasinda bir dleikande vardı karşısında mekanı cennet olsun ..... Sabır dua Allah herşeyin en iyisini bilir güzel kardeşim
Bizimde uzun uğraşlar sonunda oldu. Kaybetmek o kadar ağır geliyor kiMcz09 yavrum sebebi ne olursa olsun sakın kendinİ suçlayıp yiyip bitirme.
kader böyleydi , onun vakti olsaydı sen ip atlasan zıplasan enfeksiyon dibine kadar olsa gene zamanını bekler doğardı . üzüntü anlıyorum bende 2 kayıp yaşadım , içine atma ağlamak iyi geliyor.
kuzenim aynı senin gibi evde doğum yaptı aynı haftalarda onunda erkekti. aynı senin gibi evelindede bir kayıp daha yaşamıştı 3 aylık karnında kalbi durdu. sana umut olsun diye yazıyorum. sonra gebe kaldı , maşallah subhanAllah 9 ay taşıdı ve oğlunu kucağına aldı. Bende senin gibi ağladım kimsem yoktu. acaba birgün bebeğim olurmu diye hayaller kurdum. inanıyorum seninde meleğin olacak zamanını bekliyordur. 3 sen uğraştık sonra oldu oğlum. darısı sana olsun. sağlıkla güzel bir bebeğin olsun . inancını yitirme olacak inşallah. duanı kabul olur bu dar vakitte için yanarken... kendine sevdiklerine çok dualar et.
enfeksiyonla ilgili şikayetlerin var mıydı canım direkt tahlilde mi çıktı yoksa?kızlar bende de enfeksiyon çıktı ilk önce toz ilaç içtim bir haftadır da antibiyotik ve fitil kullanıyorum aman ihmal etmeyin
yavrum Fatihin Hz.İbrahimin yanına gitti cennette olacak ebediyen. Size şahilik eder insallah cennette buluşursunuz . Allâh tekrar sağlıklı hayrılı akıllı bir erkek versin sana. çok istemiştiniz biliyorum ağlıyorum sizinle elimizden birşey gelmiyor duadan başka.Bizimde uzun uğraşlar sonunda oldu. Kaybetmek o kadar ağır geliyor kibiri bir şey dese ağlıyorum zaten. Yiyecek ekmeği yokmuş. Sağ salim doğarsa diyordum hep. Ben o dün çektiğim sancının bile hayalini kurmuştum. Doğsun ona şunu alıcam bunu alıcam diyordum. Kısmet olmadı. Allah inşaallah sizlerin evlatlarını korur sağ salim kucaklarınıza alırsınız. Fatihim içinde dua edin üşümesin oralarda
kolay imtihan değil tabi cnm ateş düştüğü yeri yakar elbet ama mükafatı çok büyük inşallah...kızların dediği gibi detaylı testlerini yaptır hiç şüphen kalmadan gönül rahatlığyla hayırlı zamanda yeniden gebelik nasip tesin sana Rabbim..bunun ilacı zaman..daha çok taze çok yeni..Rabbim bu acıları dağlara vermiş daynanamamış yıkılmış insanoğlu dayanıyor zaman geçtikçe alışıyor..sende güçlü bir insansın tek başına üstesinden geliyosun kimseyi duyma takma Allah'a sığın bol dua et cnmBurda hep okurdum da başıma geleceği aklıma gelmezdi. Doğum yapıpta eve eli boş gelmek. Evet bu bizim imtihanımız ama ben bu yaşımda aynı yıl içinde 2 kayıp verdim. Elin memleketinde elimden tutan olmadan. Acımı dibine kadar yaşadım geçen sefer. Bu daha ağır geldi.
Hiç bir şekilde yanımda olmayan insanlar bana biz seni gözümzden sakındık niye böyle oldu diyorlar.
