hayırlı huzurlu bolll neşeli Günler haftalar olsun tatlım.Hayırlı sabahlar kızlar :)
_D_O_ canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Kızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Bebek çok iyi çok şükür ultrasona aldılar hemen bi yarım saat baktı doktor tüm organlarına rahim ağzı suyu falanda iyi dedi zor sakinleştirdi benden öncede bi vaka gelmiş kadının haftası büyükmüş çarpmanın etkisiyle bebek kadının omurgasını kırmış sen çok şanslıymışsın dedi
Amin canım . Bu hafta randevusu olanlar güzel haberler alsın inşallahhayırlı huzurlu bolll neşeli Günler haftalar olsun tatlım.
Allah razı olsun inşaallah nasip olur bir kardeş hayırlı sağlıklı bir evlat. Duan içinde Allah razı olsun sağ salim doğsun inşaallah bütün bebekler.Canım Rabbim gönlünü ferahlatsın inşaallah hep ahireti düşün orda oğlunla cennette güzel vakit geçireceğini düşün ..en yakın zamanda inşaallah sağlıklı kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin Rabbim sana ... evet şu an çok büyük bi imhitandasın ama unutma mükafatı da çok büyük olacak... duamdasın inşaallah Allah’a emanet ol...
çokk geçmiş olsun Allah beterinden korusun bencede bi okutun sadaka falan verin.yaptıgınız bi iyilik karşı gelmiş korumuşKızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Bebek çok iyi çok şükür ultrasona aldılar hemen bi yarım saat baktı doktor tüm organlarına rahim ağzı suyu falanda iyi dedi zor sakinleştirdi benden öncede bi vaka gelmiş kadının haftası büyükmüş çarpmanın etkisiyle bebek kadının omurgasını kırmış sen çok şanslıymışsın dedi
Ben tayinimi annemin yanına aldırdım ev meselesi arabayı yeniledik sonra bebeği duydular ister istemez göz çektik galiba bu hafta kurban kesecektik isabet oldu kuranınıda okuturum hem. Bide gündüz bebeğime aldığım bişeyi paylaşmıştım bi kaç arkadaş mesaj attı kaldır onu nazar değer çocuk isteyip olmayanlar var düşün diyen bile oldu sanki kimse paylaşmıyor millet sürekli göbeğini paylaşıyor yani benimki çok geldi heraldeaman Allahımmmm
Allâh korusun ya. kız çok gözler önünde bir hayatınızmı var. okuyorsun onlar korumuştur inşallah. bide ver sadaka bacım bol bol ver. korusun sizi sadakalrınız.
Canim cok ama cok gecmis olsun.Kızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Kızlar saçlarını boyayan var mı aranızda.benim saçlar siyah boyaydı ve inanılmaz çok beyazım var şu an siyah beyaz dolaşıyorum kararsızım boyamakta dr boyayabilirsin dedi ama;-)kararsızımyaş 29 ama saçlara bakınca 45
Nazar duası mı o? Güzelmiş. Ben ilk kızımda yaptırmıştım bunda da isterim herhalde ama daha düşünmedim nasıl birşey olur..Ben böyle birşey yaptırmayı düşünüyorum tanesi 8.5 ₺ Daha araştırma aşamasındayım biraz çok tutuyo çok yaptırınca ama öyle çok içime sinen başka birşey bulamadım..
canım kendin mi boyayacaksın kuaföre mi düşünüyosun.ben şu watson gratis vs.satılan organik boyaları düşünüyorum.kullanan var mıdır acabaBende ilk fırsatta boyicam canım, yaşlandım resmen:)
ah şu sosyal medya!!! kimin nede gözü kalıyor kim bilir!Ben tayinimi annemin yanına aldırdım ev meselesi arabayı yeniledik sonra bebeği duydular ister istemez göz çektik galiba bu hafta kurban kesecektik isabet oldu kuranınıda okuturum hem. Bide gündüz bebeğime aldığım bişeyi paylaşmıştım bi kaç arkadaş mesaj attı kaldır onu nazar değer çocuk isteyip olmayanlar var düşün diyen bile oldu sanki kimse paylaşmıyor millet sürekli göbeğini paylaşıyor yani benimki çok geldi heralde
Aynen.ah şu sosyal medya!!! kimin nede gözü kalıyor kim bilir!
Kızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?