Endişelendirmek için demedim balım ama bende hastanede yatarken öyleydi sancı çıkmıştı progestan almalısın evet gündüz fırsatın olursa kontrolede git sol tarafına yat dinlen tansiyon aletin varsa ölç bi sakin ol stres artırır korkulcak bişey değildoktorum normal degil progestan al günde 3 kere yazmış ay nasil endişelendim simdi ya
Arkadaşımızın olayından sonra tabiki kötü şeyler hissettirmek istemem kimseye ama kasılmaları basite almayın sadece dinlenmek yetmez rahim ağzınızı mutlaka kontrol ettirin aylık muayeneyle yeticek bişey değil sadece progestanla geçiştirilecek birşeyde değil kasılma çoksa nidilat verir endol verir illaki birşey yapar dikkat edin kendinize. Evet kaderde olanı yaşıcaz ama ne çok rahat olalım ne panik yinede çabayada bağlı kaderimiz kızlarSakin ol ben yaklaşık 3 haftadır düzensiz de olsa kasılma hissediyorum, bol bol dinlen ve su iç progestanı al elimizden geleni yapacağız
Canım nidilat vermiyorlar benim haftamda ama arkadaşa olabilir endol da çok etkili gelmedi bana verildi, haftada bir gidiyorum ben zaten kontrol altındayım rahim ağzını ve boyunu kontrol ettiriyorum ama kendi kendime stres yapmak daha kötü etkiliyor o yüzden dedim elimizden geleni yapacağız diye erken haftalarda malesef elden pek birşey gelmiyor doktorlar ne derse yapmaya çalışıyoruz tabiki. Allah hepimizin yardımcısı olsunArkadaşımızın olayından sonra tabiki kötü şeyler hissettirmek istemem kimseye ama kasılmaları basite almayın sadece dinlenmek yetmez rahim ağzınızı mutlaka kontrol ettirin aylık muayeneyle yeticek bişey değil sadece progestanla geçiştirilecek birşeyde değil kasılma çoksa nidilat verir endol verir illaki birşey yapar dikkat edin kendinize. Evet kaderde olanı yaşıcaz ama ne çok rahat olalım ne panik yinede çabayada bağlı kaderimiz kızlar
Senin kanaman olmuştu dimi biraz sürer düzelmesi inşallah çarçabuk geçer bir daha olmaz. 24 haftayı geçsek otuzlara doğru rahatlarız da çevreden mi çok etkileniyoruz anlamadım benim teyzem mesela ikizlere hamileydi biraz temizlik hastalığı vardı hergün cam yer silerdi düşünsene ne ilaç kullandı ne bişey bebekler normal doğumla sancı doğum toplam bir saatte doğdular :) kuzenim tüm hamilelikte iki kere gitmiş kontrole biz hastanelerde yatıyoruz valla sallamamak mı lazımki :)Canım nidilat vermiyorlar benim haftamda ama arkadaşa olabilir endol da çok etkili gelmedi bana verildi, haftada bir gidiyorum ben zaten kontrol altındayım rahim ağzını ve boyunu kontrol ettiriyorum ama kendi kendime stres yapmak daha kötü etkiliyor o yüzden dedim elimizden geleni yapacağız diye erken haftalarda malesef elden pek birşey gelmiyor doktorlar ne derse yapmaya çalışıyoruz tabiki. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet canım baya yoğun bir kanamaydı benimki hala kese altında kanama alanım var ama açılma yok çok şükür, rahim boyu kısalırsa dikiş atılacak o yüzden sürekli kontrole çağırıyor doktorum çok ilgili sağolsun. Valla ben anlamadım eşimin teyzesi 3. Çocuğunu istememiş koltuktan koltuğa atlamış yüklülere yorganlar kaldırmış düşsün diye yok arkadaş sapasağlam doğmuş çocuk, ben yerimden kalkmıyorum tuvalet hariç en ufak birşeyde hastanede bitiyorum ama nasıl oluyor çözemedim üstelik 2.gebeliğim birincide hiç böyle şeyler yaşamadım doktorum normal doğum yapsaydın şimdiye çoktan düşerdi diyor yine rahim ağzın baya iyi diyor ama ben korkuyorum işte şu kasılmalardan. Şu iki ayı atlatsam başka bişey istemiyorum gerisi gelir inşSenin kanaman olmuştu dimi biraz sürer düzelmesi inşallah çarçabuk geçer bir daha olmaz. 24 haftayı geçsek otuzlara doğru rahatlarız da çevreden mi çok etkileniyoruz anlamadım benim teyzem mesela ikizlere hamileydi biraz temizlik hastalığı vardı hergün cam yer silerdi düşünsene ne ilaç kullandı ne bişey bebekler normal doğumla sancı doğum toplam bir saatte doğdular :) kuzenim tüm hamilelikte iki kere gitmiş kontrole biz hastanelerde yatıyoruz valla sallamamak mı lazımki :)
