aha bunu aklıma düşürmemen lazımdı. tutuyorum kendimi. patates cipsi ve gazoz istiyor canım
Cips yemiyorum da gazoz 3-5 gün de 1 çay bardağı içiyorum cips bana pek iyi gelmiyor. Yerken harika ama sonrası resmen ızdırap midem ağrıyor yanıyor ekşiyor 2 gün yediğimin ictigimin tadını alamıyorum

İnşallah canım hayırlı bir şekilde:)

Canım ne kadar güzel yazmışsın, duygularına tercüman olmuşsun.
Bende düşük yaşanmasaydım 2019 Ocak annesi olucaktim, arada girer bakarım hala nadirdir olsa.
Mcz09 canım Allah hayırlı vakitte sağlıklı çok güzel bir evlat nasip etsin, güzel haberlerin tez vakitte bize de ulaşsın canim

Amin amin!!Ne yazık ki herkesin başında..Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah

Allah razı olsun inşaallah nasip olur bende yazarım size.

Canm bende sadece iki bucuk kilo aldım. Onuda bu haftalarda aldım 21hafta oldu zaten ama hamileliğinden beri hiç ama hiç kilo almamak bence imkansız kesin orda bir şey var yani
valla kilolu hamile kalıp mide bulantısı kusmaları ile 8 kilo kaybetti bebek sağlıklı kucağına alan bir arkadaşım var eğer bebek gelişim iyiyse gerisi önemi yokmuş için rahat edin yine de doktora sorabilirsin canım

Evet oğlumuz olucak inşallah canım, ilk gebelik mi ? Benimde ara ara bel ağrılarım oluyor
maşallah oğlunuz olacakmış sağlıkla gelsin inşallah yok ikinci olacak inşallah 7 buçuk yaşında oğlumuz var Allah'a şükür :) oğlumda belim ağrıyordu şimdi de kasığım ağrıyor cinsiyet alakası olabilir belki :)

Ooowww çok geçmiş olsun. Daha öncesinde bi sıkıntın var mıydı? Birden mi fenalastin?

Hamilelikte kilo olayı ile ilgili şöyle bir olay oldu, dayımın eşi 4 gebelik yaşadı. Ilk bebeğini 9 aylıkken karnında kaybetti. Normal doğumla dunyaya getirdi Yüksek tansiyon ve bebeğin eşinin bebekten önde gidip erken yaşlanması sorunu vardı. Sonra 1 kız 1 oğlu oldu sezaryenle. Doktor 3.bir çocuğu kesinlikle düşünme intihar olur dedi. Zaman sonra yanlışlıkla hamile kaldı. Neredeyse bütün doktorlar almamız lazım dedi. En son bi doktor benim her dedigimi harfiyen yerine getirirsen dünyaya gelir sende hayatta kalırsın dedi. Yengem hamileliği boyunca aşırı sıkı bir diyet yaptı ve 15 kilo verdi.
Ilk çocuğu 2100gr ,2.çocuğu 2000 gr,3.çocuğu 2800 Ya da 2900 doğdu. (Mecburi sezaryenle 8.ayda dünyaya geldi 3ü de)

Bel ve kasık ağrısının cinsiyetle alakalı olduğunu duydum ben de. Sağlıklı olsunlar da tatlı ağrılar gerçi bunlar

Bu arada hissetmeye başladınız mi minnoşlari?
maşallah ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
Inşallah hepimizin

bende normalde yemem ama doğuş marka aldık bakalım bitkisel yağ ile yapılıyor. bi tenede niğde gazoz aldım. çocuklardan gizli gizli
uyusunllar yiyeceğim inşallah

Kuzum İstanbul'da aile varsa çekiliyor gerçekten iyiki ailenin çevresi var
Aynen öyle tatlım. yoksa çok zor durumda kalırdık. Ha onada bir şekilde Allah hayırlı kapılar açıyor. ablam yurtdışında ve maşallah subhanAllah öyle iyi arkadaşlıkları varki , bana üzülüyor ablam hep evdeyim kimse yok diye düşün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…