Benim hala pıt pıt başka da bişey yok.Arada sanki karnımda bir yılan kıvrılıyor gibi o kadar,dışardan belli olmuyor

Benim hala pıt pıt başka da bişey yok.Arada sanki karnımda bir yılan kıvrılıyor gibi o kadar,dışardan belli olmuyor

aman kanaman olmasın yataklara düşme inşallah Allâh korusun. hissederiz net olarak inşallah. çok fenayım , ilaç beni mahvetti. yatıyorum olmuyor ayakta başım dönüyor. Elhamdülillah Allahım sen sağlıkla kucağımıza almayı nasip et.

Mcz09 dilerim acın giderek azalır ve sen müjdeli haberlerle gelrisn tekrar. ne diyelim kader de olunca ne yaparsan gidiyor....
sonunuz güzel olsun.
Ben annemi kaybettiğimde herşey bitti sanmıştım . kollarımda boğuldu vefat etti. ne acılar yaşadım hala hissetmiyorum eksikliğini. imtihan işte . cennet ucuz değil.

Allah rahmet eylesin. Cennette şefaatçin olur diyorlarda ya cennete gidemezsek. Günahımız bilmeden yaptıklarımız çok. Acı geçmeyecek hiç bir zaman tek duam yüzünü unutmamak

Dikkat et kendine,Allah'a emanetsiniz

Canım enfeksiyon bir bahane sebep sadece. Bir şey yaşayacaksa insan adeta sürükleniyor onu yaşamaya doğru. Takdir bu çünkü. Ben de yasadiklarimdan sonra çok suçlu aradım neden aradım buldum da... Ama hepsi dünyalık nedenlerdi. İsin özünde anladım ki Allah'ın ona olan sadakatimizi sınaması var. Söylemesi kolay ama sabret sen hiçbir şey kaybetmedin. Sadece bazı sevinçlerini kazanımlarını ahirete sakladın. Ertelenmiş bir mutluluk gibi düşün evladını. Ama asla yaşanmayacak bir hayal gibi görme. Ben öyle yapıyorum. Oğlumla yasayamadiklarimi sanki bir sandığa koyup saklamisim da ileri de hepsini birden doyasıya yasayacakmisim gibi hissediyorum. Allah'a inaniyorsan eğer şu acıyı yüreğinde nasıl derinden yasiyorsan nasıl öyle canlıysa hislerin evladinla da kavuşacağına öyle inan.

Canım benim midem çok fazla bulanmıyor zaten ama yemek yedikten sonra sindiremiyorum anlamadım gitti kabızlıkla da ilgisi olabilir diyorum ben strese moral bozukluğuna bağlıyorum kusmasam bile kilo alamıyorum, önceki hamileliğimde bende 16-17 haftaya kadar kusmuştum ama sonra çok rahatlamıştım bunda sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Keşke sadece mide bulantısı derdim olsa seve seve katlanırım, büyük kızımı meğer ne güzel bir gebelikle doğurmuşum diyorum..

Radyo olabilir ama sürekli tv izliyorum hiç birşey yok gelin kaynana yarışmaları hep :) örgü severim ama dedim ya kitap gibi canım istemiyor sanki bi deneyeceğim bakalım hepsini. Yemek meyve azar azar yiyorum zaten ama istekli değil tabi zorunluluktan hep, bikaç haftaya kendime gelirim inşallah..

Aşlah razı olsun cevap verdiğin için İnşaallah gerçek dünyada bende öper koklarım onu. Severim doyasıya Sabır çekiyorum zaten sürekli. Sizlerde dua edin Allah dayanma gücü versin bize.

evet moral cok onemli is hayatı ister istemez stresli..insallah bnde atlatirim hayırlısıyla bide kendimi fazla dinliyorum galiba

Kızlar ben sabah uyandığımda top gibi bebeğimin nerde olduğu dışardan bile belli oluyo karnımın bi tarafı şiş bi tarafı normal oluyo bu normal mi yoksa kasılma denen şey mi ilk gebelik olduğu için neyin ne olduğunu pek fazla bilmiyorum üstüne de çok düşmüyorum ama burda kasılma falan denilince korktum bi an I iyi ki anneyim 35 karapisso tecrübelisiniz siz bana yardımcı olur musunuz ?

