Anne ya da babanın alerjik yapıda olması çocuğu etkiliyor. Inşallah değildir çünkü ciddi büyük sıkıntı
Kotu haber verir gibi olmak istemiyorum ama bebeğin %90 ihtimalle alerjik olacaktır
Benim 1 numaranın ev tozu, polen, hindistan cevizi, kakao(cikolata)
2 numaranın süt, kakao, deterjan, şeker, bal daha bir sürü daha var da aklıma gelmiyor şimdi.
Benim 2 çocuğum da normal zamanda ve normal doğdu. Biri diğerinden alerjik
Aşırı zor bir durum. Alerjik çocuk insanı aşırı zorluyor. 2.çocuğum da çok ağladım benaylarca diyet yaptım. Ne yiceem yine kabardı yine kızardı diye oturup ağlardım.
Bu yataklar çok güzel güle güle kullansın bebiş :)[/QUO
Teşekkür ederiz teyzesi
Amin inşallah biraz erken aldık ama olsun :)Çok güzelmiş sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah :))
Görmüyorlarsa çıkmasınlar trafiğe pislikler katil diyorum ben onlara insanların başlarına bela oluyorlarYok ya bizim insanımız adam olmaz hadi sağ aynayı bir şekilde görmezsin karanlık ama soldaki arabayı nasıl görmezsin görmedim diyor canımız Allaha emanet
çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim bidaha yaşatmasin boyle kotu şeyler çok korkmuşsundur..nazara bnde cok inanırım daha hicbirsey paylaşmadım bebekle ilgili..insanlarin gozu göz degil artikKızlar dn gece talihsiz bir olay oldu trafik kazası geçirdik benim olduğum taraftan vurdu araba yüzde yüz karşı taraf suçlu sanırım alkolluymuş görmedim diyor aşırı hızlıydı bizde çok bişey yok ama karşı taraf pert çokfazla sürüklendi hala hız yapmadığını iddia ediyor gerizekalı. Tansiyonum 210 a 190 olmuş korkuyla çok zor düştü ayak bileğim zedelendi kolum ve kafam morardı kemerim olmasına rağmen böyleyim eşim çok iyi onda bişey yok tüm acil başıma toplandı daha çok korktum rabbim korusun bizleri evde bi kuran okutsam iyi olacak herşey ters gidiyor
Bebek çok iyi çok şükür ultrasona aldılar hemen bi yarım saat baktı doktor tüm organlarına rahim ağzı suyu falanda iyi dedi zor sakinleştirdi benden öncede bi vaka gelmiş kadının haftası büyükmüş çarpmanın etkisiyle bebek kadının omurgasını kırmış sen çok şanslıymışsın dedi
Yok yok ben alalı neredeyse 2 hafta oluyorAmin inşallah biraz erken aldık ama olsun :)
Canım çok geçmiş olsun.Simdiye kadar hiç şikayetin yokmuydu?İlaçların ilk üç aylık gelişme döneminde zararları daha çok bebek için.İlacini kullanman sartmiymis inan hiç bilgim yok bu hastalık hakkında.KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Güzel bir fikir bence arkadaşlar da isterse sen kur grubu atarız numaralarimizi,isimlerimizi burdan.Buraya her daim bakma fırsatı olmayabiliyor veya kacirdigimiz şeyler olabiliyor.Ordan daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.Kzlar benim aklıma bişey geldi ama kabul eder misiniz bilmem isteyenlerle WhatsApp grubu kurabiliriz alınacak şeyler yeni anneler tecrubeliler en azından paylaşımlar daha kolay olur tabi siz ne dersiniz bilemem ama bence Mayıs anneleri olarak şimdiye kdr aramızdaki herkes çok uyumlu ve iyi niyetli kişiler bence güzel bir grup olablr
KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Amin inşallah biraz erken aldık ama olsun :)
Sağolasın abla 8 yıldır çekiyorum ama teşhis konamamıştı farklı farklı şeyler söyleyip ağrı kesici serumlar yapıp gönderiyorlardı burda Bi topikte derdimi anlattım ve Allah razı olsun bi arkadaş kendininde aynı şekilde Ağrı çektiğini ve 10 yılın sonunda fmf teşhisi konduğunu bana test yaptırmamı tavsiye etti bende gittim doktor başta dalga geçti kendine teşhis koydun bizde koyalım diye mi geldin dedi bende evet dedim ve testi yaptırdım şüphelerimde de haklı olduğumu gördü doktor sonuç pozitif çıktı ilaç ilk 3 Aydan sonra kullanılabilir deniyo yorumlara da baktım kullanmışlar ama küçük bi ihtimalde olsa kromozom kırıklığı yapabilirmiş inşaallah o ihtimalin içinde olmayız insan korkuyo ister istemez kadın doğumcuya da bi danışıcam eğer sıkıntı olmaz derse başlıcam ilaca takdir Rabbimin dayanıp devam edicem biraz uzun oldu abla hakkını helal et içim çok doluymuş ..:)Canım çok geçmiş olsun.Simdiye kadar hiç şikayetin yokmuydu?İlaçların ilk üç aylık gelişme döneminde zararları daha çok bebek için.İlacini kullanman sartmiymis inan hiç bilgim yok bu hastalık hakkında.
