Allaha Şükür iyiyiz , iyi olmana sevindim. sağ salim kucağına alırsın inşallah . Bende daha ayrıntılı usg için randevu alacağım. N11 de çok tatlı kıyafetler beğendim ama almadımm bekliyorum biraz daha vakit geçsin.

Kızlar merhaba bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum kasık ağrısı şikayeti ile gittim. Doktor antibiyotik ve gece önlem amaçlı koymam için progestan yazdı. Bir de magnezyum verdi. Bebeğin başı rahim agzına dayalı duruyor hissediyordum zaten orada bir şeyler baskı gibi. Rahim ağzı uzunlugu güzel kapalı sorun yok dedi ama ben endişelendim. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin. Kanda çıkmadı bu arada idrarda çıktı.

çok geçmiş olsun . sen gene uzan ayaklarını yukarı kaldır. wcden başka kalkma derim. Allâh korusun bizleri ya.nolur güzel haberler verin...

Bilmiyorum alamıyorum bir türlü troid ilacı kullanıyorum belki ondandır dicem ama. Sür yoğurt yumurta hergün tüketiyorum ekmek hiç yemiyorum kadbonhidratı ağzıma sürmüyorum doktora göre kilo alıp almamam bebeğin sağlığıyla alakalı değilmiş sıfır kiloyla bile bitirsen dedi bebeğin suyu gelişimi hepsi gayet iyi ama. Karnımda büyüdü bu arada baya

Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsa

Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsa

Doktor bana günde 2 3 litre su dedi. Ben gerçekten su içmiyorum siz içiyor musunuz. Artık içeçeceğim ama başka yolu yok.

Hastane çıkışını henüz almadım. Ne alacagima karar verdim..gerçi cinsiyeti öğrendiğimde kararını vermiştim

Çok geçmiş olsun. Güzelce dinlenmeye ve çokça şu içmeye çalış. Her şekilde tedbirli olmakta fayda var

Toplam kaç aldın canım, ben en son 4 kilo almıştımgecen hafta sabah tartilmistim, doktor 420gibi bisey dedi banada gramını bebeğin, ama sanırim çok acil gitmiştim doktora yanlış söyledi, akşam verdiği ultrason kağıdına baktım 520 Gr yazıyor, o kâğıtta gramının yazdığını bilmiyordum.
_D_O_ canım her sabah yumurta,ceviz peynir süt vazgecilmezin olsun. Ben birde avakadoya ara vermiştim tekrar başladım , bir avakadoyu 4 e boluyorum 4 gün olacak sekilde, sabah peyniri cevizi avakadoyla eziyorum, yanına 5-6 zeytin ,dereotu,iki haşlanmış yumurta koyuyorum,bir bardak süt, ekmek sıfır hamur işi bayadir hiç yemiyorum zaten, her sabah kahvaltımı böyle yapiyorum. Hatta akşam yemek yemek istemediğim anlar oluyor arada hiç bişey yemiyorsam bir yumurta başlayıp hop atıyorum agzima:)
Hergun bir kase yoğurt, bazen akşam yemeği yemedigim zaman , ki artık şişlik oluyo midem hep dolu gibi, yoğurda chia tohumu, kayısı ,siyah çekirdekli uzum, muz,elma vs evde hangi meyve varsa doğrayıp yiyorum, chia da çok faydaliymis, hem kabızlığı hafif yaşıyorum,hemde sağlıklı oluyo tavsiye ederim.

Birde bebeğin kilosuna takılma,arkadaşım da kilosu az diyodu bebeği için şimdi bebiş aldı başını gitti, nasıl dogurcam diyo:) önemli olan genel sağlığının iyi olması, stres yapma

Canım bebiş iyiyse mutlu ol, hiç kafaya takma, maşallah sıpa da gayet iyiymiş zaten:) Allah daha güzel haberlerini aldırsin

Tiroid in etkili sanırım canım dedim ya altında bir neden mutlaka vardır elbette en önemlisi bebeğin kilo alması senin değil bendede. Hipoglisemi çıktı endokrine gorunecegim okdr halsiz oluyordum ki baygınlık geçirecek kdr bir anda kötü oluyorum tansiyon sanıyordum çünkü ilk üç ay tansiyon yerlerdeydi. Ama iki kere şeker 60civari çıkınca bakalım diyet önerecek sanırım

Fatih im olmadan bir gece daha geçirdim.
Onu hissetmeden iyi geceler oğlum demeden her gece Allah ım yavrum sana emanet diyordum. Sen onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et demeden uyudum bir gece daha.
Ben ona öyle alışmışım ki onsuz hayatın bu kadar anlamsız olucağını bilemedim. Bu gecede rüyamda göremedim yavrumu Allah ım sen dayanma gücü ver sabır ver Allah ım...

Rabbim sabırlar versin canım

Canım rabbim sabırlar versin hergun dua ediyorum sana hergun ... Arkadaşımın da çocuğu dört aylıkken kalbi durmuştu aradan bir sene sonra ikizi oldu hep derdi Allah bir tane aldı iki tane verdi şimdi okdr mutlu ki Allah gerçekten çok büyük canım

Günaydın kızlar gebeliğin başından beri kabızlıkla uğraşıyordum temizlik yaparken belim tutuldu doktor magnezyum verdi ağrım hemen geçti ama iki gündür ishal şeklinde geliyor aranızda magnezyum kullanıp bu durumu yaşayan var mı?

Canım benim ya rabbim eğer bu sınavı isyansız geçersen çok güzel günler gösterecek sana bol bol dua et namaz kıl iyi gelir sana hem belki yavrunu da görürsün. Allah birşeyi almışsa emin ol en güzelini geri verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…