benim ailem yaz kış et yer. ablam az az prokoli yemeği yapıyor. çok sağlıksız besleniyorlar maalesef
hala patlıcan domates yerler mesela.
çorba sevmezler pek..olsada iki çeşit ya mercimek yada yayla. Pisikedii
bende tarhana hastasıyım nasıl bir nimet Allahım şükürler olsn.

Kesinlikle çok sağlıklı. Bir de aşırı lezzetli benim canım hep makul şeyler istedi zaten..hiç öyle değişik bir şeyler istemedi. 1 numarada erik çıktığında görüp canım istemişti o zaman biraz bekledim mevsimi iyice gelince alıp bol bol yedim. 2 numarada ilk zamanlar roka yedim sonrasında ise gözümü musakkaa diye açtım 3 numarada da brokoli karnabahar. E daha ne olsun..

Bizim buralara gelen aşık olup dönüyor. Bu kadar yeşil olmasına inanamıyor insanlar. Aşırı sıcak olmaz ama aşırı nemli. Vicik vicik terletir... vatanımızın her yeri aşırı güzel

Günlük ped kullansana, benim şu an çok yok ama olduğu zaman sürekli çamaşır değiştiremediğim için günlük ped kurtarıcım olmuştu şimdi de progestan bazen geri geliyor çamaşır bembeyaz oluyor sürekli ped takıyorum ama altına kaçırmış kadar çok ıslanıyorsa doktoruna bir danış bence

Benim 1 numara tarhana çok sever. Gözlü çorba diyor ona ne alakaysa 2 numara mercimek sever. Çorbada çok çeşit sevmiyorlar. Bende illa değişik bir şey olsun diye ısrar etmiyorum. Nadir olarak başka çorba yaparim. Yenmeyince israf olmasın..
Üniversitedeyken ev arkadaşım marasliydi bize atistirmalik tarhana getirmişti. Çok değişik bir şeydi..cips gibi. Çok sevmiştim.

Canım geçmiş olsun,bende bu yüzden katı nerdeyse hicbisey yemiyorum hamur işi yani, ekmek börek pilav makarna vs.
Sebze yemekleri, meyve bol su, okadar rahat ettim ki. Bir gün iki dilim pizza yedim ertesi gün pişman oldum. O yüzden yediklerime dikkat ediyorum

şehriye çorbası , buğday ile yoğurt çorbası yapıyorum oda çok lezzetli oluyor . yeşil mercimekli erişte çorbasıda güzel ama çok oldu yapmayalı. valla vatanımızın heryeri güzel. Allahım hayrılı rızık sağlık ihsan eylesin gezelim görelim inşallah. bu arada hepsi erkek olunca sende, bir numara iki numara demen hoşuma gitti
ya bide ben düşük tehlikesi yaşadığımdan bu yana eşimle aramız düzelmiyor..aramz bozuk sürekli. üzülüyorum bu duruma. çok huysuz bir hamile olduğumun farkındayım

çok sağlıklı aşeriyorsun

Kızım oğlum diye ayırt etmeyi gönlüm isterdi ama rabbime şükürler olsun ❤
Hiç üzülme..zamanla her şey çok çok çok daha güzel olacak allah'ın izniyle ❤

Akıntım vardı fitil vermişti şimdi kupkuru. Doktor ilaç bitince üç gün sonraya randevu vermişti ben ilacı geç temin ettiğimden bittiği gün test verdim lökosit 64 çıkmıştı bu hafta tekrarlıcam o ara suyu biraz azaltmıştım sonucu görünce damacanaya sarıldım yine :)

Ara öğünleri mi atlıyorsun yoksa yanında tatlı bulundur kesinlikle beslenmeyle alakalı benimde sürekli tansiyon düşük 7 8 geziyorum ıtururken bile yıldızlar geçiyor önümden doktor tuzlu bileyler ye iyi biley düşmesi bebeğe fazla kan gidiyor dedi sağ salim bi doğursak

Benim eşim de sevmez. Ama oğlumu alistirdim ikimiz için bile olsa alıyorum haftalık. Çok sağlıklılar çünkü sevmek büyük avantaj :) bana da annem sevdirdi. Kardeşlerim ve babam da pek sevmezdi ama biz yine de alır yerdik :)))

Kahvaltıda öğlen akşam beş çayı hepsine güzel gider mübarek ben de genel olarak bütün sebzeleri ayıla bayıla yerim ama kış gelince aklımda hep ikisi olur yazın özlerim hatta

Canım bebiş iyiyse mutlu ol, hiç kafaya takma, maşallah sıpa da gayet iyiymiş zaten:) Allah daha güzel haberlerini aldırsin
Amin kuzum benim çatık kaşlı oğlum yeterki sağlıklı olsun :) onca sıkıntıma rağmen bebek hiç etkilenmemiş bu bana en büyük hediye zaten doğduklarını ilk dişlerini ilk adımlarını ilk kelimelerini paylaşmakta nasip olsun inşallah bizlere

Kahvaltıda öğlen akşam beş çayı hepsine güzel gider mübarek ben de genel olarak bütün sebzeleri ayıla bayıla yerim ama kış gelince aklımda hep ikisi olur yazın özlerim hatta
Al benden de o kadar. Bi ara sabah öğlen akşam yedim şimdi biraz mola verdim. Markettekilerin bile dikkatini çekti..abla bu kadar karnabahar ve brokoliyi sen napıyorsun dediler
Günaydın kızlar, karlı bir konya sabahından selâmlar olsun
Oğlumun hareketlerine uyandım bugün
Güneşli bir rize sabahından selam ve sevgiler
Günaydın

Sayfayı takibi bırakıyorum artık Yolun yarısına kadar birlikte geldik. İnşaallah eksilmeden devam edersiniz.İnşaallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Arada aklınıza gelirse banada dua edin.
Takibi bırakıcam ya etiketlemezseniz göremem. Sormak söylemek istediğiniz bir şey olursa yazarsınız... Hepiniz Allah a emanet olun.

bnmde cok akintim olur oncedende olurdu progestan aliyorum ya kesti sanki biraz..cok su icincede habire wcdeyiz ya (=
iyimiymis düşük olmasi benim dun 8 4 tu cok basim dondu midem bulandi genel olarakta hep düşüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…