İnşaallah canım amiiiinnn...gerçekten çok ihtiyacım var böyle örneklere Allah razı olsun :)Merhaba geçmiş olsun sağsalim kucağınıza alım bebeğinizi. Aynı Hastalık benim kuzenimde var 3. Ye hamile su an ilaçlarını kullandı bi problem yaşamadı. Umarım siz de yaşamazsınız :)
Geçmiş olsun.İnşallah etki etmez bebeğe.Rabbim korusun sizi..KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Sana da hayırlı olsun güzel günlerde kullanalım inşallah :)Bende aldım chicco next2me baya da oldu alalı
Amin inşaallah canım sağolasın...Geçmiş olsun.İnşallah etki etmez bebeğe.Rabbim korusun sizi..
Canım geçmiş olsun öncelikle benim birlikte çalıştığım doktorunuza fmf di ama şu bir gerçek kendi de derdi eğer o atak geleceksen geliyor. Özellikle yorgunluk stres vs olunca tetikliyordu yani doktorun daha iyi bilir ama atak geleceğini düşününce iceblrsnSağolasın abla 8 yıldır çekiyorum ama teşhis konamamıştı farklı farklı şeyler söyleyip ağrı kesici serumlar yapıp gönderiyorlardı burda Bi topikte derdimi anlattım ve Allah razı olsun bi arkadaş kendininde aynı şekilde Ağrı çektiğini ve 10 yılın sonunda fmf teşhisi konduğunu bana test yaptırmamı tavsiye etti bende gittim doktor başta dalga geçti kendine teşhis koydun bizde koyalım diye mi geldin dedi bende evet dedim ve testi yaptırdım şüphelerimde de haklı olduğumu gördü doktor sonuç pozitif çıktı ilaç ilk 3 Aydan sonra kullanılabilir deniyo yorumlara da baktım kullanmışlar ama küçük bi ihtimalde olsa kromozom kırıklığı yapabilirmiş inşaallah o ihtimalin içinde olmayız insan korkuyo ister istemez kadın doğumcuya da bi danışıcam eğer sıkıntı olmaz derse başlıcam ilaca takdir Rabbimin dayanıp devam edicem biraz uzun oldu abla hakkını helal et içim çok doluymuş ..:)
Estağfurullah canım Allah'ın izniyle sağsalim alacaksın yavrunu kucağına,endişe etme.Sağolasın abla 8 yıldır çekiyorum ama teşhis konamamıştı farklı farklı şeyler söyleyip ağrı kesici serumlar yapıp gönderiyorlardı burda Bi topikte derdimi anlattım ve Allah razı olsun bi arkadaş kendininde aynı şekilde Ağrı çektiğini ve 10 yılın sonunda fmf teşhisi konduğunu bana test yaptırmamı tavsiye etti bende gittim doktor başta dalga geçti kendine teşhis koydun bizde koyalım diye mi geldin dedi bende evet dedim ve testi yaptırdım şüphelerimde de haklı olduğumu gördü doktor sonuç pozitif çıktı ilaç ilk 3 Aydan sonra kullanılabilir deniyo yorumlara da baktım kullanmışlar ama küçük bi ihtimalde olsa kromozom kırıklığı yapabilirmiş inşaallah o ihtimalin içinde olmayız insan korkuyo ister istemez kadın doğumcuya da bi danışıcam eğer sıkıntı olmaz derse başlıcam ilaca takdir Rabbimin dayanıp devam edicem biraz uzun oldu abla hakkını helal et içim çok doluymuş ..:)
Sağolasın canım ama bu şekilde ataklar çok fazla geliyor ve erken doğuma da götürebiliyormuş olduğunda da çok beter oluyo o 3 gün insanı ölümden döndürüyor resmen şu iki hafta kullan dedi doktor tekrar bakıcam dedi napcağımı şaşırmış durumdayımCanım geçmiş olsun öncelikle benim birlikte çalıştığım doktorunuza fmf di ama şu bir gerçek kendi de derdi eğer o atak geleceksen geliyor. Özellikle yorgunluk stres vs olunca tetikliyordu yani doktorun daha iyi bilir ama atak geleceğini düşününce iceblrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?