Bende farkındayım canım, kokular , tozlar,yumsaticilar çamaşır sulari falan yasak bana, öksürük krizine giriyorum. Güneşe çıkamıyorum güneş alerjim var kizarma kabarma vucudumu arı sokuyo gibi acılar vs oluyorum, denize de ilaçlı krem sürerek girebiliyorum, esimde de egzama var, cildi aşırı hassas yara oluyo falan, ins oğlumuz bunların hiçbirini yaşamaz çok zor çünkü, yaşayan bilir, sana da çok geçmiş olsun, çocuklarda olunca çok zor,

Kzlar benim aklıma bişey geldi ama kabul eder misiniz bilmem isteyenlerle WhatsApp grubu kurabiliriz alınacak şeyler yeni anneler tecrubeliler en azından paylaşımlar daha kolay olur tabi siz ne dersiniz bilemem ama bence Mayıs anneleri olarak şimdiye kdr aramızdaki herkes çok uyumlu ve iyi niyetli kişiler bence güzel bir grup olablr

Yok ya bizim insanımız adam olmaz hadi sağ aynayı bir şekilde görmezsin karanlık ama soldaki arabayı nasıl görmezsin görmedim diyor canımız Allaha emanet
Görmüyorlarsa çıkmasınlar trafiğe pislikler katil diyorum ben onlara insanların başlarına bela oluyorlar

KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum

çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim bidaha yaşatmasin boyle kotu şeyler çok korkmuşsundur..nazara bnde cok inanırım daha hicbirsey paylaşmadım bebekle ilgili..insanlarin gozu göz degil artik

KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun.Simdiye kadar hiç şikayetin yokmuydu?İlaçların ilk üç aylık gelişme döneminde zararları daha çok bebek için.İlacini kullanman sartmiymis inan hiç bilgim yok bu hastalık hakkında.

Güzel bir fikir bence arkadaşlar da isterse sen kur grubu atarız numaralarimizi,isimlerimizi burdan.Buraya her daim bakma fırsatı olmayabiliyor veya kacirdigimiz şeyler olabiliyor.Ordan daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.

Merhaba geçmiş olsun sağsalim kucağınıza alım bebeğinizi. Aynı Hastalık benim kuzenimde var 3. Ye hamile su an ilaçlarını kullandı bi problem yaşamadı. Umarım siz de yaşamazsınız :)

Sağolasın abla 8 yıldır çekiyorum ama teşhis konamamıştı farklı farklı şeyler söyleyip ağrı kesici serumlar yapıp gönderiyorlardı burda Bi topikte derdimi anlattım ve Allah razı olsun bi arkadaş kendininde aynı şekilde Ağrı çektiğini ve 10 yılın sonunda fmf teşhisi konduğunu bana test yaptırmamı tavsiye etti bende gittim doktor başta dalga geçti kendine teşhis koydun bizde koyalım diye mi geldin dedi bende evet dedim ve testi yaptırdım şüphelerimde de haklı olduğumu gördü doktor sonuç pozitif çıktı ilaç ilk 3 Aydan sonra kullanılabilir deniyo yorumlara da baktım kullanmışlar ama küçük bi ihtimalde olsa kromozom kırıklığı yapabilirmiş inşaallah o ihtimalin içinde olmayız insan korkuyo ister istemez kadın doğumcuya da bi danışıcam eğer sıkıntı olmaz derse başlıcam ilaca takdir Rabbimin dayanıp devam edicem biraz uzun oldu abla hakkını helal et içim çok doluymuş ..:)

Son düzenleme:
Merhaba geçmiş olsun sağsalim kucağınıza alım bebeğinizi. Aynı Hastalık benim kuzenimde var 3. Ye hamile su an ilaçlarını kullandı bi problem yaşamadı. Umarım siz de yaşamazsınız :)
İnşaallah canım amiiiinnn...gerçekten çok ihtiyacım var böyle örneklere Allah razı olsun :)

Geçmiş olsun.İnşallah etki etmez bebeğe.Rabbim korusun sizi..

Canım geçmiş olsun öncelikle benim birlikte çalıştığım doktorunuza fmf di ama şu bir gerçek kendi de derdi eğer o atak geleceksen geliyor. Özellikle yorgunluk stres vs olunca tetikliyordu yani doktorun daha iyi bilir ama atak geleceğini düşününce iceblrsn

Estağfurullah canım Allah'ın izniyle sağsalim alacaksın yavrunu kucağına,endişe etme.

Sağolasın canım ama bu şekilde ataklar çok fazla geliyor ve erken doğuma da götürebiliyormuş olduğunda da çok beter oluyo o 3 gün insanı ölümden döndürüyor resmen şu iki hafta kullan dedi doktor tekrar bakıcam dedi napcağımı şaşırmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…