Sürekli değil ara ara oluyordu kasığımın bir tarafında top gibi bir sertlik oluyordu ama bi süre öyle kalıyordu, benim yoğun bir kanamam olmuştu ya o stresten dolayı olabilir diye düşündüm doktorum o sertliğin normal olmadığını söyledi zayıf olduğum için ellediği zaman kasılmayı hissettiğini söyledi bazen belim ağrıyordu ama karnımda bir ağrı olmuyordu. Hala bazen oluyor panik yapıyorum ama eskisi kadar değil. Ben artık çalışmıyorum hep evdeyim bu haftalarda kasılma önleyici bir ilaç yok progestan haricinde yatak istirahati ve bol su diyorlar

benimde içim çekilmiş gibi baskı gibi oluyor..çok tuvalete sıkışmışım gibi..kızımdada oluyordu..sormadım hiç doktora

Kızlar ben de tiroidle ilgili bir şey sormak istiyorum sizlere. Normalde tiroid sorunum yok hamilelik başımda ölçtürmüştüm 2.20 çıkmıştı. Dün ölçtürdüğümde t3 değerim 3.05 çıktı tsh değerim ise 0,526. İkinci trimesterda t3 değeri 3ü aşmamalı diye okudum internette. Endokrinden gün mü almalıyım şimdi. Tehlikeli mi. Biraz panik oldum. Sonucu da internetten öğrendim kar yüzünden gidip de alamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

Ben gidiyorum endokrine tiroit sorunum var. Bu ayki ölçümde 3.07 cıktı serbest tsh değerim. Ilk trimesterde 2.5,ikinci ve üçüncü trimesterde 3 ü geçmesin istiyoruz seninki iyi dedi ilaç dozumu ayarladı. Bence bi gitsen iyi olur en azından ilaç vermese bile bi kontrol eder için rahat eder

Bugün benim doğum günümdü ve en güzel hediyem fatihti Allah onunla geçirmeyi nasip etmedi

Bugün benim doğum günümdü ve en güzel hediyem fatihti Allah onunla geçirmeyi nasip etmedi

Canım Allah hayırlı ömürler versin sana ve hayırlı sağlıklı uzun ömre sahip bir evlat nasip etsin inşallah 2019 da canım, bol bol dua et, sana bir sürü dua edildi bu duaların karşılığı tez zamanda gerceklessin inşallah

kafama takildi simdi bana cok sık oluyor biyerde toplaniyomis gibi karnimin ici çekiliyor sanki..asagiya baski yapiyor..

sizlerde oluyormu kizlar?

kafama takildi simdi bana cok sık oluyor biyerde toplaniyomis gibi karnimin ici çekiliyor sanki..asagiya baski yapiyor..

sizlerde oluyormu kizlar?

Benimde karnımda davul gibi bir his vardı, acayip sert oldu karnım bugün, patlayacak gibi bir histi, okadar gergindi ki, arada böyle oluyo, ama doktor kesin normal der

Benimde karnımda davul gibi bir his vardı, acayip sert oldu karnım bugün, patlayacak gibi bir histi, okadar gergindi ki, arada böyle oluyo, ama doktor kesin normal der
benimki oyle degil saatte 4 5 kere böyle toplaniyomus gibi oluyo..cok tuvalete sıkışırsın baski olur ya oylede baski oluyo asagiya

benimki oyle degil saatte 4 5 kere böyle toplaniyomus gibi oluyo..cok tuvalete sıkışırsın baski olur ya oylede baski oluyo asagiya
Canım o kasılma işte saatte 3 ü geçerse gitmelisin doktora kesinlikle

Teşekkür ederim canım iyisi mi bi endokrinden randevu alıyım. Sana da geçmiş olsun canım

Dahiliyeye git canım onlar yönlendirir düşük doz verirler ama değerin panikletecek bi değer değil normal üzülüp stres yapma sakın

doktorum normal degil progestan al günde 3 kere yazmış ay nasil endişelendim simdi ya
Sakin ol ben yaklaşık 3 haftadır düzensiz de olsa kasılma hissediyorum, bol bol dinlen ve su iç progestanı al elimizden geleni yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…