İnşaallah dualarınıza çok ihtiyacım varEstağfurullah canım Allah'ın izniyle sağsalim alacaksın yavrunu kucağına,endişe etme.
Ver bölüm gelince çok kötü ve bikac gün sürüyor sen en iyisi kadın doğum doktoruna danış canm en doğrusunu bilirSağolasın canım ama bu şekilde ataklar çok fazla geliyor ve erken doğuma da götürebiliyormuş olduğunda da çok beter oluyo o 3 gün insanı ölümden döndürüyor resmen şu iki hafta kullan dedi doktor tekrar bakıcam dedi napcağımı şaşırmış durumdayım
Allah sifanizi versin inşallah en tez zamanda.KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Kızlar bende dahil olmayı isterdim ama yurtdışında yaşıyorum. Paylaşımlarımiz farklı farklı olur.Kizlar isteyenler özel msj atabilir msj olarak ismiyle WhatsApp grubu ickn
Ilk çocuğum da 3-4 aylıkken falan alerjik dermatit oldu (egzama) onu hızla atlattı. 2,5 yaşına kadar sadece calpol ve dolven kullandık. Taaaki kreş ortamıyla tanışıncaya kadar. Önce grip sonra bronşit sonra zatürre başlangıcı olduAy canım sen daha emzirirken mi alerji oldu çocuklar, eltimin kızı 4 yaşında filandı sadece toz polen gibi şeylere yani yiyecek değil, süt ürünleri filan da duydum anne yememesi gerekiyormuş filan ama zor iş gerçekten Allah yardımcın olsun belki 3. olmaz.. benim sezaryandı kilosu da fazla değildi ama maşallah bağışıklığı çok iyidir alerji filan görmedik çok sıcakta isilik bile olmadı pek 2. Olursa zorlanırım tabi sen tecrübeliymişsin
Benim 1 numarada da güneş alerjisi var ve çok zorBende farkındayım canım, kokular , tozlar,yumsaticilar çamaşır sulari falan yasak bana, öksürük krizine giriyorum. Güneşe çıkamıyorum güneş alerjim var kizarma kabarma vucudumu arı sokuyo gibi acılar vs oluyorum, denize de ilaçlı krem sürerek girebiliyorum, esimde de egzama var, cildi aşırı hassas yara oluyo falan, ins oğlumuz bunların hiçbirini yaşamaz çok zor çünkü, yaşayan bilir, sana da çok geçmiş olsun, çocuklarda olunca çok zor,
Çok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin.KızlAr bugün bana fmf yani Akdeniz ateşi teşhisi kondu ilacını içmem gerekiyor ama bebeğe etki edebilirmiş doktor mutlaka kullanacaksın dedi bana ve bebeğime dua eder misiniz bi şey olmasın çok korkuyorum
Danışcam Çarşamba günü bi de kuzenim kendi kadın doğumcusuna da sorcak bakalım ne dicek doktorlar inşaallah sıkıntılı bi durum olmazE
Ver bölüm gelince çok kötü ve bikac gün sürüyor sen en iyisi kadın doğum doktoruna danış canm en doğrusunu bilir
Amin canım maalesef bi tedavisi bile yok tek bi ilaç var o da ömür boyu kullanılacak dedi doktorAllah sifanizi versin inşallah en tez zamanda.
Bitkisel bir tedavisi yokmuymus?
Amiiiinnn Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin.
O mesajı atan arkadaşımda gece gündüz kocişini paylaşır evlenmeyene nispet olmuyor mu :) hele şu yılbaşıları özel günler çok abartı paylaşımlar var bugün herkes 2018 deki bütün stroylerini tekrar paylaştı mesela.Niye nispet olsun, milyonlarca insan ac yaşıyor, ama hergun herkes yiyip içiyor, o halde niye yiyoruz, niye orda burda paylaşıyoruz, bence asıl bu günah, bebeğinin sevincini paylaşmakta n'olacak ki nispet diyorlar, o halde hep mutsuz bir aileymisiz gibi davranalim keza mutlu ailelerin sayısı az, yada düğün yapmayalım evlenemeyene nispet olur:)
Ya şu insanlar, kendileri başkasında olmayan bir şeyi paylaşırlar ama sen bişey paylaşırsin ,yok nispet yok şu yok bu.
Yemek paylaşımı ve özel hayatın dibine vuran paylaşımlar dışında insanlar güzellikleri mutlulukları paylaşsın ne kadar güzel, başkasının mutluluğuyla mutlu olabilmek, sağlıkla kucağına alsin diyebilmek ufak bir dua etmek çok guzel. Bir gun Arkadaşım yemek paylaşmıştı kahvaltı masası ve menemen vardı gece gördüm arayıp kızdım, bildiğimiz menemen herkesin evinde vardır dedi,dedim bende yok:) , evde de domates biber yoktu olsa yapıp yicektim canım çok çekmişti:) ertesi günü zor ettim :)
Geçmiş olsun canım topikçek kurşun döktürmemiz lazımAmiiiinnn Allah razı olsun canım
Bizi bebeklerimize yaklaştıran seneye girdik şükür. @Anneadayi89 hesapta mesaj attım sana yapabildim mi bilmiyorumHerkes uyuyormu
Oldu canm dört kişi olduk şimdilik evet inşallah hepimiz için hayırlı bir sene olur rabbim isteyen herkese nasip etsin en çokta bunu istyrmBizi bebeklerimize yaklaştıran seneye girdik şükür. @Anneadayi89 hesapta mesaj attım sana yapabildim mi bilmiyorum
O mesajı atan arkadaşımda gece gündüz kocişini paylaşır evlenmeyene nispet olmuyor mu :) hele şu yılbaşıları özel günler çok abartı paylaşımlar var bugün herkes 2018 deki bütün stroylerini tekrar paylaştı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?