I iyi ki anneyim 35 çok güzel senin adına sevindim . ssvd kısmetinde çok daha yüksek. Bende 2ssvd adayıyım . nehir bayramda çok 2ssvd yapan oldu. inşallah hayrılsıyla nasip olur. ordada okuruz birbirimizin haberlerini

Hayırlı cumalar kızlar... Ben çok kötü grip oldum bir haftadır aşırı öksürüyorum ilaç verilmiyor malum bu öksürüğü doğal yolla nasıl geçirebilirim gece boğuluyorum resmen hatta öksürmekten göbeğim acıyo var mı bildiğiniz bi yol

Evet sen doktor yönünden çok şanslısın.Cok okudum 2ssvd yapanı ve onlar kadar mutlu oldum.İnsallah kısmet olur sana da bana da hayırlısıyla.

Öncelikle geçmiş olsun ben gebe olmasam da ilaç almayı pek sevmeyen bir insan olarak yaptığım karışımı nacizane paylasayim.Olcu kullanmıyorum ben göz kararı bal,bir tam limon suyu,toz zencefil ve karabiber koyup karıştırıyorum.Kac kaşık içeceğin sana kalmış.Biraz yakıyor boğazı ama bana çok iyi geliyor.Bogazimda bir ağrı,gıcık hissedeyim hemen yapıp içiyorum bana çok iyi geldi.Bir de kara turpu oynuyorsun içine bal koyup bir bardağa oturtuyorsun.Bir gece ayazda bekleyecek balkon veya cam önü.Bardaga akan karisimi iç şurup gibi bu da iyi geliyor.Acil şifalar canım.

çok çok haklosin cnm bnde raporluyum surekli okuyoruk okuduklarımızı paylaşırsak cok iyi olur..solur..surekli esmaul husna çekiyorum yusuf meryem surssi okuyorum zaten hatim baslamistim okuduklarımı yazicam bnde
aynen tarif ettigin gibi..benim gecen aksam saatte kac kere oldu sayamadim yururken otututken cok zorladi sonra bunun normal olmadigini anladim yani normal sertlesmeyle kasilma cok farkli
Kızlar bu akşam kanamam oldu diye acile gittim.
Doktor bebeğin aşağıda dinlenmen lazım sürekli yat hatta dedi progestan yazdı çok korkuyorum aranızda bu şekilde olup zamanında doğuran var mı (
gecmis olsun cnm Allah sifa versin insallah

Aminn Allah razı olsun inşallah

Balın içine zencefil ve zerdaçal koyup yerdim ben hamileliktede yenir heralde bir zararı olmaz

Evet sen doktor yönünden çok şanslısın.Cok okudum 2ssvd yapanı ve onlar kadar mutlu oldum.İnsallah kısmet olur sana da bana da hayırlısıyla.

elhamdülillah çok şükür . amşn cuma günü hürmetine hayrılsıyla kolayca kucağımıza alırız tatlım.

Dinlenerek geçmeyen ağrılar dışındakiler normal yinedr çok yorulmamak lazım napalım az kaldı sabredelim herşey güzel olacak inşallah

İkinci doz tetanouzu oldum bugün hala kilo alamamışım yerimde sayıyorum acaba bebeğe yetemiyor muyum ya arkadaşımla haftamız aynı onunki 580 gr benimki 400 nette okudum benim haftada en az 480 500 gramlar sizinkiler ne kadar oldular kızlar? Bu arada salı günüde detaylıya girdim herşey çok güzel dedi. Yüzünü ilk defa gördüm oğlumun çok sinirli bişey babası gibi :)

İnternette farklı sitelerde farklı yazıyor ortalama kilo, ben büyük kızımda 22. Haftada detaylıya girmiştim 522gr dı çok net hatırlıyorum ama çok kilolu bir bebek olarak doğmadı normaldi yani, ilerleyen aylarda değişiyor merak etme

sütü yoğurdu meyveyi vitaminleri aksatmıyorum Bebeğin gelişimi çok iyi dedi inşallah bu ay güzel kilo alır gerçi bende çok küçük doğmuşum haftamda doğmama rağmen 21+3 te girdim detaylıya bebek bide 4 gün önde çıktı ama kilosu işte biraz daha olmalıydı sanki

Ben detayliya tam 20. Haftada girdiğimde 308 gramdı canım. Dün gittiğimde iyi dedi söylemedi doktor bende sormayı unutmusum bu arada toplamda 5 kilo aldım bebek daha gramlarda yani alınan her kilo ona gitmiyo takılma buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…