Bende de öyle sürekli beyaz bir akıntı iç çamaşır. Siyah iken çok net beyaz bir leke ama kokusuz anlamadım bide bazen dediğin gibi bir ıslaklık gibi oluyor üç ocakta doktor randevum var bakalım ne dicek

kızlar ruh gibiyim ya. sizler nasılsınız?
burnum çok tıkalı midem bulanıyor bu nedenle
acaba ondanmı böyle halsiz bitkin hayatımın sonu gelmiş gibiyim.

Canm ben öyleyim ya çok zor geçiyor hala hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden okdr halsizim ki ruhum çekilmiş gibi bulantıları mi bu aralar yine artti ama bende hipoglisemi çıktı o halsizlik yapıyor bulantı yapıyor doktora gdcgm

o ne yavrum hiç bilgim yok. geçmiş olsun. Bende de olabilirmi acaba . bulantı bittikten rahat ederim dedim olmadı. belki kış hep evdeyim diyemi oluyor bilmiyorum.

Kızlar ben de bu kabızlıktan kurtulamıyorum artık çatlayacağım, doktor ilaç verdi ona rağmen 2gündür yok, kuru kayısı erik ne varsa yiyorum zeytinyağı içiyorum ılık su filan ne varsa ama yok hareketsizlik ve stresten olduğunu biliyorum ama çok çaresizim bebeğe bir zararı olur mu bu bağırsakların acaba?

lavman al eczaneden. z.yağı koy önce sonra ılık su. hemen çıkarsın ve bi zararı olmaz. aksi halde çok ıkınma zararlı olabilir .

Canım işe yarar mı bilmiyorum ama bol kış salatası yemiştim bir ara harika çalıştırıyor ama yanında başka bir şey yememiştim. Havuç turp marul ve mor lahana turşusu ile. Canı çeken arkadaşlar oldu ise haklarını helal etsinler. Başka onerilerim de olacak bal kabağı ve brokoli ve pırasa. Bana bunlar çok iyi geliyor. Özellikle brokolinin çorbasını yap bol bol iç canım. Ama gerçekten bol.

harikasın
ama arkadaşın yolu tıkanmış önce onu açması lazım. Bende yaşadım çok zor. çık özür dilerim. Ya lavman veya az hakiki sabun fitili yapacak o kuru tıkananın açılması için . sonra inşallah tekrarı olmaz. :*

Salata yiyorum bol olmasa da, turşu ve kabak da tüketiyorum ama brokoli çorbası pek sevmem bir deneyeyim canım sağol

Doğrudur canım en iyisi lavman bu durumda dediğin gibi bebeklere bile uygulanıyor zararsız bir yöntem. Kana karışmadığı için gebelikte de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum kullanmanın.

Salata yiyorum bol olmasa da, turşu ve kabak da tüketiyorum ama brokoli çorbası pek sevmem bir deneyeyim canım sağol

Canım bol olması önemli zaten bağırsakları çalıştırmanın en önemli yolu iyi gelen besini bol yemek. Bağırsaklara şok etkisi yapıyor adeta

Aynen canım afedersiniz geliyor aslında ama yapamıyorum anlayamadım ben de psikolojik olarak ıkınamıyorum galiba diyorum kendimi biraz zorluyorum ama bebek rahatsız olur diye hemen çıkıyorum tuvaletten. Artık yırtılacak siye korkuyorum bir de onla uğraşmamayım yaa. Lavmanı doktora sormama gerek olur mu?

acile gitsen sana su ile lavman uygular lavman suyu. bizler doğal olanı yapıyoruz. z.yağı önce koyulacak ki üstte kalmasın ılık su oolacak yoksa karnın ağırır . veya sabun yolla azıcık hemen gelir zaten. ben ilk 2 ay öldüm kabızluktan ondan biliyorum başka çare yok.

Ben hamileliğin başından beri ölüyorum işte, düzenli olduğu zaman sayılıdır yani. Önce sabun deneyeyim bari lavman alana kadar..

Ben hamileliğin başından beri ölüyorum işte, düzenli olduğu zaman sayılıdır yani. Önce sabun deneyeyim bari lavman alana kadar..

sebebi ne bilmiyorum. ama toksin çok olunca ve bebekte annenin vücudunu temizlediği için kimin ne toksinİ varsa orası temizlik yapıyor. kimin başı ağrır doğuma kadar kimi kabızlıktan çeker inşallah sağlıkla tamamlanır hepimizin gebeliği

Allah sifasini versin.
Hastalık genç yaşlı demiyor.

Tövbe estağfurullah deme öyle. Olmasını istediğim şeyi dile getir,istemediğin şeyi değil
Hamilelikte bikkinlik yorgunluk oluyor..kaçınılmaz. hele akşam olunca daha beter..rahat uyuyamiyoruz ya ilerleyen aylarda daha fena olacak Allah'ım beden ve ruh rahatlığı sağlığı huzurlu versin hepimize inşallah.

amin Allâh hayırlısını verisn. ama bu kadar zor bir gebelik yaşamadım ben. sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. benim beklentim daha iyi olacağım diyeydi belki bundan dolayı hayal hırıklığına uğradım . Estağfurullah Allahım sen bağışla.

Ah canım yaa..allah yardımcın olsun. Bizim gelinde hamile ona doktor ilaç verdi biraz rahatlar gibi oldu. Rabbim şifa versin. Bebeğe bir zararı olacağını sanmam ama senin hayat kaliten kötü etkileniyor Hamileliktede sıkıntıların biri bitiyor biri başlıyor elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…