cok etkileniyoruz psikolojiler alt ust oluyo tabi..cok şükür iyi haberlerle cikmissin istirihate devammi

Sağolun. Anlatamıyorum kimseye
Canınız ne çekerse nereye gitmek isterse gidin imkanınız varsa. Hele ki ilk gebeliği olanlar doya doya yaşayın. Sonra benim gibi pişman olursunuz.

cok etkileniyoruz psikolojiler alt ust oluyo tabi..cok şükür iyi haberlerle cikmissin istirihate devammi
Evet daha uzun süre devam gibi görünüyor, 28. Haftada bebeğin kemikleri iyice geliştiği için düşme ihtimali kalmıyormuş hemdr yaşama ihtimali oluyor ya, o zamana kadar yatacağım bakalım.. zaten yerime ücretli öğretmen geldi 2.dönemde dönmek istemiyorum çocukların kafası karışmasın iyice..

Dün bütün gece dua ettim Allah ım anlık gördüğüm o yüzü unutturma bana. Biz günahkar insanlarız cennete almasan bile bir kere görmeyi nasip et. Rüyada bile göremedim. Uyuyamadım sabaha karşı daldım uyandığımda eşimde yatakta yoktu bi an hadi oğlum kalk babamız acıkmıştır dedim karnım ağrıyor biraz sanki fatih hareket ediyormuş gibi

Eşime diyordum canım şunu çekti diye geciktiriyordu bazen. Bugün diyor ki öyle pişmanım ki bir daha kim bilir ne zaman nasip olacak ama aklım başıma geldi diyor.

Keşke bir fotoğraf çekseydim diyorum en azından unutmazdım yüzünü. Unutursam diye kprkuyorum

Bu hafta çok şükür daha iyiyim canım o kadar azaldı ki yok gibi hamdolsun. Bu hususlara dikkat ettiğimden beridir rahatım. Bir de arkadaşlar da söyledi zaten bol bol su iç. Çalıştığın için muhtemelen stresli bir hayatın vardır. Geçen hafta bir şeye aniden çok sinirlendim direkt kasılma yaşadım. Duygusal üzücü stresli durumlardan mümkün mertebe uzak kalmamiz lazım. Ben düşünmemek için kitap okumaya videolar izlemeye çalışıyorum. Bir de malesef kendimi yemeğe verdim. Bebeğe faydasından çok bana zararı var ama duygusal açlık yaşadığımı düşünüyorum iyi geliyor nedense. Kiloyu da dert etmeyeceğim artık. Sağlıklı şeyler yedikten sonra hiç önemli değil kaç kilo aldığım. Önemli olan moral kesinlikle.

Canınız ne çekerse nereye gitmek isterse gidin imkanınız varsa. Hele ki ilk gebeliği olanlar doya doya yaşayın. Sonra benim gibi pişman olursunuz.

Canım yaşadıklarının etkisi daha çok yeni üzerinde. Şu anda böyle hissetmen normal ama bana inan hayata karışıp umutla yola devam etmeye çalışacaksın sen de zamanla. Benim de evladimla imtihanım çok büyük oldu hala da devam ediyor ama hayat bu. Olmuyor sinanmadan. Allah'a güvenip dayanmadan üstesinden gelmek de çok zor . Şu noktada kesinlikle haklısın yaşadığımız an ömürde bir kere ve çok kıymetli o nedenle hakkını vererek yaşamamız lazım. Sen de hiçbir şeyin pişmanlığını yaşama ne olur. Elinden gelenin en güzelini yaptığına inanıyorum buradan anladığım kadarıyla. Günahlarına kefalet olsun acıların en güzel müjde ile müjdelen inşallah hayırlı bir zamanda.

Canım acını yaşa dilediğin gibi ama unutma bu yaşadıkların karşısında gösterdiğin sabır sana çok güzel bir şekilde geri dönecek.Dualarim her zaman seninle

Ben de anca eve gelebildim,detaylı ultrason vardı.Cok şükür bir sıkıntı yok.Bebegimin hareketlerini net hissetmemem plasentanın önde olmasından kaynakliymiş.22 den sonra daha net hissedersin dedi perinatolog.Dedim sorun mu önde olması,değil içini ferah tut dedi. karapisso Sana öyle birşey dendi mi hiç,plesentayla ilgili?

