Kesinlikle çok sağlıklı. Bir de aşırı lezzetliv
a bak bu konunun geçmesi çok iyi oldu. yarına Prasa yapayım evde var... kapuska eşim sevmez ama geçen gün canım çekti. en sağlıklısı değilmi ?
kış sebzeleri meyveleri. inşallah ikimizde gezer görürüz. hayalimiz karadeniz turu... urfaya sakın yaz aylarında gitme derim. özellikle temmuz ağustos ayında
zaten zayıfsın buhar olur bitersin
Günlük ped kullansana, benim şu an çok yok ama olduğu zaman sürekli çamaşır değiştiremediğim için günlük ped kurtarıcım olmuştu şimdi de progestan bazen geri geliyor çamaşır bembeyaz oluyor sürekli ped takıyorum ama altına kaçırmış kadar çok ıslanıyorsa doktoruna bir danış benceya aynen bende de öyle koku yok ama akıntı o kadar fazlaki çamaşırımdan pijamalara falan geciyo altıma kaçırmış gibi3 defa fitil kullandım gecmedi.napcam bilmiyorum 7 sinde kontrol var idrar tahlili istycem artık bide günde 10 defa çamaşır degiştiriyorum çantamda çamaşırsız dışarı çıkamaz oldum
Benim 1 numara tarhana çok sever. Gözlü çorba diyor onabenim ailem yaz kış et yer. ablam az az prokoli yemeği yapıyor. çok sağlıksız besleniyorlar maalesef
hala patlıcan domates yerler mesela.
çorba sevmezler pek..olsada iki çeşit ya mercimek yada yayla.Pisikedii
bende tarhana hastasıyım nasıl bir nimet Allahım şükürler olsn.
Kızlar ben de bu kabızlıktan kurtulamıyorum artık çatlayacağım, doktor ilaç verdi ona rağmen 2gündür yok, kuru kayısı erik ne varsa yiyorum zeytinyağı içiyorum ılık su filan ne varsa ama yok hareketsizlik ve stresten olduğunu biliyorum ama çok çaresizim bebeğe bir zararı olur mu bu bağırsakların acaba?
Benim 1 numara tarhana çok sever. Gözlü çorba diyor onane alakaysa 2 numara mercimek sever. Çorbada çok çeşit sevmiyorlar. Bende illa değişik bir şey olsun diye ısrar etmiyorum. Nadir olarak başka çorba yaparim. Yenmeyince israf olmasın..
Üniversitedeyken ev arkadaşım marasliydi bize atistirmalik tarhana getirmişti. Çok değişik bir şeydi..cips gibi. Çok sevmiştim.
Kesinlikle çok sağlıklı. Bir de aşırı lezzetlibenim canım hep makul şeyler istedi zaten..hiç öyle değişik bir şeyler istemedi. 1 numarada erik çıktığında görüp canım istemişti o zaman biraz bekledim mevsimi iyice gelince alıp bol bol yedim. 2 numarada ilk zamanlar roka yedim sonrasında ise gözümü musakkaa diye açtım 3 numarada da brokoli karnabahar. E daha ne olsun..
Bizim buralara gelen aşık olup dönüyor. Bu kadar yeşil olmasına inanamıyor insanlar. Aşırı sıcak olmaz ama aşırı nemli. Vicik vicik terletir... vatanımızın her yeri aşırı güzel
Kızım oğlum diye ayırt etmeyi gönlüm isterdi ama rabbime şükürler olsun ❤şehriye çorbası , buğday ile yoğurt çorbası yapıyorum oda çok lezzetli oluyor . yeşil mercimekli erişte çorbasıda güzel ama çok oldu yapmayalı. valla vatanımızın heryeri güzel. Allahım hayrılı rızık sağlık ihsan eylesin gezelim görelim inşallah. bu arada hepsi erkek olunca sende, bir numara iki numara demen hoşuma gitti
ya bide ben düşük tehlikesi yaşadığımdan bu yana eşimle aramız düzelmiyor..aramz bozuk sürekli. üzülüyorum bu duruma. çok huysuz bir hamile olduğumun farkındayım
Akıntım vardı fitil vermişti şimdi kupkuru. Doktor ilaç bitince üç gün sonraya randevu vermişti ben ilacı geç temin ettiğimden bittiği gün test verdim lökosit 64 çıkmıştı bu hafta tekrarlıcam o ara suyu biraz azaltmıştım sonucu görünce damacanaya sarıldım yine :)Merhaba ben de gebeliğin başında manurol saşe kullandım. Lökosit 155 lökosit esteraz +++ şeklindeydi.Geçti şükür. Çok afedersiniz ama akıntınız var mı kokulu oluyor mu?Ben şüphelenip gittiğimde tekrar idrar tahlili yaptırdığımda bir şey çıkmadı.Ama zaman zaman aklıma geliyor. Doktorunuzun su içmek dışında önerisi var mı?Tekrardan geçmiş olsun ..
