Daha çok değişecek ilerleyen zamanlarda, birden artabiliyor kilosu çünkü usg ölçümlerinde artı eksi değerleri oluyor ya kesin bir ölçüm olmadığı için birdahaki gidişine birden artıyor.. gelişimi iyiyse kiloyu dert etme annesi :)sütü yoğurdu meyveyi vitaminleri aksatmıyorum Bebeğin gelişimi çok iyi dedi inşallah bu ay güzel kilo alır gerçi bende çok küçük doğmuşum haftamda doğmama rağmen 21+3 te girdim detaylıya bebek bide 4 gün önde çıktı ama kilosu işte biraz daha olmalıydı sanki
Canım telaş etme ultrasonda +veya - çıkabilir net kiloyu veremez.Benim 19+4 te 330 gr.dedi ama bu demek değil ki o kiloda.Gerci benim 3 bebeğim de 4000 gr.ustu doğdu.Ben de istiyorum söyle 3500 gr.normal bir bebek olsun:)))Sağlığı yerindeyse kilosunu çok ta dert etme dediğim gibi net veremez ultrason ölçümüİkinci doz tetanouzu oldum bugün hala kilo alamamışım yerimde sayıyorum acaba bebeğe yetemiyor muyum ya arkadaşımla haftamız aynı onunki 580 gr benimki 400 nette okudum benim haftada en az 480 500 gramlar sizinkiler ne kadar oldular kızlar? Bu arada salı günüde detaylıya girdim herşey çok güzel dedi. Yüzünü ilk defa gördüm oğlumun çok sinirli bişey babası gibi :)
Allah razı olsun canım... zencefil miktarı ne kadar fazlası sıkıntı oluyomuş ya ondan biraz geri durdum karabiber bal karıştırıp yedim bi iki kere rahatlattı ama kesmediÖncelikle geçmiş olsun ben gebe olmasam da ilaç almayı pek sevmeyen bir insan olarak yaptığım karışımı nacizane paylasayim.Olcu kullanmıyorum ben göz kararı bal,bir tam limon suyu,toz zencefil ve karabiber koyup karıştırıyorum.Kac kaşık içeceğin sana kalmış.Biraz yakıyor boğazı ama bana çok iyi geliyor.Bogazimda bir ağrı,gıcık hissedeyim hemen yapıp içiyorum bana çok iyi geldi.Bir de kara turpu oynuyorsun içine bal koyup bir bardağa oturtuyorsun.Bir gece ayazda bekleyecek balkon veya cam önü.Bardaga akan karisimi iç şurup gibi bu da iyi geliyor.Acil şifalar canım.
Zencefili iyi ayarlamak gerekiyormuş sıkıntı yapabiliyormuş o yüZden yapmadım da arkadaşa sordum yapcam canım sağolBalın içine zencefil ve zerdaçal koyup yerdim ben hamileliktede yenir heralde bir zararı olmaz
Ben bir çay kaşığı kullanıyorum onu fazlası tadı da bozuyorAllah razı olsun canım... zencefil miktarı ne kadar fazlası sıkıntı oluyomuş ya ondan biraz geri durdum karabiber bal karıştırıp yedim bi iki kere rahatlattı ama kesmedi
Çok teşekkür ederimBen bir çay kaşığı kullanıyorum onu fazlası tadı da bozuyor
Rica ederim canım,tekrar geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim
Sen gerçekten nasıl kilo almadn canm ya .Ben kendime diyordm kilo alamıyorum doye bu ay bir bck kilo aldım .gobegim çıktı bebekte brz küçük senin haftada göre sen kaşar ye yumurta ye Kestane yarım muz ben hastanede calsyrm ve her sabah yumurta yiyemyrm muz bazen unuturum ama sen evdesin bunları ihmal etme canımİkinci doz tetanouzu oldum bugün hala kilo alamamışım yerimde sayıyorum acaba bebeğe yetemiyor muyum ya arkadaşımla haftamız aynı onunki 580 gr benimki 400 nette okudum benim haftada en az 480 500 gramlar sizinkiler ne kadar oldular kızlar? Bu arada salı günüde detaylıya girdim herşey çok güzel dedi. Yüzünü ilk defa gördüm oğlumun çok sinirli bişey babası gibi :)
Belli canım kızımız olacak inşallah senin ki belli miBenimle de aynı tarihinizCinsiyetiniz belli mi?
aaa şimdi farkettim :) ne durumdasın canım nasıl gidiyor senn
Evet oğlumuz olucak inşallah canım, ilk gebelik mi ? Benimde ara ara bel ağrılarım oluyorBelli canım kızımız olacak inşallah senin ki belli mi
Şimdi üç kişi etti çok şükür iyi gidiyor kasığım ara sıra ağrı sol kalçam bacağım kadar kramp giriyor kalsiyum ve magnezyum verdi şimdi azaldı senin ne durumda cinsiyet belli oldu mu?
Sen ilk hamile kaldığın kilodamisin canim_D_O_ bebeğinin kilosu gayet iyi. senin kilo alman 6.aydan sonra olur bence. ben senin gibiyim. bak bugun komşualrla toplandık. hamile olduğuma inanmıyorlar espiriler havada uçuştu . nerde bu bebek içinde nerde tutuyorsun diye. bana göre hava hoş. mutlu oluyorum kilo sevmem sonrası içn kolaylık.
Canm bende sadece iki bucuk kilo aldım. Onuda bu haftalarda aldım 21hafta oldu zaten ama hamileliğinden beri hiç ama hiç kilo almamak bence imkansız kesin orda bir şey var yaniKilo almayanlar üzülme iyi bişey ben sadece 4 kilo alabildim üzülerek doktora gittim tabii kızdı ne kilo alması bebeği sağlıklı gelişim iyi niye taktın dedi ilerleyen kilomalacaksın dedi içimi rahatlattı
Benimki de kizBelli canım kızımız olacak inşallah senin ki belli mi
Şimdi üç kişi etti çok şükür iyi gidiyor kasığım ara sıra ağrı sol kalçam bacağım kadar kramp giriyor kalsiyum ve magnezyum verdi şimdi azaldı senin ne durumda cinsiyet belli oldu mu?
58 kilo ile hamile kaldım. şimdi 61 deyim .Sen ilk hamile kaldığın kilodamisin canim
tmm. Canım senin normal üç kilo almışsın ama58 kilo ile hamile kaldım. şimdi 61 deyim .
sen kaç kilo aldın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?