ben hiç oralardan almadım ne kadar uygun bilgim yok. fiyatlar ne aşağı yukarı. mesela ikili takım veya badiler? seninde erkekti demi ?
suspushanimcim
Benim ki inşallah kız teyzesi.
TL olarak bilmiyorum ama geçen bir tulum aldım ince patikli 5 yuroydu.
Yuro dan dolayı fiyat farkı bayağı olabilir

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-30-22-24-44.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 131
  • Screenshot_2018-12-30-22-23-50.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2018-12-30-22-23-23.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim ki inşallah kız teyzesi.
TL olarak bilmiyorum ama geçen bir tulum aldım ince patikli 5 yuroydu.
Yuro dan dolayı fiyat farkı bayağı olabilir
yavrum nerdesin sen
é tabi fiyat kıyaslaması yapamayız. genelde 25 tl baktığım takımlar ve pamuk. açık renk olmasına özen gösteriyorum. boyasız olması vs. organik ürünler çok pahalı veya bilinen markalar. Mothercare markayı çok beğeniyorum ama ateş pahası indirimleri takip etmem lazım aslında.

nasılsın leke vs geliyorum inşallah tamamen geçer risk, ayağıkalkarsın tatlım.
Aslında iyiyim leke kanama filan yok ağrım da yok ama kasılma oluyor gibi çok nadir, bir de bu kabızlık beni strese sokuyor bugün lavmanla zar zor oldu ama canım sıkılıyor ıkındıkça.. şu bir ayda geçse gerisi gelir inş.

Ben de o markaya bayılıyorum ama çok pahalı, kızıma bir tulum,zıbın ve 3lü tayt almıştım sadece ordan ama hakkaten indirimde alınabilir baya kaliteli gerçekten

Pisikedii
@Anneadayi89
A asitane161719
B Berayege
kızlar bunları beğendim ama almadım daha. 3.6 ay almayı düşünüyorum. inşallah sağlıkla tamamlanır alır giydiririz .

Canım çok beğendim hepsini. Benimki de kız ya ondan biraz da heyecanlandım. Ben daha bir çöp almadım sabırlı davranmaya çalışıyorum. Ama görünce de sabrım biraz zorlanmıyor değil. İnşallah güle güle giydirmek nasip olur

Evet mothercare de çok kalite li ama pahalı.
Aslında çocuğun yıllarca giyeceği mont kaban ayakkabıyı indirime getirilip alınabilir

bende normalde yemem ama doğuş marka aldık bakalım bitkisel yağ ile yapılıyor. bi tenede niğde gazoz aldım. çocuklardan gizli gizli
uyusunllar yiyeceğim inşallah
Niğde gazozuna bayılıyorum bende. Sakızlı gibi bi araması var,hoşuma gidiyor ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…