tatlişkom bende bir çöp almadım bakıp bakıp duruyorum
kızların alışverişleri çok daha neşeli oluyor... inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ... Son ayda alabilirim bekliyorum ben... ilk olmadığı için çok hevesli değilim galiba. oğlumda almıştım bu zamanlarda baya bişeyler.

Canım Rabbim gönlünü ferahlatsın inşaallah hep ahireti düşün orda oğlunla cennette güzel vakit geçireceğini düşün ..en yakın zamanda inşaallah sağlıklı kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin Rabbim sana ... evet şu an çok büyük bi imhitandasın ama unutma mükafatı da çok büyük olacak... duamdasın inşaallah Allah’a emanet ol...

Kızlar saçlarını boyayan var mı aranızda.benim saçlar siyah boyaydı ve inanılmaz çok beyazım var şu an siyah beyaz dolaşıyorum kararsızım boyamakta dr boyayabilirsin dedi ama;-)kararsızımyaş 29 ama saçlara bakınca 45

Ooo herkes burdaymış bende Mayıs annesi olacağım. Bebiş kız olacakmış:) cinsiyet öğrenen var mı:)

Kızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Bebek çok iyi çok şükür ultrasona aldılar hemen bi yarım saat baktı doktor tüm organlarına rahim ağzı suyu falanda iyi dedi zor sakinleştirdi benden öncede bi vaka gelmiş kadının haftası büyükmüş çarpmanın etkisiyle bebek kadının omurgasını kırmış sen çok şanslıymışsın dedi

Son düzenleme:
Cnm cokkk gecmis olsun çok bencede sen ekmek çıkar yada kuran okut

Ben boyadım cnm ama . Çok korkar korkan boyadm iki hafta önceydi sanırım. Benimde beyazım çok maalesef ama eldiveni iki kat taktım birde maske taktım kokuyu solumak zararlı yoksa deriden geçme ihtimali çok çok daha az

Çok geçmiş olsum Rabbim beterimden korusun çok şükür bebiştr sende iyiymişsin sadaka verin belaları def eder Allahım hepimizi korusun inşallah

I iyi ki anneyim 35 sesin çıkmıyor yoldaş nasılsın benim kızdan ses yok iki gündür be benn burdayım dedi durdu
Sözümüz vardı kuzum cumartesi ondan vakit bulamadım pek.Dünden beri de bir baş ağrısı Bergama havası yaramadı sanirsam.:))))))Benim ufaklık ta pek ses etmiyor akıllı akıllı yatıyor içerde

Çok çok geçmiş olsun, hiçbirinize birşey olmamasına sevindim Allah beterinden korusun..

Büyük geçmiş olsun.Allah korumuş gerçekten.Bir kuran okut,sadaka ver.Cok büyük bir şey atlatmışsınız

Gunaydin hanimlar.
İyisinizdir insallaah
@_D_O_ cok gecmis olsun. Rabbim korumus.
Cok.kotu.oksuruyorum.
Bogazlarim pert halde napicam ben ya.

Verilmiş sadakaniz varmış valla. Çok şükür ucuz atlatmışsiniz. Büyük geçmiş olsun. Allah beterrlerinden saklasın.

canımm büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmıs çok şükür hepiniz iyisiniz Kuran okutup hayır yapın canım bol bol Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…