Amiiin inşaallah görürüz o günleri de çok merak ediyorum zaten Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah..

tatlım görürüz inşallah. hayaldi bana oğlumu görmek koklamak. şimdi yeni kardeşim ne zaman gelecek anne diye soruyor karnımı seviyor her gün. Elhamdülillah çok şükür. inşallah inşallah darısı @Krmzblk ve bekleyen herkese

Kizlar kasilmayi nasil anliyorsunuz.
Kızlar bu kasılma olayına takılıp korkutuyosunuz kendinizi. Bebek toplanabilir yorulursunuz karnınız sertleşir bunlar normal dinlenince geçer. Kasılma ise saatte en az üç kere olmak koşuluyla kasık ağrısı yapar adet sancısı gibi bel ağrısı olur herzamankinden değişik. sancı olmasa bile çok rahatsız eder anne anlar bunu. Kendinizi dinlemeyin bebekler büyüyor ağrılarda normal

Olmadım canım ben tetanoz aşısı hiç yaptırmadım hatta. Çok önemli değil dedi doktora sordum da ama bence de önemli ben 2. Dozu yaptirsam 24. Haftada çağırdı ebe. O zaman 28 de gideyim ben en iyisi sağol canım

Her halimize hamdolsun canım. Ben de yükleme yaptırmıyorum zaten açlık tokluk şekerine bakılıyor kanda sadece. Doktorların önemli bir kısmı yeterli buluyor bunu. Bebeğimi bazen çok güzel hissediyorum bazen de çok çok az. Bu aralar öyle çok yemek yiyorum ki karnımın şişliği bebeğimi hissetmeme engel oluyor bu gidişe bir dur demeliyim artık sanırım. Pazartesi günü de tatil mi haberim yok eğer tatilse bana da çok iyi gelir bu . Bol bol dinleniriz inşallah. Rabbim hayırlı doğumlar versin canım. Ssvd yapan tanıdıklarım var neden sana da nasip olmasın. Ama en önemlisi hayırla sağlıkla kavuşun.

Rica ederim canım doğumdan en az 2 3 haftaya kadar dozunu olabilirsin korkma ne şartlarla karşılaşırız nasıl doğururuz bilemeyiz önlem şart

Rica ederim canım doğumdan en az 2 3 haftaya kadar dozunu olabilirsin korkma ne şartlarla karşılaşırız nasıl doğururuz bilemeyiz önlem şart

Sağol canım benim ben iki doz arası bir ay olmalı diye anlamıştım olayı buna sevindim. O zaman içim daha rahat eder, bilsem yaptırmazdım grip aşısını

Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (

Sağol canım benim ben iki doz arası bir ay olmalı diye anlamıştım olayı buna sevindim. O zaman içim daha rahat eder, bilsem yaptırmazdım grip aşısını
Gribinde yan etkisi olmadıysa korkma balım bişey olmaz oda gebelikte yapılan bi aşı

Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
Neden oldu çalışıyor musun yoğun mu hayatın stresli mi

Hayır ev hanımıyım dinleniyorum da beden böyle oldu bilmiyorum çok üzüldüm (
Olabilir olsun üzülme daha kötüsünden korusun rabbim. Bende iğne ilaç atlattım canım sıkıntı kalmadı bol bol dinlen ağır kaldırma çokta ağlayıp üzülme etkileme bebişi çaresi olan şeyler olsun yeterki kendi doktoruna da git mutlaka

Öyle Allah razı olsun yatıp dinlenicem yapıcak birşey yok çok sağolun yorumunuz için

Amin canım insann böyle çok bekledikten sonra kavuşunca daha doğrusu o yola girince bocalıyor Rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın hayırlı sağlıklı imanlı güzel ömürler versin oğluna ve tüm çocuklara inşaallah

Ben de ssvd grubuna girdim,kardeşimin tavsiyesiyle.Yorum yapmadım hiç ama,oradaki hikayeleri okudukça cesaretin arttı bu konuda.Devletteki doktoruna söyledim ssvd istediğimi,bana denk gelsen yaptırırım ama zor bir ihtimal denk gelmek dedi.İlk iki doğum normal olduğu için şansımin yüksek olduğunu söyledi.Ben olmasam da kendi agrinla ve açılmayla gelip kağıt imzalarsan riskleri kabul ettiğine dair yapabilirsin neden olmasın dedi.Bakalim hayırlısı gidişat ne gösterecek,nasip olur inşallah.Ben de orada paylaşırım :))

Gribinde yan etkisi olmadıysa korkma balım bişey olmaz oda gebelikte yapılan bi aşı

Olmadı kuzum bağışıklığım zayıftır iğnesiz antibiyotiksiz aylarca geçmezdi şimdiye kadar şükür boğaz ağrım bile olmadı.

Bn korkmadimda karindaki sertlige bebegin toplanmasina kasilma denmiste bana normal gibi geliyo bunlar.hamile karni zaten sert olur.bn mi yalns biliyorum biseyleri diye sormak istedim.ya degilse agri sancida direk doktora giderim yani oyle bisey olursa

Kızlar ben de 3 gün önce aralıksız 4-5 dk birden hareketlerini, tekmelerini hissettim ama sonrasında hic bu kadar hissettirmedi kendini. Dun sadece bi kaç pıt put etti belli belirsiz. Sanırım daha zamanı var

Canım kasılma bir süre gerçekleşir. Mesela 30 sn 1 dk gibi. Bu esnada rahmin sertleşir ve sanki karnını sıkıyorlarmış gibi bir his hissedersin daralırsın. O süre bitince de rahim normal sertliğine döner ve o his ortadan kalkar. Onun dışında bebeğin yerine göre karnında yamukluk sertlik vs olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…