Sağol canım, bana da ilaç verdi doktor ama o da inanamıyor ölçüsünü artırdı filan ama bana mısın demiyor, arkadaşın dediği gibi bi tıkanıklık var aslında bağırsak hareketlerimi hissediyorum ama geçer inş. Allah hepimize şifa güç kuvvet versin..Ah canım yaa..allah yardımcın olsun. Bizim gelinde hamile ona doktor ilaç verdi biraz rahatlar gibi oldu. Rabbim şifa versin. Bebeğe bir zararı olacağını sanmam ama senin hayat kaliten kötü etkileniyorHamileliktede sıkıntıların biri bitiyor biri başlıyor elhamdülillah
Kış sebzelerinin hepsini resmen aşeriyorumCanım işe yarar mı bilmiyorum ama bol kış salatası yemiştim bir ara harika çalıştırıyor ama yanında başka bir şey yememiştim. Havuç turp marul ve mor lahana turşusu ile. Canı çeken arkadaşlar oldu ise haklarını helal etsinler. Başka onerilerim de olacak bal kabağı ve brokoli ve pırasa. Bana bunlar çok iyi geliyor. Özellikle brokolinin çorbasını yap bol bol iç canım. Ama gerçekten bol.
3 numaralar bariz bizi bitirdiamin Allâh hayırlısını verisn. ama bu kadar zor bir gebelik yaşamadım ben. sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah. benim beklentim daha iyi olacağım diyeydi belki bundan dolayı hayal hırıklığına uğradım . Estağfurullah Allahım sen bağışla.
Gülüm sen zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun..stresin de çok..tüm bunlar iyice bitirdi seni hâliyle. Inşallah çok daha iyi olacaksın ❤Sağol canım, bana da ilaç verdi doktor ama o da inanamıyor ölçüsünü artırdı filan ama bana mısın demiyor, arkadaşın dediği gibi bi tıkanıklık var aslında bağırsak hareketlerimi hissediyorum ama geçer inş. Allah hepimize şifa güç kuvvet versin..
3 numaralar bariz bizi bitirdiaynısını bende diyorum ,allahım sukursuzlugumden değil gönlümü biliyorsun, diğerleri de zordu ama bu bi değişik
1 gün iyi oluyorsam akabinde 2 gün resmen yatak döşek yatıyorumhayırlısıyla kucagimiza alalım inşallah ❤
Kış sebzelerinin hepsini resmen aşeriyorumkarnabahar ve brokoli hele 3 öğün yesem doyamıyorum
Canımda bayadır kabak çekiyor alıp kv yaptıracam
Hasretlik felaket bir şeyAynen öyle oldu. inşallah dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız. bi da ailemi çok özledim. çok istiyorum gitmeyi ama taaa gelecek sonbahara doğru giderim. çok zor özlemek gidememek..
moralim yerinde olsa çok daha kolay geçer.
Aynen öyle, zaten stresliydim şimdi sürekli yatmaktan daha fena oldum doğal olarak vücudum da şaşırdı artık, inşallah iyi olurum bikaç ayı daha atlatsam sağlıkla..Gülüm sen zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun..stresin de çok..tüm bunlar iyice bitirdi seni hâliyle. Inşallah çok daha iyi olacaksın ❤
Ben ilk zamanlarimdan beri aşırı yiyorum. Hatta arkadaşım kahvaltıya çağırdı,sordu ne istersin ne yapayım sana? Brokoli havuç haşla bana dedim. Eşine demiş Aysenin canı brokoli çekiyormuş gelirken getir yapacam. Şok olmuşAl benden de o kadar canım bayılırım brokoli ve karnabahara :) seveni çok seviyor sevmeyeni de hiç sevmiyor genellikle :)
bence yemek kültürü ile alakalı. bizimkiler yemez mesela. nadiren , ben yerim ama bir türlü süreklilik almadı pişirmem . prasa sürekli yaparım. brokoli ve karnabahar nadir... bi kış boyu brokoli salatası ve karnabahar yemeği yaptım devamı gelmediAl benden de o kadar canım bayılırım brokoli ve karnabahara :) seveni çok seviyor sevmeyeni de hiç sevmiyor genellikle :)
Hasretlik felaket bir şeyrabbim omjr versin gidersin insallah. Neden sonbahar? Yaz daha yakın
Eşim yemek seçmez ama severek yediğini de söyleyemeyecem. Karnabaharın kızartmasını ya da haşlamasını yapıyorum brokolinin de haşlamasını ha bazende sebze çorbasına katıyorum. Benim 2 numara ağzına sürmez o aşırı etçil..1 numara hiç farketmez her şeyi yer. Yoğurtlu brokoliyi baya seviyor hattabence yemek kültürü ile alakalı. bizimkiler yemez mesela. nadiren , ben yerim ama bir türlü süreklilik almadı pişirmem . prasa sürekli yaparım. brokoli ve karnabahar nadir... bi kış boyu brokoli salatası ve karnabahar yemeği yaptım devamı gelmedi
Memleket nere?yaz mevsimi yakıyor memleketimin . istanbul çok serin . enuygun mevsim ilk veya son bahar.
Eşim yemek seçmez ama severek yediğini de söyleyemeyecem. Karnabaharın kızartmasını ya da haşlamasını yapıyorum brokolinin de haşlamasını ha bazende sebze çorbasına katıyorum. Benim 2 numara ağzına sürmez o aşırı etçil..1 numara hiç farketmez her şeyi yer. Yoğurtlu brokoliyi baya seviyor hatta
ŞanlıurfaMemleket nere?
magnezyum ishal yapıyor geneldeGünaydın kızlar gebeliğin başından beri kabızlıkla uğraşıyordum temizlik yaparken belim tutuldu doktor magnezyum verdi ağrım hemen geçti ama iki gündür ishal şeklinde geliyor aranızda magnezyum kullanıp bu durumu yaşayan var mı?
Gezi planimizda var. Inşallah gidip görmek nasip olur bize de ❤Şanlıurfa
yoğurtlu brokoli favorim
ya aynen bende de öyle koku yok ama akıntı o kadar fazlaki çamaşırımdan pijamalara falan geciyo altıma kaçırmış gibiİyi akşamlar herkese.Kızlar bende de çok akıntı oluyo, afedersiniz genelde kremimsi ama koku yok. Geldiğinde resmen ıslanıyorum. Gebelikte oluyomuş. Bi kaşıntı veya koku olduğu durumda enfeksiyon oluyo galiba.Bu arada eşimin yeğeninin son haftalarda suyu azalmıştı doktor akıntıyla yavaş yavaş gitmiş olabilir farketmemiş olabilirsin demiş..Bin türlü şey var elimizden geldiğince dikkat ediyoruz.Rabbime emanet olsunlar.Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Geçen gün aklıma kapuska geldiresmen nefes almadan 2 koca tabak yedim diyorum ya kış sebzesi ne varsa aklıma geliyor. Elalem kışın erik aseriyor ben kabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?