Bende de oluyor su şu bı tarafım daha sis ve orda olduğu belli, kasılma daha farklı sanırım,bugün sırf bunun için gittim doktora bütün karnım midem taş gibi oluyodu ,doktor normal olduğunu, 15 dk bir gibi sertlik yumuşaklık olursa yani rutin bir şekilde olursa gel deri, ben tereddüt Edip işten apar topar gittim karnım sert olduğu için, ama normalmiş çok şükür. Sen Suna dikkat et eğer gün içinde bir sertlik sonra normale dönmesi şeklinde tekrar eden bir şey olursa o kasilmaymis. Aklında bulunsun

Mcz09 canım estf ne demek, açın zamanla hafifletecek canım,ve Allah sana bir melek daha gönderecek seni hiç bırakmayacak bir melek, sadece dua ve sabır ,biliyorum söylemesi kolay dayanması çok zor ama açımı unutup şükürler ettiğin bir evladın olacak canim

Allah razı olsun unutulmayacak kalacak ta en içimde. Akşam oldu gelip gidecek kimsede kalmadı artık daha zor Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok.

Allah razı olsun unutulmayacak kalacak ta en içimde. Akşam oldu gelip gidecek kimsede kalmadı artık daha zor Allah kimseye evlat acısı vermesin diyecek bir şey yok.

Amin canım, buradaki kimseye vermesin, sana da tez vakitte kendini toparlayınca çok güzel bir evlat versin,hiç acısını yasamayacagin, dünyalar tatlısı bir evlat. Çok dua aldın canım tanımadığın insanlardan, içini ferah tut, umutla bak çünkü ben çok inanıyorum senin için güzel olacak hersey

Allah razı olsun sendende dua eden tüm arkadaşlardanda. Toparlayabilir miyim acaba?
Saate bakıyorum beslensin diye vurduğum pıhtılaşma iğnesinin saati geliyor aklıma.
Mutfağa gidiyorum canım çeke çeke yaptığım yemek geliyor aklıma.
Yatak odası desen birlikte uyuduk orda. Karnım büyüyor diye aldığım geniş kazakları etekleri görüyorum.
Salondaki koltuklara uzanıp hareket etmwsini beklerdim. Bahçeye bakınca bile aklıma geliyor. Yürüyüşe çıkamıyorum diye bahçede gezerdim hayal kurardım sen burda top oynayacaksın diye.

Allah korusun hepinizi. Bizede inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin fatih im abi olsun inşaallah.

Merhaba arkadaşlar. Ben 18 haftalık hamileyim. 13. Haftada cinsiyetin kız oldugunu söyledi dr.um ama ben nedense erkek hissediyor, ruyalarimda da hep erkek bebek göruyordum. Dünkü randevumda dra tekrar cinsiyete bakmasını söyledim ve sonuç belirgin bir şekilde erkek göründü. İkili test normal çıktı çok şükür, anomali de görünmedi. 1 ay sonraya ayrıntılı ultrason istedi dr. Ankara'da olan arkadaşlara soruyorum: Ankarada ayrıntılı ultrason tavsiyesi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Tesekkur ederim.

Canimm . Bunu yaşamanın nedeni sadece enfeksiyon olmayablr onu bence biraz araştırsaydin pıhtılaşma bozukluğu mu var sende bu arada

Canım benim bence tek sebep enfeksiyon gibi durmuyor kan sulandırıcıdan falan bahsetmişsin bir araştır derim ben yazmıştım ama gördün mü bilmiyorum sonradan yapılan idrar ve kan testlerini atabilir misin?

Canimm . Bunu yaşamanın nedeni sadece enfeksiyon olmayablr onu bence biraz araştırsaydin pıhtılaşma bozukluğu mu var sende bu arada
Erken doğumun en büyük sebeplerinden biri enfeksiyon. Pıhtılaşma için iğne vuruyordum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…