Soyledi ama inan hic hatrlamiyorum cnm.yuksek dedi degeride soyledi ama o an ayakta zor duruyodum aklimda kalmamis.belimde cok agriyodu kendi doktorumada gitiim bebek nasil diye cok sukur bi skinti gorunmuyo dedi suyu falan iyi dedi.Kaç çıktı canım crp
Kanamanın nedeni neymiş peki tam olarak? Bazı gebelikleri kaldıramıyor vücut çok az kaldı inşallah atlatacağız zor haftalarıEvet canım baya yoğun bir kanamaydı benimki hala kese altında kanama alanım var ama açılma yok çok şükür, rahim boyu kısalırsa dikiş atılacak o yüzden sürekli kontrole çağırıyor doktorum çok ilgili sağolsun. Valla ben anlamadım eşimin teyzesi 3. Çocuğunu istememiş koltuktan koltuğa atlamış yüklülere yorganlar kaldırmış düşsün diye yok arkadaş sapasağlam doğmuş çocuk, ben yerimden kalkmıyorum tuvalet hariç en ufak birşeyde hastanede bitiyorum ama nasıl oluyor çözemedim üstelik 2.gebeliğim birincide hiç böyle şeyler yaşamadım doktorum normal doğum yapsaydın şimdiye çoktan düşerdi diyor yine rahim ağzın baya iyi diyor ama ben korkuyorum işte şu kasılmalardan. Şu iki ayı atlatsam başka bişey istemiyorum gerisi gelir inş
İlaç verdi mi geniş bir tahlil daha yaptır istersenSoyledi ama inan hic hatrlamiyorum cnm.yuksek dedi degeride soyledi ama o an ayakta zor duruyodum aklimda kalmamis.belimde cok agriyodu kendi doktorumada gitiim bebek nasil diye cok sukur bi skinti gorunmuyo dedi suyu falan iyi dedi.
Antibiyotik gargara parol iciyom cnm.idrar kan yaptrdim zaten.baska ne yaparlar kiİlaç verdi mi geniş bir tahlil daha yaptır istersen
8.7 gibi bi deger demisti sanirim cnm ya simdi aklima geldi.ama bi kac bisey daha saymistiİlaç verdi mi geniş bir tahlil daha yaptır istersen
Rahimdeki bir damar açılmış ama nasıl olmuş nedenini belirsiz, aşırı öğürmek bile yapabilir dedi doktor ben sabahları safra çıkarmak için öğürüyordum ama yine anlayamadım çünkü önceki hamileliğimde hergün aşırı kusup öğürüyordum bu seferki yanında hiç kalır, bir de aşırı kabızdım bu sefer ıkınma diyordu doktorum plesanta aşağıda olduğu için. Aklıma gelenler bunlar ama rahimdeki damar nasıl açıldı hala belli değilKanamanın nedeni neymiş peki tam olarak? Bazı gebelikleri kaldıramıyor vücut çok az kaldı inşallah atlatacağız zor haftaları
Allah yardımcın olsun. Rabbim sabır versin. Herşey imtihan. Sen sağlıklısın ya inşallah gene olur canını sıkma. Bol bol dua et. Demekki hayırlısı buymuş öyle düşün. Allah seni korusun.Bizim sonumuz kötü bitti diye herkese olacak diye bir şey yok ama tek tavsiyem bilmediğiniz ağrı olursa gidin hastaneye. Haftalık idrar tahlili yaptırın. Ben nasıl enfeksiyon kaptım anlamadım bile.
Allah büyüktür hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah sağ salim hepiniz kucaklarınıza alırsınız...
Teşekkür ederim canım iyisi mi bi endokrinden randevu alıyım. Sana da geçmiş olsun canım
Gözün Aydın canım çok sevindim, hep guzel haberler alalım insallahgünaydın herkese..dün kendı dr um muayene gerekır demıstı ama ona degıl arada bır gıttıgım dr a gıttım..ilçedeyım cunku.baya baktı daha ben bır sey demeden kasıkların ağrıyabılır cunku ayakları asagıda ve tekme atıyor korkma dedi.. ben o agrıyı sandalyede oturmaya baglamıstım mesela..anlattım bır tarafta toplanıyor gıbı yumru gıbı , pıt pıt vurunca kayıyor dedım. kasılma degıl o bebek dedı karnıma dokundu bastrdı bıraz saga sola sorun yok bunlar normal hareketler stres yapma,bol su iç süt iç sol tarafına yat oğlun da sen de iyisiniz dedi..cok sukur ıcım rahatladı..17 cm 200 gr olmuş..maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?