Allah razı olsun canım. Ben öncede diyordum şimdide diyorum ALLAH bir tane sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ikincide gözüm yok.

İsyan etmiyorum ama çok acı bir şey. Namazda kılamıyorum çünkü lohusayım kanamam var. bana dua edin Allah dayanma gücü versin sabır versin diye

Allah razı olsun canım. Ben öncede diyordum şimdide diyorum ALLAH bir tane sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de ikincide gözüm yok.
Allah in veremicegi hiç bir şey yok o yüzden İsteyin benden der aslında hiç öyle deme rabbim en hayırlısını versin senin msjlari okurken gözlerim yaşariyor yüreğinin güzelliğini buradan hissediyorum kardeşim Allah sabır versin acini hissedebiliyorum anlayamam seni ama duacinim

Canım mg hapının fazlası ishal yapar diye biliyorum ben. Ben de kullanıyorum magnezyum hapı gerçekten kas ağrılarına kramplarıma tutulma gibi oluyodu onlara çok iyi geldi.

Anlayacak duruma düşmesin kimse zaten. Benimde sizin için duam var. Allah inşaallah sizlerin evlatlarını korur sağ salim kucaklarınıza alırsınız. İstememek değilde benim için ikiz gebelik daha zor olur. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Şu anda o kadar canım yanıyor ki eşime kızıyorum kendime kızıyorum. Ben canım şunu çekiyor dediğimde bakarız diyordu. Ben kendim de geç kalkıyordum uykudan bebeğimin acıktığını unutuyordum. Başımıza bu olay gelmeden 2 gün çnce gitseydik hastaneye belki bir şeyler yapardık diyorum kendi kendime.

Nasıl ki sağlıklı bir doğumdan sonra hamilelik özleniyor diyorlarsa bende oğlumu özlüyorum. Tekmelerini özlüyorum. Eşime her gidişimizde video çek diyordum sadece bir kere çekti onun için bile kızıyorum ona. Elimde bir fotoğrafı bile yok doğduktan sonra ki halinin. Sadece hayal meyal hatırladığım o masum yüzü. Unutursam diye korkuyorum insan çok alışıyor varlığına
Ben kontrolden kontrole gidinceye kadar bile özlerdim. Şimdi ise ölünceye kadar göremicem

İsyan etmiyorum ama çok acı bir şey. Namazda kılamıyorum çünkü lohusayım kanamam var. bana dua edin Allah dayanma gücü versin sabır versin diye

Canım rabbim inşallah en güzel şekilde doldursun kucağını. Ayette de diyor ya sakın ümidini kesenlerden olma diye. Allahın rahmetinden ümit kesilmez. En umutsuz zamanlarımızı bile zaman geçiyor hiç yaşamamış gibi oluyoruz. Allah bize unutturuyor verdiği sevinçlerle. Bu hayatta ne hüzünler kalıcı ne sevinçler. Hepimizin hayatı bir devir daim baktığımızda. Bu anında inşallah sabretme gücü versin allahım sana. Şu an için çok çok zor bunu anlaması biliyorum ama dualarımız seninle ve burdaki tüm hamilelerle. Allahım bir kapıyı kapattıysa bunun bir hayrı var, çıkarmamız gereken dersler var. inşallah başka hayırlı kapılar açacak. Bunu görmek yaşamak nasipetsin inşallah eşinle yavrunla amin. İçine ferahlık versin allahım. Buhranlı günlerini kolayca atlatmak nasibetsin

