Selam kızlar. Çok yazismissiniz..okuyamadımherkes iyidir inşallah.
Salı günü doktor randevum vardı. Her şey yolunda 270gr ve 15,5cm olmuşne hızlı büyüyor maşallah 11 ocakta detaylı ultrasona gidecem.
Bugün ilk kez bir şeyler aldım. Henüz gelmediler tabi.. hepside çok tatliş ❤❤
Kızlar merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrısı şikayeti ile gittim. Doktor antibiyotik ve gece önlem amaçlı koymam için progestan yazdı. Bir de magnezyum verdi. Bebeğin başı rahim agzına dayalı duruyor hissediyordum zaten orada bir şeyler baskı gibi. Rahim ağzı uzunlugu güzel kapalı sorun yok dedi ama ben endişelendim. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. Kanda çıkmadı bu arada idrarda çıktı.
Bilmiyorum alamıyorum bir türlü troid ilacı kullanıyorum belki ondandır dicem ama. Sür yoğurt yumurta hergün tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum kadbonhidratı ağzıma sürmüyorum doktora göre kilo alıp almamam bebeğin sağlığıyla alakalı değilmiş sıfır kiloyla bile bitirsen dedi bebeğin suyu gelişimi hepsi gayet iyi ama. Karnımda büyüdü bu arada bayaSen gerçekten nasıl kilo almadn canm ya .Ben kendime diyordm kilo alamıyorum doye bu ay bir bck kilo aldım .gobegim çıktı bebekte brz küçük senin haftada göre sen kaşar ye yumurta ye Kestane yarım muz ben hastanede calsyrm ve her sabah yumurta yiyemyrm muz bazen unuturum ama sen evdesin bunları ihmal etme canım
Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsaKızlar merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrısı şikayeti ile gittim. Doktor antibiyotik ve gece önlem amaçlı koymam için progestan yazdı. Bir de magnezyum verdi. Bebeğin başı rahim agzına dayalı duruyor hissediyordum zaten orada bir şeyler baskı gibi. Rahim ağzı uzunlugu güzel kapalı sorun yok dedi ama ben endişelendim. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. Kanda çıkmadı bu arada idrarda çıktı.
Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsa
çok geçmiş olsun . sen gene uzan ayaklarını yukarı kaldır. wcden başka kalkma derim. Allâh korusun bizleri ya.nolur güzel haberler verin...
Hastane çıkışını henüz almadım. Ne alacagima karar verdim..gerçi cinsiyeti öğrendiğimde kararını vermiştimAllaha Şükür iyiyiz , iyi olmana sevindim. sağ salim kucağına alırsın inşallah . Bende daha ayrıntılı usg için randevu alacağım. N11 de çok tatlı kıyafetler beğendim ama almadımm bekliyorum biraz daha vakit geçsin.
Çok geçmiş olsun. Güzelce dinlenmeye ve çokça şu içmeye çalış. Her şekilde tedbirli olmakta fayda varKızlar merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrısı şikayeti ile gittim. Doktor antibiyotik ve gece önlem amaçlı koymam için progestan yazdı. Bir de magnezyum verdi. Bebeğin başı rahim agzına dayalı duruyor hissediyordum zaten orada bir şeyler baskı gibi. Rahim ağzı uzunlugu güzel kapalı sorun yok dedi ama ben endişelendim. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. Kanda çıkmadı bu arada idrarda çıktı.
Doktor bana günde 2 3 litre su dedi. Ben gerçekten su içmiyorum siz içiyor musunuz. Artık içeçeceğim ama başka yolu yok.
Sen gerçekten nasıl kilo almadn canm ya .Ben kendime diyordm kilo alamıyorum doye bu ay bir bck kilo aldım .gobegim çıktı bebekte brz küçük senin haftada göre sen kaşar ye yumurta ye Kestane yarım muz ben hastanede calsyrm ve her sabah yumurta yiyemyrm muz bazen unuturum ama sen evdesin bunları ihmal etme canım
Bilmiyorum alamıyorum bir türlü troid ilacı kullanıyorum belki ondandır dicem ama. Sür yoğurt yumurta hergün tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum kadbonhidratı ağzıma sürmüyorum doktora göre kilo alıp almamam bebeğin sağlığıyla alakalı değilmiş sıfır kiloyla bile bitirsen dedi bebeğin suyu gelişimi hepsi gayet iyi ama. Karnımda büyüdü bu arada baya
Tiroid in etkili sanırım canım dedim ya altında bir neden mutlaka vardır elbette en önemlisi bebeğin kilo alması senin değil bendede. Hipoglisemi çıktı endokrine gorunecegim okdr halsiz oluyordum ki baygınlık geçirecek kdr bir anda kötü oluyorum tansiyon sanıyordum çünkü ilk üç ay tansiyon yerlerdeydi. Ama iki kere şeker 60civari çıkınca bakalım diyet önerecek sanırımBilmiyorum alamıyorum bir türlü troid ilacı kullanıyorum belki ondandır dicem ama. Sür yoğurt yumurta hergün tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum kadbonhidratı ağzıma sürmüyorum doktora göre kilo alıp almamam bebeğin sağlığıyla alakalı değilmiş sıfır kiloyla bile bitirsen dedi bebeğin suyu gelişimi hepsi gayet iyi ama. Karnımda büyüdü bu arada baya
Rabbim sabırlar versin canımFatih im olmadan bir gece daha geçirdim.
Onu hissetmedeniyi geceler oğlum demeden her gece Allah ım yavrum sana emanet diyordum. Sen onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et demeden uyudum bir gece daha.
Ben ona öyle alışmışım ki onsuz hayatın bu kadar anlamsız olucağını bilemedim. Bu gecede rüyamda göremedim yavrumuAllah ım sen dayanma gücü ver sabır ver Allah ım...
Canım rabbim sabırlar versin hergun dua ediyorum sana hergun ... Arkadaşımın da çocuğu dört aylıkken kalbi durmuştu aradan bir sene sonra ikizi oldu hep derdi Allah bir tane aldı iki tane verdi şimdi okdr mutlu ki Allah gerçekten çok büyük canımFatih im olmadan bir gece daha geçirdim.
Onu hissetmedeniyi geceler oğlum demeden her gece Allah ım yavrum sana emanet diyordum. Sen onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et demeden uyudum bir gece daha.
Ben ona öyle alışmışım ki onsuz hayatın bu kadar anlamsız olucağını bilemedim. Bu gecede rüyamda göremedim yavrumuAllah ım sen dayanma gücü ver sabır ver Allah ım...
Tahlilde çıkmıştı canım şikayetim yoktuenfeksiyonla ilgili şikayetlerin var mıydı canım direkt tahlilde mi çıktı yoksa?
Canım benim ya rabbim eğer bu sınavı isyansız geçersen çok güzel günler gösterecek sana bol bol dua et namaz kıl iyi gelir sana hem belki yavrunu da görürsün. Allah birşeyi almışsa emin ol en güzelini geri verirFatih im olmadan bir gece daha geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?