- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
MemleketlimsinŞanlıurfa
Canm dün sürekli ara öğün yaptım ve öyle kafa göre değil. Mesela ara öğünlerde yeşil elma.yogurt veya badem vs şekerli yemekte sakıncalı ama yine şeker yerlerde bakalım doktora gidince anlicgzAra öğünleri mi atlıyorsun yoksa yanında tatlı bulundur kesinlikle beslenmeyle alakalı benimde sürekli tansiyon düşük 7 8 geziyorum ıtururken bile yıldızlar geçiyor önümden doktor tuzlu bileyler ye iyi biley düşmesi bebeğe fazla kan gidiyor dedi sağ salim bi doğursak
Amin Allah razı olsun canım. Rabbim sana da bol bir sabır hayırlı bir zamanda da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Son olarak naçizane hiç bir şey için acaba mı deme?Bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, olsaydı hiç birşey buna engel olamazdı..Rabbim böyle diledi hayırlısı buymuş demek ki..Rabbim beterinden korusun.Ne zaman daralsan gel canım yaz bize.Senin gönlünün yarısı kaldı burda ben anlıyorum seni.Tıpkı benim gönlümün bir yarısının ekim annelerinde kaldığı gibi...Allaha emanet olSayfayı takibi bırakıyorum artıkYolun yarısına kadar birlikte geldik. İnşaallah eksilmeden devam edersiniz.İnşaallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Arada aklınıza gelirse banada dua edin.
Takibi bırakıcam ya etiketlemezseniz göremem. Sormak söylemek istediğiniz bir şey olursa yazarsınız... Hepiniz Allah a emanet olun.
Amin Allah razı olsun. Allah sanada sabır versin. Gönlümün,hayallerimin,planlarımın,sevincimin yarısı burda yarısıda boğazımda kaldı.Amin Allah razı olsun canım. Rabbim sana da bol bir sabır hayırlı bir zamanda da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Son olarak naçizane hiç bir şey için acaba mı deme?Bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, olsaydı hiç birşey buna engel olamazdı..Rabbim böyle diledi hayırlısı buymuş demek ki..Rabbim beterinden korusun.Ne zaman daralsan gel canım yaz bize.Senin gönlünün yarısı kaldı burda ben anlıyorum seni.Tıpkı benim gönlümün bir yarısının ekim annelerinde kaldığı gibi...Allaha emanet ol
Günlük ped vs direk enfeksiyon yapıyo bende kullanamıyorum inşallah bi sıkıntı olmazda sag salim vaktinde alırız kucaklarımıza:)Günlük ped kullansana, benim şu an çok yok ama olduğu zaman sürekli çamaşır değiştiremediğim için günlük ped kurtarıcım olmuştu şimdi de progestan bazen geri geliyor çamaşır bembeyaz oluyor sürekli ped takıyorum ama altına kaçırmış kadar çok ıslanıyorsa doktoruna bir danış bence
Sağol canım, ben zayıf olduğum için sürekli sebze filan yememem gerekiyor hatta doktorum kalorili şeyler ye dedi çünkü bu aylarda kilo vermekte normal değil, suyu çok içiyorum ama işte bakalım düzelirim inşCanım geçmiş olsun,bende bu yüzden katı nerdeyse hicbisey yemiyorum hamur işi yani, ekmek börek pilav makarna vs.
Sebze yemekleri, meyve bol su, okadar rahat ettim ki. Bir gün iki dilim pizza yedim ertesi gün pişman oldum. O yüzden yediklerime dikkat ediyorum
aha bunu aklıma düşürmemen lazımdı. tutuyorum kendimi. patates cipsi ve gazoz istiyor canımGazoz en sağlıklısı bu ara
aaaa çok sevindim tatlım. senn nerde yaşıyorsun. ben istmabuldayım çok özledim çok.Memleketlimsin
Günaydın kızlar, karlı bir konya sabahından selâmlar olsun
Oğlumun hareketlerine uyandım bugün
Canım ben de geçen seneye kdr İstanbul da yaşıyordum ama tayin istedim Mersin'e çok ta mutluyum İstanbul çok yordu beni Bakırköy Dr Sadi konuk ta calsyrdum , hem güzel anılar var hem yorucu bir hayataaaa çok sevindim tatlım. senn nerde yaşıyorsun. ben istmabuldayım çok özledim çok.
