Daha çok değişecek ilerleyen zamanlarda, birden artabiliyor kilosu çünkü usg ölçümlerinde artı eksi değerleri oluyor ya kesin bir ölçüm olmadığı için birdahaki gidişine birden artıyor.. gelişimi iyiyse kiloyu dert etme annesi :)

Canım telaş etme ultrasonda +veya - çıkabilir net kiloyu veremez.Benim 19+4 te 330 gr.dedi ama bu demek değil ki o kiloda.Gerci benim 3 bebeğim de 4000 gr.ustu doğdu.Ben de istiyorum söyle 3500 gr.normal bir bebek olsun:)))Sağlığı yerindeyse kilosunu çok ta dert etme dediğim gibi net veremez ultrason ölçümü

Allah razı olsun canım... zencefil miktarı ne kadar fazlası sıkıntı oluyomuş ya ondan biraz geri durdum karabiber bal karıştırıp yedim bi iki kere rahatlattı ama kesmedi

Sen gerçekten nasıl kilo almadn canm ya .Ben kendime diyordm kilo alamıyorum doye bu ay bir bck kilo aldım .gobegim çıktı bebekte brz küçük senin haftada göre sen kaşar ye yumurta ye Kestane yarım muz ben hastanede calsyrm ve her sabah yumurta yiyemyrm muz bazen unuturum ama sen evdesin bunları ihmal etme canım

Benimle de aynı tarihiniz Cinsiyetiniz belli mi?
Belli canım kızımız olacak inşallah senin ki belli mi

aaa şimdi farkettim :) ne durumdasın canım nasıl gidiyor senn

Şimdi üç kişi etti çok şükür iyi gidiyor kasığım ara sıra ağrı sol kalçam bacağım kadar kramp giriyor kalsiyum ve magnezyum verdi şimdi azaldı senin ne durumda cinsiyet belli oldu mu?

Kilo almayanlar üzülme iyi bişey ben sadece 4 kilo alabildim üzülerek doktora gittim tabii kızdı ne kilo alması bebeği sağlıklı gelişim iyi niye taktın dedi ilerleyen kilomalacaksın dedi içimi rahatlattı

Evet oğlumuz olucak inşallah canım, ilk gebelik mi ? Benimde ara ara bel ağrılarım oluyor

_D_O_ bebeğinin kilosu gayet iyi. senin kilo alman 6.aydan sonra olur bence. ben senin gibiyim. bak bugun komşualrla toplandık. hamile olduğuma inanmıyorlar espiriler havada uçuştu . nerde bu bebek içinde nerde tutuyorsun diye. bana göre hava hoş. mutlu oluyorum kilo sevmem sonrası içn kolaylık.

Kızlar bence önce sağlık. Kiloyu hrr türlü verirsiniz yeter ki sağ salim kucağınıza alın. Ben doktpr yeme dedi ekmek yemedim hamur işi tatlı yemedim. Yediysemde az az yedim. Hastaneye gitmeden bir gün önce tartıldım verdiğim kilonun 4 ünü almıştım. Çıkınca tartıldım kiloyu ben almamışım. O aldığım 4 kiloya ek 1 kilo daha vermiştim.
Yani sizde takmayın sağlıklı beslenin hepiniz için hayırlısı vr en güzeli olsun inşaallah

Sen ilk hamile kaldığın kilodamisin canim

Canm bende sadece iki bucuk kilo aldım. Onuda bu haftalarda aldım 21hafta oldu zaten ama hamileliğinden beri hiç ama hiç kilo almamak bence imkansız kesin orda bir şey var yani

58 kilo ile hamile kaldım. şimdi 61 deyim .
sen kaç kilo aldın.
tmm. Canım senin normal üç kilo almışsın ama _D_O_ arkadaşımız 60 ,ile hamile kalıp 53e düşmüştü şimdi hala 53 ve hafta olarak
hepimizden önde ondan ben şaşırdım ben 56ile hamile kaldım 53e düştüm bugün yine 56 olmuşum 21hafta üç kiloyu yeni aldım oda son on beş gündür fark etti ya ondan önce bir bck kilo almıstm

Selam kızlar. Çok yazismissiniz..okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Salı günü doktor randevum vardı. Her şey yolunda 270gr ve 15,5cm olmuş ne hızlı büyüyor maşallah 11 ocakta detaylı ultrasona gidecem.

Bugün ilk kez bir şeyler aldım. Henüz gelmediler tabi.. hepside çok tatliş ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…