Allah razı olsun canım valla tırstım ne olduğunu da bilmiyoruz çok üstelemek de istemiyorum ne kadar derine inersek o kadar bocalıyoruz diye ama tedirgin oldum .... afedersin tuvalet yaparken böyle ortada top gibi bi şey hissediyorum valla hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık sağlıklı bi şekilde çok zormuş bi de tecrübesiz olunca insan korkuyoBende de oluyor su şu bı tarafım daha sis ve orda olduğu belli, kasılma daha farklı sanırım,bugün sırf bunun için gittim doktora bütün karnım midem taş gibi oluyodu ,doktor normal olduğunu, 15 dk bir gibi sertlik yumuşaklık olursa yani rutin bir şekilde olursa gel deri, ben tereddüt Edip işten apar topar gittim karnım sert olduğu için, ama normalmiş çok şükür. Sen Suna dikkat et eğer gün içinde bir sertlik sonra normale dönmesi şeklinde tekrar eden bir şey olursa o kasilmaymis. Aklında bulunsun
Elimde yok hiçbiri. Sulandırıcıda kullanıyordum. En büyük sebep enfeksiyon dedi doktorum. Tansiyonda sebep oluyor veya daha önce yaşamış olmak.Canım benim bence tek sebep enfeksiyon gibi durmuyor kan sulandırıcıdan falan bahsetmişsin bir araştır derim ben yazmıştım ama gördün mü bilmiyorum sonradan yapılan idrar ve kan testlerini atabilir misin?
Tansiyonun var mıydı? Doktor neye dayanarak hangi testleri yaparak enfeksiyon diyor onu anlamaya çalışıyorum o yüzden istedim yattığın hastanenin e labaratuvarıdan görünür canım sonuçlarınElimde yok hiçbiri. Sulandırıcıda kullanıyordum. En büyük sebep enfeksiyon dedi doktorum. Tansiyonda sebep oluyor veya daha önce yaşamış olmak.
Tansiyonum hep normaldi. Sebebini sprduğumuzda öyle dedi. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Veya vajinal herhangi bir enfeksiyon. Yada rahim kendi atmak istemiştir dedi.Tansiyonun var mıydı? Doktor neye dayanarak hangi testleri yaparak enfeksiyon diyor onu anlamaya çalışıyorum o yüzden istedim yattığın hastanenin e labaratuvarıdan görünür canım sonuçların
Tansiyonun var mıydı? Doktor neye dayanarak hangi testleri yaparak enfeksiyon diyor onu anlamaya çalışıyorum o yüzden istedim yattığın hastanenin e labaratuvarıdan görünür canım sonuçların
Tansiyonun var mıydı? Doktor neye dayanarak hangi testleri yaparak enfeksiyon diyor onu anlamaya çalışıyorum o yüzden istedim yattığın hastanenin e labaratuvarıdan görünür canım sonuçların
Kan değerlerin iyi ve sulandırıcı kullanıyorsun kan hapını bir sonraki sefer verelim dedi. Decavit progestan sulandırıcı ve d vitamini damlası kullanıyordum.Tansiyonun var mıydı? Doktor neye dayanarak hangi testleri yaparak enfeksiyon diyor onu anlamaya çalışıyorum o yüzden istedim yattığın hastanenin e labaratuvarıdan görünür canım sonuçların
İdrarda sıkıntın yokmuş ama kanda biraz yükselmiş bunun için birşey dememiş miydi? 10 günde uzun bir zaman yükselmiş olabilir genel tablo gayet iyiymiş aslında dış gebelikten sonra sana hsg çekilmiş miydi rahimde sorun var mıydı plesanta iyi diyor muydu kontrollerinde eğer onlarda normalse vajinal enfeksiyondur biraz toparlanınca gebelik düşündüğünde smear testi ver kuzum hsg falanda çektirKan değerlerin iyi ve sulandırıcı kullanıyorsun kan hapını bir sonraki sefer verelim dedi. Decavit progestan sulandırıcı ve d vitamini damlası kullanıyordum.
Canım bu değerler çok ciddi bir enfeksiyon kaynağı bile değil bence önceden de dış gebelik yaşamışsn bununda kaybedince kesinlikle altında bir pıhtılaşma bozukluğu veya başka bir şey mutlaka araştır bir dahakine daha iyi sonuç almak için soylyrm kesinlikle yanlış anlama bir tanıdığım üç düşük yaptıktan sonra kanama phtilasma bozukluğu olduğunu öğrenmişti birde nazar duası oku okut cevreneTansiyonum hep normaldi. Sebebini sprduğumuzda öyle dedi. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Veya vajinal herhangi bir enfeksiyon. Yada rahim kendi atmak istemiştir dedi.