Sayfayı takibi bırakıyorum artıkYolun yarısına kadar birlikte geldik. İnşaallah eksilmeden devam edersiniz.İnşaallah sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Arada aklınıza gelirse banada dua edin.
Takibi bırakıcam ya etiketlemezseniz göremem. Sormak söylemek istediğiniz bir şey olursa yazarsınız... Hepiniz Allah a emanet olun.
Canım ben de geçen seneye kdr İstanbul da yaşıyordum ama tayin istedim Mersin'e çok ta mutluyum İstanbul çok yordu beni Bakırköy Dr Sadi konuk ta calsyrdum , hem güzel anılar var hem yorucu bir hayat
İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat yada evlatlar. Acım taze içimde alev var ne zaman ki söner köz okursa belki iyileşirim. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin. Sağ salim kucaklayın miniklerinizi ve bana dediğiniz gibi sizlerde şükredin. Evde yaramazlık yapan evletlarınıza, başınızı döndürüp midenizi bulandıran doğmamış canlarınıza şükresin. Bende sizi seviyorum tanımadan arkadaş oldunuz derdimi paylaştınıztatlım seni anlıyorum . bak tekar yazıyorum sana ben ve benim çevremde iki kişi daha senin gibi bu imtihandan geçip anne olduk. hatta biri iki kez 9 aylık karnında kaybetti onunki en zoruydu. şimdi bir kızı var 6 yaşında ve bir oğlu olacak bir iki aya kadar. sana umut olsun
hep dua edeceğim , hayatının en zor dönemi. ama inanıyorum baharcım baharlar yakın. bizlere güzel habelerler vereceğin zamanlar yakın
seni seviyoruz Baharcım
İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat yada evlatlar. Acım taze içimde alev var ne zaman ki söner köz okursa belki iyileşirim. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin. Sağ salim kucaklayın miniklerinizi ve bana dediğiniz gibi sizlerde şükredin. Evde yaramazlık yapan evletlarınıza, başınızı döndürüp midenizi bulandıran doğmamış canlarınıza şükresin. Bende sizi seviyorum tanımadan arkadaş oldunuz derdimi paylaştınızkeşke sonuna kadar bende kalsaydım sizinle ama oğlumuzu Allah yanına aldı.
Kuzum İstanbul'da aile varsa çekiliyor gerçekten iyiki ailenin çevresi varMersin daha yakın tabi . benim ailem herkes orda. ben kaldım burda
eşimde aynı memleketlimiz ama ailesi herkes istanbulda hatta hepimiz aynı semtteyiz iyiki onlar var . yoksa tam gurbetçi olurduk.
oy maşallah annesi. benimkide gündé bir iki kere oynuyor başka yok. sakin bir kızçem olcak inşallah. ablası da böyleydi.
İnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat yada evlatlar. Acım taze içimde alev var ne zaman ki söner köz okursa belki iyileşirim. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin. Sağ salim kucaklayın miniklerinizi ve bana dediğiniz gibi sizlerde şükredin. Evde yaramazlık yapan evletlarınıza, başınızı döndürüp midenizi bulandıran doğmamış canlarınıza şükresin. Bende sizi seviyorum tanımadan arkadaş oldunuz derdimi paylaştınızkeşke sonuna kadar bende kalsaydım sizinle ama oğlumuzu Allah yanına aldı.
Allah bin kere razı olsun. İnşaallah veririm sizlere güzel haberler.sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah bebeğiniHer gün duamdasin canım sen ve oğlusun. Rabbim sana hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin bizde güzel haberlerini alalım inşallah.
Canım Allah'a emanet ol.Rabbim sana herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah.Duacinim her zamanİnşaallah Allah hayırlısıyla nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat yada evlatlar. Acım taze içimde alev var ne zaman ki söner köz okursa belki iyileşirim. Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin. Sağ salim kucaklayın miniklerinizi ve bana dediğiniz gibi sizlerde şükredin. Evde yaramazlık yapan evletlarınıza, başınızı döndürüp midenizi bulandıran doğmamış canlarınıza şükresin. Bende sizi seviyorum tanımadan arkadaş oldunuz derdimi paylaştınızkeşke sonuna kadar bende kalsaydım sizinle ama oğlumuzu Allah yanına aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?