Ondan önce kaç doktora gittiysem boynumuz bükük elimiz boş geldik. O doktor bana cesaret verdi ve sen vazgeçmedin bende vazgeçmicem dedi. Eve geldiğimiz gece konuştuk biraz. Dedim ben fotoğraf çekmeyi akıl etmedim. Kayıt için falan çeken var mı ? Bi bilginiz var mı dedim. Yok çekilmedi dedi. Ağladım bende ağlama kuzum savaşıcaz tekrar olacak ve daha iyi olacak dedi. Allah bin kere razı olsun. Kızım olsa adını koyucam demiştim o derece iyi. Elbet olumluda bakarım ama şimdi çok zor. Eşime sarıldım ağladım yine. Yatağa uzanınca aramızdaymış gibi tekme atardı. Meleğim atlatmak çok zor olucak

Allah razı olsun iyi insanmış inşallah bundan sonra da sağlıkla sonuçlandırırsınız canım dualarını bırakma arkadaşın dediği gibi nazara karşı bol bol dua
İnşaallah inşaallah . duam hep vardı zaten. Allah biliyor

_D_O_ canım benim sana danışacağım bir şey vardı ben 12. Haftada grip aşısı yatırmıştım 20. Haftada tetanoz aşısı yaptırmaya gidince ebe neden yaptırdın sana 2. Dozu yapmayalım civa oranı fazla dedi. Ben daha önce tetanoz aşısı yaptırmadım tek doz yeterli olur mu bilgin var mı canım?

Son düzenleme:

zor elbet yaşayan bilir. Allâh yardımcınız olsun .

Yaşadığınız anın kıymetini bilin. Bir saniye sonranın bile garantisi yok

Sağol canım. Çok şükür her şey güzel dedi doktor baktı baktı kisti göremedi kaybolmuş inşallah . Bu arada şeker testi yaptırdı kızlar 50 gr. Yaptıran var mı

Elhamdülillah canım çok sevindim güzel haberler almana. Hamdolsun korkuların boşa çıktı. Ben daha şeker testi yaptırmadım canım iki hafta sonra açlık şekerine baktiracagim inşallah.

Sancı yoksa normal.Dedigin gibi üstüne çok da düşme en iyisi o.Ne kadar evhamlanirsak o kadar zor işimiz.

Elhamdülillah canım çok sevindim güzel haberler almana. Hamdolsun korkuların boşa çıktı. Ben daha şeker testi yaptırmadım canım iki hafta sonra açlık şekerine baktiracagim inşallah.
Sağol canım benim çok şükür .
Benim de şeker testi için bi planım yoktu niye böyle erken istedi anlamadım yarın alacağım sonucunu

Sağol canım benim çok şükür .
Benim de şeker testi için bi planım yoktu niye böyle erken istedi anlamadım yarın alacağım sonucunu

İnşallah güzel çıkar canım. Bu zamanlarda da yapılıyor demekki. Ben ilk gebeliğimde 24.haftada tokluk şekerine baktırmıştım. Bu gebeliğimde de doktor 24.haftada açken kan vermemi istedi. Ondan sonra bir şey ister mi bilmiyorum.

Anladım canım inşallah güzel haberler alırız

nasılsın canım. hissediyormusun kızçeni . ben şeker yüklemesi yapmam. ayrıntılı içinde gönüllü değilim ama mecburum.
önümüzde 4 günlük bir tatil var inşallah az dinleneceğim eşim yardım eder sağolsun. c.teside facebookta tanıştığım bir ssvd gurubu toplantısı var. ona katılmayı istiyorum Allâh kısmet ederse. eşime bırakacağım çocukalrı , orda çok çok tatlı sizler gibi bilgili ketif aldığım hatunlar var. ve inanın terapi gibi geliyor. oğluşunu öp yerime...

Sancı yoksa normal.Dedigin gibi üstüne çok da düşme en iyisi o.Ne kadar evhamlanirsak o kadar zor işimiz.
Sancı yok çok şükür Allah razı olsun zor işmiş daha şimdiden insan paranoyak oluyo inşaallah sağlıkla kucağımıza alalım .. sakınan göze çöp batar misali o yüzden üstüne düşmemeye çalışıyorum

kızlar okumak çok önemli... Bilmiyorum yazmak istedim. en azından peygamberlerin hayatlarını siyer okumak. onlar neler neler yaşadılar...
nasıl bir hayat yaşıyoruz şükretmek için onarın imtihanlarını okuyup bilmek insana güç Moral veriyor. mesela Hz.Eyup, evlatları bir kazada vefat etti hepsi birden. Hz.Muhammed s.a.v öz amcası yengesi neler yaptı ama onlar vazgeçmedi Allaha ibadet etmekten... bizlerin sıcak suyu yatağı var namaza temebeliz... sonra iş daha zor hale geliyor. okuduğum Küçük ağaçın eğitimi kitabını da öneriyorum. .kesinlikle okumak lazım hayata bakış açısını değiştiriyor duymayı görmeyi öğretiyor adeta herşeyi ağacı rüzgarı kuşları . öpüyorum sizlere. duacıyım sizlerdende dua bekliyorum.

Son on yıl içinde olduysan aşıyı tek doz olabilirsin canım ama olmadıysan iki dozu tamamlaman lazım tek dozun koruyuculuğu yok. Grip aşısını ben çok gereksiz buluyorum ama tetanoza ilgisi yok ikiside canlı aşı değil. Bence doktoruna danış bazı doktorlar tetanozu da yaptırtmıyor ama bence çpk önemli bir aşı yenidoğan tetanozu kayıplarla sonuçlanabiliyor sen önlemini al ikinci seçenek olarak 28. Haftada da yaptırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…