Annemle konuştuk işte diyor ki sen ekmek bile yemedin bir şey olmasın diye. O kadar iğne vurdun ilaç kullandın Allah a her an dua ediyordum bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et. İsteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye.Kader nasip evet ama çok zor çok içim yanıyor. Yüzünü unutursam diye ödüm kopuyor

Keşke ben de yiyebilsem, sağlıklı sağlıksız ona bile önem vermiyorum yeter ki yiyebileyim kusmayayım. Zaten az yiyordum şimdi stresten iyice kilo verdim doktordan da fırçayı yiyorum zayıflayınca ama moralimi düzeltmeyi beceremedim hala. Ne yemek ne kitap hiçbirşey istemiyor canım bundan sonra biraz daha çabalayacağım bakalım

Hayatım ben 17 haftaya kadar mide bulantısından öldüm , sonra bir sabah sanki bıçak gibi kesildi tüm bulantılarım . Hatta korktum acaba bebeğe birşey mi oldu diye .. çok şükür herşey yolunda ama bitti bulantılarım . inşallah sende de öyle geçer gider . Annelik -zahmet evlat için birşeylere katlanma sanırım anne karnındayken başlıyor. Allah tüm kuzularımıza sağlık sıhhat versin . Benim bulantılarıma ayran kurtarıcım olmuştu . Belki sana da yardımı dokunur . Kısa zamanda sende inşallah rahata kavuşursun , ben şu anda maşallah diyeyim ; sanki balayında gibiyim :) bel ve popo ağrım dışında hiç bir şikayetim yok , o da mide bulantısı ile kıyaslanamaz bile . Herşey kuzucuklar için napalım

Canım başkasına sormuşsun ama ben cevaplayayım direkt :) benim 4 Ocak’ta var detaylı , orda daha net görürüz sanırım , ama benim kadın doktorum bana aynı şeyi söylemişti bu plesantanın önde olması ile alakalı . Korkma , hamilelik ilerledikçe yukarı çıkar o demişti . Ben de daha çok net bir hareket hissetmiyorum . Arada kıpırdanma oluyor ama tekme vs . Yok yani

Bak kendin de söylüyorsun. Elinden gelenin en iyisini yaptın nihayetinde vicdanen kendini sorgulama sakın canım. Alan da veren de Allah. Biz hiçbir zaman evlatlarımızın sahibi olamayız ancak emanetcisi olabiliriz. Böyle değerlendir meseleyi. Biz bile bize emanetiz. Sen sana emanet edilene çok guzel sahip çıktın. Gerisi Allah'ın takdiri. Acını icine atma ayrıca yasa ki atlatman kolay olsun. İnsanı insan yapan en çok acılardır zaten. Bunlari aştıgın zaman inşallah ne kadar büyümüş olduğunu fark edeceksin.

Son düzenleme:

Canım radyo dinlemeyi denesen... Bir çaba sarf etmen gerekmiyor dinlemek için. Arkada kulağına hos gelen bir şeyler olsun. Ruhuna güzel tesirleri olacağından eminim. Bir de bebek ve hamilelikle ilgili araştırma yapma pek fazla alakasız başka konulara yönelmeye çalış. Örgü sever misin. En basitinden atkı ör büyük kızına oturduğun yerden onu da sevindirmiş olursun hem. Ya da başka şeyler de olabilir. Yemek olarak da illaki sevdiğin bir şeyler vardır. Seviyorsan meyveye yönel ulaşması kolay yemesi pratik sana da bebeğine de iyi gelir inşallah. Bu mevsimde kivi ayva ideal bulantilarin varsa.

çok sevindim güzel haberlerinize... Ben hala hissetmiyorum ama plasenta önde değil geçen hafta söyledi doktorum arkadaymış. sanki 2 gün önce karnımda göbek deliğimin yanında 2-3 defa üst üste pıt pıt bişeyler oldu ama o kadar .. belki ayaklarıdır diye düşünmüştüm, çünkü başı aşağıda duruyormuş ama bir daha hissedemedim... sabırsızlanıyorum

yok canım, benim kanama plasenta rahim ağzındaydı diye olmuştu. hala rahim ağzında var ve geliuor yorulunca .plasenta yukarı yerine çıkmış ama rahim ağzında var progestan kullanıyorum o nedenle yatıyorum maalesef
maşallah subhanAllah ben uzanınca sırt üstü hissediyorum artık. çok net kuvvetli dışardanda görünüyor . ama gün içinde ayakta ile hissetmiyorum.

Elimden geleni yaptım belki ama enfeksiyonu farkedemedim. Acım taze diye mi neden anlamadım ama kötüyüm. Verende Allah alanda. Geçen yıl olmuyor diye üzülüyordum şimdide kaybettim diye. Allah acıyı unutturacak acı vermesin. Gelen giden oluyor sağolsunlar soruyorlar anlatamıyorm içimdekileri. Ağlamaya başlıyorum hemen dua ediyorum Allah ım bize sabır ver dayanma gücü ver diye. Sonra belki tekrar hamile kalıcam ama bu acı bir tarafımda kalıp gidecek.
Bir fotoğraf bile çekemedim en çok ona yanıyorum. Mezarınada gidemedim daha hava çok soğuk üşümemem gerekiyor Allahtan burası varda döküyorum içimi. Allah razı olsun hepinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…