Evet canım naZar duası, ayetel kürsü olabilir. İnsanlar dolaplarına asacaklarsa mantıklı olur böyle birşeyNazar duası mı o? Güzelmiş. Ben ilk kızımda yaptırmıştım bunda da isterim herhalde ama daha düşünmedim nasıl birşey olur..
Yok ya bizim insanımız adam olmaz hadi sağ aynayı bir şekilde görmezsin karanlık ama soldaki arabayı nasıl görmezsin görmedim diyor canımız Allaha emanetCanım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın... Alkollü trafiğe çıkanlarında Allah cezasını versin pislikler ya kendi canlarını hiçe saydıkları yetmiyormuş gibi bAşkalarının hayatlarına kastediyor biZde böyle bi kaza geçirmiştik anlayabiliyorum seni ... Rabbim korusun ya
Ay ben halısız yapamam yıkatmaya bile göndersem yedeği sererim yere illaki, kızımda alerjik değil iyiki, küçük de olmaz inş.Ben çocuk odalarına halı olayına karşıyım. Benim sadece oturma odamda hali var onu da yeni serdim. Ne kadar anti alerjik falan filan derlerse deyilsin hepsi alerji yapıyor. Odasında yatırmayacaksan süslük ser, güzel görünüyor
Ay ben halısız yapamam yıkatmaya bile göndersem yedeği sererim yere illaki, kızımda alerjik değil iyiki, küçük de olmaz inş.
Çok sağolun kızlar rabbim hepimizi korusun. Çok paylaşım yapan biri değilim aslında hatta instagram var sadece onda da birkaç hafta oluyo kaldırdım paylaşımları. Nazara çok takan herşeyi bağlayan biri değilim ama bu bebek duyulduğundan beri bazı şeyler ters gidiyor farkındayım. Halbuki insanlar eşleriyle en özel anlarını bile paylaşıyor birşey olduğu yok. Minik bi zıbın takımı almıştım ultrason resmini çerçeveye koymuştu eşim masada çektim o kadar nispet yapıyormuşum gibi görünürmüş onuda kaldırdım
Bende sendenim benim abla da alerjik değil inşallah oğlan da olmaz :)
En deli olduğum şey zaten yemek paylaşımı, evde malzeme olsa bile iş çıkarıyorlar insana yok yere canını çektiriyorlar ayıp ya biz ne ara bu hale geldik millet olarak anlamıyorum gerçekten, yemeden önce illa o çekilecek arkadaş az da değil çoğu insan yapıyor bunu hayretler içinde kalıyorum.. Ben çocuğum doğunca paylaştım o zaman watsap filan yoktu uzakta olan akrabalar görsün diye, çocuğu olmayanlar hiç aklıma gelmedi gerçekten nazar da fotodan değmez diye düşündüysem demek :))Niye nispet olsun, milyonlarca insan ac yaşıyor, ama hergun herkes yiyip içiyor, o halde niye yiyoruz, niye orda burda paylaşıyoruz, bence asıl bu günah, bebeğinin sevincini paylaşmakta n'olacak ki nispet diyorlar, o halde hep mutsuz bir aileymisiz gibi davranalim keza mutlu ailelerin sayısı az, yada düğün yapmayalım evlenemeyene nispet olur:)
Ya şu insanlar, kendileri başkasında olmayan bir şeyi paylaşırlar ama sen bişey paylaşırsin ,yok nispet yok şu yok bu.
Yemek paylaşımı ve özel hayatın dibine vuran paylaşımlar dışında insanlar güzellikleri mutlulukları paylaşsın ne kadar güzel, başkasının mutluluğuyla mutlu olabilmek, sağlıkla kucağına alsin diyebilmek ufak bir dua etmek çok guzel. Bir gun Arkadaşım yemek paylaşmıştı kahvaltı masası ve menemen vardı gece gördüm arayıp kızdım, bildiğimiz menemen herkesin evinde vardır dedi,dedim bende yok:) , evde de domates biber yoktu olsa yapıp yicektim canım çok çekmişti:) ertesi günü zor ettim :)
Amin inşaallah.Kızlar yeni yılda Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin,Mcz09 arkadaşımızida sağlıklı bir hamilelik haberiyle sevindirsin inşallah.
Bugün detaylı ultrasonum vardı Allahimin en büyük yeni yıl hediyesi oğlumun sağlıklı olduğunu öğrenmek oldu bize
Darısı tüm güzel haber bekleyen sizlere inşallah. 2019 da mutluluklarımiz artsın inşallah Allah gözyaşı göstermesin hicbirimize
O zaman çok dikkat edeceksiniz bebek için, hele sezaryan olursa alerjik olma ihtimali artıyormuş benim eltim normal doğurdu onun çocuğu bile alerjik astım malesef öksürük dışında kaşıntı kızarıklık olabiliyor. Genetik olduğunu bilmiyordum ya inş olmazBen alerjik astım hastasıyım, anti alerjik almıştım halimi ama bence o bile etkiliyodur, yatak odama halı sermiyorum, bitek salonumda hali var ev bomboş
Oğlumun odasına da makinede yıkanan paspas şeklinde halı alicam, okadar güzel halılar varki, ama o tüy bebeği alerjik yapabilir , birde bu hastalık genetik olabiliyomus, annem astım yeğenlerim alerjikler, bende çok dikkat edicem bebek etkilenmesin diye.
