O mesajı atan arkadaşımda gece gündüz kocişini paylaşır evlenmeyene nispet olmuyor mu :) hele şu yılbaşıları özel günler çok abartı paylaşımlar var bugün herkes 2018 deki bütün stroylerini tekrar paylaştı mesela.
Sağolasın Valla anlamadım canım herkes nazara geliyo herhalde :)Geçmiş olsun canım topikçek kurşun döktürmemiz lazım
Whatsapp grubuna niye atıyor ayol değişik :)Benim cevremde de var. Sosyal medya kullanmıyorum. Telefonda grubumuz var oraya fotoğraflarını atar. Tanışma günleri isteme söz nişan evlilik doğum günü vs vs abidik gubidik her şeyi kutluyorlar içim şişiyor. Normalde bir yere gittiklerinde de foto atar. Ya kendi fotosunu atsa tamam da kocasıyla atıyor..Hiç hoşuma gitmiyor yani
Tam dediğin gibi şimdi bu bana (bize) nispet olmuyor mu?
Hoş zaten benim eşim böyle olaylardan hiç hazzetmez o ayrı
Bende işte herşeyi nazara bağlamaya gıcık oluyorum en ufak şeye bile nazar demek sanki daha çok çekmek gibi geliyor bana olmayacağı varsada. Teyzem sırf bu nazar yüzünden okb oldu hayatı çok zorlaştırdı kendine. Kimsenin yanında tartılamaz kilosuna nazar değer diye çocuklarının hiçbirşeyini söylemez eşinin maaşını saklar ev alır söylemez gibi sürekli nazar odaklı. Çok esneyince gözüm yaşardı nazar var der. Çocuğunu sürekli paylaşanlara ben kızmıyorum insanlar alışıyor sıradanlaşıyor ama arada bir görülen bebek ve çocuklar daha çok göze geliyordicen işte sana nazar olmuyormu?
Allahım ya. Bende arada çocukalrımın paylaşımını yaparım. çok nadiren... yazan oluyor nazar değer kaldır diye. onlarda yaplaşıp yapmıyor zaten.
Canm özelden msj at numaranı ve isminiBenide ekleyin gruba kim alıyo
kız teyzende abartmış yok daha neler. kilomuz ortadaki. benim ikiside maşallah öyşe kiloluydular ki. tombullardı şimdi gayet iyiler. kızım çok çabuk zayıfladı. birde çok uyumlu bir kızdı bazen çok söylenince huyu değişiyordu. ben özellikle çok iyi uyuyor yiyor dediğimde. başkasında değil yani.Bende işte herşeyi nazara bağlamaya gıcık oluyorum en ufak şeye bile nazar demek sanki daha çok çekmek gibi geliyor bana olmayacağı varsada. Teyzem sırf bu nazar yüzünden okb oldu hayatı çok zorlaştırdı kendine. Kimsenin yanında tartılamaz kilosuna nazar değer diye çocuklarının hiçbirşeyini söylemez eşinin maaşını saklar ev alır söylemez gibi sürekli nazar odaklı. Çok esneyince gözüm yaşardı nazar var der. Çocuğunu sürekli paylaşanlara ben kızmıyorum insanlar alışıyor sıradanlaşıyor ama arada bir görülen bebek ve çocuklar daha çok göze geliyor
Zaten en çok annenin nazarı değer derler canm nazar var ama bence çok dillendirmek herşeye nazar demek olur dua etmek en iyisikız teyzende abartmış yok daha neler. kilomuz ortadaki. benim ikiside maşallah öyşe kiloluydular ki. tombullardı şimdi gayet iyiler. kızım çok çabuk zayıfladı. birde çok uyumlu bir kızdı bazen çok söylenince huyu değişiyordu. ben özellikle çok iyi uyuyor yiyor dediğimde. başkasında değil yani.
Canim ben de attım mesaj beni de ekler misinCanm özelden msj at numaranı ve ismini
öyle canım. Allâh korusun.Zaten en çok annenin nazarı değer derler canm nazar var ama bence çok dillendirmek herşeye nazar demek olur dua etmek en iyisi
Cnm ben konismalari kacrdm sanirim.whatsap grubumu kurdunuzCanm özelden msj at numaranı ve ismini
Evet canm özelden yazablrmsn kaydedermCnm ben konismalari kacrdm sanirim.whatsap grubumu kurdunuz
E
Evet canm özelden yazablrmsn kaydederm
Tmmdir cnmBeni de ekler mısınız mesaj attım size numaramı
Teşekkür ederimTmmdir cnm
Beni de ekler nisinizE
Evet canm özelden yazablrmsn kaydederm
Canım 3.oğlum olacak. Nasip..rabbim böyle uygun gördü ❤Merhaba arkadaşlar ne zamandır bakamadım. Nasılsınız? Hasta olanlar kaza geçirenler çok çok çok geçmiş olsun. RABBİM korusun bebislerinizi @Krmzblk okurken çok üzüldüm önceden yazdıklarınızı hatırlıyorum. Allah sabır versin inşallah 2019da sağ salim yeni bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir de @Pisikedii sizin cinsiyeti çok merak etmiştim biraz bakindim ama denk gelmedi belli oldu mu
Benim ve başka bir komşumun sosyal medya takibi yok o yüzden..biz görmesek kutlamasından tam zevk alamıyor sanirimWhatsapp grubuna niye atıyor ayol değişik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?