Allah razı olsunCanım Allah'a emanet ol.Rabbim sana herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah.Duacinim her zaman
Cips yemiyorum da gazoz 3-5 gün de 1 çay bardağı içiyorumaha bunu aklıma düşürmemen lazımdı. tutuyorum kendimi. patates cipsi ve gazoz istiyor canım
Amin inşallah canım.Allah bin kere razı olsun. İnşaallah veririm sizlere güzel haberler.sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah bebeğini
Amin kuzum benim çatık kaşlı oğlum yeterki sağlıklı olsun :) onca sıkıntıma rağmen bebek hiç etkilenmemiş bu bana en büyük hediye zaten doğduklarını ilk dişlerini ilk adımlarını ilk kelimelerini paylaşmakta nasip olsun inşallah bizlere
Amin Allah razı olsun canım. Rabbim sana da bol bir sabır hayırlı bir zamanda da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Son olarak naçizane hiç bir şey için acaba mı deme?Bebeğinin bu dünyada nasibi yokmuş, olsaydı hiç birşey buna engel olamazdı..Rabbim böyle diledi hayırlısı buymuş demek ki..Rabbim beterinden korusun.Ne zaman daralsan gel canım yaz bize.Senin gönlünün yarısı kaldı burda ben anlıyorum seni.Tıpkı benim gönlümün bir yarısının ekim annelerinde kaldığı gibi...Allaha emanet ol
Amin amin!!Ne yazık ki herkesin başında..Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallahCanım ne kadar güzel yazmışsın, duygularına tercüman olmuşsun.
Bende düşük yaşanmasaydım 2019 Ocak annesi olucaktim, arada girer bakarım hala nadirdir olsa.
Mcz09 canım Allah hayırlı vakitte sağlıklı çok güzel bir evlat nasip etsin, güzel haberlerin tez vakitte bize de ulaşsın canim
Allah razı olsun inşaallah nasip olur bende yazarım size.Canım ne kadar güzel yazmışsın, duygularına tercüman olmuşsun.
Bende düşük yaşanmasaydım 2019 Ocak annesi olucaktim, arada girer bakarım hala nadirdir olsa.
Mcz09 canım Allah hayırlı vakitte sağlıklı çok güzel bir evlat nasip etsin, güzel haberlerin tez vakitte bize de ulaşsın canim
maşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallahBenimki de kiz
valla kilolu hamile kalıp mide bulantısı kusmaları ile 8 kilo kaybetti bebek sağlıklı kucağına alan bir arkadaşım var eğer bebek gelişim iyiyse gerisi önemi yokmuş için rahat edin yine de doktora sorabilirsin canımCanm bende sadece iki bucuk kilo aldım. Onuda bu haftalarda aldım 21hafta oldu zaten ama hamileliğinden beri hiç ama hiç kilo almamak bence imkansız kesin orda bir şey var yani
maşallah oğlunuz olacakmış sağlıkla gelsin inşallah yok ikinci olacak inşallah 7 buçuk yaşında oğlumuz var Allah'a şükür :) oğlumda belim ağrıyordu şimdi de kasığım ağrıyor cinsiyet alakası olabilir belki :)Evet oğlumuz olucak inşallah canım, ilk gebelik mi ? Benimde ara ara bel ağrılarım oluyor
Ooowww çok geçmiş olsun. Daha öncesinde bi sıkıntın var mıydı? Birden mi fenalastin?kızlar günaydın dün akşam 22:30 gibi birden fenalaştım hiç birşey yokken baş dönmesi ile başladı nefes alamama birden fenalık bastı vücudum uyuştu yarı baygın yarı ayık haldeydim etrafımdakiler çok korktu bende öyle hemen acile kaldırdılar beni serum bağladılar nabzım falan yükselmişti serumdan sonra ateşime baktılar yüksek diye kan sayımı ve idrar tahlili istedi doktor idrar yolarım iltihaplanmış doktor parolla manurol şase 8 granül diyye bir ilaç verdi aranızda kullanan varmı bu ilacı
At bakalım. Ben de sabırsızlanıyorum ama daha birkaç ay bekleyeceğim malum durumumdan dolayı..Yaaa aldığım şeylerin fotolarını atmak istiyorum size..henüz gelmediler ama heyecanlandım işte
Bel ve kasık ağrısının cinsiyetle alakalı olduğunu duydum ben de. Sağlıklı olsunlar da tatlı ağrılar gerçi bunlarmaşallah oğlunuz olacakmış sağlıkla gelsin inşallah yok ikinci olacak inşallah 7 buçuk yaşında oğlumuz var Allah'a şükür :) oğlumda belim ağrıyordu şimdi de kasığım ağrıyor cinsiyet alakası olabilir belki :)
Inşallah hepimizinmaşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
LİNK yollasana. Bende neler neler beğendim alacağım ama bekliyorum biraz daha.Yaaa aldığım şeylerin fotolarını atmak istiyorum size..henüz gelmediler ama heyecanlandım işte
Cips yemiyorum da gazoz 3-5 gün de 1 çay bardağı içiyorumcips bana pek iyi gelmiyor. Yerken harika ama sonrası resmen ızdırap midem ağrıyor yanıyor ekşiyor 2 gün yediğimin ictigimin tadını alamıyorum
Ben de alacağım birkaç yer gayet güzel indirimler var. Özellikle h&m de c&a da .LİNK yollasana. Bende neler neler beğendim alacağım ama bekliyorum biraz daha.
Aynen öyle tatlım. yoksa çok zor durumda kalırdık. Ha onada bir şekilde Allah hayırlı kapılar açıyor. ablam yurtdışında ve maşallah subhanAllah öyle iyi arkadaşlıkları varki , bana üzülüyor ablam hep evdeyim kimse yok diye düşün artık.Kuzum İstanbul'da aile varsa çekiliyor gerçekten iyiki ailenin çevresi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?