Tüysüz tozsuz makinede yıkanan ve kuruyan bir paspas alicam mecbur. Sırf evdeki toz azalsin diye kurutma makinesi aldım, bebek benden daha hassas olacak diye, ve çamaşırlar tozsuz olduğundan evdeki toz %90 larda azaldı, oksurmekten canım çıkıyordu. Alerjisiz insanlara hayranım, ömrüm bundan salınarak geçiyor kendimi. Çok zor bişey ya
Canm kilosunu sordunmu bu arada güzel dilekler için tşk ederim rabbim seninde gönlüne göre versin yeni yıldaKızlar yeni yılda Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin,Mcz09 arkadaşımızida sağlıklı bir hamilelik haberiyle sevindirsin inşallah.
Bugün detaylı ultrasonum vardı Allahimin en büyük yeni yıl hediyesi oğlumun sağlıklı olduğunu öğrenmek oldu bize
Darısı tüm güzel haber bekleyen sizlere inşallah. 2019 da mutluluklarımiz artsın inşallah Allah gözyaşı göstermesin hicbirimize
Bitkisel boyaydı inova sanırımHangi marka boyayla boyattin acaba ?
Bitkisel boyaydı inova sanırım
Amin canım inşallah, 570 gram dedi, 8 gun civarı önde gidiyor şuan, bakalım ilerleyen süreçte nasıl olur bakalım, sen girdin mi detayliya canım, senin ki nasıl :)Canm kilosunu sordunmu bu arada güzel dilekler için tşk ederim rabbim seninde gönlüne göre versin yeni yılda
Kızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Bebek çok iyi çok şükür ultrasona aldılar hemen bi yarım saat baktı doktor tüm organlarına rahim ağzı suyu falanda iyi dedi zor sakinleştirdi benden öncede bi vaka gelmiş kadının haftası büyükmüş çarpmanın etkisiyle bebek kadının omurgasını kırmış sen çok şanslıymışsın dedi
Canım onun oksidasyonu ayrı oluyor ben kuaförde boyattım ama n11 de falan gördüm ayrı oluyor solisyonu muhtemelen kuaföründe vardır kokusu yok hiç amonyaksız olduğu içinDoktorun bana dediği boyaymis, inova nin içinde oksidan krem varmı onu ayrımı almıştın canim
Sağol canım, ayrı olduğunu gördüm nette araştırırken, uğraşmaya da üşeniyorum bu hafta sonu bir boyatsam iyi olcak , biri boyasa olsa bitse :)Canım onun oksidasyonu ayrı oluyor ben kuaförde boyattım ama n11 de falan gördüm ayrı oluyor solisyonu muhtemelen kuaföründe vardır kokusu yok hiç amonyaksız olduğu için
Anne ya da babanın alerjik yapıda olması çocuğu etkiliyor. Inşallah değildir çünkü ciddi büyük sıkıntıBende sendenim benim abla da alerjik değil inşallah oğlan da olmaz :)
Kotu haber verir gibi olmak istemiyorum ama bebeğin %90 ihtimalle alerjik olacaktırBen alerjik astım hastasıyım, anti alerjik almıştım halimi ama bence o bile etkiliyodur, yatak odama halı sermiyorum, bitek salonumda hali var ev bomboş
Oğlumun odasına da makinede yıkanan paspas şeklinde halı alicam, okadar güzel halılar varki, ama o tüy bebeği alerjik yapabilir , birde bu hastalık genetik olabiliyomus, annem astım yeğenlerim alerjikler, bende çok dikkat edicem bebek etkilenmesin diye.
Tüysüz tozsuz makinede yıkanan ve kuruyan bir paspas alicam mecbur. Sırf evdeki toz azalsin diye kurutma makinesi aldım, bebek benden daha hassas olacak diye, ve çamaşırlar tozsuz olduğundan evdeki toz %90 larda azaldı, oksurmekten canım çıkıyordu. Alerjisiz insanlara hayranım, ömrüm bundan salınarak geçiyor kendimi. Çok zor bişey ya
Benim 2 çocuğum da normal zamanda ve normal doğdu. Biri diğerinden alerjikO zaman çok dikkat edeceksiniz bebek için, hele sezaryan olursa alerjik olma ihtimali artıyormuş benim eltim normal doğurdu onun çocuğu bile alerjik astım malesef öksürük dışında kaşıntı kızarıklık olabiliyor. Genetik olduğunu bilmiyordum ya inş olmaz
Ay canım sen daha emzirirken mi alerji oldu çocuklar, eltimin kızı 4 yaşında filandı sadece toz polen gibi şeylere yani yiyecek değil, süt ürünleri filan da duydum anne yememesi gerekiyormuş filan ama zor iş gerçekten Allah yardımcın olsun belki 3. olmaz.. benim sezaryandı kilosu da fazla değildi ama maşallah bağışıklığı çok iyidir alerji filan görmedik çok sıcakta isilik bile olmadı pek 2. Olursa zorlanırım tabi sen tecrübeliymişsinAnne ya da babanın alerjik yapıda olması çocuğu etkiliyor. Inşallah değildir çünkü ciddi büyük sıkıntı
Kotu haber verir gibi olmak istemiyorum ama bebeğin %90 ihtimalle alerjik olacaktır
Benim 1 numaranın ev tozu, polen, hindistan cevizi, kakao(cikolata)
2 numaranın süt, kakao, deterjan, şeker, bal daha bir sürü daha var da aklıma gelmiyor şimdi.
Benim 2 çocuğum da normal zamanda ve normal doğdu. Biri diğerinden alerjik
Aşırı zor bir durum. Alerjik çocuk insanı aşırı zorluyor. 2.çocuğum da çok ağladım benaylarca diyet yaptım. Ne yiceem yine kabardı yine kızardı diye oturup ağlardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?