Oyy valla içim alev almış gibine desem az ne desem anlamsız artık.
canım günümüz haftamız aynı ve söylediğin hersey birebir bende de oluyo.dr normal dedigünaydın kızlar..bir sey sormak ıstıyorum sizlere..18.haftanın ıcındeyım ve 1 haftadr akşam sırt ustu uzannca göbegımın biraz altında sag tarafta sertlık hissediyorum top gibi..elimle dokunup pıt pıt vurunca balık gıbı kayıyor ve duzlesıyor karnım..barız bır tekme de hıssetmedım.. yuzustu yatıp sola dogru donerken mesela karnımın ıcı cekılıyor gıbı hıssedıyorum..siz de yasadınz benzer durumlar..
Bizimde uzun uğraşlar sonunda oldu. Kaybetmek o kadar ağır geliyor kibiri bir şey dese ağlıyorum zaten. Yiyecek ekmeği yokmuş. Sağ salim doğarsa diyordum hep. Ben o dün çektiğim sancının bile hayalini kurmuştum. Doğsun ona şunu alıcam bunu alıcam diyordum. Kısmet olmadı. Allah inşaallah sizlerin evlatlarını korur sağ salim kucaklarınıza alırsınız. Fatihim içinde dua edin üşümesin oralarda
ay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..canım günümüz haftamız aynı ve söylediğin hersey birebir bende de oluyo.dr normal dedi
İnşaallah inşaallahAnnesi neden üşüsün. Beden dediğin cana bir örtü sadece. Şuna kesinlikle inan bebeğin gittiği yerde hürmetle saygıyla karşılandı ve el üstünde tutuluyor. Ve oradaki mutlu yaşamında seni sevgiyle bekleyecek ... Ve hep dua edecek size: Allah'ım beni sevdiğin gibi anne babamı da sev ve beni ödüllendirdiğin gibi onları da cennetinle ödüllendir diye.... Gözlerini kapat dinlemeye çalış. Belki de bir melek onun elinden tutmuş oyunlar oynuyordur kahkahalarla...
ay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..
Herkes de farklı oluyor işte agrı kramp şeklinde olup belin bacagın kilitlenip oturdugun yerden kalkamayınca magnezyum veriyorlar genelde ama diger agrılar normal demekki:)ay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..
cok sukur o kadar agrım yok ...dr a yazdım sımdı muayene gerekır demıs. içim hem git diyor hem gıtme normal dıyor..Herkes de farklı oluyor işte agrı kramp şeklinde olup belin bacagın kilitlenip oturdugun yerden kalkamayınca magnezyum veriyorlar genelde ama diger agrılar normal demekki:)
Yani bende olumsuz yazmak istemiyorum ana iki hafta önce aynı şikayete benim doktorumda kasılma oluyor demişti ellemişti karnımı normal olmadığını söylemişti, doktorlar farklı mı yorumluyor yoksa aynı şeyden bahsetmiyor muyuz ben anlayamadım gerçektenay canım yok kasılma belirtisi yok bılmem ne magnezyum ıcenler falan..herkes bır sey yazmıs.bebek bir yerde toplanıyor zannediyordum ben.. ne yorumlar okudum.etkısınde kaldım..
Yani bende olumsuz yazmak istemiyorum ana iki hafta önce aynı şikayete benim doktorumda kasılma oluyor demişti ellemişti karnımı normal olmadığını söylemişti, doktorlar farklı mı yorumluyor yoksa aynı şeyden bahsetmiyor muyuz ben anlayamadım gerçekten
gün içinde sınıfta oturarak ders anlatmaya calısıyorum eve gııp ıs de yapmıyorum fazla bı yemek sadece. cok yormuyorum kendımı..akşsam uzandım dıyelım sırt ustu 10 15 dk sonra bakıyorum hop kayıp cıkıntı oluyor sevıyorum bıraz pıt pıt vurunca balık gıbı kayıyor.duzlesıyor karnım. 1 2 saat sonra yıne aynı dongu...senın de boyle mıydı yoksa sureklı sert ve şiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?