Allah razı olsun canım. Ben öncede diyordum şimdide diyorum ALLAH bir tane sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ikincide gözüm yok.Canım rabbim sabırlar versin hergun dua ediyorum sana hergun ... Arkadaşımın da çocuğu dört aylıkken kalbi durmuştu aradan bir sene sonra ikizi oldu hep derdi Allah bir tane aldı iki tane verdi şimdi okdr mutlu ki Allah gerçekten çok büyük canım
İsyan etmiyorum ama çok acı bir şey. Namazda kılamıyorum çünkü lohusayım kanamam var.Canım benim ya rabbim eğer bu sınavı isyansız geçersen çok güzel günler gösterecek sana bol bol dua et namaz kıl iyi gelir sana hem belki yavrunu da görürsün. Allah birşeyi almışsa emin ol en güzelini geri verir
Allah in veremicegi hiç bir şey yok o yüzden İsteyin benden der aslında hiç öyle deme rabbim en hayırlısını versin senin msjlari okurken gözlerim yaşariyor yüreğinin güzelliğini buradan hissediyorum kardeşim Allah sabır versin acini hissedebiliyorum anlayamam seni ama duacinimAllah razı olsun canım. Ben öncede diyordum şimdide diyorum ALLAH bir tane sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ikincide gözüm yok.
Günaydın kızlar gebeliğin başından beri kabızlıkla uğraşıyordum temizlik yaparken belim tutuldu doktor magnezyum verdi ağrım hemen geçti ama iki gündür ishal şeklinde geliyor aranızda magnezyum kullanıp bu durumu yaşayan var mı?
Anlayacak duruma düşmesin kimse zaten. Benimde sizin için duam var. Allah inşaallah sizlerin evlatlarını korur sağ salim kucaklarınıza alırsınız. İstememek değilde benim için ikiz gebelik daha zor olur. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Şu anda o kadar canım yanıyor ki eşime kızıyorum kendime kızıyorum. Ben canım şunu çekiyor dediğimde bakarız diyordu. Ben kendim de geç kalkıyordum uykudan bebeğimin acıktığını unutuyordum. Başımıza bu olay gelmeden 2 gün çnce gitseydik hastaneye belki bir şeyler yapardık diyorum kendi kendime.Allah in veremicegi hiç bir şey yok o yüzden İsteyin benden der aslında hiç öyle deme rabbim en hayırlısını versin senin msjlari okurken gözlerim yaşariyor yüreğinin güzelliğini buradan hissediyorum kardeşim Allah sabır versin acini hissedebiliyorum anlayamam seni ama duacinim
İsyan etmiyorum ama çok acı bir şey. Namazda kılamıyorum çünkü lohusayım kanamam var.bana dua edin Allah dayanma gücü versin sabır versin diye
Yok ben ümidimi hiç kesmedim ki bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Bir ilaçla iki defa hamile kaldım ama ikisinide kaybettim. İllaki birgün yeniden olucak Allah nasip ederse ama benim içimin yangını hiç sönmeyecek gibi geliyor. Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana koskoca 3.5 ay geçti beraber. Hiç bir anını unutmak mümkün değil. Doğumdan sonrasıda korktuğum için unutucam galiba. Dua ediyorum meleğimin yüzünü unutmim diye.Canım rabbim inşallah en güzel şekilde doldursun kucağını. Ayette de diyor ya sakın ümidini kesenlerden olma diye. Allahın rahmetinden ümit kesilmez. En umutsuz zamanlarımızı bile zaman geçiyor hiç yaşamamış gibi oluyoruz. Allah bize unutturuyor verdiği sevinçlerle. Bu hayatta ne hüzünler kalıcı ne sevinçler. Hepimizin hayatı bir devir daim baktığımızda. Bu anında inşallah sabretme gücü versin allahım sana. Şu an için çok çok zor bunu anlaması biliyorum ama dualarımız seninle ve burdaki tüm hamilelerle. Allahım bir kapıyı kapattıysa bunun bir hayrı var, çıkarmamız gereken dersler var. inşallah başka hayırlı kapılar açacak. Bunu görmek yaşamak nasipetsin inşallah eşinle yavrunla amin. İçine ferahlık versin allahım. Buhranlı günlerini kolayca atlatmak nasibetsin
Canım allah dayanma gücü versin. Rabbimin hazineleri bitmez,iste..Çok çok iste. Inşallah sağlıklı bir evlat hatta evlatlar verecek ❤Fatih im olmadan bir gece daha geçirdim.
