Sağol canım, bana da ilaç verdi doktor ama o da inanamıyor ölçüsünü artırdı filan ama bana mısın demiyor, arkadaşın dediği gibi bi tıkanıklık var aslında bağırsak hareketlerimi hissediyorum ama geçer inş. Allah hepimize şifa güç kuvvet versin..

Kış sebzelerinin hepsini resmen aşeriyorum karnabahar ve brokoli hele 3 öğün yesem doyamıyorum
Canımda bayadır kabak çekiyor alıp kv yaptıracam

3 numaralar bariz bizi bitirdi aynısını bende diyorum ,allahım sukursuzlugumden değil gönlümü biliyorsun, diğerleri de zordu ama bu bi değişik
1 gün iyi oluyorsam akabinde 2 gün resmen yatak döşek yatıyorum hayırlısıyla kucagimiza alalım inşallah ❤

Gülüm sen zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun..stresin de çok..tüm bunlar iyice bitirdi seni hâliyle. Inşallah çok daha iyi olacaksın ❤

Aynen öyle oldu. inşallah dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız. bi da ailemi çok özledim. çok istiyorum gitmeyi ama taaa gelecek sonbahara doğru giderim. çok zor özlemek gidememek..
moralim yerinde olsa çok daha kolay geçer.

Kış sebzelerinin hepsini resmen aşeriyorum karnabahar ve brokoli hele 3 öğün yesem doyamıyorum
Canımda bayadır kabak çekiyor alıp kv yaptıracam

Al benden de o kadar canım bayılırım brokoli ve karnabahara :) seveni çok seviyor sevmeyeni de hiç sevmiyor genellikle :)

Hasretlik felaket bir şey rabbim omjr versin gidersin insallah. Neden sonbahar? Yaz daha yakın

Gülüm sen zaten zor bir hamilelik geçiriyorsun..stresin de çok..tüm bunlar iyice bitirdi seni hâliyle. Inşallah çok daha iyi olacaksın ❤
Aynen öyle, zaten stresliydim şimdi sürekli yatmaktan daha fena oldum doğal olarak vücudum da şaşırdı artık, inşallah iyi olurum bikaç ayı daha atlatsam sağlıkla..

Al benden de o kadar canım bayılırım brokoli ve karnabahara :) seveni çok seviyor sevmeyeni de hiç sevmiyor genellikle :)
Ben ilk zamanlarimdan beri aşırı yiyorum. Hatta arkadaşım kahvaltıya çağırdı,sordu ne istersin ne yapayım sana? Brokoli havuç haşla bana dedim. Eşine demiş Aysenin canı brokoli çekiyormuş gelirken getir yapacam. Şok olmuş nasıl yaaa??! Insan zayıf olunca böyle şeyler çekiyor can galiba demiş

bence yemek kültürü ile alakalı. bizimkiler yemez mesela. nadiren , ben yerim ama bir türlü süreklilik almadı pişirmem . prasa sürekli yaparım. brokoli ve karnabahar nadir... bi kış boyu brokoli salatası ve karnabahar yemeği yaptım devamı gelmedi

Eşim yemek seçmez ama severek yediğini de söyleyemeyecem. Karnabaharın kızartmasını ya da haşlamasını yapıyorum brokolinin de haşlamasını ha bazende sebze çorbasına katıyorum. Benim 2 numara ağzına sürmez o aşırı etçil..1 numara hiç farketmez her şeyi yer. Yoğurtlu brokoliyi baya seviyor hatta

yoğurtlu brokoli favorim

magnezyum ishal yapıyor genelde

ya aynen bende de öyle koku yok ama akıntı o kadar fazlaki çamaşırımdan pijamalara falan geciyo altıma kaçırmış gibi 3 defa fitil kullandım gecmedi.napcam bilmiyorum 7 sinde kontrol var idrar tahlili istycem artık bide günde 10 defa çamaşır degiştiriyorum çantamda çamaşırsız dışarı çıkamaz oldum

v
Geçen gün aklıma kapuska geldi resmen nefes almadan 2 koca tabak yedim diyorum ya kış sebzesi ne varsa aklıma geliyor. Elalem kışın erik aseriyor ben kabak

a bak bu konunun geçmesi çok iyi oldu. yarına Prasa yapayım evde var... kapuska eşim sevmez ama geçen gün canım çekti. en sağlıklısı değilmi ?
kış sebzeleri meyveleri. inşallah ikimizde gezer görürüz. hayalimiz karadeniz turu... urfaya sakın yaz aylarında gitme derim. özellikle temmuz ağustos ayında
zaten zayıfsın buhar olur bitersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…