E
Ver bölüm gelince çok kötü ve bikac gün sürüyor sen en iyisi kadın doğum doktoruna danış canm en doğrusunu bilir

KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Allah sifanizi versin inşallah en tez zamanda.
Bitkisel bir tedavisi yokmuymus?

Ilk çocuğum da 3-4 aylıkken falan alerjik dermatit oldu (egzama) onu hızla atlattı. 2,5 yaşına kadar sadece calpol ve dolven kullandık. Taaaki kreş ortamıyla tanışıncaya kadar. Önce grip sonra bronşit sonra zatürre başlangıcı oldu sonra da alerjik rinit teshisi..
2.çocuğum 4 aylıkken tanıştı antibiyotikle..abisi kreşten hastalıkları eve taşıdı. Abi hasta olmadi ama küçük hemen hastalandı 1 ayda 3 kere bronşit oldu alerjik çocuk akşamdan sabaha bronşit oluyor malesef. Bunun iyi bakmamakla ya da anne baba bakan kişinin sorumsuz davranması ile hic alakası yok

Alerjiden baya çektiğim için her olaya tedbirli yaklaşmakta fayda var diyorum. Yeme içme konusunda bir şey diyemem ammaaaa deterjanlar konusunda çok katı olmakta fayda görüyorum..özellikle ilk 6-12 ay.

Benim 1 numarada da güneş alerjisi var ve çok zor çocuğum resmen yüzünde kocaman kırmızı bir egzama lekesiyle geziyor yaz boyuna. Gözleri kızarıyor..Ne kadar krem sürersen sür yine çıkıyor. Sürekli şapka ve güneş gözlüğü giymek zorunda

KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin.

E

Ver bölüm gelince çok kötü ve bikac gün sürüyor sen en iyisi kadın doğum doktoruna danış canm en doğrusunu bilir
Danışcam Çarşamba günü bi de kuzenim kendi kadın doğumcusuna da sorcak bakalım ne dicek doktorlar inşaallah sıkıntılı bi durum olmaz

O mesajı atan arkadaşımda gece gündüz kocişini paylaşır evlenmeyene nispet olmuyor mu :) hele şu yılbaşıları özel günler çok abartı paylaşımlar var bugün herkes 2018 deki bütün stroylerini tekrar paylaştı mesela.

Benim cevremde de var. Sosyal medya kullanmıyorum. Telefonda grubumuz var oraya fotoğraflarını atar. Tanışma günleri isteme söz nişan evlilik doğum günü vs vs abidik gubidik her şeyi kutluyorlar içim şişiyor. Normalde bir yere gittiklerinde de foto atar. Ya kendi fotosunu atsa tamam da kocasıyla atıyor..Hiç hoşuma gitmiyor yani
Tam dediğin gibi şimdi bu bana (bize) nispet olmuyor mu?
Hoş zaten benim eşim böyle olaylardan hiç hazzetmez o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…