aman Allahımmmm
Allâh korusun ya. kız çok gözler önünde bir hayatınızmı var. okuyorsun onlar korumuştur inşallah. bide ver sadaka bacım bol bol ver. korusun sizi sadakalrınız.

Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş hayırlı sağlıklı bir evlat. Duan içinde Allah razı olsun sağ salim doğsun inşaallah bütün bebekler.

çokk geçmiş olsun Allah beterinden korusun bencede bi okutun sadaka falan verin.yaptıgınız bi iyilik karşı gelmiş korumuş

Çok sağolun kızlar bizim arabada çok bişey yok biz tam kavşakta dönmek için beklerken geldi bize çarptı adam kaldırıma savurdu ön tamppn gitti bizde hızlı olsak demekki Allah korusun. Ama karşı taraf perte çıktı karşı kaldırıma çarpıp ters dönmüş bi tuhaflardı zaten alkol varmış kız arkadaşı adamı terkedip gitti belliydi dertleri vardı dikkatsizler kaç gündürde içim sıkkındı dua ediyordum sürekli duydu çok şükür maddi hiçbişey umrumda değil bebeğim onca şeye rağmen benimle ya o yeter

aman Allahımmmm
Allâh korusun ya. kız çok gözler önünde bir hayatınızmı var. okuyorsun onlar korumuştur inşallah. bide ver sadaka bacım bol bol ver. korusun sizi sadakalrınız.
Ben tayinimi annemin yanına aldırdım ev meselesi arabayı yeniledik sonra bebeği duydular ister istemez göz çektik galiba bu hafta kurban kesecektik isabet oldu kuranınıda okuturum hem. Bide gündüz bebeğime aldığım bişeyi paylaşmıştım bi kaç arkadaş mesaj attı kaldır onu nazar değer çocuk isteyip olmayanlar var düşün diyen bile oldu sanki kimse paylaşmıyor millet sürekli göbeğini paylaşıyor yani benimki çok geldi heralde

_D_O_ çok geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun.Herkese hayırlı haftalar.Günaydınlar..Bende ufak tefek almaya başladım.Asıl alışverişi ilk oğlumdan kalanları yıkayıp ütüleyip eksikleri gördükten sonra alacağım.Bunun için de en az bi kaç ay daha geçmesi lazım.Bu arada magnet&hediyelik düşünüyor musunuz kızlar?

Ben böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum tanesi 8.5 ₺ Daha araştırma aşamasındayım biraz çok tutuyo çok yaptırınca ama öyle çok içime sinen başka birşey bulamadım..

Eklentiler

• 9C42B550-88FE-4690-9D0D-B05FFE09545F.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 104
Canim cok ama cok gecmis olsun.

Bende ilk fırsatta boyicam canım, yaşlandım resmen:)

Ben böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum tanesi 8.5 ₺ Daha araştırma aşamasındayım biraz çok tutuyo çok yaptırınca ama öyle çok içime sinen başka birşey bulamadım..
Nazar duası mı o? Güzelmiş. Ben ilk kızımda yaptırmıştım bunda da isterim herhalde ama daha düşünmedim nasıl birşey olur..

ah şu sosyal medya!!! kimin nede gözü kalıyor kim bilir!

Ben de yalnızca bir kere küçük bir zıbın paylaşmıştım.
Nazar korkusundan başka hiç bir şey paylaşmadım kızlar

selam kızlar kız kardeşim besıgı ben alcam hedıye olarak dıyordu jokerde bunu begendık marka olarak da kraft dusunuyordum zaten..evde kurduk denedık cok begendım..lojmanda kaldıgım ıcın en uygunu park yataktı...birkaç tane zıbın takım ve kısa kol cıtcıtlı body aldık.. nasıl sevındım anlatamam

Son düzenleme:

Ay canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, çok üzüldüm, bir daha yasatmasin Allah inşallah. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…