dicen işte sana nazar olmuyormu?
Allahım ya. Bende arada çocukalrımın paylaşımını yaparım. çok nadiren... yazan oluyor nazar değer kaldır diye. onlarda yaplaşıp yapmıyor zaten.

Merhaba arkadaşlar ne zamandır bakamadım. Nasılsınız? Hasta olanlar kaza geçirenler çok çok çok geçmiş olsun. RABBİM korusun bebislerinizi @Krmzblk okurken çok üzüldüm önceden yazdıklarınızı hatırlıyorum. Allah sabır versin inşallah 2019da sağ salim yeni bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bir de @Pisikedii sizin cinsiyeti çok merak etmiştim biraz bakindim ama denk gelmedi belli oldu mu

Whatsapp grubuna niye atıyor ayol değişik :)

dicen işte sana nazar olmuyormu?
Allahım ya. Bende arada çocukalrımın paylaşımını yaparım. çok nadiren... yazan oluyor nazar değer kaldır diye. onlarda yaplaşıp yapmıyor zaten.
Bende işte herşeyi nazara bağlamaya gıcık oluyorum en ufak şeye bile nazar demek sanki daha çok çekmek gibi geliyor bana olmayacağı varsada. Teyzem sırf bu nazar yüzünden okb oldu hayatı çok zorlaştırdı kendine. Kimsenin yanında tartılamaz kilosuna nazar değer diye çocuklarının hiçbirşeyini söylemez eşinin maaşını saklar ev alır söylemez gibi sürekli nazar odaklı. Çok esneyince gözüm yaşardı nazar var der. Çocuğunu sürekli paylaşanlara ben kızmıyorum insanlar alışıyor sıradanlaşıyor ama arada bir görülen bebek ve çocuklar daha çok göze geliyor

Benide ekleyin gruba kim alıyo

kız teyzende abartmış yok daha neler. kilomuz ortadaki. benim ikiside maşallah öyşe kiloluydular ki. tombullardı şimdi gayet iyiler. kızım çok çabuk zayıfladı. birde çok uyumlu bir kızdı bazen çok söylenince huyu değişiyordu. ben özellikle çok iyi uyuyor yiyor dediğimde. başkasında değil yani.

Zaten en çok annenin nazarı değer derler canm nazar var ama bence çok dillendirmek herşeye nazar demek olur dua etmek en iyisi

Canım 3.oğlum olacak. Nasip..rabbim böyle uygun gördü ❤
Whatsapp grubuna niye atıyor ayol değişik :)
Benim ve başka bir komşumun sosyal medya takibi yok o yüzden..biz görmesek kutlamasından tam zevk alamıyor sanirim

Nazar olayında benim görümceleri katiyen kimseler geçemez. Beynim akiyor artık.. O denli..onlara göre herkes onlari izliyor hep onlar konuşuluyor hep göz önündeler herkesler onları kıskanıyor...ayyyyyy yazdıkça bile ömrüm kısaldı grip olur nazardan, ayağı takılır nazardan, bir yeri ağrısın bir şey olsun nazardan, çocuk sınavdan kötü not alsın nazar daha fena ve daha ilginçleri de var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…