At bakalım. Ben de sabırsızlanıyorum ama daha birkaç ay bekleyeceğim malum durumumdan dolayı..
Benim ki inşallah kız teyzesi.ben hiç oralardan almadım ne kadar uygun bilgim yok. fiyatlar ne aşağı yukarı. mesela ikili takım veya badiler? seninde erkekti demi ?
suspushanimcim
yavrum nerdesin senBenim ki inşallah kız teyzesi.
TL olarak bilmiyorum ama geçen bir tulum aldım ince patikli 5 yuroydu.
Yuro dan dolayı fiyat farkı bayağı olabilir
Aslında iyiyim leke kanama filan yok ağrım da yok ama kasılma oluyor gibi çok nadir, bir de bu kabızlık beni strese sokuyor bugün lavmanla zar zor oldu ama canım sıkılıyor ıkındıkça.. şu bir ayda geçse gerisi gelir inş.nasılsın leke vs geliyorum inşallah tamamen geçer risk, ayağıkalkarsın tatlım.
valla hiç birşeyim yoktu canım ne bi ağrı ne bi sızı bi anda oldu bende çok korktumOoowww çok geçmiş olsun. Daha öncesinde bi sıkıntın var mıydı? Birden mi fenalastin?
Ben de o markaya bayılıyorum ama çok pahalı, kızıma bir tulum,zıbın ve 3lü tayt almıştım sadece ordan ama hakkaten indirimde alınabilir baya kaliteli gerçektenyavrum nerdesin sen
é tabi fiyat kıyaslaması yapamayız. genelde 25 tl baktığım takımlar ve pamuk. açık renk olmasına özen gösteriyorum. boyasız olması vs. organik ürünler çok pahalı veya bilinen markalar. Mothercare markayı çok beğeniyorum ama ateş pahası indirimleri takip etmem lazım aslında.
Pisikedii
@Anneadayi89
A asitane161719
B Berayege
kızlar bunları beğendim ama almadım daha. 3.6 ay almayı düşünüyorum. inşallah sağlıkla tamamlanır alır giydiririz .
Evet mothercare de çok kalite li ama pahalı.yavrum nerdesin sen
é tabi fiyat kıyaslaması yapamayız. genelde 25 tl baktığım takımlar ve pamuk. açık renk olmasına özen gösteriyorum. boyasız olması vs. organik ürünler çok pahalı veya bilinen markalar. Mothercare markayı çok beğeniyorum ama ateş pahası indirimleri takip etmem lazım aslında.
Niğde gazozuna bayılıyorum bende. Sakızlı gibi bi araması var,hoşuma gidiyor ❤bende normalde yemem ama doğuş marka aldık bakalım bitkisel yağ ile yapılıyor. bi tenede niğde gazoz aldım. çocuklardan gizli gizli
uyusunllar yiyeceğim inşallah
2.takım coook guzeeeeellPisikedii
@Anneadayi89
A asitane161719
B Berayege
kızlar bunları beğendim ama almadım daha. 3.6 ay almayı düşünüyorum. inşallah sağlıkla tamamlanır alır giydiririz .
Alla alla çok çok geçmiş olsun. Sinsice ilerlemiş demekkivalla hiç birşeyim yoktu canım ne bi ağrı ne bi sızı bi anda oldu bende çok korktum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu gunlerin geçsin rahaaat rahat alırsın inşallah ❤At bakalım. Ben de sabırsızlanıyorum ama daha birkaç ay bekleyeceğim malum durumumdan dolayı..
İnşallah bakalım sabırla bekliyorum o günleri.. çok güzelmiş aldıkların, güle güle giysin küçük prens..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu gunlerin geçsin rahaaat rahat alırsın inşallah ❤
maşallah kızını sağ salim kucağına alırsın inşallah . çoğunluk erkek olunca seninkinide erkek sandım.Benim ki inşallah kız teyzesi.
TL olarak bilmiyorum ama geçen bir tulum aldım ince patikli 5 yuroydu.
Yuro dan dolayı fiyat farkı bayağı olabilir
ohh ne güzel. inşallah sağlıkla giyer annesi.Ben baya bir şey aldım yatutamadım napıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?