Yok ben ümidimi hiç kesmedim ki bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Bir ilaçla iki defa hamile kaldım ama ikisinide kaybettim. İllaki birgün yeniden olucak Allah nasip ederse ama benim içimin yangını hiç sönmeyecek gibi geliyor. Hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana koskoca 3.5 ay geçti beraber. Hiç bir anını unutmak mümkün değil. Doğumdan sonrasıda korktuğum için unutucam galiba. Dua ediyorum meleğimin yüzünü unutmim diye. Allah sizi ve evlatlarınızı korusun. Her şerde bir hayr vardır. Kapanan her kapının arkasında yenisi vardır ders alıyoruz ama insanız işte. Kalbimiz taş değil ki biz duvar değiliz ki. Evlat acısı öyle bir şey ki Peygamberimizi(s.a.v.) ağlatmış. Onun o mübarek gözyaşları sıkı sıkı yaşadığı inancına rağmen dökülmüşse biz acizlerin tutabilmesi zaten mümkün değil ki. ağlarken Allah ım sen dayanma gücü ver sabır ver diyorum. Ağlayışım isyan değil çaresizlik,kimsesizlik...

Canım allah dayanma gücü versin. Rabbimin hazineleri bitmez,iste..Çok çok iste. Inşallah sağlıklı bir evlat hatta evlatlar verecek ❤

Ben ilk gebeligimde aşırı karın ve kaşık ağrısı ve sancim oluyordu doktor magnezyum verdi hatta sabah akşam içeceksin dedi. Afedersin tuvaletten çıkamadım sonra 1 e düşürdü yine devam etti en son ağrın varsa iç hatta 2-3 gün de 1 iç dedi.

Bana da kramplar için vermişti magnezyum. Ilk günlerde ishal yaptı ama sonra bünyem alıştı galiba. Şimdi akşama doğru içmezsem kalcama kramp giriyor hareket edemiyorum her gün içiyorum mecburen

Bende enfeksiyon için ilaç kullandım baya ama yine lökosit yüksek çıkıyor idrarda hamilelikte yükselirmiş valla nasıl geçiricem bilmiyorum bilen varsa yazsa
Merhaba ben de gebeliğin başında manurol saşe kullandım. Lökosit 155 lökosit esteraz +++ şeklindeydi.Geçti şükür. Çok afedersiniz ama akıntınız var mı kokulu oluyor mu?Ben şüphelenip gittiğimde tekrar idrar tahlili yaptırdığımda bir şey çıkmadı.Ama zaman zaman aklıma geliyor. Doktorunuzun su içmek dışında önerisi var mı?Tekrardan geçmiş olsun ..

Ben oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabam daha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan eyle. durumları iyi sağlık sektöründeler özel bir hastanede işinin ehli bir doktor ameliyat edecek. kendisi gibi liseli arkadaşı ile sevdalılar birbirlerine. annesi isteriz kızı diyordu inşallah iyileşir inşaallah yuvasını kurduğu günleri görürüz. ailece çok üzgün perişanız.... ya Şafi Ente Şafi.......

Akıntı bende de çok oluyor ve maalesef kokulu igreniyorum kendimden ama bazı dönemlerde azalıyor bazı dönemlerde çoğalıyor çoğaldığı dönemler genellikle adet gördüğüm dönemlere denk geliyor

Allah'ım şifa versin insallah

Allah şifa versin

Allah evladını bağoşlasın annesine babasına sevenlerine. Bir kere bile öpüp koklayamadığım yavrumu bile çok özledim. Onlar birlikte yıllar geçirmiş. Sağlığına kavuşur inşaallah

Ah kuzum benim..Rabbim şifasını versin inşallah. Böyle haberlere durumlara çok çok üzülüyorum..Daha gencecik,körpecik..hayatın baharı..Inşallah iyileşecek ❤
Sağlıklı beden ve ruhlarımız için şükürler olsun. Evlatlarimizin ömürlerini de sağlıklı ve huzurlu kılsın inşallah.

İyi akşamlar herkese.Kızlar bende de çok akıntı oluyo, afedersiniz genelde kremimsi ama koku yok. Geldiğinde resmen ıslanıyorum. Gebelikte oluyomuş. Bi kaşıntı veya koku olduğu durumda enfeksiyon oluyo galiba.Bu arada eşimin yeğeninin son haftalarda suyu azalmıştı doktor akıntıyla yavaş yavaş gitmiş olabilir farketmemiş olabilirsin demiş..Bin türlü şey var elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.Rabbime emanet olsunlar.Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…