Sonuçların gayet iyi dedi. Hsg çekmiştim ve çok çok iyi demişti. Plesentanın yeri iyi rahim ağzı kalınlığı yüksekliği hepsi iyi demişti. Suyumuda bol bol içiyordum. Hsg ister kesin. Smear bile vermiştim dış gebelikten önce ve sonra. Doktor çok dikkatliydi. Kendiside pkolu olduğu için zor çocuk sahibi olmuş. Allah nasip etmeyecek oldumu bahane çok ki.İdrarda sıkıntın yokmuş ama kanda biraz yükselmiş bunun için birşey dememiş miydi? 10 günde uzun bir zaman yükselmiş olabilir genel tablo gayet iyiymiş aslında dış gebelikten sonra sana hsg çekilmiş miydi rahimde sorun var mıydı plesanta iyi diyor muydu kontrollerinde eğer onlarda normalse vajinal enfeksiyondur biraz toparlanınca gebelik düşündüğünde smear testi ver kuzum hsg falanda çektir
Pıhtılaşma için dış gebelikten sonra genetik test yaptırdık işte. İğne kullanıyordum günlük. Gidersek sorarımCanım bu değerler çok ciddi bir enfeksiyon kaynağı bile değil bence önceden de dış gebelik yaşamışsn bununda kaybedince kesinlikle altında bir pıhtılaşma bozukluğu veya başka bir şey mutlaka araştır bir dahakine daha iyi sonuç almak için soylyrm kesinlikle yanlış anlama bir tanıdığım üç düşük yaptıktan sonra kanama phtilasma bozukluğu olduğunu öğrenmişti birde nazar duası oku okut cevrene
Canım sen herşeyi yaptırmışsin doktoruna ilgilenmiş anladığım kadarıyla yani yapacağın testler yapılmış kullanman gereken ilacı kullanmissin elinden geleni yapmış çok ilgilenmissin dediğin gibi takdiri ilahi bazı şeyler bak canım biz bazen ne yaparsak yapalim birşeyler olmuyorsa Allah in takdiri dua oku dediğim gibi nazar duası oku kendinePıhtılaşma için dış gebelikten sonra genetik test yaptırdık işte. İğne kullanıyordum günlük. Gidersek sorarım
Ama keşke sunuda yapsaydım dediğin bişey kalmamış bence dualarım seninle her sabah gerçekten dua ediyorum işe giderken ismini söylersen isminlede dua edeyimPıhtılaşma için dış gebelikten sonra genetik test yaptırdık işte. İğne kullanıyordum günlük. Gidersek sorarım
Elimden geleni yaptım kendimce. Ben doktora sprmadan o söylerdi böyle olursa gel. Progestanı ağızdan alırsan baş dönmesi uyku yapar. İşte şöyle yapma falan. İlgilendi sağolsun. Gittiğimizde de sıkı sıkı sarıldık ağladık ikimizde. Bir doktor arkadaşıyla konuşurken duymuş eşim. Demiş ki bugün çok kötüyüm bir hastam geldi ve benim elimden bir şey gelmedi. Kendimden utandım demiş.Canım sen herşeyi yaptırmışsin doktoruna ilgilenmiş anladığım kadarıyla yani yapacağın testler yapılmış kullanman gereken ilacı kullanmissin elinden geleni yapmış çok ilgilenmissin dediğin gibi takdiri ilahi bazı şeyler bak canım biz bazen ne yaparsak yapalim birşeyler olmuyorsa Allah in takdiri dua oku dediğim gibi nazar duası oku kendine
Allah razı olsun illaki vardır benimde bir yanlışım. Adım baharAma keşke sunuda yapsaydım dediğin bişey kalmamış bence dualarım seninle her sabah gerçekten dua ediyorum işe giderken ismini söylersen isminlede dua edeyim
Kızlar ben sabah uyandığımda top gibi bebeğimin nerde olduğu dışardan bile belli oluyo karnımın bi tarafı şiş bi tarafı normal oluyo bu normal mi yoksa kasılma denen şey mi ilk gebelik olduğu için neyin ne olduğunu pek fazla bilmiyorum üstüne de çok düşmüyorum ama burda kasılma falan denilince korktum bi an @iyi ki anneyim 35karapisso tecrübelisiniz siz bana yardımcı olur musunuz ?
Allah razı olsun canım. hepimiz Allaha emanetiz , inşallah sağlıkla tamamlanır kucağımıza alırız.Dikkat et kendine,Allah'a emanetsiniz
Sağol canım. Çok şükür her şey güzel dedi doktor baktı baktı kisti göremedi kaybolmuş inşallah . Bu arada şeker testi yaptırdı kızlar 50 gr. Yaptıran var mıRabbim hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin canım.
Elimden geleni yaptım kendimce. Ben doktora sprmadan o söylerdi böyle olursa gel. Progestanı ağızdan alırsan baş dönmesi uyku yapar. İşte şöyle yapma falan. İlgilendi sağolsun. Gittiğimizde de sıkı sıkı sarıldık ağladık ikimizde. Bir doktor arkadaşıyla konuşurken duymuş eşim. Demiş ki bugün çok kötüyüm bir hastam geldi ve benim elimden bir şey gelmedi. Kendimden utandım demiş.
Gecede aradı beni uyku tutmadı dedi. Kürtaja girincede anestezi verilinceye kadar elimi tuttu üzülme dedi.Çıkacağımızda da artık bir sonraki süreci düşün. Daha fazla etkilenme diye seni taburcu edicem dedi.
Allah razı olsun iyi insanmış inşallah bundan sonra da sağlıkla sonuçlandırırsınız canım dualarını bırakma arkadaşın dediği gibi nazara karşı bol bol duaElimden geleni yaptım kendimce. Ben doktora sprmadan o söylerdi böyle olursa gel. Progestanı ağızdan alırsan baş dönmesi uyku yapar. İşte şöyle yapma falan. İlgilendi sağolsun. Gittiğimizde de sıkı sıkı sarıldık ağladık ikimizde. Bir doktor arkadaşıyla konuşurken duymuş eşim. Demiş ki bugün çok kötüyüm bir hastam geldi ve benim elimden bir şey gelmedi. Kendimden utandım demiş.
Gecede aradı beni uyku tutmadı dedi. Kürtaja girincede anestezi verilinceye kadar elimi tuttu üzülme dedi.Çıkacağımızda da artık bir sonraki süreci düşün. Daha fazla etkilenme diye seni taburcu edicem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?