Bende de öyle sürekli beyaz bir akıntı iç çamaşır. Siyah iken çok net beyaz bir leke ama kokusuz anlamadım bide bazen dediğin gibi bir ıslaklık gibi oluyor üç ocakta doktor randevum var bakalım ne dicekİyi akşamlar herkese.Kızlar bende de çok akıntı oluyo, afedersiniz genelde kremimsi ama koku yok. Geldiğinde resmen ıslanıyorum. Gebelikte oluyomuş. Bi kaşıntı veya koku olduğu durumda enfeksiyon oluyo galiba.Bu arada eşimin yeğeninin son haftalarda suyu azalmıştı doktor akıntıyla yavaş yavaş gitmiş olabilir farketmemiş olabilirsin demiş..Bin türlü şey var elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.Rabbime emanet olsunlar.Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Canm ben öyleyim ya çok zor geçiyor hala hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden okdr halsizim ki ruhum çekilmiş gibi bulantıları mi bu aralar yine artti ama bende hipoglisemi çıktı o halsizlik yapıyor bulantı yapıyor doktora gdcgmkızlar ruh gibiyim ya. sizler nasılsınız?
burnum çok tıkalı midem bulanıyor bu nedenle
acaba ondanmı böyle halsiz bitkin hayatımın sonu gelmiş gibiyim.
Canm ben öyleyim ya çok zor geçiyor hala hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden okdr halsizim ki ruhum çekilmiş gibi bulantıları mi bu aralar yine artti ama bende hipoglisemi çıktı o halsizlik yapıyor bulantı yapıyor doktora gdcgm
Kızlar ben de bu kabızlıktan kurtulamıyorum artık çatlayacağım, doktor ilaç verdi ona rağmen 2gündür yok, kuru kayısı erik ne varsa yiyorum zeytinyağı içiyorum ılık su filan ne varsa ama yok hareketsizlik ve stresten olduğunu biliyorum ama çok çaresizim bebeğe bir zararı olur mu bu bağırsakların acaba?
Kızlar ben de bu kabızlıktan kurtulamıyorum artık çatlayacağım, doktor ilaç verdi ona rağmen 2gündür yok, kuru kayısı erik ne varsa yiyorum zeytinyağı içiyorum ılık su filan ne varsa ama yok hareketsizlik ve stresten olduğunu biliyorum ama çok çaresizim bebeğe bir zararı olur mu bu bağırsakların acaba?
Canım işe yarar mı bilmiyorum ama bol kış salatası yemiştim bir ara harika çalıştırıyor ama yanında başka bir şey yememiştim. Havuç turp marul ve mor lahana turşusu ile. Canı çeken arkadaşlar oldu ise haklarını helal etsinler. Başka onerilerim de olacak bal kabağı ve brokoli ve pırasa. Bana bunlar çok iyi geliyor. Özellikle brokolinin çorbasını yap bol bol iç canım. Ama gerçekten bol.
Salata yiyorum bol olmasa da, turşu ve kabak da tüketiyorum ama brokoli çorbası pek sevmem bir deneyeyim canım sağolCanım işe yarar mı bilmiyorum ama bol kış salatası yemiştim bir ara harika çalıştırıyor ama yanında başka bir şey yememiştim. Havuç turp marul ve mor lahana turşusu ile. Canı çeken arkadaşlar oldu ise haklarını helal etsinler. Başka onerilerim de olacak bal kabağı ve brokoli ve pırasa. Bana bunlar çok iyi geliyor. Özellikle brokolinin çorbasını yap bol bol iç canım. Ama gerçekten bol.
harikasın
ama arkadaşın yolu tıkanmış önce onu açması lazım. Bende yaşadım çok zor. çık özür dilerim. Ya lavman veya az hakiki sabun fitili yapacak o kuru tıkananın açılması için . sonra inşallah tekrarı olmaz. :*
Salata yiyorum bol olmasa da, turşu ve kabak da tüketiyorum ama brokoli çorbası pek sevmem bir deneyeyim canım sağol
Aynen canım afedersiniz geliyor aslında ama yapamıyorum anlayamadım ben de psikolojik olarak ıkınamıyorum galiba diyorum kendimi biraz zorluyorum ama bebek rahatsız olur diye hemen çıkıyorum tuvaletten. Artık yırtılacak siye korkuyorum bir de onla uğraşmamayım yaa. Lavmanı doktora sormama gerek olur mu?harikasın
ama arkadaşın yolu tıkanmış önce onu açması lazım. Bende yaşadım çok zor. çık özür dilerim. Ya lavman veya az hakiki sabun fitili yapacak o kuru tıkananın açılması için . sonra inşallah tekrarı olmaz. :*
Aynen canım afedersiniz geliyor aslında ama yapamıyorum anlayamadım ben de psikolojik olarak ıkınamıyorum galiba diyorum kendimi biraz zorluyorum ama bebek rahatsız olur diye hemen çıkıyorum tuvaletten. Artık yırtılacak siye korkuyorum bir de onla uğraşmamayım yaa. Lavmanı doktora sormama gerek olur mu?
Ben hamileliğin başından beri ölüyorum işte, düzenli olduğu zaman sayılıdır yani. Önce sabun deneyeyim bari lavman alana kadar..acile gitsen sana su ile lavman uygular lavman suyu. bizler doğal olanı yapıyoruz. z.yağı önce koyulacak ki üstte kalmasın ılık su oolacak yoksa karnın ağırır . veya sabun yolla azıcık hemen gelir zaten. ben ilk 2 ay öldüm kabızluktan ondan biliyorum başka çare yok.
Ben hamileliğin başından beri ölüyorum işte, düzenli olduğu zaman sayılıdır yani. Önce sabun deneyeyim bari lavman alana kadar..
Allah sifasini versin.Ben oğluma hamile iken çok kramp yaşadım. maşallah kızımda magnezyum kullanmadım bile hiç olmadı ağrı kramp. şimdi doktorum verdi ama bende kramp ağrı yok. gene kullanıyorum iki üç günde bir. kızlar nasılsınız , Allah şifalar versin. çok yakın bir akrabamdaha lise çağında anasının nazlı oğlu. beyninde tümör tespit edildi..... nasıl bir acı Estağfurullah Allahım sen şifa ihsan
Tövbe estağfurullah deme öyle. Olmasını istediğim şeyi dile getir,istemediğin şeyi değilkızlar ruh gibiyim ya. sizler nasılsınız?
burnum çok tıkalı midem bulanıyor bu nedenle
acaba ondanmı böyle halsiz bitkin hayatımın sonu gelmiş gibiyim.
Tövbe estağfurullah deme öyle. Olmasını istediğim şeyi dile getir,istemediğin şeyi değil
Hamilelikte bikkinlik yorgunluk oluyor..kaçınılmaz. hele akşam olunca daha beter..rahat uyuyamiyoruz yailerleyen aylarda daha fena olacak Allah'ım beden ve ruh rahatlığı sağlığı huzurlu versin hepimize inşallah.
Ah canım yaa..allah yardımcın olsun. Bizim gelinde hamile ona doktor ilaç verdi biraz rahatlar gibi oldu. Rabbim şifa versin. Bebeğe bir zararı olacağını sanmam ama senin hayat kaliten kötü etkileniyorKızlar ben de bu kabızlıktan kurtulamıyorum artık çatlayacağım, doktor ilaç verdi ona rağmen 2gündür yok, kuru kayısı erik ne varsa yiyorum zeytinyağı içiyorum ılık su filan ne varsa ama yok hareketsizlik ve stresten olduğunu biliyorum ama çok çaresizim bebeğe bir zararı olur mu bu bağırsakların acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?