Ara öğünleri mi atlıyorsun yoksa yanında tatlı bulundur kesinlikle beslenmeyle alakalı benimde sürekli tansiyon düşük 7 8 geziyorum ıtururken bile yıldızlar geçiyor önümden doktor tuzlu bileyler ye iyi biley düşmesi bebeğe fazla kan gidiyor dedi sağ salim bi doğursakTiroid in etkili sanırım canım dedim ya altında bir neden mutlaka vardır elbette en önemlisi bebeğin kilo alması senin değil bendede. Hipoglisemi çıktı endokrine gorunecegim okdr halsiz oluyordum ki baygınlık geçirecek kdr bir anda kötü oluyorum tansiyon sanıyordum çünkü ilk üç ay tansiyon yerlerdeydi. Ama iki kere şeker 60civari çıkınca bakalım diyet önerecek sanırım
bence yemek kültürü ile alakalı. bizimkiler yemez mesela. nadiren , ben yerim ama bir türlü süreklilik almadı pişirmem . prasa sürekli yaparım. brokoli ve karnabahar nadir... bi kış boyu brokoli salatası ve karnabahar yemeği yaptım devamı gelmedi
Ben ilk zamanlarimdan beri aşırı yiyorum. Hatta arkadaşım kahvaltıya çağırdı,sordu ne istersin ne yapayım sana? Brokoli havuç haşla bana dedim. Eşine demiş Aysenin canı brokoli çekiyormuş gelirken getir yapacam. Şok olmuşnasıl yaaa??! Insan zayıf olunca böyle şeyler çekiyor can galiba demiş
Amin kuzum benim çatık kaşlı oğlum yeterki sağlıklı olsun :) onca sıkıntıma rağmen bebek hiç etkilenmemiş bu bana en büyük hediye zaten doğduklarını ilk dişlerini ilk adımlarını ilk kelimelerini paylaşmakta nasip olsun inşallah bizlereCanım bebiş iyiyse mutlu ol, hiç kafaya takma, maşallah sıpa da gayet iyiymiş zaten:) Allah daha güzel haberlerini aldırsin
Al benden de o kadar. Bi ara sabah öğlen akşam yedim şimdi biraz mola verdim. Markettekilerin bile dikkatini çekti..abla bu kadar karnabahar ve brokoliyi sen napıyorsun dedilerKahvaltıda öğlen akşam beş çayı hepsine güzel gider mübarekben de genel olarak bütün sebzeleri ayıla bayıla yerim ama kış gelince aklımda hep ikisi olur yazın özlerim hatta
Güneşli bir rize sabahından selam ve sevgilerGünaydın kızlar, karlı bir konya sabahından selâmlar olsun
Oğlumun hareketlerine uyandım bugün
bnmde cok akintim olur oncedende olurdu progestan aliyorum ya kesti sanki biraz..cok su icincede habire wcdeyiz ya (=Akıntım vardı fitil vermişti şimdi kupkuru. Doktor ilaç bitince üç gün sonraya randevu vermişti ben ilacı geç temin ettiğimden bittiği gün test verdim lökosit 64 çıkmıştı bu hafta tekrarlıcam o ara suyu biraz azaltmıştım sonucu görünce damacanaya sarıldım yine :)
iyimiymis düşük olmasi benim dun 8 4 tu cok basim dondu midem bulandi genel olarakta hep düşüktürAra öğünleri mi atlıyorsun yoksa yanında tatlı bulundur kesinlikle beslenmeyle alakalı benimde sürekli tansiyon düşük 7 8 geziyorum ıtururken bile yıldızlar geçiyor önümden doktor tuzlu bileyler ye iyi biley düşmesi bebeğe fazla kan gidiyor dedi sağ salim bi doğursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?