En güzel seçim park yataklar,çok kullanışlı oluyor.İcinde görmeyi nasip etsin Mevlam.Guzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

çok büyük geçmiş olsun....

merhaba kızlar, ben de bu aralar alışverişler yapıyorum...şimdiden pek dolaşamıyorum çok çabuk yoruluyorum hatta fazlacana yürüyüp ayakta kalınca karnıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor. O yüzden herseyini aydan aya yavaş yavaş alıp bitirmek istiyorum. Gerçi ilk bebeğim olduğu için neye ne kadar ihtiyacım olur, neler hediye gelir bilemiyorum. Carter's da indirim varmış 4'lü uzun kollu 4'lü kısa kollu beyaz body aldım, yenidoğan bedeni. Kesin gerekir bunlar dedi satıcı bayan. Ama pahalıymış yani gene de... Bir de ikea dan bir alt değiştirme ünitesi aldık. Bizim zaten bebek odamız yok, bizim yatak odamızda olacak eşyaları, o yüzden oda yapmıyoruz. Bir arkadaşım da chicco nun next2me anneyanı beşiğini verecek bana bakalım temizler kullanırız güzelce.... geriye puset, ana kucağı ve diğer bakım eşyaları kalıyor...
Ben hala hissediyor muyum emin olamıyorum bebeğimi.. bazen birşey hissettim gibi geliyor sonra 1-2 gün hiç bişey yok... sabahları yatakta bekliyorum ama hiç hissedemiyorum...

Canım çok geçmişler olsun. Verilmiş sadakaniz varmış, melek oglun korudu sizi ❤ hayırlısıyla sağ salim sağlıkla bi dünyaya getirebilsek bebelerimizi...

Bende hep 'gavurların hiç bisesi nazar olmuyor , ne bebesi ne işi ne gücü! Ne rahat hayatları var ' derim
Nazara kesinlikle inanıyorum ama benim çevremdekiler kedi kuyruğunu yan koysa nazardan diyorlar bir şeyi sürekli dilinde tutarsan her ıs ters gider diyorum artık.

hamımlar sizce bebek odası için antialerjik yumuşak, yere yapıştırılmayan halıflex nasıl fikir?

nazar olayının dışında , hakikaten bebek meleselesi çok hassas bir dönem. bak mesela arkadaş paylaşmış , emşnim arkadaşları samimiyetine güvenerek bebeği olmayanlar var vs diye yorum yapmışlar. onada canı sıkılmış. bu konulardan dolayıda paylaşmayı bıraktım ben. facebook da yıllar evvel oğlumun bir fotosunu paylaşmıştım . yok aman dikkat et fırınlı ocak üstüne düşebilir yok şöyle böyle . aaa baktım benim kör olduğumu düşünüyorlar. hakikaten ben görüyorum nasıl kaza olacak öyle.ihtimal yok açıkçası , bazı insanlar paranoyak oluyor bu konularda. hiç çekmemem dedim bidaha paylaşım yapmadım.

canım benim ikinci oldugu halde bende belli belirsiz hissediyorum.bazı günler hiç hissetmiyorum.aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsn Allah ben daha cesaret edemiyorum korkuyorum bişey almaya

Ben 13. Haftada boyattık canım 1 hafta sonra tekrar boyatıcam

Canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın... Alkollü trafiğe çıkanlarında Allah cezasını versin pislikler ya kendi canlarını hiçe saydıkları yetmiyormuş gibi bAşkalarının hayatlarına kastediyor biZde böyle bi kaza geçirmiştik anlayabiliyorum seni ... Rabbim korusun ya

canım kendin mi boyayacaksın kuaföre mi düşünüyosun.ben şu watson gratis vs.satılan organik boyaları düşünüyorum.kullanan var mıdır acaba

Kuaföre hiç boyatmadim , bir dünya para vermek istemiyorum. Gratiste organik diye bir boya gördüm, markasını unuttum bir arastiricam, birde dermatoloji doktorum inova al eczaneden onu rahatlıkla kullanabilirsin demişti

Bu yataklar çok güzel güle güle kullansın bebiş :)

canım kendin mi boyayacaksın kuaföre mi düşünüyosun.ben şu watson gratis vs.satılan organik boyaları düşünüyorum.kullanan var mıdır acaba

Birde ben gratisteki organik olan boyanın kahve siyahıni 3 numarasini anneme aldım onda deneyim rengini diye, çok güzel bir ton oldu simsiyah değil, kızıllıkta olmadı.

_D_O_ cok gecmis olsun. Allah korumuş allah sağlık sıhhat versin hepimize bebeklerimize

Nazar konusuna gelirsek bende çok inanıyorum. Paylaşmamak bir süre bence de daha iyi. Zaten en yakınlarımız biliyor gerisi bilmese de olur :)

Ben 3 ay dolunca direkt boyattım kendi rengine . Beyazım yok ama saçlarım sarıydı aktı dibi geldi falan cok kötü olmuştu. Bi sorun olmaz demişti doktorda. Bende ona güvenerek boyattım

Çok güzelmiş sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah :))

Allah korumuş sizi büyük geçmiş olsun. Allah bebeğini ve eşini sana bağışlamış.
Sayfadan ayrıldım ama gidemiyorum girip girip bakıyorum.

hamımlar sizce bebek odası için antialerjik yumuşak, yere yapıştırılmayan halıflex nasıl fikir?
Ben çocuk odalarına halı olayına karşıyım. Benim sadece oturma odamda hali var onu da yeni serdim. Ne kadar anti alerjik falan filan derlerse deyilsin hepsi alerji yapıyor. Odasında yatırmayacaksan süslük ser, güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…