Onu hissetmedeniyi geceler oğlum demeden her gece Allah ım yavrum sana emanet diyordum. Sen onu bizim için hayırlı eyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip et demeden uyudum bir gece daha.
Ben ona öyle alışmışım ki onsuz hayatın bu kadar anlamsız olucağını bilemedim. Bu gecede rüyamda göremedim yavrumuAllah ım sen dayanma gücü ver sabır ver Allah ım...
BenGünaydın kızlar gebeliğin başından beri kabızlıkla uğraşıyordum temizlik yaparken belim tutuldu doktor magnezyum verdi ağrım hemen geçti ama iki gündür ishal şeklinde geliyor aranızda magnezyum kullanıp bu durumu yaşayan var mı?
Bn hep icerdim suyu hla icerm belki 4 lt yi buluyodur ictgm suDoktor bana günde 2 3 litre su dedi. Ben gerçekten su içmiyorum siz içiyor musunuz. Artık içeçeceğim ama başka yolu yok.
Merhaba ben de gebeliğin başında manurol saşe kullandım. Lökosit 155 lökosit esteraz +++ şeklindeydi.Geçti şükür. Çok afedersiniz ama akıntınız var mı kokulu oluyor mu?Ben şüphelenip gittiğimde tekrar idrar tahlili yaptırdığımda bir şey çıkmadı.Ama zaman zaman aklıma geliyor. Doktorunuzun su içmek dışında önerisi var mı?Tekrardan geçmiş olsun ..Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsa
Âmin hayırlısıyla nasip olsun inşallah...Allah razı olsun canım. Ben öncede diyordum şimdide diyorum ALLAH bir tane sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ikincide gözüm yok.
Akıntı bende de çok oluyor ve maalesef kokulu igreniyorum kendimden ama bazı dönemlerde azalıyor bazı dönemlerde çoğalıyor çoğaldığı dönemler genellikle adet gördüğüm dönemlere denk geliyorMerhaba ben de gebeliğin başında manurol saşe kullandım. Lökosit 155 lökosit esteraz +++ şeklindeydi.Geçti şükür. Çok afedersiniz ama akıntınız var mı kokulu oluyor mu?Ben şüphelenip gittiğimde tekrar idrar tahlili yaptırdığımda bir şey çıkmadı.Ama zaman zaman aklıma geliyor. Doktorunuzun su içmek dışında önerisi var mı?Tekrardan geçmiş olsun ..
Allah'ım şifa versin insallahBen oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabamdaha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan eyle. durumları iyi sağlık sektöründeler özel bir hastanede işinin ehli bir doktor ameliyat edecek. kendisi gibi liseli arkadaşı ile sevdalılar birbirlerine. annesi isteriz kızı diyordu inşallah iyileşir inşaallah yuvasını kurduğu günleri görürüz. ailece çok üzgün perişanız.... ya Şafi Ente Şafi.......
Ben oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabamdaha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan eyle. durumları iyi sağlık sektöründeler özel bir hastanede işinin ehli bir doktor ameliyat edecek. kendisi gibi liseli arkadaşı ile sevdalılar birbirlerine. annesi isteriz kızı diyordu inşallah iyileşir inşaallah yuvasını kurduğu günleri görürüz. ailece çok üzgün perişanız.... ya Şafi Ente Şafi.......
Allah evladını bağoşlasın annesine babasına sevenlerine. Bir kere bile öpüp koklayamadığım yavrumu bile çok özledim. Onlar birlikte yıllar geçirmiş. Sağlığına kavuşur inşaallahBen oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabamdaha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan eyle. durumları iyi sağlık sektöründeler özel bir hastanede işinin ehli bir doktor ameliyat edecek. kendisi gibi liseli arkadaşı ile sevdalılar birbirlerine. annesi isteriz kızı diyordu inşallah iyileşir inşaallah yuvasını kurduğu günleri görürüz. ailece çok üzgün perişanız.... ya Şafi Ente Şafi.......
Ah kuzum benim..Rabbim şifasını versin inşallah. Böyle haberlere durumlara çok çok üzülüyorum..Daha gencecik,körpecik..hayatın baharı..Inşallah iyileşecek ❤Ben oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabamdaha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan eyle. durumları iyi sağlık sektöründeler özel bir hastanede işinin ehli bir doktor ameliyat edecek. kendisi gibi liseli arkadaşı ile sevdalılar birbirlerine. annesi isteriz kızı diyordu inşallah iyileşir inşaallah yuvasını kurduğu günleri görürüz. ailece çok üzgün perişanız.... ya Şafi Ente Şafi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?